Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 717
Ez a tipikus az ellenfélnek minden, nekünk semmi. Előfordul,viszont a nagy probléma az az,hogy PO-ra nem sikerül fejben összeállni. Ekkora hibák itt már nem férnek bele. Megérdemelten nyert a Titans, van hová fejlődnünk azért. Meglátszik az,hogy ha kiesik egy Ingram,vagy Lamar szarabb napot fog ki,akkor vége a csapatnak..Ebből a szempontból nagyon gyenge lábakon állunk,törékeny a gépezet.
LeviPoki
Majd mindjárt jön "no" és megcáfolja,mert a Steelers topicban oldalakon keresztül ecsetelte,hogy ez nincs így meg,hogy nézzük meg az utolsó alapszakasz fordulót is,látjuk mennyire mérvadó volt...
JoeyPorter
Ugy kezdem hogy gratula a Titans-nek.

Mit kell megcafolnom itt? Ez teljesesen hulyeseg hogy kifog egy rossz napot Ingram vagy LJ es akkor vege. Nemhogy az idei alapszakaszban nyertunk volna sokat, hanem a Titans ellen is nyernenk 10-bol nyolcat a tegnapi feltetelekkel. Igy gondolom es nem is valtozik semmit sem ettol a meccstol fuggetlenul. Es ez nem nagy arc. A mi 2012 menetelesunknel volt egy hasonlo meccsunk a Denver elleni. Minden osszejott nekik. A Titans erdemeibol ez semmit nem von le.
Aki elolvasta a meccs elotti beharangozokat azok nem lepodtek meg hogy mit csinaltak D oldalon es O oldalon se csinaltak tobbet. A korulmenyek viszont olyanok lettek amik ellen ezek halalosak lettek szamunkra.
Nalunk sem tortent meglepo, tudtuk hogy fog menni a futas, nekunk ezt foleg a vezetesunkkel kellett volna megoldani. De az idohuzas mindketto egysegukkel konnyen megy.
Nalunk a D-nel tudtuk hogy lesz 1-2 nagy jatek benyelese, ami nem kellett volna hogy baj legyen. Az elejen nem tudtak futni.
A baj az O oldalon a hibak voltak. Mindig rosszkor jon, de hamis erzetet adott. Haladtunk es INT ami egy szerencse volt nem pedig elvertek LJ-t.
Itthon en ellene voltam a 4 and 1-knek. 2 dolog miatt. 1.) hiaba haladtunk nem erobol tettuk, ha mar igen akkor ezert trukkos jatekkal probalkoztam volna. 2.) Ez nagyobb riziko volt egy ilyen felepitesu csapat ellen. Volt olyan erzesem, hogy nem lenezte JH oket csak nem is hitte el hogy baj lehet ellenuk. Meglepodnek ha KC ennyi hibat fog elkovetni ellenuk es foleg taktikait nem mert gyakorlatilag 5 TO-val zartuk a napot.
Sajnalom mert nem volt elvaras a SB, de ez egyszeri liga. Jovore sokkal nehezebb lesz hasonlo jatekkal, LJ-tol kell a kovetkezo fejlodesi ugras es rendben lesz es a csapattol is.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 994 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Szeretnék nektek gratulálni a szezonhoz! Egy ilyen meccs benne van a pakliban!

Remélem nem fogtok visszaesni és mi meg felnövünk mellétek ( elétek 😀) és jövőre jönnek újra a kőkemény Steelers - Ravens derbik! 🙂

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 280 — Keep pounding
Szerintem sem az elkapókat kell upgradelni, hanem a falakra koncentrálni, Brown és Boykin jók lesznek, Lamar is fejlődik a passzjátékban, benne van a pakliban egy ilyen meccs. Illetve értem, hogy menő a negyedikeknek nekimenni, de első félidőben, saját térfélen orbitális baromság. Ha sikerül mit nyersz? Még mindig több, mint 50 yard van a TD-ig, ha nem akkor ott a labda az ellenfélnek szinte a FG táv kapujában minusz 7-nél.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 848 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem baj, szép volt fiúk, én igyis büszke vagyok a csapatra, lamar nem játszott rosszul, de hogy az elkapok ilyen szarok, 6 elejtett labda, itt nem fér bele, ide mindenképpen kell hozni egy elit elkapot.
Norbi180
Az a 6 elejtett labda mondjuk nem annyi volt, csak az nfl-nel kis tulzassal mindenre beirtak a dropot. Arra is, amikor Lemar vallon dobta Hurstot, aki meg vegig sem futotta az utvonalat, es hatra sem nezett. Volt ahhoz hasonloan tobb passz is, ami vagy nagyon pontatlan volt, vagy szimplan nagyon nehez, mert nagyon kacsazott, meg kozelre tul eros volt peldaul. Nem gondolom, hogy ez a wr-soron ment el. Ha Lemar nem futkarozhat komfortosan, o annyira egyelore nem jo, hogy csak a zsebbol ilyen meccset behuzzon, illetve a Ravens stabja sem keszult fel erre. A Titans vedelme viszont nagyszeruen limitalta, kihuzva ezzel a meregfogat. Tul keson tudott elkezdeni szaladgalni mar. Raadasul a fal siralmas volt, a Titans minden teren elnyomta a Baltimore-t, igazabol mindket falat uralta. Yandaek baromi gyengek voltak. Persze igazabol teny, hogy mindenki, azt pedig mar nem birta el a csapat, ha ennyien jatszanak tudasuk alatt.

több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Jövőre 3. Szezonon lj meg két olcsó szezonja van szóval azért nem sürgős... Ez nem a mi meccsünk volt ennyi.. most nem nekünk kedvezett a szerencse mint milebhighon anno ez van... Ha a szezon eleji joslasokat nézzük nem is kelllene csoportelsőknek lennünk..és nem akarom a saints szurkolókat megsérteni de ott is látszik hogy bármikor benne van egy nem vart vereség
több mint 6 éve
gedam 6 506
Ehhh. Ezt nem lattam jonni. Ugyanakkor belul kicsit faztam a 3 het pihenotol,mert akarmit nyilatkoznak hogy kell ez, meg serulesek ne legyenek, hogy akkor is kiesel a formabol. Lehet kellett volna meg a vasas elleni meccs. Csodas volt az alapszakasz, tul szep is, emiatt is feltem hogy majd foldbe allunk, ami megtortent. nehez lesz, jovore jobban fogjak mar ezt a csapatot ismerni, az idei evben kellett volna nyerni na mindegy. Szomoru vagyok.
Vrij6
most én is azt érzem, hogy jövőre még lesz egy lövésünk, utána már nehezebb lesz. lamarnak szerződést kell adni és ha winston 35 millát kér, mennyit kér majd lj? szóval nem tudom, idén kellett volna sb-t játszani, mert most még könnyebben ment a bűvészkedés a sapival. talán jövőre, de ez így szopó.
több mint 6 éve
gedam 6 506
Ez a tipikus az ellenfélnek minden, nekünk semmi. Előfordul,viszont a nagy probléma az az,hogy PO-ra nem sikerül fejben összeállni. Ekkora hibák itt már nem férnek bele. Megérdemelten nyert a Titans, van hová fejlődnünk azért. Meglátszik az,hogy ha kiesik egy Ingram,vagy Lamar szarabb napot fog ki,akkor vége a csapatnak..Ebből a szempontból nagyon gyenge lábakon állunk,törékeny a gépezet.
LeviPoki
Majd mindjárt jön "no" és megcáfolja,mert a Steelers topicban oldalakon keresztül ecsetelte,hogy ez nincs így meg,hogy nézzük meg az utolsó alapszakasz fordulót is,látjuk mennyire mérvadó volt...
JoeyPorter
szerintem sincs így. azért év közben is kezdett rosszul lamar, de akkor a védők léptek elő, példul seahawks meccs. most ennél a meccsnél egyszerűen nem berozsdásodtunk, hanem szétrohadtunk a rozsdától minden szinten. minden labdavesztésünket td-vel büntetett a titans. oké, hogy halad henri, de akkor legalább a red zoneban hozzunk extrát. (ehhez kellenének klasszis lb-k) suggs is jól jött volna ma.
én egyébként az o-ban éreztem annyit, ha egy d labdaszerzés vagy egy rövid pálya jön, hogy beindulnak. de mondom, a titans tökéletesen játszott, mi meg minden szinten rosszul.
több mint 6 éve
lucio 329
Az a 4&1 sorsdöntő volt,mert belesodorta a Ravenst,hogy 2 TD hátrányba kerüljön,ami talán a legnagyobb gyengéje ennek a csapatnak. Ettől függetlenül ez egy nagyon jó szezon volt Nektek.
kolok1972
annyira katasztrófa volt minden egység, hogy ez reménytelen volt. támadók,védők,speckók,edzők-nem is tudom melyik volt rosszabb
gedam
De az volt a kezdő lökés. Szeretem a tökös edzőket, de az sajnos egy rossz playcalling volt.
Hunreeth
az is. meg a második félidő elején is rúgni kellett volna. kicsit hasonlított a kc elleni meccsre, fejetlen kockázatvállalás ment ott is. azt érezni kell meccs közben, hogy mi a “flow”
de így, hogy a titans nem hibázott, hát nem tudom..hibátlan játékkal esetleg.
gedam
A 4. kísérletek pszichésen érdekes helyzetek voltak. Az év során mindig nekimentünk. Ott nyertük a meccseket. Mit üzen az edző a csapatnak, ha ma nem megyünk neki? Tökegyértelmű, hogy azt, ez a meccs más, elülteti a fejekben, a kételyt, ami addig is elkezdett épülni a hátrány és a hibák miatt. Tanulság: idény közben kell érezni a flow-t, és legalább rotálni, hogy nekimegyünk-e vagy sem. Így, ahogy meccseltünk, azoknak neki kellett menni.
De a fotelből én is azt a flowt éreztem, hogy nem kellene, pláne amikor feljöhettünk volna 14-9-re. A "LewisReedFlacco" Ravens szerintem boldogan rúgott volna egy field goalt, ott az volt a filozófia, hogy mindegy, mi az eredmény, maradj meccsben. Ugyanilyen hiba volt a TD után a kétpontos. Ha csak egy kell, azt könnyebb megcsinálni akkor, amikor csak az a két pont a hátrány, mint amikor még 16. Egyszerűen jobban beremeg a nagy előnyt leadó csapat.
Ez a csapat pont amiatt, hogy nem így szocializálódott, kényelmetlennek érezte volna pl. a 14-9-et. Ha valahol, itt visszanyalt a rutintalanság, hogy kevés illetve nincs olyan playank, aki sok csatát megélt volna. Most meg majd mint púp a hátán rakják rá LJ-re hogy két PO két L. Holott az első maga volt a csoda (köszi, Steelers), most meg inkább a rendszert szedte szét a Titanst, mint LJ-t.
A PO futball alapja a hibák minimalizálása, aztán az extrák. játékok. Mi hibákkal kezdtünk, aztán már nagy játékok kellettek volna, amibe még jobban belehibáztunk, és ehhez jött még a Titans kiváló stratégiája és játéka.
több mint 6 éve
ötös műhold New England Patriots 332
Nem szeretem a Ravenst (túl nagyra nőtt az arc év közben), de ezt a meccset, ha még tízszer játszanák le, akkor (sajnos) a Ravens nyerné tízszer. Ebben a játékban a hibázás elkerülése még fontosabb, mint jó játék. Ha döntő hibákat vétesz, azonnal hátrányba kerülsz, vagy a "momentum" oda kerül a másikhoz. Míg, ha csak jól játszol, akkor haladsz a mezőnyben majdnem kétszer annyit, mint az ellenfeled - de ezt feldughatod magadnak. Még csak az sem mondható, hogy a Ravens rosszul játszott, csakhogy a jó játék mellett túl sokat hibáztak. Ez döntött most.

Szerkesztette: ötös műhold
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 131 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
A Titans feltuzelve, lenduletbol jott, nulla veszitenivaloval erre a meccsre. Minden szagerto minket tippelt tovabbjutonak. Mi meg pihentunk 3 hetet es kicsit szetestunk. Es baszki de tartottam a meccstoly mert ilyenkor sokszor ez van. Szinte elhitetik veled hogy oooo, nyugi, sima lesz, te meg azert tudod,hogy megis csak nfl playoff van, de igy is pofanver az egesz.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
LeviPoki

több mint 6 éve
ktms Cleveland Browns 745
Grat a szezon hoz! A meccsen a XX. századi futó csapat nyert a XXI. századi ellen. Elkapó need van az látszik, azonkívül ez jövőre (nekünk sajnos) szerintem jobb lesz. Talán nem lesz ilyen hengerlés az alapszakaszban, de alapvetően komoly csapat van Baltimore-ban. Pláne ha Lamar a következő szezonra is javul annyit passzjátékban mint idénre.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Az a 4&1 sorsdöntő volt,mert belesodorta a Ravenst,hogy 2 TD hátrányba kerüljön,ami talán a legnagyobb gyengéje ennek a csapatnak. Ettől függetlenül ez egy nagyon jó szezon volt Nektek.
kolok1972
annyira katasztrófa volt minden egység, hogy ez reménytelen volt. támadók,védők,speckók,edzők-nem is tudom melyik volt rosszabb
gedam
Persze,csak ha vmit kiemeltetek a szezon során az az volt,hogy ez a csapat arra van “kitalálva” hogy nagy labdabirtoklási arány melett,lehetőleg előnyből focizzon. -7nél még benne volt,hogy pl egy ki védekezett támadás után egy jó driveval LJ és a csapat is elkapja a fonalat. Értem hogy a szezon során ezt nagyon nagy százalékban oldotta meg a csapat,de itt a 2 TD hátrányának veszélye miatt ennek nem szabadott volna nekimenni szerintem.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
gedam 6 506
kolok1972
gedam
De az volt a kezdő lökés. Szeretem a tökös edzőket, de az sajnos egy rossz playcalling volt.
Hunreeth
az is. meg a második félidő elején is rúgni kellett volna. kicsit hasonlított a kc elleni meccsre, fejetlen kockázatvállalás ment ott is. azt érezni kell meccs közben, hogy mi a “flow”
de így, hogy a titans nem hibázott, hát nem tudom..hibátlan játékkal esetleg.
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 131 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Ehhh. Ezt nem lattam jonni. Ugyanakkor belul kicsit faztam a 3 het pihenotol,mert akarmit nyilatkoznak hogy kell ez, meg serulesek ne legyenek, hogy akkor is kiesel a formabol. Lehet kellett volna meg a vasas elleni meccs. Csodas volt az alapszakasz, tul szep is, emiatt is feltem hogy majd foldbe allunk, ami megtortent. nehez lesz, jovore jobban fogjak mar ezt a csapatot ismerni, az idei evben kellett volna nyerni na mindegy. Szomoru vagyok.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Hunreeth New England Patriots Michigan Wolverines 105
kolok1972
gedam
több mint 6 éve
gedam 6 506
kolok1972
több mint 6 éve
gedam 6 506
 youtu.be/cl7QpmUFq5o

Talan hiba volt mar novemberben azt nyilatkozni, hogy "akarkivel is jatszuk a Super Bowlt, bajban lesznek ellenunk". Talan.
undisputedly
talán hiba volt a kérdésre válaszolni
(kiragadott, szándékosan félreértelmezett részlet)
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 870 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
 youtu.be/cl7QpmUFq5o

Talan hiba volt mar novemberben azt nyilatkozni, hogy "akarkivel is jatszuk a Super Bowlt, bajban lesznek ellenunk". Talan.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem baj, szép volt fiúk, én igyis büszke vagyok a csapatra, lamar nem játszott rosszul, de hogy az elkapok ilyen szarok, 6 elejtett labda, itt nem fér bele, ide mindenképpen kell hozni egy elit elkapot.
Norbi180
Eladó az Agholor csak tessék, csak tessék 😉 😛
több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
több mint 6 éve
gedam 6 506
Méltatlan vége lett egy történelmi szezonnak, jöhetnek rozsdával meg stb. De ezek a srácok ma fejben nem voltak ott. A speciális egység totál KO, az elkapók dropjai, Humphrey mérgezett egérré változása a TD nél. Kíváncsi keszek Haribó press.confjára mivel magyarázza.

Mindenesetre ez nem Lamaron ment el a csúnya 2.INT-en kívül jól játszott.

Ez egyértelmű coaching betli, de ez jelenti Roman marad itt, ami azért nem rossz hír nekünk.

Azért látszik, hogy alapszakasz elsőség ide vagy oda vannak lyukak ezen a rosteren. Ebbe nem akarok belemenni még(most), de most kijelenthető elkapó az kell, mert Brown ügyes csak eddig üveg, Roberts meg Sneed szintű elkapókkal meg azért látjuk más csapatoknál, ahol (passzolásban) jobb QB van (Phily,Pats) is megcsüngnek.
cikesz
az a baj sneaddel most írtunk alá.
meg én szeretem ingramet, bigtruss meg minden, de már szezon előtt sem értettem, hogy miért ő? egy az egyben gusthebus, aki ha kap annyi snapet, mint mark, hozta volna ugyanazokat a számokat. nem erőfutó kellett volna nekünk. na mindegy, szép volt ez így is, csúnya lett a vége, de mivel esélyünk sem volt még csak ideges sem lettem. terített betli volt ez, minden szinten.
több mint 6 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
Méltatlan vége lett egy történelmi szezonnak, jöhetnek rozsdával meg stb. De ezek a srácok ma fejben nem voltak ott. A speciális egység totál KO, az elkapók dropjai, Humphrey mérgezett egérré változása a TD nél. Kíváncsi keszek Haribó press.confjára mivel magyarázza.

Mindenesetre ez nem Lamaron ment el a csúnya 2.INT-en kívül jól játszott.

Ez egyértelmű coaching betli, de ez jelenti Roman marad itt, ami azért nem rossz hír nekünk.

Azért látszik, hogy alapszakasz elsőség ide vagy oda vannak lyukak ezen a rosteren. Ebbe nem akarok belemenni még(most), de most kijelenthető elkapó az kell, mert Brown ügyes csak eddig üveg, Roberts meg Sneed szintű elkapókkal meg azért látjuk más csapatoknál, ahol (passzolásban) jobb QB van (Phily,Pats) is megcsüngnek.

Mindenesetre köszönjük meg a csapatnak az elmúlt évet, forduljunk a jövő felé, fontos embereket megtartani van egy fiatal mag, amit pár helyen lehet erősíteni és jövőre visszatérünk, nem ez a 14-2 lesz a Jackson éra legnagyobb sikere!

Szerkesztette: cikesz
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 392 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
LeviPoki
Az alapszakaszban szinte végig fordítva volt. Lehet hogy ez ütött vissza, szinte csettintésre jött eddig minden. Most jött egy csapat aki ellen nem, és pánikba estetek. Kellett volna pár szenvedős mecss.