Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
És senki ne mondja nekem, hogy ez a keret csak ennyire elég, mert a JETS tankolós kerettel, ugyanolyan mérleggel áll mint mi, ahol egy darab elkapó nincs, és van Mccown az irányító, ha belőle tudnak egy korrekt középszerű irányítót csinálni, akkor Falkóból és ebből a keretből is lehet egy közepes offenset csinálni ...
több mint 8 éve
Hát szerintem Flakon is fos volt, de tény hogy a playcalling nem az igazi, sőt 😕
Nem vágom ezeket a LOS-től 1 yardra futott routokat amiket Watsonnal csináltat marty... Semmi érteleme....
Periman magas meg gyors csak elkapni nem tudja a labdát, de mindegy Torrey sem tudta, de legalább elhitette a DPI-ket, ez a f***sz meg megágyaz konkréten az INT-hez.
Szerintem a D-t kár ekézni, mert ez nem volt rossz, persze nem volt elit, de a helyükben már én se törném magam, mert ez az offense nem érdemli meg.
több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Eljutott a csapat arra a pontra amikor mar sajat magukat csapja be a stab. Az O nem jo az elso pillanattol. Irtam, hogy itt full konzervativba mennek at ( ezt jo esellyel meg is nyerhettuk volna ugy). A D az evek ota szokasos nezhetetlen szar, legalabb nem alazas volt, mint iden jopar meccsen.
Nem tudom megallni a meccs alatt, hogy ne a gyozelemert szoritsak, es amugy se hiszem el hogy valtozas lesz. Inkabb csalodjak pozitivan. Ez a 2. ev amikor dogveszen a liga es mi veluk tapossuk a sarat, ahelyett hogy kihasznalnank a helyzetet.
Billick-nel erett mar a valtas, de JH-ekat lassan utalni fogom. A mindegy ki legyen helyettuk az szo szerint ertendo. Mondjuk a legregebbi berletes.
no
Mondjuk szerintem ha lenne egy jó O,vagy legalább egy középszar,akkor amúgy a kutyát nem érdekelné,hogy rossz a futás elleni D.Azért ha leveszed a Jags elleni meccset,akkor a legtöbb pontot a Bears rakta fel(27) ellenünk,ami szerintem abszolút nem vészes...Nem jó ez a D,de bőven elég lenne,ha lenne mellette egy O is.A D-be egyedül már csak egy DC hiányzik,nem tudom mikor veszik már észre,hogy egy kétbites agyatlan szar,de felőlem mehet Haribó is,ha csak ennyit tud hozzátenni.Ámulok és bámulok ezeken a playhívásokon,gyakorlatilag egy rossz vicc.Az első félidő alapján Flacconak jár a keksz,sokat ekézem,de jól játszott,balfaszok voltak az elkapók,alakulhatott volna ez másképp is.
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 722
Eljutott a csapat arra a pontra amikor mar sajat magukat csapja be a stab. Az O nem jo az elso pillanattol. Irtam, hogy itt full konzervativba mennek at ( ezt jo esellyel meg is nyerhettuk volna ugy). A D az evek ota szokasos nezhetetlen szar, legalabb nem alazas volt, mint iden jopar meccsen.
Nem tudom megallni a meccs alatt, hogy ne a gyozelemert szoritsak, es amugy se hiszem el hogy valtozas lesz. Inkabb csalodjak pozitivan. Ez a 2. ev amikor dogveszen a liga es mi veluk tapossuk a sarat, ahelyett hogy kihasznalnank a helyzetet.
Billick-nel erett mar a valtas, de JH-ekat lassan utalni fogom. A mindegy ki legyen helyettuk az szo szerint ertendo. Mondjuk a legregebbi berletes.
több mint 8 éve
Titans elleni meccs: nem érzek semmit a meccsel kapcsolatban. Illetve szoros meccset várok, de benne van egy sima meccs is. Kíváncsi leszek mi kerekedik ki belőle, valóban sok az 50% körüli csapat, a wild card helyre vélhetően a 9-7-es mérleg elég lesz...
Vrij6
Nagy esély van arra,hogy innentől tolunk egy 5:2-es utolsó 7 meccset,szerintem is😀 Ha nem vigyázunk még a Bengals is beér minket,azt rajtunk fog röhögni kb a fél liga.Nincs Offense,abszolút 0 az egész.A 2. félidő végén kikapcsoltam,de gondolom nem lett jobb a helyzet a végére.
LeviPoki
Bevallom faterral megnéztük inkább az Eagles-t...

Mondjuk innen ez inkább 7-9 lesz...
Vrij6
A 2. félidőben én is arra kapcsoltam át,bitang jó csapat...Élvezet nézni a meccseiket,minimum egy főcsoport döntőbe várom őket.
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 135 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Titans elleni meccs: nem érzek semmit a meccsel kapcsolatban. Illetve szoros meccset várok, de benne van egy sima meccs is. Kíváncsi leszek mi kerekedik ki belőle, valóban sok az 50% körüli csapat, a wild card helyre vélhetően a 9-7-es mérleg elég lesz...
Vrij6
Nagy esély van arra,hogy innentől tolunk egy 5:2-es utolsó 7 meccset,szerintem is😀 Ha nem vigyázunk még a Bengals is beér minket,azt rajtunk fog röhögni kb a fél liga.Nincs Offense,abszolút 0 az egész.A 2. félidő végén kikapcsoltam,de gondolom nem lett jobb a helyzet a végére.
LeviPoki
Bevallom faterral megnéztük inkább az Eagles-t...

Mondjuk innen ez inkább 7-9 lesz...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Vrij6
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 135 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Watson is kiesett (ACL), gyakorlatilag lesz négy csapat aki "gagyi" irányítóval áll fel ellenünk (GB, Houston, Colts, Browns). És akkor még marad a Detroit, Steelers, Titans és a Bengals, amiből csak a Titans és a Steelers pozitív mérlegű. Hát ha nem tudunk PO-ba juttni ezek után (és igen tudom hogy szarok vagyunk) akkor lehet előkapni a villlát Miszter keksz.
malkav
Mi meg állítólag ligaelit irányítóval állunk fel bárki ellen,aztán mégis egy kalap szar az egész csapat 😀 Most érted,mit számít ennyire? 5 yardos passzokkal lehet meccset nyerni,azt meg mindegyik kétbites tudja..GB ellen pl kapásból zakó,mert ellenük majd jó lesz ha felmegy max 9 pont.Texans ellen se tennék magunkra,Colt-Browns duó az sima W. Az utolsó 4 ellen meg szerintem szopó mind,ha a Bengals úgy játszik,mint a Steelers ellen,akkor kár felmenni a pályára.Nézd meg a Bearst,kitették Glennont,aztán maradt ugyan az a szar a csapat.Kicsit túl misztifikáljátok a QB kérdést,sok mindent nem old meg.Passzolhatna nálunk Brady is,akkor is ugyan ez a szar lenne.Egy jó D-nél és egy OL-nál simán elég egy középszar QB,még annál gyengébb is.
LeviPoki
Flacco nem ligaelit, de jobb mint a 2.-3. szamuk es rookie QB-k. Ezeknel a QB-knal el kellene tudni erni, hogy nekik kelljen megnyerni a meccset.
A maciknal egy hulladekot lecsereltel egy remenysegre, ahol a csapat se az igazi. Mitol lettek volna jobbak ilyen rovid tavon?
TT-ol a bills-bol a legjobb pelda. Nala jobb Flacco. De a bills TT kepessegeit figyelembe veve jatszatjak a csapatot. Azert mert a Qb tobbsege, foleg a masodvonal nem AR kepessegu es "gagyi", attol meg a 25-100. legjobbak 6 milliardbol. Es tet-nyomas nelkul siman odadobjak a labdat ahova akarjak, de nem veletlen hogy miert nem FRQB-k, mert ez nem a cellovolde a falunapon.
Nincs tulmisztifikalva a QB kerdes, de nem egyszemelyben o felelos a sajat teljesitmenyeert. A legtobb iden jatszo QB "alkalmatlan" sajat szemelyeben, ami oriasi elony az ellenfeleknek. Es vannak csapatok ahol a QB alkalmas lenne, de a korulmenyek nem engedik lsd bengals vagy mi.
Nem ertem, mi van ha mi 9 pontot tudunk feltenni, nekunk max 8-t kell engedni. Hundley-nak!! 1. Ne add el a labdat- 2. Spec.team ne engedjen nagy jatekot. Ha kell legyenek full konzervativak ( ha mar full szar napot fognak ki, amit a 9 pont sugall). A D ne engedje futni oket, es Hundley oldja meg. Ha nem H ver el minket en csalodott leszek, mint a macik ellen. Ha o ver el, akkor beszelhetunk, hogy kellene reagalni ra mes kozben, de addig...
több mint 8 éve
Az biztos, hogy MM-t kovetni fogom, legalabbis a nyilatkozatait akarmi lesz vele. Egyszer meghallgatom-nezem, egyszer csak nezem hang nelkul. Hihetetlen ahogy egyszerre tudja szivni a fogat-orrat es ragozni mint egy lama es amirol-ahogy beszel.
Az idei Ravens legszorakoztatobb produkcioja. 😊
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Azért az komolyan hihetetlen, hogy a kib-szott AFC kollektívan asszisztál ahhoz, hogy valahogy bevánszorogjunk a PO-ba és ez a semmitérő edzői gárda és vezetés együtt maradjon.
Blaise
szívás

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Watson is kiesett (ACL), gyakorlatilag lesz négy csapat aki "gagyi" irányítóval áll fel ellenünk (GB, Houston, Colts, Browns). És akkor még marad a Detroit, Steelers, Titans és a Bengals, amiből csak a Titans és a Steelers pozitív mérlegű. Hát ha nem tudunk PO-ba juttni ezek után (és igen tudom hogy szarok vagyunk) akkor lehet előkapni a villlát Miszter keksz.
malkav
Mi meg állítólag ligaelit irányítóval állunk fel bárki ellen,aztán mégis egy kalap szar az egész csapat 😀 Most érted,mit számít ennyire? 5 yardos passzokkal lehet meccset nyerni,azt meg mindegyik kétbites tudja..GB ellen pl kapásból zakó,mert ellenük majd jó lesz ha felmegy max 9 pont.Texans ellen se tennék magunkra,Colt-Browns duó az sima W. Az utolsó 4 ellen meg szerintem szopó mind,ha a Bengals úgy játszik,mint a Steelers ellen,akkor kár felmenni a pályára.Nézd meg a Bearst,kitették Glennont,aztán maradt ugyan az a szar a csapat.Kicsit túl misztifikáljátok a QB kérdést,sok mindent nem old meg.Passzolhatna nálunk Brady is,akkor is ugyan ez a szar lenne.Egy jó D-nél és egy OL-nál simán elég egy középszar QB,még annál gyengébb is.
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Jah es rt
Collapo
Jah es pont ott vagyunk, mint eve.
no
jah, és nem is véletlenül írtam, hogy falakat minden évben húzol 😀
Collapo
Azzal egyet is ertettem. Az hogy tavaly C es RT hiannyal alltunk, a nepi front kiadta a legfontosabb doktrinat, hogy rakjuk rendbe a falat. Es most ugyanott vagyunk, C es RT hiannyal. A serulesek meg nem itt voltak. 😕
no
Fejlődünk na! 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Azért az komolyan hihetetlen, hogy a kib-szott AFC kollektívan asszisztál ahhoz, hogy valahogy bevánszorogjunk a PO-ba és ez a semmitérő edzői gárda és vezetés együtt maradjon.
Blaise
Ezt sajnos meg is tudom fejelni. Be se jutunk, de eleg kozel lesz, mint tavaly 7cm-re AB kezeben es marad minden.
több mint 8 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
több mint 8 éve
szvsz pont nem a C RT a legnagyobb hiány idén hanem az RG meg az LG
malkav
igen a serulesek utan. De H es J is produkalt jobb es pocsek meccseket is. Udfa-kent Hurst LT-kent egesz jol jatszott elso eveben ( es neki is voltak jobb meccsei iden is ). Azert nem szeretnem LT-kent latni ( nalunk). Jobb szeretnem, ha az elvaras egy kicsit magasabban lenne.
Amugy az evre valo elkepzelest mukodonek gondoltam, de az OL-el optimistabbak voltak egy hangyanyit, mint kellett volna es hogy ha mar faj akkor jobb ha radborul a soszoro kocsi is es a serulesek is jottek csostul.
A kovetkezo tervre leszek kivancsi az O-ben. Flacco volt mar elkapok nelkul, volt mar O-ben ahol tilos volt futni, volt fal nelkul es probaltuk Flacco nelkul is. Eredmenyes egyik se volt, de legalabb jo szar volt nezni. 2012-ben a PO-ban volt minden. Ja Q 6m ker, az sok. Majd next man up 😕 Jensen az egyik ilyen next man
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Remelem TT nem serul meg a billsben, mert meg komolyan harcban leszunk a PO-ert.
több mint 8 éve
szvsz pont nem a C RT a legnagyobb hiány idén hanem az RG meg az LG
több mint 8 éve
Jah es rt
Collapo
no
Collapo
Azzal egyet is ertettem. Az hogy tavaly C es RT hiannyal alltunk, a nepi front kiadta a legfontosabb doktrinat, hogy rakjuk rendbe a falat. Es most ugyanott vagyunk, C es RT hiannyal. A serulesek meg nem itt voltak. 😕
több mint 8 éve
Valahogy komp picket is kell szerezni és idén ő az egyetlen, aki komolyabb szerződést kaphat máshol. 😊 Egyébként hiába volt jó ezen a pár meccsen, azért nem sírnék utána. Bár kétségtelen, hogy Gradkowski és Zuttah után öröm nézni. Csak Hurst se maradjon, könyörgöm...
Amúgy jövőre egy 3.-4. körös C/G húzással kész is lehet a fal belseje, a három IR-es mellé Skura és Eluemunor maradhat az ideiek közül.
James Twelvetrees
S akkor mar csak Yanda potlasan kell toprengeni. O 34 vagy mennyi.
Collapo
33
Ideális esetben Yanda és Lewis kezd, mögöttük Siragusa és Eluemunor a csere. Skura meg egy újonc, (aki akár guardként is bevethető, mint mondjuk B.Price) lebokszolja a center posztot a campben.
Yanda biztosan pótolhatatlan és nem is húznék direktben az ő helyére, mondjuk az első körben azzal a felütéssel, hogy majd ő pótolja a visszavonulása után. Ugyanúgy lehet Cooper/Warmack, mint Z.Martin. Szerintem a guardoknál nincs akkora talent gap, illetve nehezebben kiértékelhetőek a draft előtt. Több középső köröst versenyeztetve akadhatunk olyan fiatalra, aki majd átveheti a helyét. De remélem még legalább 2020-ig nem lesz aktuális ez. 😊
James Twelvetrees
de lesz, illetve ha már gap, nos, Hurst éppen bemozoghat, RG-nek még úgyse láttuk, hogy szar... ami Siragusát illeti, nos, ahány szalagja szakadt, öröm lesz ha még pályát lát.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Jah es rt
Collapo
no

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Jah es rt
Collapo
több mint 8 éve
James Twelvetrees Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 32
Valahogy komp picket is kell szerezni és idén ő az egyetlen, aki komolyabb szerződést kaphat máshol. 😊 Egyébként hiába volt jó ezen a pár meccsen, azért nem sírnék utána. Bár kétségtelen, hogy Gradkowski és Zuttah után öröm nézni. Csak Hurst se maradjon, könyörgöm...
Amúgy jövőre egy 3.-4. körös C/G húzással kész is lehet a fal belseje, a három IR-es mellé Skura és Eluemunor maradhat az ideiek közül.
James Twelvetrees
S akkor mar csak Yanda potlasan kell toprengeni. O 34 vagy mennyi.
Collapo
33
Ideális esetben Yanda és Lewis kezd, mögöttük Siragusa és Eluemunor a csere. Skura meg egy újonc, (aki akár guardként is bevethető, mint mondjuk B.Price) lebokszolja a center posztot a campben.
Yanda biztosan pótolhatatlan és nem is húznék direktben az ő helyére, mondjuk az első körben azzal a felütéssel, hogy majd ő pótolja a visszavonulása után. Ugyanúgy lehet Cooper/Warmack, mint Z.Martin. Szerintem a guardoknál nincs akkora talent gap, illetve nehezebben kiértékelhetőek a draft előtt. Több középső köröst versenyeztetve akadhatunk olyan fiatalra, aki majd átveheti a helyét. De remélem még legalább 2020-ig nem lesz aktuális ez. 😊
több mint 8 éve
Jah es rt

Alissa

NFL - Not For Ladies!