Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 906
Ha Mangold jönne a fal így nézne ki:
Stanley-Siragusa-Mangold-Yanda-Lewis
cikesz
Ez a fal csak engem nem nyugtatna meg?
Szóval akárki jön a falba Hurst máris tuti csere így, hogy Lewis mindenhol tud játszani.(Ha senki se jön akkor is megfingatják TC-ben.)
cikesz
Ezt meg kívánom, hogy így legyen, de...
Collapo
En nyugodt vagyok ebben a pillanatban es varom a vegso megoldast. Tavaly borzaszto volt az OL, meg ugy is hogy fejlodott ( ahogy a rookie baloldal jobb es jobb lett), erre elment az egyik legjobb es a legjobb C ( akkor is igaz, ha mar o maga is borzaszto volt), persze nem fog hianyozni. Bizok az uj semaban, a potlasokban, az edzokben, az uj igazolasokban, a rookie-kban, most. Az elso tetmeccsen mar nem elegek a szavak es majd meglatjuk. En orulok ha jo lesz a D ( kellene vki aki ki is hozza az allatot beloluk, akar Pees, de vele lesz a legkisebb turelmem). Ok is kiemeltek a fal meg- es felerositeset igy elhiszem rajta vannak az ugyon, a vegeredmeny meg sokkal odebb van. Ha a jelen allapotot nezzuk akkor nem vagyok O reszrol boldog, mert jelen pillanatban WR fronton is baj van, de itt is messze a tetmeccs.

Ui: sajnos mar sokszor beneztek dolgokat, lasd pl. Q helyettesiteset stb, de most meg lehetunk bizakodoak.
több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
cikesz
Ez a fal csak engem nem nyugtatna meg?
Szóval akárki jön a falba Hurst máris tuti csere így, hogy Lewis mindenhol tud játszani.(Ha senki se jön akkor is megfingatják TC-ben.)
cikesz
Ezt meg kívánom, hogy így legyen, de...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 628
azért ezt a Hurst dolgot nem venném 100%-ra
malkav
Véleményem szerint 100%, hogy Hurst nem fog kezdeni.
cikesz
Ez lenne az én sejtésem is, ha nem Mangoldra hajtanánk, vagy nem Wagnert engedtük volna el.
Viszont mivel A T poszt alle zusammen szar és nem látom - még pletyka szinten sem, hogy keresnénk
megoldást - nos így marad a #hurráoptimizmus
Collapo

több mint 9 éve
malkav
cikesz
Ez lenne az én sejtésem is, ha nem Mangoldra hajtanánk, vagy nem Wagnert engedtük volna el.
Viszont mivel A T poszt alle zusammen szar és nem látom - még pletyka szinten sem, hogy keresnénk
megoldást - nos így marad a #hurráoptimizmus

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
malkav
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
több mint 9 éve
Stay positive, man...stay positive!
cikesz
Tok pozitiv voltam. 10 hetet adtam Joenak Hurst mogott

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Onwuasor kezdő MLB, lesz neki minimum 70 tackle,1 Int,F+R fumble😃😃

West 1000 yard+ os szezon.

Stay positive, man...stay positive!

Szerkesztette: cikesz
több mint 9 éve
milyen pozitív valaki 😀
malkav
Hurst kezdőben... i mean! Hurst kezdőben. Sizzle meg nem Sugar, előbb kiégett, mint kedvenc 52-esünk.
edit: meg Bléz se van már, hogy ezt kiírja, szóóval 😊

Szerkesztette: Collapo

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
milyen pozitív valaki 😀
több mint 9 éve
Flacco lesérül a 10-ig meccsig és idény végén Suggs visszavonul. #happyhappyjoyjoy

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Perrimanről lesz 8+ DPI-tek, Ricard bekerül az 53-ba 😊
Wyatt
Nézd má megnyerik az SB-t azt azt hizsik mindenbe belepofázhatnak 😀
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Perrimanről lesz 8+ DPI-tek, Ricard bekerül az 53-ba 😊

több mint 9 éve
Mivel ubiszeon van arra gondoltam feldobhatnánk valami témát... Mondjuk bolddoljunk...
1 támadó egy védő:

JS mellett sem AB sem green nem kap el száz yardot, lesz két inetceptionje egyet vissza is hord TD-re mind a 16 meccset végigtolja sérülés nélkül és Pro bowlba fog kerülni

Waller igazi RZ célpont lesz és 5 TD szerez a szezonban.
több mint 9 éve
In Roman we trust 😀 olyan futójáték kell..... hogyha tényleg Hurst lesz az RT akkor meg pláne
több mint 9 éve
Orlando Franklint kirakták a Chargerstől, a szebb napokat megélt OG tipikus Ozzie húzás lenne.

Arrington tényleg elhúzhatna és szerintem Watson se lesz itt már szeptemberben.

Szerintetek ki lesz a két kezdő DE Williams mellett? Wormley,Henry,Davis,Urban,Kaufusi

Ácsi Kaufusi egészségi állapotáról van valami hír?
cikesz
A hivatalos oldal jóslata szerint Kaufusi kezd. De ilyenkor ezt kb lehetetlen megjósolni.
Bazzani
igen, meg Urschel meg Hurst
no
 www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc
Collapo
Teljesen egyet ertek, csak te finoman talaltad. Nalam a Mad Max jonne. De remelhetoleg a draftoltak ( igy latatlanban hatarozottan jobbnak tunnek) es/vagy a FA-rol jon a megoldas.
több mint 9 éve
Its gonna Hur(s)t
több mint 9 éve
Orlando Franklint kirakták a Chargerstől, a szebb napokat megélt OG tipikus Ozzie húzás lenne.

Szerintetek ki lesz a két kezdő DE Williams mellett? Wormley,Henry,Davis,Urban,Kaufusi

cikesz
A hivatalos oldal jóslata szerint Kaufusi kezd. De ilyenkor ezt kb lehetetlen megjósolni.
Bazzani
no
 www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc

Szerkesztette: Collapo

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve

cikesz
Bazzani
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 257 — Axel Foley

cikesz

több mint 9 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
Mennyi cash van free agentekre? mert boldin/mangold/franklin 3-as közül 2-őt szeretnék ha a sapka és Ozzie bácsi eltudná intézni. Bizakodó vagyok nagyon a szezont illetően 😊
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
na tippje van vkinek hogy milyen poszton jutt be UDFA idén a keretbe ?
malkav
Ezt a chips/pia dolgot nem értettem de ezért irtam a neveket.. szerintem reális esélye csak Adeboyejo-nak van, esetleg egy pici van Ricardnak (rotational ember, akar inkabb DE-kent...), es Mizzellnek (RS/3rd down back)

Igazabol Ricard rendkivul erdekes, lattam 3 otmasodperces gifet rola, de az 1.48-as 10 yard splitje (allitolag ketszer mertek, tegyuk fel meresi hiba es 1.55-1.6 kozotti, ami szinten brutalisan jo ekkora meretu DL embertol) a legnagyobb WTF eredmeny, amit valaha lattam... es ha valoban ennyire jo a first stepje, akkor adjunk neki egy eselyt.

PS: John Ross 10 yard splitje 1.46 volt...
Igor
Na ez kizárt 😀
De egy 1.7 alatti sem rossz már, ha tényleg van 1.6-ja azért azért már mocsok jó. Ráadásul ahogy néztem, rendkívül explozív és agilis is a csóka, itt pedig még olyan szakemberek is vannak, akik kihozhatják belőle ezt az állatot. Hajrá, hajrá 😊

több mint 9 éve
állítólag nagyon nyomolunk Mangold-ra.... ha már nem is bírja annyira az egészsége, mentronak jó lehet... De mi a tökért van még Arrington Rosteren.... neki menni kell hogyha akarunk még valakit hozni
több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
na tippje van vkinek hogy milyen poszton jutt be UDFA idén a keretbe ?
malkav
Ezt a chips/pia dolgot nem értettem de ezért irtam a neveket.. szerintem reális esélye csak Adeboyejo-nak van, esetleg egy pici van Ricardnak (rotational ember, akar inkabb DE-kent...), es Mizzellnek (RS/3rd down back)

Igazabol Ricard rendkivul erdekes, lattam 3 otmasodperces gifet rola, de az 1.48-as 10 yard splitje (allitolag ketszer mertek, tegyuk fel meresi hiba es 1.55-1.6 kozotti, ami szinten brutalisan jo ekkora meretu DL embertol) a legnagyobb WTF eredmeny, amit valaha lattam... es ha valoban ennyire jo a first stepje, akkor adjunk neki egy eselyt.

PS: John Ross 10 yard splitje 1.46 volt...
Igor
Te Igor,én Tim White-ba is belelátom vagy álmodom,hogy rosteren ragadhat.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related