Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 722
Én is úgy gondolom, hogy a fal most még kérdőjeles de talán Romanban lehet egy pöttyet bízni.
malkav
A jelek arra mutatnak, hogy mindenki abban bizik, hogy a Roman Legion a legjobb ( meg mindig). Ceasar tudta es epitett ra. A futni fogunk es kesz, abbol a hosszubomba WR-ek megvannak, check-down-ra a legjobb RB, TE hadsereg bevetesre kesz. De azert a fal ehhez is kellene ( nemcsak szerkezetileg hanem minosegi alapanyagbol is). Mondjuk ehhez meg nem kellene meregdraga QB, tehat bizok egy fasza WR erkezeseben is. Flacco egy rejtely, megfizetik, mint egy elit QB-t, de azutan annyira nem biznak benne hogy raepitsenek vagy legalabb torekedjenek ra. Azt meg meg ok se hihetik hogy annyira jo hogy tojas-szenbol gyur gyemantot.
no
Ez azért nem teljesen van így.... Flacconál eddig egy OC volt aki tényleg az erősségeire épített (Kubiak), a többi meg a saját faszságát próbálta ráerőltetni (Cameron, Caldwell, Trestman) és ehhez képest mindegyik rendszerben tudott egy közepesett dobbantani. Szóval bízzunk abban hogy Marty és Roman össze tudnak rakni egy közepes O-t annál több nem is kell. Ha a védelem hozza az elvárt szintet, akkor jövőre lehet az O-ba invesztálni kicsit többet
malkav
Masrol beszelunk. A csucstanacs eldontotte, hogy Flacco meg lesz fizetve elit modjara, mert elit majd nem kapja meg a segitseget. A "tobbit a faszsagaival" is a csucstanacs hozta majd uveges szemmel vegigneztek a faszsagaikat. Collapo-val vagyok, hajra Def. es a mantra nekem is ismeros. De ehhez nem kell csucsgazsis QB. Persze orulok hogy nekunk van potens Qb-nk, ( megha nem DBrees) de ha orultseget jatszatunk vele fal-WR-futojatek nelkul akkor nehez elvarni a jo jatekot. De azert orulok hogy te is ugy latod hogy a SB ota Kubiak kivetelevel a " faszsagaikat eroltetjuk" a kozepes teljesitmenyert meg nem jar nagy zsozso es csak errol az apro ellentmondasrol beszeltem. Persze ahogy irtam run dominanciat varok minden aspektus azert ordit, most...4 honap mulvaig meg rengeteg viz lefolyik a Duna medreben.
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ha a védelem hozza az elvárt szintet, akkor jövőre lehet az O-ba invesztálni kicsit többet
malkav
Yepp, same old story again 😊
Még akkor is ha én is a védelemben hiszek 😐

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Én is úgy gondolom, hogy a fal most még kérdőjeles de talán Romanban lehet egy pöttyet bízni.
malkav
A jelek arra mutatnak, hogy mindenki abban bizik, hogy a Roman Legion a legjobb ( meg mindig). Ceasar tudta es epitett ra. A futni fogunk es kesz, abbol a hosszubomba WR-ek megvannak, check-down-ra a legjobb RB, TE hadsereg bevetesre kesz. De azert a fal ehhez is kellene ( nemcsak szerkezetileg hanem minosegi alapanyagbol is). Mondjuk ehhez meg nem kellene meregdraga QB, tehat bizok egy fasza WR erkezeseben is. Flacco egy rejtely, megfizetik, mint egy elit QB-t, de azutan annyira nem biznak benne hogy raepitsenek vagy legalabb torekedjenek ra. Azt meg meg ok se hihetik hogy annyira jo hogy tojas-szenbol gyur gyemantot.
no
Ez azért nem teljesen van így.... Flacconál eddig egy OC volt aki tényleg az erősségeire épített (Kubiak), a többi meg a saját faszságát próbálta ráerőltetni (Cameron, Caldwell, Trestman) és ehhez képest mindegyik rendszerben tudott egy közepesett dobbantani. Szóval bízzunk abban hogy Marty és Roman össze tudnak rakni egy közepes O-t annál több nem is kell. Ha a védelem hozza az elvárt szintet, akkor jövőre lehet az O-ba invesztálni kicsit többet
több mint 8 éve
malkav
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Ha Mangold jönne a fal így nézne ki:
Stanley-Siragusa-Mangold-Yanda-Lewis
cikesz
Ez a fal csak engem nem nyugtatna meg?
Szóval akárki jön a falba Hurst máris tuti csere így, hogy Lewis mindenhol tud játszani.(Ha senki se jön akkor is megfingatják TC-ben.)
cikesz
Ezt meg kívánom, hogy így legyen, de...
Collapo
En nyugodt vagyok ebben a pillanatban es varom a vegso megoldast. Tavaly borzaszto volt az OL, meg ugy is hogy fejlodott ( ahogy a rookie baloldal jobb es jobb lett), erre elment az egyik legjobb es a legjobb C ( akkor is igaz, ha mar o maga is borzaszto volt), persze nem fog hianyozni. Bizok az uj semaban, a potlasokban, az edzokben, az uj igazolasokban, a rookie-kban, most. Az elso tetmeccsen mar nem elegek a szavak es majd meglatjuk. En orulok ha jo lesz a D ( kellene vki aki ki is hozza az allatot beloluk, akar Pees, de vele lesz a legkisebb turelmem). Ok is kiemeltek a fal meg- es felerositeset igy elhiszem rajta vannak az ugyon, a vegeredmeny meg sokkal odebb van. Ha a jelen allapotot nezzuk akkor nem vagyok O reszrol boldog, mert jelen pillanatban WR fronton is baj van, de itt is messze a tetmeccs.

Ui: sajnos mar sokszor beneztek dolgokat, lasd pl. Q helyettesiteset stb, de most meg lehetunk bizakodoak.
több mint 8 éve
cikesz
Ez a fal csak engem nem nyugtatna meg?
Szóval akárki jön a falba Hurst máris tuti csere így, hogy Lewis mindenhol tud játszani.(Ha senki se jön akkor is megfingatják TC-ben.)
cikesz
Ezt meg kívánom, hogy így legyen, de...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
azért ezt a Hurst dolgot nem venném 100%-ra
malkav
Véleményem szerint 100%, hogy Hurst nem fog kezdeni.
cikesz
Ez lenne az én sejtésem is, ha nem Mangoldra hajtanánk, vagy nem Wagnert engedtük volna el.
Viszont mivel A T poszt alle zusammen szar és nem látom - még pletyka szinten sem, hogy keresnénk
megoldást - nos így marad a #hurráoptimizmus
Collapo

több mint 8 éve
malkav
cikesz
Ez lenne az én sejtésem is, ha nem Mangoldra hajtanánk, vagy nem Wagnert engedtük volna el.
Viszont mivel A T poszt alle zusammen szar és nem látom - még pletyka szinten sem, hogy keresnénk
megoldást - nos így marad a #hurráoptimizmus

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
malkav
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Stay positive, man...stay positive!
cikesz
Tok pozitiv voltam. 10 hetet adtam Joenak Hurst mogott

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Onwuasor kezdő MLB, lesz neki minimum 70 tackle,1 Int,F+R fumble😃😃

West 1000 yard+ os szezon.

Stay positive, man...stay positive!

Szerkesztette: cikesz
több mint 8 éve
milyen pozitív valaki 😀
malkav
Hurst kezdőben... i mean! Hurst kezdőben. Sizzle meg nem Sugar, előbb kiégett, mint kedvenc 52-esünk.
edit: meg Bléz se van már, hogy ezt kiírja, szóóval 😊

Szerkesztette: Collapo

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
milyen pozitív valaki 😀
több mint 8 éve
Flacco lesérül a 10-ig meccsig és idény végén Suggs visszavonul. #happyhappyjoyjoy

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Perrimanről lesz 8+ DPI-tek, Ricard bekerül az 53-ba 😊
Wyatt
Nézd má megnyerik az SB-t azt azt hizsik mindenbe belepofázhatnak 😀
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Perrimanről lesz 8+ DPI-tek, Ricard bekerül az 53-ba 😊

több mint 8 éve
Mivel ubiszeon van arra gondoltam feldobhatnánk valami témát... Mondjuk bolddoljunk...
1 támadó egy védő:

JS mellett sem AB sem green nem kap el száz yardot, lesz két inetceptionje egyet vissza is hord TD-re mind a 16 meccset végigtolja sérülés nélkül és Pro bowlba fog kerülni

Waller igazi RZ célpont lesz és 5 TD szerez a szezonban.
több mint 8 éve
In Roman we trust 😀 olyan futójáték kell..... hogyha tényleg Hurst lesz az RT akkor meg pláne
több mint 8 éve
Orlando Franklint kirakták a Chargerstől, a szebb napokat megélt OG tipikus Ozzie húzás lenne.

Arrington tényleg elhúzhatna és szerintem Watson se lesz itt már szeptemberben.

Szerintetek ki lesz a két kezdő DE Williams mellett? Wormley,Henry,Davis,Urban,Kaufusi

Ácsi Kaufusi egészségi állapotáról van valami hír?
cikesz
A hivatalos oldal jóslata szerint Kaufusi kezd. De ilyenkor ezt kb lehetetlen megjósolni.
Bazzani
igen, meg Urschel meg Hurst
no
 www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc
Collapo
Teljesen egyet ertek, csak te finoman talaltad. Nalam a Mad Max jonne. De remelhetoleg a draftoltak ( igy latatlanban hatarozottan jobbnak tunnek) es/vagy a FA-rol jon a megoldas.
több mint 8 éve
Its gonna Hur(s)t
több mint 8 éve
Orlando Franklint kirakták a Chargerstől, a szebb napokat megélt OG tipikus Ozzie húzás lenne.

Szerintetek ki lesz a két kezdő DE Williams mellett? Wormley,Henry,Davis,Urban,Kaufusi

cikesz
A hivatalos oldal jóslata szerint Kaufusi kezd. De ilyenkor ezt kb lehetetlen megjósolni.
Bazzani
no
 www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc

Szerkesztette: Collapo

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve

cikesz
Bazzani
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 152 — Axel Foley

cikesz