Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
En nyugodt vagyok ebben a pillanatban es varom a vegso megoldast. Tavaly borzaszto volt az OL, meg ugy is hogy fejlodott ( ahogy a rookie baloldal jobb es jobb lett), erre elment az egyik legjobb es a legjobb C ( akkor is igaz, ha mar o maga is borzaszto volt), persze nem fog hianyozni. Bizok az uj semaban, a potlasokban, az edzokben, az uj igazolasokban, a rookie-kban, most. Az elso tetmeccsen mar nem elegek a szavak es majd meglatjuk. En orulok ha jo lesz a D ( kellene vki aki ki is hozza az allatot beloluk, akar Pees, de vele lesz a legkisebb turelmem). Ok is kiemeltek a fal meg- es felerositeset igy elhiszem rajta vannak az ugyon, a vegeredmeny meg sokkal odebb van. Ha a jelen allapotot nezzuk akkor nem vagyok O reszrol boldog, mert jelen pillanatban WR fronton is baj van, de itt is messze a tetmeccs.Ha Mangold jönne a fal így nézne ki:Ez a fal csak engem nem nyugtatna meg?
Stanley-Siragusa-Mangold-Yanda-Lewis
cikesz
Szóval akárki jön a falba Hurst máris tuti csere így, hogy Lewis mindenhol tud játszani.(Ha senki se jön akkor is megfingatják TC-ben.)Ezt meg kívánom, hogy így legyen, de...
cikesz
Collapo
Ui: sajnos mar sokszor beneztek dolgokat, lasd pl. Q helyettesiteset stb, de most meg lehetunk bizakodoak.
több mint 9 éve
Ha Mangold jönne a fal így nézne ki:Ez a fal csak engem nem nyugtatna meg?
cikesz
Szóval akárki jön a falba Hurst máris tuti csere így, hogy Lewis mindenhol tud játszani.(Ha senki se jön akkor is megfingatják TC-ben.)Ezt meg kívánom, hogy így legyen, de...
cikesz

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Ha Mangold jönne a fal így nézne ki:Ez lenne az én sejtésem is, ha nem Mangoldra hajtanánk, vagy nem Wagnert engedtük volna el.azért ezt a Hurst dolgot nem venném 100%-raVéleményem szerint 100%, hogy Hurst nem fog kezdeni.
malkav
cikesz
Viszont mivel A T poszt alle zusammen szar és nem látom - még pletyka szinten sem, hogy keresnénk
megoldást - nos így marad a #hurráoptimizmus
Collapo
Szóval akárki jön a falba Hurst máris tuti csere így, hogy Lewis mindenhol tud játszani.(Ha senki se jön akkor is megfingatják TC-ben.)
több mint 9 éve
Ez lenne az én sejtésem is, ha nem Mangoldra hajtanánk, vagy nem Wagnert engedtük volna el.azért ezt a Hurst dolgot nem venném 100%-raVéleményem szerint 100%, hogy Hurst nem fog kezdeni.
malkav
cikesz
Viszont mivel A T poszt alle zusammen szar és nem látom - még pletyka szinten sem, hogy keresnénk
megoldást - nos így marad a #hurráoptimizmus

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
azért ezt a Hurst dolgot nem venném 100%-raVéleményem szerint 100%, hogy Hurst nem fog kezdeni.
malkav
több mint 9 éve
azért ezt a Hurst dolgot nem venném 100%-ra
több mint 9 éve
Stay positive, man...stay positive!Tok pozitiv voltam. 10 hetet adtam Joenak Hurst mogott
cikesz

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
milyen pozitív valaki 😀Hurst kezdőben... i mean! Hurst kezdőben. Sizzle meg nem Sugar, előbb kiégett, mint kedvenc 52-esünk.
malkav
edit: meg Bléz se van már, hogy ezt kiírja, szóóval 😊
Szerkesztette: Collapo

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
milyen pozitív valaki 😀
több mint 9 éve
Flacco lesérül a 10-ig meccsig és idény végén Suggs visszavonul. #happyhappyjoyjoy

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Perrimanről lesz 8+ DPI-tek, Ricard bekerül az 53-ba 😊Nézd má megnyerik az SB-t azt azt hizsik mindenbe belepofázhatnak 😀
Wyatt
több mint 9 éve
Mivel ubiszeon van arra gondoltam feldobhatnánk valami témát... Mondjuk bolddoljunk...1 támadó egy védő:
JS mellett sem AB sem green nem kap el száz yardot, lesz két inetceptionje egyet vissza is hord TD-re mind a 16 meccset végigtolja sérülés nélkül és Pro bowlba fog kerülni
Waller igazi RZ célpont lesz és 5 TD szerez a szezonban.
több mint 9 éve
In Roman we trust 😀 olyan futójáték kell..... hogyha tényleg Hurst lesz az RT akkor meg pláne
több mint 9 éve
Teljesen egyet ertek, csak te finoman talaltad. Nalam a Mad Max jonne. De remelhetoleg a draftoltak ( igy latatlanban hatarozottan jobbnak tunnek) es/vagy a FA-rol jon a megoldas.www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQcigen, meg Urschel meg HurstOrlando Franklint kirakták a Chargerstől, a szebb napokat megélt OG tipikus Ozzie húzás lenne.A hivatalos oldal jóslata szerint Kaufusi kezd. De ilyenkor ezt kb lehetetlen megjósolni.
Arrington tényleg elhúzhatna és szerintem Watson se lesz itt már szeptemberben.
Szerintetek ki lesz a két kezdő DE Williams mellett? Wormley,Henry,Davis,Urban,Kaufusi
Ácsi Kaufusi egészségi állapotáról van valami hír?
cikesz
Bazzani
no
Collapo
több mint 9 éve
Its gonna Hur(s)t
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQcigen, meg Urschel meg HurstOrlando Franklint kirakták a Chargerstől, a szebb napokat megélt OG tipikus Ozzie húzás lenne.A hivatalos oldal jóslata szerint Kaufusi kezd. De ilyenkor ezt kb lehetetlen megjósolni.
Szerintetek ki lesz a két kezdő DE Williams mellett? Wormley,Henry,Davis,Urban,Kaufusi
cikesz
Bazzani
no
Szerkesztette: Collapo

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
igen, meg Urschel meg HurstOrlando Franklint kirakták a Chargerstől, a szebb napokat megélt OG tipikus Ozzie húzás lenne.A hivatalos oldal jóslata szerint Kaufusi kezd. De ilyenkor ezt kb lehetetlen megjósolni.
cikesz
Bazzani
több mint 9 éve
Orlando Franklint kirakták a Chargerstől, a szebb napokat megélt OG tipikus Ozzie húzás lenne.A hivatalos oldal jóslata szerint Kaufusi kezd. De ilyenkor ezt kb lehetetlen megjósolni.
cikesz
több mint 9 éve
Mennyi cash van free agentekre? mert boldin/mangold/franklin 3-as közül 2-őt szeretnék ha a sapka és Ozzie bácsi eltudná intézni. Bizakodó vagyok nagyon a szezont illetően 😊
több mint 9 éve
Orlando Franklint kirakták a Chargerstől, a szebb napokat megélt OG tipikus Ozzie húzás lenne. Arrington tényleg elhúzhatna és szerintem Watson se lesz itt már szeptemberben.
több mint 9 éve
Na ez kizárt 😀na tippje van vkinek hogy milyen poszton jutt be UDFA idén a keretbe ?Ezt a chips/pia dolgot nem értettem de ezért irtam a neveket.. szerintem reális esélye csak Adeboyejo-nak van, esetleg egy pici van Ricardnak (rotational ember, akar inkabb DE-kent...), es Mizzellnek (RS/3rd down back)
malkav
Igazabol Ricard rendkivul erdekes, lattam 3 otmasodperces gifet rola, de az 1.48-as 10 yard splitje (allitolag ketszer mertek, tegyuk fel meresi hiba es 1.55-1.6 kozotti, ami szinten brutalisan jo ekkora meretu DL embertol) a legnagyobb WTF eredmeny, amit valaha lattam... es ha valoban ennyire jo a first stepje, akkor adjunk neki egy eselyt.
PS: John Ross 10 yard splitje 1.46 volt...
Igor
De egy 1.7 alatti sem rossz már, ha tényleg van 1.6-ja azért azért már mocsok jó. Ráadásul ahogy néztem, rendkívül explozív és agilis is a csóka, itt pedig még olyan szakemberek is vannak, akik kihozhatják belőle ezt az állatot. Hajrá, hajrá 😊

több mint 9 éve
állítólag nagyon nyomolunk Mangold-ra.... ha már nem is bírja annyira az egészsége, mentronak jó lehet... De mi a tökért van még Arrington Rosteren.... neki menni kell hogyha akarunk még valakit hozni
több mint 9 éve
Te Igor,én Tim White-ba is belelátom vagy álmodom,hogy rosteren ragadhat.na tippje van vkinek hogy milyen poszton jutt be UDFA idén a keretbe ?Ezt a chips/pia dolgot nem értettem de ezért irtam a neveket.. szerintem reális esélye csak Adeboyejo-nak van, esetleg egy pici van Ricardnak (rotational ember, akar inkabb DE-kent...), es Mizzellnek (RS/3rd down back)
malkav
Igazabol Ricard rendkivul erdekes, lattam 3 otmasodperces gifet rola, de az 1.48-as 10 yard splitje (allitolag ketszer mertek, tegyuk fel meresi hiba es 1.55-1.6 kozotti, ami szinten brutalisan jo ekkora meretu DL embertol) a legnagyobb WTF eredmeny, amit valaha lattam... es ha valoban ennyire jo a first stepje, akkor adjunk neki egy eselyt.
PS: John Ross 10 yard splitje 1.46 volt...
Igor

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related