Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
A maradékból el tudtam volna képzelni jobb picket is, de legalább needre jött és nem Bengals-szintű lolpick... most kb ennyi a pozitívumot.

A Browns sajnos jól játssza a draft day mókát.. a PIT-en meg remélhetőleg hamarosan röhöghetünk.
Igor
Rajtunk nem tudom mit tudsz majd röhögni. Nincs olyan needünk, ami égbekiáltó lenne, így azt választunk, amit csak akaruk. 😉
Soldados
Peppers vagy Adoree pl. az lett volna... most már a Brownson is lehet 😊 vagy ha reacheltek valami ordasat másért. Elég sok embert tudnék sorolni ..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A maradékból el tudtam volna képzelni jobb picket is, de legalább needre jött és nem Bengals-szintű lolpick... most kb ennyi a pozitívumot.

A Browns sajnos jól játssza a draft day mókát.. a PIT-en meg remélhetőleg hamarosan röhöghetünk.
Igor
Rajtunk nem tudom mit tudsz majd röhögni. Nincs olyan needünk, ami égbekiáltó lenne, így azt választunk, amit csak akaruk. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Aspect 87
Marlon Humphery, CB

Allen még bent volt. 2. napon nem találtunk volna hasonló értékű CB-t?
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Azt nem mondtam hogy reális, de mindenesetre jó lenne 😀
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Na ezt a forgatókönyvet el tudnám viselni .... bár a CB pick hiányzik belőle

www.cbssports.com/nfl/news/2017-nfl-seven-round-mock-draft-every-pick-trade-and-draft-class-for-all-32-teams/
malkav
Kizárt,hogy Davis csússzon 29-ig.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Na ezt a forgatókönyvet el tudnám viselni .... bár a CB pick hiányzik belőle

www.cbssports.com/nfl/news/2017-nfl-seven-round-mock-draft-every-pick-trade-and-draft-class-for-all-32-teams/
több mint 8 éve
Láttom enkinek sincs véleménye a draftról.... 😕
Most nézegettem a Mock draftokat, és megszartam a Walterfootballon ....

persze 5. kör már nem számít, de komolyan pont ott nem hoznék TE-et, egyrést van belőle hat darab (Pitta, Watson, Gilmore, Williams, Boyle, Waller), másrészt a koraikörös TE-nek is kell legalább egy év még belejönnek a dolgokba.... ,és ha project TE akkor sem fér el a rosteren akkor már inkább OL.DL,CB,passrusher,ILB bármi de miért TE????
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 963 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei menetrend
 twitter.com/Ravens/status/855211066900439040
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 922 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem reacheltek egy S-t.
Igor ment PM

több mint 8 éve
Aspect 87
Miből gondolod, hogy Barnett ilyen sokáig bent lesz?
Én továbbra is meglepődnék a Wr drafton első körben.

Szerkesztette: Aspect
több mint 8 éve
Én a Defensebe várok embert. Remélem jó CB vagy Passrusher.
Viszont alabamai Reuben Fosterről mi a véleményetek? Lecsúzhat hozzánk? Nem lepődnék meg rajta sem.
horipapa92
Hát én nem örülnék neki, de elképzelhető.....
Én Wr-t húzznék Davis/Williams ha bent lesznek, ha nem akkor Barnettre megpróbálnék rányomulni, akár trade árán is.
Foster mehet Cincybe, karaktere alapján odavaló 😀
több mint 8 éve
Aspect 87
Én a Defensebe várok embert. Remélem jó CB vagy Passrusher.
Viszont alabamai Reuben Fosterről mi a véleményetek? Lecsúzhat hozzánk? Nem lepődnék meg rajta sem.
több mint 8 éve
Na kinek mi a tippje az első körös választásunkra?
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 314 — Invisible man
A legszörnyűbb tragédia történt Todd Heappel: a házuknál elütötte a 3 éves kislányát, aki belehalt sérüléseibe 😕

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Tegnap este volt az oldal mock draft játéka, melyen én húztam a csapatnak. Ezt sikerült összehozni:

1 16 Baltimore Ravens Reuben Foster, LB (Alabama)
2 47 Baltimore Ravens Jordan Willis, Kansas State, OLB
3 74 Baltimore Ravens JuJu Smith-Schuster, WR, USC
3 78 Baltimore Ravens Carlos Watkins, DL, Clemson
4 122 Baltimore Ravens Dede Westbrook, WR, Oklahoma
5 159 Baltimore Ravens Deatrich Wise Jr., DE, Arkansas
6 186 Baltimore Ravens Levon Myers, OT, Northern Illinois

Az első körben a két top WR és a passrusherek, akiket akartam már nem volt bent, Foster meg nem tudtam ott hagyni; sztem vállalható. Azt reméltem, hogy valamelyik "használható" RT-nek való lecsúszik a 2. körbe, de ezt a húzást némileg későbbre kellett halasztanom, ezért a nálam legjobb maradék passrushert hoztam. A harmadik körben két WR-t is kivittek előttem (meg Motont, akit még akartam); igazából possession receivert kerestem és Smith-Schuster (ha nem lesz sokat sérült) elkaristolhat. Watkinst nagyon megkedveltem, szerintem megbízható 5-tech játékos lehet (1/9-en ment ki Charlton, nálam kb. az ő szintje). Westbrook kiegészítheti a WR corpot, itt már ki kellett húzni - red flags ide vagy oda. Wise is bpa húzás volt már nálam. A végén center és tackle között vaciláltam (Roullier még bent volt pl.), végül Myers mellett döntöttem.

Se centert, se épkézláb játékost a secondaryba nem húztam, ami azért bosszantó, de első 3-4 pickkel nem akartam ide hozni játékost. A RT poszt sem oldódott meg rögvest, meg futót is kerestem, de mindig elcsábultam. Maradt bőven hiányérzetem, de azért lyukakat is sikerült betömködni, meg a jövőre is tankoltam. Na, lehet savazni! 😊
Ja és a tracker itt elérhető: docs.google.com/spreadsheets/d/1gl32leifzizJO4RVYzZO1I51WrqZ7Wwjw6jHYtYWxYI/edit?usp=sharing

Szerkesztette: skizofita

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 8 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
The veteran defensive back has re-signed with the Ravens on a three-year deal, according to ESPN's Adam Schefter

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 8 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
Webb 3 évre visszajött.
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 722
Henryről jöttek jó hīrek az előszezonban,Urbanba is többet látok, mint amennyit játszott.Végül is kvázi újonc szezonja volt,ő is 2idényt töltött IR en.Nem lesz a kis Timmy Jernigen pótolhatatlan.
kátrány
pont ez a felelmem, 2 nev 4 ideny 3 IR, de TJ nem potolhatatlan az biztos ( de sztem olcso volt)
no
Szerintem is occsó volt,viszont ha egy kezdő szintet húzunk vele akkor megszépül majd.
Az idényben nem láttam Spartans meccset,elkerültük egymást.A prospect ismertetőkben olvastam Malik McDowellről és huhhh...
nézd meg vagy nézzétek meg.

draftbreakdown.com/players/malik-mcdowell/
kátrány
ugy legyen
több mint 8 éve
pessimistic as always...... : D
malkav
en realitasnak hivom. 😊 De izlesek es pofonok. Pofonok hatasara amugy valtozik az izlesem.
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 922 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem őt első körben ki kéne huznotok...másodikra már nem hiszem,hogy bent lesz.

több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Henryről jöttek jó hīrek az előszezonban,Urbanba is többet látok, mint amennyit játszott.Végül is kvázi újonc szezonja volt,ő is 2idényt töltött IR en.Nem lesz a kis Timmy Jernigen pótolhatatlan.
kátrány
pont ez a felelmem, 2 nev 4 ideny 3 IR, de TJ nem potolhatatlan az biztos ( de sztem olcso volt)
no
Szerintem is occsó volt,viszont ha egy kezdő szintet húzunk vele akkor megszépül majd.
Az idényben nem láttam Spartans meccset,elkerültük egymást.A prospect ismertetőkben olvastam Malik McDowellről és huhhh...
nézd meg vagy nézzétek meg.

draftbreakdown.com/players/malik-mcdowell/

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
pessimistic as always...... : D
több mint 8 éve
kátrány
több mint 8 éve
Eleg nehez ertekelni a trade-t, igazabol, ez klasszikusan azon all v. bukik majd, hogy Pierce, Davis, meg a tobbiek mit nyujtanak a palyan elesben..

Ha nem hozunk 1/2. korben helyere embert, es a fiatalokat vetjuk be jovore (akar jol szerepelnek, akar szarul), szamomra onnantol elfogadhato a dolog...
Igor
hat szerintem teged ki fognak elegiteni, mert meglepodnek ha a drafton olyan koran huznank a helyere, a fiatalokra meg nem tettel nyomast 😊