Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 096
lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.
gedam
A nem tud hatranybol forditani , nem tud playoffban nyerni helyett kell az uj narrativa. Nem tud hoban nyerni, ne vegyuk el a haterek eselyet erre
Morfil
én fosok tőle, azért a havas pálya lelassítja a futókat, szerintem drasztikusan csökkennek az esélyeink, ha csúszós havas lesz a pálya. (mondjuk a titans is így gondolta, én nem olvastam sehol, de tuti szétlocsolták a pályát. mondjuk a végén visszaütött, mert az elkapó szépen elcsúszott, amikor megfordult, abból jött az int.)
gedam
NEm biztos, hogy mi járunk rosszabbul a hóval. Azért egy csúszós pálya Diggs-nek sem könnyíti meg a dolgát.
Én csak annyit kérek, hogy legyen kéznél a cserecipő, ne 2 negyedig tartson mire rájövünk, hogy hó van a pályán és másik cipő kell...
Snagal
A ho mennyisege elenyeszo lesz, inkabb csak a hangulat miatt lesz. 😊 Nem ezen fog mulni.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 193
lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.
gedam
A nem tud hatranybol forditani , nem tud playoffban nyerni helyett kell az uj narrativa. Nem tud hoban nyerni, ne vegyuk el a haterek eselyet erre
Morfil
én fosok tőle, azért a havas pálya lelassítja a futókat, szerintem drasztikusan csökkennek az esélyeink, ha csúszós havas lesz a pálya. (mondjuk a titans is így gondolta, én nem olvastam sehol, de tuti szétlocsolták a pályát. mondjuk a végén visszaütött, mert az elkapó szépen elcsúszott, amikor megfordult, abból jött az int.)
gedam
NEm biztos, hogy mi járunk rosszabbul a hóval. Azért egy csúszós pálya Diggs-nek sem könnyíti meg a dolgát.
Én csak annyit kérek, hogy legyen kéznél a cserecipő, ne 2 negyedig tartson mire rájövünk, hogy hó van a pályán és másik cipő kell...
több mint 5 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
gedam
Morfil
gedam
Ja nyilvan nem mind1 h all a ho vagy szakad mert akkor passzolni sem lehet.
De azota mintha azt irnak h csak hoszitalas es eros szel varhato .
Gondolom annyira vannak ott a meteorologusok kepben mint itthon elorejelzes tekinteteben

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
gedam
Morfil
A Ravens szertarosa mar vadul teszteli a teli pacskerokat, hogy Lamar, a jegmezok lovagja kipordulesgatloval rendelkezzen es az iranyvaltasoknal se legyen gondja. 😄

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam 6 506
gedam
Morfil
több mint 5 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
gedam

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
 youtu.be/t1B0qh4isEU

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
gedam
Legyen csak attól lesz igazi rájátszás szaga az egésznek. 😀 Csak futás és TE passzok szakadó hóban. Nyami 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Andrew Cuomo, a New York-i kormanyzo a heten bejelentette, hogy korulbelul 6700 szurkolo vehet reszt a Buffalo - Baltimore rajatszasi meccsen januar 16-an, a Bills Stadionban.

több mint 5 éve
gedam 6 506
több mint 5 éve
The Ravens added a pair of veteran offensive linemen to the practice squad Tuesday, signing offensive tackle Jordan Mills and center Greg Mancz.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
A Bills IDL futás ellen gyengusz, ott bőven megtalálhatjátok a nyerési pontot, ehhez viszont jól kell kezdenetek a meccset, mert hátrányból ez a Bills nektek szörnyű matchup.
empty taxi
Ki ellen nem?
no
A Titans jonak bizonyult hatranybol. 😊 A hatranyt lehetne ajandek hendinek is nevezni Snead OPI-ja es AK Brown nem OPI-ja miatt.
KeyG
Tavaly alapszakaszban a Ravens elonyt szerezve kb minden ellenfel szamara remalommal ert fel. ☺

Jo lenne ezt felidezni.

Most a Bills 7W, mi pedig 6W zsinorban. Messze a legforrobb meccs. Egyutt 13W.

Rams: 2W
Packers: 6W

Browns: 2W
Chiefs: 1L

Buccaneers: 5W
Saints: 3W

Szerkesztette: RedFive

több mint 5 éve

Bills elony: -2.5 spread

több mint 5 éve
A Bills IDL futás ellen gyengusz, ott bőven megtalálhatjátok a nyerési pontot, ehhez viszont jól kell kezdenetek a meccset, mert hátrányból ez a Bills nektek szörnyű matchup.
empty taxi
Ki ellen nem?
no
A Titans jonak bizonyult hatranybol. 😊 A hatranyt lehetne ajandek hendinek is nevezni Snead OPI-ja es AK Brown nem OPI-ja miatt.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 716
empty taxi
Ki ellen nem?
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
gedam 6 506
A vicc az, hogy ha kikapunk, valószínűleg a Billsnek szurkolok majd később, Nagyon mélyről jöttek vissza, akár a pár évvel ezelőttet, akár az elmúlt 25 évet nézem, nem könnyű ennyi elbukott SB terhét cipelni. Szóval ha nem mi, akkor nyerjen super bowlt a Bills, vagy a Browns.
lucio
Detto (bár én a Tampával is kegyezem 😊)
Az én kapaszkodóm, hogy Allennek az emlékei rólunk nem túl kellemesek (6 sack legutóbb, oké, hogy az egy másik csapat volt, de Allen memóriája még ugyanaz), és talán lehet benne egy ilyen pszichikai teher ahogy Jacksonnak Tennessee (látható is volt főleg a meccs első felében, hogy feszült volt nagyon, az első nagy futásnál tudott felszabadulni valamennyire ez alól)
Szerintem akkor nyerhetünk ha Allen-t zavarba tudjuk hozni. De ettől kicsit fázom is, mert ha az agresszív stílusunkra jól reagál akkor lemegy 3 negyed mire Wink változtat valamit és félek már késő lesz mire észbe kapunk.

ps: azért komolyabb védelmeknek is felpakoltak idén pontokat rendesen szóval nem lesz egy sétagalopp ez sem, de úgy kell készülni rá mint Brady-re anno: minél tovább kell tartanunk az oldalvonalon, az a tuti ha nincs a pályán 😊
Snagal
hát nem tudom. futásnál szinte csak allenre kell majd figyelni, tavalyhoz képest gyengültek, passzjátékban viszont lényegesen erősödtek. be kell szorítani a zsebbe allent, nem szabad hagyni, hogy meghosszabítsa a játékot. a mi védelmünk az utolsó 3 meccs alapján 9 pontot engedélyezett átlagban. a támadó oldal így a végére szerintem combosabb lett, mint tavaly, 294yardot futunk, 500yard körül termelünk/meccs. szinte mindenki egészséges lesz, amire idén még nem volt példa. labdavesztés és buta zászlók nélkül, normál ügymenet mellett meg tudjuk csinálni szerintem.
több mint 5 éve
A Titans elleni meccsen erdekes volt ahogy M.Brown-t 2x is hatrapasszal futtattak a backfieldrol, az meg plane hogy osszehozott belole 19 yardot.

Oke, Hollywood megoldotta, de azt nem vagom hogy erre a celra miert nem Duvernay-t alkalmazzuk, sztem gyorsabb es kemenyebb is mint Marquise.

Abban a jatekban ahol az iranyito mogotti keresztbe futas kozben atvett lasztival a szelen elfut, mar csereszabatos Brown-nal.

több mint 5 éve
A vicc az, hogy ha kikapunk, valószínűleg a Billsnek szurkolok majd később, Nagyon mélyről jöttek vissza, akár a pár évvel ezelőttet, akár az elmúlt 25 évet nézem, nem könnyű ennyi elbukott SB terhét cipelni. Szóval ha nem mi, akkor nyerjen super bowlt a Bills, vagy a Browns.
lucio
Detto (bár én a Tampával is kegyezem 😊)
Az én kapaszkodóm, hogy Allennek az emlékei rólunk nem túl kellemesek (6 sack legutóbb, oké, hogy az egy másik csapat volt, de Allen memóriája még ugyanaz), és talán lehet benne egy ilyen pszichikai teher ahogy Jacksonnak Tennessee (látható is volt főleg a meccs első felében, hogy feszült volt nagyon, az első nagy futásnál tudott felszabadulni valamennyire ez alól)
Szerintem akkor nyerhetünk ha Allen-t zavarba tudjuk hozni. De ettől kicsit fázom is, mert ha az agresszív stílusunkra jól reagál akkor lemegy 3 negyed mire Wink változtat valamit és félek már késő lesz mire észbe kapunk.

ps: azért komolyabb védelmeknek is felpakoltak idén pontokat rendesen szóval nem lesz egy sétagalopp ez sem, de úgy kell készülni rá mint Brady-re anno: minél tovább kell tartanunk az oldalvonalon, az a tuti ha nincs a pályán 😊
több mint 5 éve
A Titans ellen a kelemetlen stílus mellett az a sok pszichés súly lehetett nyomasztó, amit egy L jelentett volna (elég jól összeszedték ezt egyébként a Ravens honlapon).
A Bills ellen mennyire lehet nyomasztó, hogy ez a "megugorható távolság"? OK, jobb alapszakaszuk volt, tán kevesebb a problémájuk - de a múltban ennél nagyobb különbséget is eltüntettünk.
Én úgy látom (a Colts-Billsre alapozva), ha tud működni a futójátékunk (és ebben jobban hiszek, mint a Titans ellen, no, de megint csak a Bills múltkori játékára alapozva), akkor lehet esélyünk. Csak hát a falunk...
A D-ben futást tudjuk fogni, ha van Bwill és Campbell, és a liga egyik legjobban passzoló O-ja áll szemben a liga nevek szerint egyik legjobb secjével. Ha teljesítmény kerül a nevek mögé, ez egy 50-50 meccs. Ha a falunk jó, és tudunk futni, háááát...inkább magunkra tennék. Ha nem, inkább a Billsre. És nem akarom elhinni, hogy a fumblik most is mind a Billshez pattannak majd.

lucio
A Bills a Coltsnak es a szerencsenek koszonheti , hogy tovabbment. Ha annyi “szerencsejuk” van mint nekunk tavaly a Titans ellen, kiesnek de nagyon siman. Nagyon erdekelt , mit mutatnak ezert neztem a meccset , de igazabol beegtek. Ettol fuggetlenul, lehet ez volt az egyetlen rossz meccsuk a Playoffban, es innentol jok lesznek. Bizom benne , hogy fogunk tudni futni es Marlon leszedi Diggset.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
lucio 329
A Titans ellen a kelemetlen stílus mellett az a sok pszichés súly lehetett nyomasztó, amit egy L jelentett volna (elég jól összeszedték ezt egyébként a Ravens honlapon).
A Bills ellen mennyire lehet nyomasztó, hogy ez a "megugorható távolság"? OK, jobb alapszakaszuk volt, tán kevesebb a problémájuk - de a múltban ennél nagyobb különbséget is eltüntettünk.
Én úgy látom (a Colts-Billsre alapozva), ha tud működni a futójátékunk (és ebben jobban hiszek, mint a Titans ellen, no, de megint csak a Bills múltkori játékára alapozva), akkor lehet esélyünk. Csak hát a falunk...
A D-ben futást tudjuk fogni, ha van Bwill és Campbell, és a liga egyik legjobban passzoló O-ja áll szemben a liga nevek szerint egyik legjobb secjével. Ha teljesítmény kerül a nevek mögé, ez egy 50-50 meccs. Ha a falunk jó, és tudunk futni, háááát...inkább magunkra tennék. Ha nem, inkább a Billsre. És nem akarom elhinni, hogy a fumblik most is mind a Billshez pattannak majd.

több mint 5 éve
ha túljutunk az afc-n akkor:
lamar vs. nfc: 10-0
gedam
egyébként is érdekes az eloszlás, AFCben az új QB-k, NFC-ben a nagy öregek (kivéve ha végül a Rams lesz a befutó😊)
több mint 5 éve
gedam 6 506
ha túljutunk az afc-n akkor:
lamar vs. nfc: 10-0
több mint 5 éve
Lamar elvesztette playoff szuzesseget ez a legfontosabb. 😊

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 716
A Colts-Billst nézve az jutott eszembe, hogy ha a Bills RunD ellenünk is így játszana, akkor lehet sanszunk. Míg a Titans a játékstílus alapján egy nagyon rossz párosítás volt nekünk, a Bills nem az. No, de egy dolog a játékstílus, egy másik a játékerő...
lucio
meg a körülmények. ha hóesés lesz akkor megint csúszkálunk majd. a titans is jól fellocsólta a pályát meccs elött, ahogy néztem.
gedam
Akkor hernyotalpas Marquise Brown teljesitmenye meg szebb. Amultam hogy nem droppolt es valodi elkapas utani yardokat hozott. Nem is keveset.

Aztan az is szep volt hogy elkapta, nem kezdett visszafele futni kamionfordulot, ahogy szokta, hanem kivetel nelkul sarkonfordult es iparkodott yardokat szerezni. Hollywood, nagy pirospont!
RedFive
Az elso meccsen is brusztolt, nagyon bennuk volt a tavalyi vereseg. Szepen eszrevettek es kihasznaltak a D-t de kellett hozza hogy menjen. Azt hittem leserult mikor kilepett pedig be tudott volna vagni es meglepo volt hogy nem a tegnapi jateka alapjan mert addig kemenyen tolta. Szerencsere max gorcs volt.