Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért szerintem ez nem teljesen van igy, mert pl Matty Ice-nak megvan minden fegyvere mégis a elúszott az SB győzelem.... ha a védelmet építik fel, akkor teljesen korrekt hogy megfizetik a védelem tengelyét, ahogy ez régen is volt... Most az NT és egy S lett kifizetve, az ILB megvan, gyakorlatilag már csak egy jó OLB kellene és akkor a védelem fel van építve Flacco mellett. És azért hoztak neki játszótársakat... 1. körben WR, Wallace mélységi célpontnak, LT első körben, TE 2. körben. Ha MM végre összekalapál valami értelmes playbookot, akkor azért a támadó oldalnak is kellene hasítani. Ha oyan teljesítményt ér el kb. a támadó oldal mint tavaly a védelem (értsd közepesen jó), akkor be kellene jutni a PO-ba .
több mint 9 éve
Na, ezt vartam.. bar meg mindig eleg gyenge. 😊 Aszittem a ket tulfizetesen is jobban fogsz porogni. 😊Az, hogy túlfizetünk valakit a francokat sem érdekli. Mennek fel az árak ezzel együtt kell élni, de a cap is nő. Ez van. Nem is érdekel túlságosan mert legalább fiatal játékosokat fizettünk túl akik kétségtelenül jók, nem pedig veterán sz*rokra vertük el. Nyilván B-Will szerződése irracionálisan sok, de nem az én pénzem verik el. Jeffersonért sem adtam volna ennyit mert - ha már Berryhez hasonlítottad a pénzét - fasorban sincs Berryhez képest.
Igor
Amit viszont nem tud bevenni a gyomrom, az az, hogy milyen irányba próbálunk építkezni. Nem fogom részletezni, mert unalomig ismételtem magam. Elköltöttünk részben Flacco kárára 20 milliót két kb másodrendű védőposztra.
több mint 9 éve
B-Will marad,ez jó.Ő egy nagyon jó srác,az öltözőben is hangadó.Mélyről jött,szegénységből,már fiatalon dolgoznia kellett.Így is megtartotta a derűt,a hitét.Példaképnek is alkalmas és a franchise arca szerepet is rá lehet osztani.
El voltunk kényeztetve ,Ray,Reed,Suggs,Ngata,Rice,Q,csupa vezéregyéniség .Mióta nincs egyik sem,ill.Suggs korosodik nincs igazi arca a csapatnak.
Anno Q-t azért bántam annyira.
Hasznosság terén Wagnert kellett volna,viszont egy klasszis NT-t nehezebb találni,mint egy G-t vagy RT-t.
Kicsit sok a Jeff deal,viszont így ki lesz használva Weddle futball IQ-ja,ahogy FS-ként játszhat,a backfielden fog járőrözni,mint Reed anno.
Weddle nagyon örült Jeffnek,üzent azonnal a twitteren.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Na, ezt vartam.. bar meg mindig eleg gyenge. 😊 Aszittem a ket tulfizetesen is jobban fogsz porogni. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
oké évi több mint 10 B-Will évi 9 Jefferson... de elengedjük ugyanezért/ kevesebbért Wagnert. 2019.ben ki is vághatjuk Flaccot, felesleges megtartani, magasról szarik Oz rá. Nem tudom, hogy csalódott vagyok jobban vagy mérges. Szomorú, hogy még csak meg sem próbálunk úgy tenni mintha rá akarnánk építeni a csapatot.
több mint 9 éve
Mondjuk pont Harrison szerződése volt az azta kategória... akkor még 7M/ev körül tippeltük a fizuját aztán hoppá kapott 9.3évet.. szóval ezen elindulva min. 10-11M/év lesz Williams fizetése, ha kikerül a piacra. Wagnernek szerintem szintén 9-10M/év lesz a piacon, de majd visszanézhetitek mit írtam, ha már elmentek.Na Holnap megyek lottót venni 😀
malkav
több mint 9 éve
szerintem, eddig a vártakhoz képest jól alakul ez az FA... a legjobb játékost itt tartottuk és hoztunk egy elitet a sec-be... jöhet a draft... CB passrusher WR
több mint 9 éve
pplscrt79.files.wordpress.com/2015/03/531529_10151393804578801_1912740452_n.jpgInnentol valszeg nagy FA akkor mar nem jon (Claiborne-nak orulnek, de nem hiszem hogy belefer), johet a kukazas.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Kicsit dragabb lett Jefferson, 36M / 4 evet latok... egy hajszallal tobb mint szerettem volna, de Berryhez kepest nem veszes.
több mint 9 éve
Elkezdodott a verengzes, jo hogy ebbol egyelore kimaradtunk (ugy kb az egesz divizio is) - viszont elment Whitworth, ami eleg jo hir... ugy nezem a Cincy valoban teljesen szetesik (tobben pedzegettek az egyik podcasten, amit hallgatok, hogy van kulonbseg a nem tulfizetes, es a senkit nem igazolunk kozott, es ugy tunik a Bengals egyszeruen csak tul smucig)A CLE jol csavargatja a dolgokat, kivancsi vagyok el tudjak-e passzolni Osweilert, vagy cutolni kell a vegen..
Szerkesztette: Igor
több mint 9 éve
Jason La CanforaVerified account @JasonLaCanfora 1m1 minute agoErre nem számítottunk... 😕
More
NFL announces 4 game suspension for Ravens running back Kenneth Dixon. We're very high on the then rookie coming into last season
Klaci79

több mint 9 éve
Jason La CanforaVerified account @JasonLaCanfora 1m1 minute agoMore
NFL announces 4 game suspension for Ravens running back Kenneth Dixon. We're very high on the then rookie coming into last season
több mint 9 éve
Calibornet is szóba hozták velünk...vélemény?
több mint 9 éve
Aaron WilsonHitelesített felhasználó @AaronWilson_NFL 14 p14 perccel ezelőttTovább
Eagles make it official, announce their three-year deal for Torrey Smith
0 válasz 7 retweet 9 kedvelés
Válasz Retweet 7
Tetszik 9
Aaron WilsonHitelesített felhasználó @AaronWilson_NFL 2 ó2 órával ezelőtt
Tovább
Eagles cut Connor Barwin, team announces
Torrey nem jön,viszont Barwint nagyon bírtam texasiként,ő rendszerfitt lenne.

több mint 9 éve
Várjuk ki a végét.Amíg a saját csapatunk erősségére(?) nem építünk szerintem felesleges azon gondolkodni mi lesz ha Bell jön szembe. A preventív dolgok általában nem működnek.Én is örültem volna,ha Wagner marad és a C posztot kellene csak stabilizálni,viszont Jeffesson nagy fogás.Olyan jó S duó Weddle-vel,hogy felerősíti a pálya szélét is.Egy pass ligában,Bellel játszani évente 2x kell a stabil és intelligens S duó.Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
kátrány
Btw: Félve írtam az erősséget, mert vagy nem tartják Flaccot annak ezért nem építünk rá, vagy ha Ő a csapat erőssége, akkor nem rá építünk ami szerintem elbaltázott dolog de mindenkinek lelke rajta.
Nyilván ha Peest tartjuk erősségnek akkor qwa jó igazolás még 8-ért is Jefferson... 😀
Blaise
Wagner nem akkora klasszis,mint KO volt vagy Yanda vagy ahogy Stanley kinéz elsőre.Bevett gyakorlat,hogy egy leendő T első idényében G-ként szerez tapasztalatot.Lewis lehet az utódja és megint más tészta G-t pótolni.Ha így lesz vadállat lesz a jobb oldalunk,ott vér is fog folyni egy Yanda-Lewis tandemmel. 😀 Az csemege lesz.
Az SB szezon előtt így volt,alapvetően a draftra támaszkodtunk,kevés FA jött,azok szinte minden tettek hozzá a csapathoz.A Rice balhé,Pitta és Webb hosszú két idényes sérülései-a rengeteg dead money utánuk,a gyenge draftok vezettek ide.
Tavaly már megkongatták a vészcsengőt és jónak tűnik a tavalyi felhozatal.Az SB környékén tényleg azt hitték Ozzék,hogy a bab is hús és minden arannyá válik.Olyanok voltak,mint a szerencsejátékos,pár jó tipp után minden bejön neki ... és mégsem.
Én is szerettem volna,ha marad Wagner és nem azon kellene aggódnunk,hogy ki lesz az RT,hanem várni ki lesz Zuttah utódja.
Egy a véleményünk,csak közhelyesen nálam félig tele a pohár.Akkor hajintom(sic)a poharat a p*csába,ha Hurst lesz az RT.De ez nem lehetséges...csak rémálmunkban.

több mint 9 éve
Amíg a saját csapatunk erősségére(?) nem építünk szerintem felesleges azon gondolkodni mi lesz ha Bell jön szembe. A preventív dolgok általában nem működnek.Én is örültem volna,ha Wagner marad és a C posztot kellene csak stabilizálni,viszont Jeffesson nagy fogás.Olyan jó S duó Weddle-vel,hogy felerősíti a pálya szélét is.Egy pass ligában,Bellel játszani évente 2x kell a stabil és intelligens S duó.Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
kátrány
Btw: Félve írtam az erősséget, mert vagy nem tartják Flaccot annak ezért nem építünk rá, vagy ha Ő a csapat erőssége, akkor nem rá építünk ami szerintem elbaltázott dolog de mindenkinek lelke rajta.
Nyilván ha Peest tartjuk erősségnek akkor qwa jó igazolás még 8-ért is Jefferson... 😀
több mint 9 éve
Egy kicsit olyan erzesem van mintha egy western filmben lennenk parbajon, csak a fogpiszka mozog a lovesre vart pillanatban es mar nem szamit mas. Jeff jobb mint Webb es gyakorlatilag kicsereltuk oket, ez idaig remek, nem, fantasztikus. A kerdes viszont, mi kell jobban: egy bevalt RT-vagy S. Tavaly hasonlo volt a helyzet, "embert csereltunk" az amugy nem tul acelos OL-bol a borzaszto sec.-be. ( vegeredmeny osszesegeben borzaszto OL es meg mindig szar sec) Persze idenre jobb lett a helyzett a 3 egesz jo idedraftolt playanak koszonhetoen. Raadasul 2 draftoltat akik remelhetoleg rogton tudnak segiteni a sec-n iden is varok az 1.-2. korben ( nem huzasbol ), mig az OL-ba nehez lesz.Én is örültem volna,ha Wagner marad és a C posztot kellene csak stabilizálni,viszont Jeffesson nagy fogás.Olyan jó S duó Weddle-vel,hogy felerősíti a pálya szélét is.Egy pass ligában,Bellel játszani évente 2x kell a stabil és intelligens S duó.Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
kátrány
Ha a Deadpool-ra akarnek hajazni, akkor szeretnem latni Flaccot feher gatyaban merni kifutni.
a Jeff-Webb cseret magaban nezve 2 kalapdobalast meger ( pedig eleg nagy szel van)
több mint 9 éve
Ráadásul a legjobb dolog kimaradt... Mallett visszaigazolt hozzánk, azért mostmár nyugodtabban tudok aludni
több mint 9 éve
Ha a seehawks lennénk biztos nem engedtük volna el Wagnert 😀 abban a falban probowler lenne 😀Várj akkor jövök majd ha tudjuk az összeget, ez csak bevezető volt.😀Már vártam, hogy jössz 😛 Woodheaddel mi a baj, róla nem írtál? 😛Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
Amúgy Jefferson nem csak box safety, tud mindkettőt játszani... innentől megint hibrid ezermester védelmünk van. Még behúzhatjuk Pepperst... 😀
Az évi 9 pedig azért elég sok Wagnernek.. mégha most úgy tűnik, hogy az lesz a trend, hogy az összes RT is megkapja a nagy dohányt.
Igor
Woodheaddel ha annyit elértünk aprópénzért, hogy szóba sem fog kerülni nálunk az első második körben RB akkor már jó 😊 a checkdownokkal tömhetjük duplán jó. nem is lehet túlságosan fáradt, mert kihagyta tavaly a szezon 90%-t ... 😀
Pepperst könyörgöm ne... legutoljára mikor néztem még mindig az a f*sz a D koordinátorunk akinek a keze alatt sorban sültek be a fiatal nem kiforrott védőink.
9 millió sok de azért a 9-ért annak a játékosnak az életét könnyíti meg jelentősen akinek a csapat eredményére toronymagasan a legnagyobb a befolyása. nem mellesleg ugyanez a játékos elviszi a capunk 1/7-ét. Jefferson meg nice to have, mert fiatal tehetséges is ezeket nem vitatom és ha olyan keretünk lenne mint a Hawksnak és pont egy ilyen játékos kellene akkor örülnék is neki, de ugye ettől így kapásból két elit passrusherre, egy elit cover lb-re és egy elit cornerre vagyunk.
Blaise
Szerintem nem kellene elit corner csak egy jól zonázó CB2. Ha és nagyon ha JS egészséges őt azért egy-egyben ott lehet hagyni bárkivel. A másik oldal volt a védelmünk rákfenéje, de egy jobb drafttal a secet pár évre rendbe tudjuk tenni. És szerintem Jefferson tök jó igazolás, tekintve hogy úgy tűnik Reed óta nem tudunk potens safetyt draftolni.
több mint 9 éve
Woodhead meglepett,hogy jön,ő egy jó játékos.Ilyen fegyver nincs az arzenálunkban.Backfield,slot elkapások ezek nagyon hiányoztak az elmúlt években.Mintának is jó lesz Reynoldsnak vagy Buck-nak.

több mint 9 éve
Én is örültem volna,ha Wagner marad és a C posztot kellene csak stabilizálni,viszont Jeffesson nagy fogás.Olyan jó S duó Weddle-vel,hogy felerősíti a pálya szélét is.Egy pass ligában,Bellel játszani évente 2x kell a stabil és intelligens S duó.Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise

több mint 9 éve
Várj akkor jövök majd ha tudjuk az összeget, ez csak bevezető volt.😀Már vártam, hogy jössz 😛 Woodheaddel mi a baj, róla nem írtál? 😛Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
Amúgy Jefferson nem csak box safety, tud mindkettőt játszani... innentől megint hibrid ezermester védelmünk van. Még behúzhatjuk Pepperst... 😀
Az évi 9 pedig azért elég sok Wagnernek.. mégha most úgy tűnik, hogy az lesz a trend, hogy az összes RT is megkapja a nagy dohányt.
Igor
Woodheaddel ha annyit elértünk aprópénzért, hogy szóba sem fog kerülni nálunk az első második körben RB akkor már jó 😊 a checkdownokkal tömhetjük duplán jó. nem is lehet túlságosan fáradt, mert kihagyta tavaly a szezon 90%-t ... 😀
Pepperst könyörgöm ne... legutoljára mikor néztem még mindig az a f*sz a D koordinátorunk akinek a keze alatt sorban sültek be a fiatal nem kiforrott védőink.
9 millió sok de azért a 9-ért annak a játékosnak az életét könnyíti meg jelentősen akinek a csapat eredményére toronymagasan a legnagyobb a befolyása. nem mellesleg ugyanez a játékos elviszi a capunk 1/7-ét. Jefferson meg nice to have, mert fiatal tehetséges is ezeket nem vitatom és ha olyan keretünk lenne mint a Hawksnak és pont egy ilyen játékos kellene akkor örülnék is neki, de ugye ettől így kapásból két elit passrusherre, egy elit cover lb-re és egy elit cornerre vagyunk.
több mint 9 éve
Már vártam, hogy jössz 😛 Woodheaddel mi a baj, róla nem írtál? 😛Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
több mint 9 éve
Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor