Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
gedam
6 508
jól van, de így hogy nálunk van a kengyelfutó gyalogkakukk és speddy gonzales szétcikázzuk az nfl-t.www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.591943334185692/2474003122646361/?type=3&permPage=1Szupiii 😊lemarnak lesznek bőven pump fake célpontjai.
Wyatt
gedam
😀
Wyatt
több mint 7 éve
www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.591943334185692/2474003122646361/?type=3&permPage=1Szupiii 😊lemarnak lesznek bőven pump fake célpontjai.
Wyatt
gedam
😀

több mint 7 éve
Na, legalább lesz, aki utolérheti a bombákat 😊Vele dolgozott most tavasszal LJ,úgyhogy igen.
És kezdő lehet még akár Lasley is 😀
Wyatt

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
Na, legalább lesz, aki utolérheti a bombákat 😊És kezdő lehet még akár Lasley is 😀

több mint 7 éve
WR,passrusher,IOL bármelyikkel elégedett lettem volna.WR olyan kellett,aki LJ pontatlan passzait leköveti.NFL szinten apró MB-re nem számítottam.Nekem tetszik,sztem qrva jó lesz.Round 3, pick 21 (No. 85 overall)
Round 3, pick 38 (No. 102 overall)
Round 4, pick 11 (No. 113 overall)
Round 4, pick 21 (No. 123 overall)
Round 4, pick 25 (No. 127 overall)
Round 5, pick 22 (No. 160 overall)
Round 6, pick 18 (No. 191 overall)
Round 6, pick 24 (No. 197 overall)
Round 6, pick 20 (No. 193 overall)
Van kvázi 3 top 100-as választásunk,ebből az IOL-t fel lehet tölteni.
Szerkesztette: kátrány

több mint 7 éve
Ami jo benne, hogy slot pozibol is tud jatszani, sajnos eleg alacsony.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
Hmm. Nem igazán tudom egyelőre hova tegyem a dolgot.. meglepő hogy az első WR-t mi vittük.Alapvetően szeretem a "Hollywood" nicknevű embereket, átlalában jó indikátor... és a skillsettel semmi bajom, egyedül a Lisfranc miatt aggódom picit.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
L. Jackson melle a draft legjobb wrjet hozni elso korben kicsit luxus.. Kar hogy annyi falember+vedo kiment mar korabban..

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
Marquise BrownÍgy plusz pickeket szerezve oké..
KeyG
Legalább egy képzett tehetséges Skill playert kapott Lamar. Nem akartam WR-t első körben, de legalább nálam a class legjobbja, aki nem csak 3 útvonalat tud, mint Metcalf (és Perriman khm). A srác tetszik, hogy a tehetségével mit tud Roman és Lamar kezdeni az kérdés.
Holnap jöjjön egy iOL és EDGE. Eddig ez egy B+.
Szerkesztette: cikesz
több mint 7 éve
Trade back (ezzel 2. kort szerezni) -Bradbury - 2.kor : N’Kael Harry- aztan ami jon ... Ez tetszene !
több mint 7 éve
Egy playmaker wr,N'Keal Harry,Noah Fant,AJ Brown pl.előrelépés lenne.Mondjuk a pats fant-ertIgen, tőlük lehet is számítani cserére, rahedli pickük van.
malkav
Fázok egy első körös WR picktől, semmit nem érünk vele, ha az OL lyukas lesz és a futás, ami a játékunk alapja nem működik.
Hátracserének örülnék én is, első kör végén lesz még bent jó iOL, utána jöhet a Pass rusher/WR és a szokásos DL Pick 😀
cikesz

több mint 7 éve
Mondjuk a pats fant-ertIgen, tőlük lehet is számítani cserére, rahedli pickük van.
malkav
Fázok egy első körös WR picktől, semmit nem érünk vele, ha az OL lyukas lesz és a futás, ami a játékunk alapja nem működik.
Hátracserének örülnék én is, első kör végén lesz még bent jó iOL, utána jöhet a Pass rusher/WR és a szokásos DL Pick 😀
több mint 7 éve
Mondjuk a pats fant-ert
több mint 7 éve
lefele cserére van esély? lehet érdemes volna.Ahhoz mindig kell vki aki felfele akar jönni, ugye mögöttetek a Texans van, elsősorban olyasmiben kell gondolkozni, hogy ő nekik ki kellhet ennek függvényében ugorhat ugye vki eléjük.
gedam
Ez alapján sztem a legvszínűbb az, hogy egy OL v. TE needes csapat akarhat bejönni a Houston elé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
gedam
6 508
lefele cserére van esély? lehet érdemes volna.
több mint 7 éve
Ravens' Tucker agrees to 4-year, $20M extension
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 7 éve
Semmi meglepő: Stanleynek lehívtuk az 5. éves opcióját.
több mint 7 éve
Bízom benne h Chris Lindström vagy DK Metcalf lesz a választásunk első körben.Metcalf több kételyt támaszt ,AJ Brownt fogta az ellenfél 1.cbje úgy gyűjtögették a yardokat,a routokat sem a legjobban futja.Nekünk olyan wr kell, akinek nem rogersi lézerpasszokat dobtak, hanem bármilyen pontatlan passz kapó wr,mint Metcalf párja, Brown.
KeyG

több mint 7 éve
Bízom benne h Chris Lindström vagy DK Metcalf lesz a választásunk első körben.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 7 éve
Dolphins-Ravens kezdésnekItt a többi. 3 prime time meccs, de egyik sem a Steelers ellen | (még) | .
Klaci79
több mint 7 éve
Dolphins-Ravens kezdésnek
több mint 7 éve
Azért beírom Yanda egy évet rátolt a jelenlegi szerződésére, így 2020-ig marad a csapatnál.