Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 717
Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
Druid
A sebek nincsenek feltepve. Nem is LJ volt a pocsek hanem a fal ( picit JH ). LJ hozta amit tud. Ezert nem izgulok hogy kipukkadt a lufi, fajo hogy a PO-ban jott minden ossze. Ennyi. Persze a Titans megtette amit kell, nem levonva az erdemeket.
több mint 6 éve
Druid Tennessee Titans 602
Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Van, ahol elismerik, akit kell:
 www.si.com/nfl/chiefs/news/lamar-jackson-michael-thomas-101-awards

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
- Correa egy jo pelda mindenkinek, draftoltuk rusher-nek, de rogton nem jott be sokan megeloztek hazon belul, majd ILB-nel detto. 2. koros volt!! Pees vitte magaval es nekik mar fillerekbe kerult es annak megfeleloen lehetett projektnek tekinteni. Ugy bejott.
- Suggs el akart menni es kesz es teljesen sajat elhatarozasabol
- Za'darius meg egy ev alatt robbant be es irdatlan penzt kapott. O bejott, de nalunk a FO gondolhatta hogy egy a sok kozul a hasonlo jatekosok kozott.
- Belso LB meg Mosley nem er annyit amit kapott, kozel sem. Fort szerintem remek volt es a penzehez kepest meg fantasztikus ( ahogy Clark is es Jefferson repulni is fog. Egy Adams trade-ert tudnek lelkesedni es kesobb majd meg oldanank a sapkat de egy klasszisert inkabb kockaztatnek ). Ettol fuggetlenul sok helyen lehetne javitani a helyzetet, de ar-ertek aranyban nem feltetlenul. A ILB-S poszt ilyen nalam. Ha lecsuszik egy bluchip-es side-to-side ILB akkor nem hagyna ki az ember, de vannak fontosabb posztjaink amik nincsenek hazon belul megoldva.
- Az OL nagyon jol dolgozott, de ez reszben tehetsege a jatekosoknak reszben jo edzoi munka. G-C johet mert haladnunk kell a passz fele, de ide akkor huznek elol ha tenylegesen azonnal elorelepest jelentene.
- A rusher nalam az elso huzas ha van olyan tehetseg es aki jobban megeri mint OL-be. Egy csomo draftpick-unk van akar felfele is lehetne mozogni veluk egy kicsit. Kell hogy futas ellen lezarja a szelt. Ez a D-unk 2 legnagyobb hibaja es ezert sokat kellene hogy erjen nekunk es a FA piacot se vetnem el.
- Egy allround TE nalam elol lenne a kivansag listan, de ez nem valoszinu hogy osszejon.

Nem tudom a draftra jovoket- a FA piacot sem es a "varatlan" elengedeseket sem. Talan egy komoly FA szoba johet.
no
Azzal egyet értek, hogy ha a drafton elérhető egy kiemelkedő pass rusher akkor érdemes lenne akár felmozogni is érte, idén megtehetjük.
Viszont a nem kiemelkedő, de jó árérték arányú játákosokkal már nem mindig. Ez 1-1 játékossal belefér, de ha több a nem kiemelkedő játékosunk akkor már visszanyal a fagyi - hiszen egy playre továbbra is csak 11 embert tudunk felküldeni (persze más lenne a felállás, ha a playre felküldhető emberek száma is fizetési keret alapján menne és olcsó játékosból felrakhatnánk 16ot is 😀 )
Hogy mást ne mondjak ha én lehetnék a Ravens LB-je, akkor 0Ft-ot kérnék /év, ami azt jelenti, hogy a teljesítményemmel arányos fizetést kapnék 😊 de nem lennének kisegítve vele 😀
Szóval a nagy spórolásnak is azért van egy szintje, amitől kezdve már negatívan hat a csapatra nem pozitívan (mondom mindezt úgy, hogy bár én Zadarius-t nagyon sajnáltam, hogy elmegy, jobban szerettem mint Judont, de annyi pénzért tényleg nem érte volna meg itt tartani, Mosley-ról nem beszélve).

Én amúgy bízom a FA piacban, az idei év után szerintem azért nőtt az ázsiónk a játékosok szemében is. Tavaly nem sokan hitték volna el, hogy velünk PO esélyeik lehetnek - így remélem jó esélyeink lesznek jó szerződéseket kötni playmaker játékosokkal (Clowney??).
Snagal
Termeszetesen a netto teljesitmeny a legfontosabb, de az ar fontos mivel adott keretben kell maradni.

Fort es Clark voltak a peldaim. Fillerekert jatszanak. TJefferson 8-9millioert nem jobb nala netto teljesitmenyben sem. Lehet talalni jobbat csak er-e annyival tobbet amennyivel tobbet keres. Fort ugyan mar 2 fillerert jatszik, de nekem eleg lenne ha akar az idei teljesitmenyet hozna.

A passrusher hianya meghatarozta a D-unk jatekat, ami nem jo. En ide koltenek.
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 131 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York Giants

AWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 362 — #NoStress
Önhibámon kívül kicsit megkésve, de azt mondom, hogy Lamar nem futott eleget. Ha többet fut jön a W.

több mint 6 éve
lucio 329
A drafton szerintem nem feltétlenül kell belehalni abba, hogy pass rushert vagy LB-t találjunk. Egyrészt addigra lemegy a FA piac, most van mozgásterünk, szóval ez is befolyásolja a draft taktikát. De ezzel együtt is az NFL-ben nincs olyan csapat, akinek nincsenek gyenge pontjai. Persze lehet ezeket toldozgatni, de ha a világ legyjobb LB sora lett volna szombaton, akkor is lehet, kikapunk. Egy meccsen bármi lehet. Persze, pótoljuk a hiányposztokat. De emellett fenn kéne tartani az elit CB sort, mert ugyan a Titans futott, de azért a liga átlaga meg inkább passzol. Az OL szerintem nem elit, ha passzt kell védeni, továbbá oda mélység sose árt. És DL-ba van tehetségünk embereket kukázni, máshova meg nincs nagyon.
több mint 6 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 193
Lamar tanulhat mahomes-tol, hogy kell játszani play off meccsen hátrányban, nem teleszart gatyában.
Norbi180
Életemben nem gondoltam volna,hogy én fogom Tőled védeni Lamart,de neki ehhez mi köze volt? Ha reálisan végig nézzük az emberanyagot,a KC jobb csapat nálunk. Alapvető faszság ráhúzni mindent az irányítóra,ráadásul egy másfél éves rukira, rajta kívül meg vannak ötvenen a csapatba,tessék, elő lehet lépni,ja hogy egyik se tudott,na meg a kócsók se. Lamar nem játszotta élete meccsét,tény. A titans volt az ellenfél,a fal ezen a meccsen egy igazi fos volt, a futójétékunkat megfogták, nagyon sok volt a WR drop, elkapható passzoknál. Ne kenjük már rá csóró gyerekre 😊 Majd ha Haribóék is felnőnek fejben a PO-hoz és felkészítve küldik ki a csapatot,akkor majd beszélünk arról,hogy miért volt befosva..
LeviPoki
még LJ védelmébe annyit, hogy majdnem 60x passzoltattuk(59)... WTF?!
És persze, lehet mondani, hogy mert futottunk az eredmény után de ennek a FELE(!) a 3. negyed első drivejáig már összejött amikor még csak 8(!) pontos hátrányban voltunk - semmi nem indokolta, hogy feladjuk a futást, ami egész szezonban a csapat fő identitása volt.
Csak remélni merem, hogy nem egy második állatorvosi ló lesz LJ-ből, és nem kezdjük el úgy félre menedzselni mint Flacco-t és kitaláljuk, hogy ő igazából egy passzológép csak ő még nem tud róla.

Szerkesztette: Snagal
több mint 6 éve
- Correa egy jo pelda mindenkinek, draftoltuk rusher-nek, de rogton nem jott be sokan megeloztek hazon belul, majd ILB-nel detto. 2. koros volt!! Pees vitte magaval es nekik mar fillerekbe kerult es annak megfeleloen lehetett projektnek tekinteni. Ugy bejott.
- Za'darius meg egy ev alatt robbant be es irdatlan penzt kapott. O bejott, de nalunk a FO gondolhatta hogy egy a sok kozul a hasonlo jatekosok kozott.
- Belso LB meg Mosley nem er annyit amit kapott, kozel sem. Fort szerintem remek volt es a penzehez kepest meg fantasztikus ( ahogy Clark is es Jefferson repulni is fog. Egy Adams trade-ert tudnek lelkesedni es kesobb majd meg oldanank a sapkat de egy klasszisert inkabb kockaztatnek ). Ettol fuggetlenul sok helyen lehetne javitani a helyzetet, de ar-ertek aranyban nem feltetlenul. A ILB-S poszt ilyen nalam. Ha lecsuszik egy bluchip-es side-to-side ILB akkor nem hagyna ki az ember, de vannak fontosabb posztjaink amik nincsenek hazon belul megoldva.
- Az OL nagyon jol dolgozott, de ez reszben tehetsege a jatekosoknak reszben jo edzoi munka. G-C johet mert haladnunk kell a passz fele, de ide akkor huznek elol ha tenylegesen azonnal elorelepest jelentene.
- A rusher nalam az elso huzas ha van olyan tehetseg es aki jobban megeri mint OL-be. Egy csomo draftpick-unk van akar felfele is lehetne mozogni veluk egy kicsit. Kell hogy futas ellen lezarja a szelt. Ez a D-unk 2 legnagyobb hibaja es ezert sokat kellene hogy erjen nekunk es a FA piacot se vetnem el.
- Egy allround TE nalam elol lenne a kivansag listan, de ez nem valoszinu hogy osszejon.

Nem tudom a draftra jovoket- a FA piacot sem es a "varatlan" elengedeseket sem. Talan egy komoly FA szoba johet.
no
Azzal egyet értek, hogy ha a drafton elérhető egy kiemelkedő pass rusher akkor érdemes lenne akár felmozogni is érte, idén megtehetjük.
Viszont a nem kiemelkedő, de jó árérték arányú játákosokkal már nem mindig. Ez 1-1 játékossal belefér, de ha több a nem kiemelkedő játékosunk akkor már visszanyal a fagyi - hiszen egy playre továbbra is csak 11 embert tudunk felküldeni (persze más lenne a felállás, ha a playre felküldhető emberek száma is fizetési keret alapján menne és olcsó játékosból felrakhatnánk 16ot is 😀 )
Hogy mást ne mondjak ha én lehetnék a Ravens LB-je, akkor 0Ft-ot kérnék /év, ami azt jelenti, hogy a teljesítményemmel arányos fizetést kapnék 😊 de nem lennének kisegítve vele 😀
Szóval a nagy spórolásnak is azért van egy szintje, amitől kezdve már negatívan hat a csapatra nem pozitívan (mondom mindezt úgy, hogy bár én Zadarius-t nagyon sajnáltam, hogy elmegy, jobban szerettem mint Judont, de annyi pénzért tényleg nem érte volna meg itt tartani, Mosley-ról nem beszélve).

Én amúgy bízom a FA piacban, az idei év után szerintem azért nőtt az ázsiónk a játékosok szemében is. Tavaly nem sokan hitték volna el, hogy velünk PO esélyeik lehetnek - így remélem jó esélyeink lesznek jó szerződéseket kötni playmaker játékosokkal (Clowney??).

több mint 6 éve

több mint 6 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
edc az év menedzsere, nem vitás, de linebacker nélkül hagyta a csapatot.
minvájl a két lb zadarius és suggs döntőzik. csak nem velünk.
gedam
Mindhárom állítást túlzónak érzem.. 😊
EDC jó volt, de azért nem 10/10 év + Judon hozta, amit kellett.. nyilván belül elfér még egy ember, de az is kb várakozásnak megfelelt.
Zadarius nagy éve ellenére se gondolom h hiba volt elengedni (bezzeg Correa jobban fájt...) és szerintem ő nem fog döntőzni 😛

Nem tudom mit szeretnék első körben, támadófalember vagy pass rusher talán most első blikkre.. belső LB-t inkább nem, és WR draftban sem tudok hinni...
Igor
Komolyan hiányzik Correa?A 3 cone drillje nagyon erős volt,így hittem benne viszont nem bizonyította,hogy nem csak szentimentális voltam.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Lamar tanulhat mahomes-tol, hogy kell játszani play off meccsen hátrányban, nem teleszart gatyában.
Norbi180
Életemben nem gondoltam volna,hogy én fogom Tőled védeni Lamart,de neki ehhez mi köze volt? Ha reálisan végig nézzük az emberanyagot,a KC jobb csapat nálunk. Alapvető faszság ráhúzni mindent az irányítóra,ráadásul egy másfél éves rukira, rajta kívül meg vannak ötvenen a csapatba,tessék, elő lehet lépni,ja hogy egyik se tudott,na meg a kócsók se. Lamar nem játszotta élete meccsét,tény. A titans volt az ellenfél,a fal ezen a meccsen egy igazi fos volt, a futójétékunkat megfogták, nagyon sok volt a WR drop, elkapható passzoknál. Ne kenjük már rá csóró gyerekre 😊 Majd ha Haribóék is felnőnek fejben a PO-hoz és felkészítve küldik ki a csapatot,akkor majd beszélünk arról,hogy miért volt befosva..
LeviPoki
Én nem rá húztam a vereséget, csak ugyanaz volt mint tavaly, hogy be volt szarva, ettöl még szerintem egy kurva jó játékos, neki egy mecset kell nyernie hogy átszakadjon az a gát, onnan már jó lesz. Speciális egységbe muszály lesz hozni embert, muszály mert szegénynek állandóan, 10-20 yardrol kell mennie.
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Norbi180
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
gedam
Mindhárom állítást túlzónak érzem.. 😊
EDC jó volt, de azért nem 10/10 év + Judon hozta, amit kellett.. nyilván belül elfér még egy ember, de az is kb várakozásnak megfelelt.
Zadarius nagy éve ellenére se gondolom h hiba volt elengedni (bezzeg Correa jobban fájt...) és szerintem ő nem fog döntőzni 😛

Nem tudom mit szeretnék első körben, támadófalember vagy pass rusher talán most első blikkre.. belső LB-t inkább nem, és WR draftban sem tudok hinni...

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Ezt fogalmam sincs miert nekem irtad, de jolvan.
ulpianus
azt hittem nekem írod
gedam
Igor mondta, hogy ha a Ravens is kapja az ajandekpontokat, mint a Chiefs, akkor maskepp is lehetett volna talan. Jo, persze van igazsag abban amit mond. Mert minden szituban az ellenkezojet hivta BoB, mint a nagykonyvben ami all. Meg kihagytak egy FGt. De amit mi osszebenaztunk az elejen, az egy is ha van egy meccsen, mar fogod az arcod. Nem harom. Es nem kezdesnek. Szoval adutnk mi nekik annyit, hogy nem kell annal tobb.
De Lamart nem hibaztattam (en imadom, ez mar kiderult parszor), mert sztem o azt csinalta, amit mindig. O ezt a focit tudja. Es semmikepp sem erdemes osszevetni Mahomes teljesitmenyevel, akinek egesz mas helyzetben kellett egesz mas donteseket meghoznia, egesz mas coaching mellett, egeszen mas ellenfellel szemben.
ulpianus
Azért írtam, mert alapvetően ez az érzésem, hogy kellett volna egy spark ennek az egész csapatnak (ezért toltuk a 4th down-t, ami annyira nem zavar, csak a buta playcalling... ), ami nálatok megvolt mondjuk 24-7 után.
Tudod "momentum", meg egyéb közhelyek. Így meg marad a "milettvolnaha"

Szerintem nálunk a Titans az egész meccsen nem hibázott kettőt, de hogy return fumbli szintűt biztos nem, az zicher. (asszem 0 vs 5 volt a turnover a meccsen, ebbe beleértve a két 4th down failt, ami még akkor történt, amikor elvileg meccsben voltunk)

Sajnálom, hogy így sikerült megfogni, amikor leírtam ilyeneket is...
"A stáb meg remélem kielemzi magának azt a meccset, és levonja a konzekvenciákat."
+ "de lett volna idő/lehetőség visszajönni a meccsbe...."

Nem érzem, hogy arra volt kihegyezve a hsz, hogy mákos Chiefs.... mert nyilván nem ez volt a különbség a KC / BAL között.
És pont ezért lettem a szomorúból mérges, amikor látom nem egészen 1 napra rá, h bezzeg meg lehet oldani ezt... csak mi nem voltunk elég jók / nem kapartunk eléggé.

Ezt most csak azért írtam le, hátha most jobban átmegy amit mondani akartam... nem akarok soldizni/sobrizini, legyen ez a békejobb és ugorgyunk.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
 twitter.com/adamschefter/status/1216438371708547073?s=21
na de akko jövőre
gedam
Ennek az idénynek úgy vágtunk neki, hogy egy identitásunkat és hitünket kereső csapat voltunk. Ezeket legalább visszanyertük. De ne legyek vészmadár, azért nem látom, hogy csupán ettől, meg a fenti kellemes helyzettől sikeres lesz a következő idény. Idén pl. kb. nulla sérültünk volt - más kérdés, hogy a SB run idején meg egy rakás, és mégis, de ki tudja, hogy reagálunk pl. a sérülésekre jövőre. Meg LJ fejlődik-e tovább, ha nem, hogy reagálunk arra, hogy valószínűleg jobban tudnak rá készülni. De igen, jövőre, meg azután, meg azután - mert abban bízom, hogy most 2-3 évig megtartjuk a helyünket a liga topcsapatai között. Hogy ez eredményez-e SB, vagy akár csak PO-t is (lásd idei Rams), nem tudom, de több minőségi futtballélménnyel kecsegtet, mint az elmúlt öt év (mínusz Kubiak idény).
lucio
Én pozitívan látom a jövő évet több okból is:
- bár biztosan nehezebb dolga lesz az offensnek, de nem gondolom, hogy a Titans elleni meccs = meg van az ellenszer a LJ éra támadófocijára (bizonyos értelemben eddig is meg volt: előnyt kell időben felépíteni ellenünk... de azért ezt még jövőre is nehéz lesz végrehajtani, hiába lesz elemezhető meccs)
- tavaly a körülményekhez képest azért EDC-nek elég jól sikerült az építkezés, idén sokkal jobb helyzetben leszünk így az emberállományt lehet tovább javítani - ráadásul talán egy igazán komoly hiányposztunk van (LB)
- úgy néz ki edzői oldalon végre lesz egy kis kontinuitás, ráadásul alapvetően nincs velük baj (ami a PO-t illeti, remélem tavasszal elgondolkoznak azon miért történt meg 2x egymás utáni évben is ugyan az a rájátszás első körében és többet nem látunk ilyen balfaszkodást)
- mivel az offens szerintem rendben lesz (fent leírtak miatt ill. jól állunk futókkal és a fallal - Yanda remélem érzi, hogy közel lehet még egy gyűrű, úgy meg menőbb visszavonulni 😊), esetleg egy Andrews féle TE még jöhet vagy WR attól függően, hogy mennyire akarunk/tudunk passz felé orientálódni)
- igy lesz lehetőség a D-t feljebb húzni, és szerintem itt lehet meg idén a kulcs ember, aki hiányzott a Titans meccsről: kell egy vezér, aki egyrészt nyakon vágja Lamar-t mikor látja, hogy elvesztette kicsit a hitét, és aki azt mondja neki, hogy visszaszerzem neked a labdát és megmutathatod, hogy fasza gyerek vagy.
Kell egy playmaker LB, aki hangadó tud lenni és feltudja tüzelni a csapatot. Szerintem egy ilyen játékos választott el minket a SB-tól - erre meg ott a FA piac és a draft is mint opció. Képzeljük el ezzel a secondaryvel ami idén volt mit tudnák kezdeni ha lenne egy komoly passrusher mellé.

Nekem ez a szombati vereségtől Cundiff féle Pats zakó feelingem van - elvégezzük a házifeladatot és visszajövünk jövőre - ahogy most áll a Titans még egy visszavágó is benne van a pakliban 😊

több mint 6 éve
lucio 329
 twitter.com/adamschefter/status/1216438371708547073?s=21
na de akko jövőre
gedam
Ennek az idénynek úgy vágtunk neki, hogy egy identitásunkat és hitünket kereső csapat voltunk. Ezeket legalább visszanyertük. De ne legyek vészmadár, azért nem látom, hogy csupán ettől, meg a fenti kellemes helyzettől sikeres lesz a következő idény. Idén pl. kb. nulla sérültünk volt - más kérdés, hogy a SB run idején meg egy rakás, és mégis, de ki tudja, hogy reagálunk pl. a sérülésekre jövőre. Meg LJ fejlődik-e tovább, ha nem, hogy reagálunk arra, hogy valószínűleg jobban tudnak rá készülni. De igen, jövőre, meg azután, meg azután - mert abban bízom, hogy most 2-3 évig megtartjuk a helyünket a liga topcsapatai között. Hogy ez eredményez-e SB, vagy akár csak PO-t is (lásd idei Rams), nem tudom, de több minőségi futtballélménnyel kecsegtet, mint az elmúlt öt év (mínusz Kubiak idény).
több mint 6 éve
ulpianus
azt hittem nekem írod
gedam
Igor mondta, hogy ha a Ravens is kapja az ajandekpontokat, mint a Chiefs, akkor maskepp is lehetett volna talan. Jo, persze van igazsag abban amit mond. Mert minden szituban az ellenkezojet hivta BoB, mint a nagykonyvben ami all. Meg kihagytak egy FGt. De amit mi osszebenaztunk az elejen, az egy is ha van egy meccsen, mar fogod az arcod. Nem harom. Es nem kezdesnek. Szoval adutnk mi nekik annyit, hogy nem kell annal tobb.
De Lamart nem hibaztattam (en imadom, ez mar kiderult parszor), mert sztem o azt csinalta, amit mindig. O ezt a focit tudja. Es semmikepp sem erdemes osszevetni Mahomes teljesitmenyevel, akinek egesz mas helyzetben kellett egesz mas donteseket meghoznia, egesz mas coaching mellett, egeszen mas ellenfellel szemben.

Szerkesztette: ulpianus

több mint 6 éve
gedam 6 506
ulpianus
azt hittem nekem írod
több mint 6 éve

több mint 6 éve
gedam 6 506
Nem mi kaptunk, mi adtunk ajandekba pontokat. Egy FGjuk kimaradt.
Mi adtunk 3 TDt hihetetlen egyeni hibakbol.
Na mindegy, ha ettol Vkinek jobb, akkor makoltunk 51 pontot, es ennyi.
ulpianus
ilyet ki írt?
kifejtem akkor, nem akartam, de:
nem (csak)lamar szarta össze magát, hanem a ravens és ti nem (csak) azért fordítottatok, mert mahomi:
-a titans a mi meccsünkön az előny birtokában úgy játszott, ahogy kell,a texans nagyon nem.
-a titans nem vesztett el labdát, a texans igen.
-a védelmünk nem volt képes megállítani a titanst
-a szerencsétlenkedés után a kc védelme a texanst igen
- az st a ravensnél egész meccsen bénázott (lamar folyamatosan a saját 10yardosáról indult)
-az st a kc-nél kijavította a hibáját (visszahordás a félpályáig, labdaszerzés)
-a ravens o a redzoneban nem tudott td-t csinálni (na ez lamar hibája is)
-a kc o folyamatosan td-ket csinált

szóval csak annyi, hogy kihegyezni arra, hogy lamar szar volt nálunk, mahomes meg mekkora clutch (ami igaz) nagyon leegyszerűsíti a dolgokat. nyilván 24 pontos hátrányban választani kéne, hogy mahomi vagy lj, 1000* mahomes. azt szerettem volna mondani, hogy ha nálunk is jön egy sorensen vagy egy vki, aki nagy játékot csinál, az o-nkban láttam az esélyt, hogy beinduljon. a katalizátor kellett nektek is, hogy a móka beinduljon.

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Nem mi kaptunk, mi adtunk ajandekba pontokat. Egy FGjuk kimaradt.
Mi adtunk 3 TDt hihetetlen egyeni hibakbol.
Na mindegy, ha ettol Vkinek jobb, akkor makoltunk 51 pontot, es ennyi.

több mint 6 éve
gedam 6 506
Meccsről nem akarok írni, sok apróság le lett írva itt-ott... vasárnap hajnalban csak nagyon szomorú voltam, mostmár utána gondolva, eléggé dühös is... úgyhogy inkább elengedem a dolgot.

Próbálom pozitívan nézni a dolgot, és innentől Reid-nek szurkolok hogy megszerezze végre a gyűrűt. 😊

A stáb meg remélem kielemzi magának azt a meccset, és levonja a konzekvenciákat.
Ezért nagy filozófus Mike Tyson, ő már ezt is megmondta.... más kérdés, h mi nem tudtunk felállni a pofonból, más csapatnak sikerült - egy dolog, hogy mi nem kaptunk ajándék pontokat mint a Chiefs, de lett volna idő/lehetőség visszajönni a meccsbe....

Anyway, innentől jöhet az offszezon magic EDC-től.
Igor
több mint 6 éve
Meccsről nem akarok írni, sok apróság le lett írva itt-ott... vasárnap hajnalban csak nagyon szomorú voltam, mostmár utána gondolva, eléggé dühös is... úgyhogy inkább elengedem a dolgot.

Próbálom pozitívan nézni a dolgot, és innentől Reid-nek szurkolok hogy megszerezze végre a gyűrűt. 😊

A stáb meg remélem kielemzi magának azt a meccset, és levonja a konzekvenciákat.
Ezért nagy filozófus Mike Tyson, ő már ezt is megmondta.... más kérdés, h mi nem tudtunk felállni a pofonból, más csapatnak sikerült - egy dolog, hogy mi nem kaptunk ajándék pontokat mint a Chiefs, de lett volna idő/lehetőség visszajönni a meccsbe....

Anyway, innentől jöhet az offszezon magic EDC-től.

több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Norbi180
nekem azért gyanús, hogy mi is visszajövünk a meccsbe, ha a titans az előny birtokában elkezd a saját térfelén fake puntokat meg fumblikat bemutatni.
gedam
Ahhoz BoB mesternek van kifejezetten jó kvalitásai hogy ezeket elôidézze

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich