Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Állítólag Claiborne gyün hozzánk, de mibűűűű?
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 906
Én inkább Zuttah, Watson cutot várok, nem hiszem hogy Arringtont kivágjuk úgy, hogy alig van CB-nk ha jól emlékszem tavaly végig agyhelyrázkódása volt, lehet cserének még jó lesz.
malkav
Arrington mikor jatszott akkor rossz volt, azutan nem jatszott. Teljesen mindegy ha mar neki kellene jatszani, hogy Levine vagy M Canady jatszik.
több mint 9 éve
Én inkább Zuttah, Watson cutot várok, nem hiszem hogy Arringtont kivágjuk úgy, hogy alig van CB-nk ha jól emlékszem tavaly végig agyhelyrázkódása volt, lehet cserének még jó lesz.
több mint 9 éve
Watson, Arrington cut-ot várok még, illetve tőlem mehet Zuttah is.
cikesz
talan eleg lenne Mangold-ra, TE van 400 db, CB-t remelem draftolunk es TJ jobb itt, a C meg lenne oldva es o adhatna Boost-ot rendesen.
több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 628
Watson, Arrington cut-ot várok még, illetve tőlem mehet Zuttah is.
több mint 9 éve
3.8m van, 6m-ra mondjak a draftot igy marad egy pici. A 13m deadmoney gyilkos, rossz ranezni a tablazatra. A maradek hasznavehetetlen kivagasa utan Mangold jo lenne meg. OLB-CB a draft eleje, vetek lenne kihagyni ezt a kinalatot ( de valamiert rossz erzesem van--remelem csak a reggeli miatt). WR1-t honnan veszunk azt nem tudom, mert a keretszukiteseknel nem lesz egyszeru jot talalni
több mint 9 éve
Pista szerződéséről van valami hír? Kíváncsi vagyok mi lesz a drafton,
több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Guy már new englandban van .... 😕
malkav
Róla mi a véleményetek? 4 év 20 misit kapott ,ha jól tudom.
kolok1972
Shit, simple shit... mármint hogy nem nálunk folytatja... jó az a srác, pedig sleeper volt rendesen... Chris Jones-nál (ha jól emlékszem a nevére) simán jobb... aki nálatok volt kezdő is

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 933 — Dr Kongó fan
Woodhead, 3 ev 8.8 misi (4.25m gari)
Jefferson, 4 ev 34 misi (19m gari) incentivekkel 37m

Jefferson eleg magas garantaltjat leszamitva nem veszes.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
Piff szerint ő a jobb passrusher 3-4DE közék tartozott.
malkav
Köszönöm

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Kaufusiból semmit nem láttunk még szóval nem tudom, házon belül Urban lehet az esélyes Guy posztjára, de nem vagyok benne biztos hogy nem hozunk valakit még az OS-ben, valami kivénhedt veteránt minimumért.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 257 — Axel Foley
malkav
Guy távozása megnyithatja az utat Kaufusi előtt ha egészséges tud maradni?

több mint 9 éve
Piff szerint ő a jobb passrusher 3-4DE közék tartozott.
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
malkav
Róla mi a véleményetek? 4 év 20 misit kapott ,ha jól tudom.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Tudom hogy lehetetlen, 1/1-ért a feltrade (Myles Garrett) mibe kerülne nekünk kb?
Pool94
2 szivinfarktusba
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 257 — Axel Foley
Tudom hogy lehetetlen, 1/1-ért a feltrade (Myles Garrett) mibe kerülne nekünk kb?
Pool94
Hát az idei és jövő évi első és második kör szerintem a minimum ahonnan elindulna a beszélgetés. De az is nagyon kevéske.

több mint 9 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Webby az nagyon fájdalmas veszteség.Első perctől megtestesítette a"Play like a Raven"jelmondatot.
Mindegy volt neki,hogy kívül,nickel vagy dime pozícióban játszott,klasszis volt mindegyikben.Az első sérüléséig shutgun corner volt,több mint egy idényen keresztül nem dobtak rá TD-t!!!!!(majd utána keresek pontosan hány meccset takar ez),mellé 10 körüli INT-et termelt.Tudott blitzelni,számtalan PD.
Ő is mélyről jött és élen járt a jótékonykodásban,a különböző karitatív tevékenységekben.
Szerintem -elfogult vagyok- a klasszisát dicséri,hogy két térdszalag szakadás után is így tudott játszani.
A cut jogos,már nem hozta a szintjét vagy az elvárható szintet,viszont nem akárkit vesztettünk el a személyében.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Webb cut (ezt már írta más is), Levine resign, és Pista restructure/pay cut is megtörtént.

Nem nagyon hiszem el, de eddig eléggé úgy alakul a dolog, ahogy a legtöbb szurkoló várta... ilyen holtszezonunk ritkán van 😀
Igor
nehogy a draft lepjen meg minket, annyira adja magat a passrush-cb mind szukseglet mind kinalat teren. 😊
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 933 — Dr Kongó fan
Webb cut (ezt már írta más is), Levine resign, és Pista restructure/pay cut is megtörtént.

Nem nagyon hiszem el, de eddig eléggé úgy alakul a dolog, ahogy a legtöbb szurkoló várta... ilyen holtszezonunk ritkán van 😀

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Látom most mindenkinek kinőtt a 3,14na a lába között, értesítsetek ha valakinek belegázoltam a lelkivilágába természetesen nem szándékosan.
Mellesleg míg a Vasasnak egy draft elég arra hogyy 2-3 jó elkapót draftoljanak, mi 5 draftból nem tudunk egyet húzni, azért így nehéz Flacconak fegyvereket biztosítani, és azért az OL-be raktuk be az alapanyagot és be is értek egy-ketten.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 508 — je suis poloska
A Dallas idén is jó lesz,a Raidersre kíváncsi leszek.
Mi nem a clevelandi úton járunk,hanem a dallasin.A koncepció beérik...tudod.😀

Ui.Még egyszer,akinek karakán véleménye van ,az tartson ki mellette,nem szükséges megkímélni minket ettől,mert nem vattacukrok vagyunk,az sem,aki szóvá teszi.Add magad és kész.
kátrány
dehogy lesz, alázni fogunk!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Nyilván vannak akik annak örülnek ha nyernek egy PS4-est a kedvenc reggeli zabpelyhükkel, miközben az otp épp árverezi a házat a fejük felett.
De vettem a lapot, nem rombolom tovább a "jogos" hurrá hangulatot a "letargiámmal".
Blaise
Ne sértődj már meg!
Keményen fogalmazol?
Akkor vállald is,hogy konfrontálódsz mással.Lehet sok dologban igazad van,másban nem.Csak más habitussal bírsz.Ami teljesen rendben van.
Mondasz olyanokat,ami másokat bánt?Valószínű.
Most valakinek nem tetszik , erre beszaladsz a szobába...
Mindannyian másképp reagálunk a dolgokra,szerinted most árverezik a házunkat ?Szerintem ezek a befektetések mentik meg azt.Ez így van rendjén.
1-1 vélemény .Ennyi.Nem kell túlreagálni.Ez csak foci,szórakozás.Legjobb dolog,hogy tét nélkül beszélhetünk hülyeségeket.
Majd januárban megtudjuk,addig csak találgatunk.

Nekem 3 gyerekem van,kertes ház,munkahely,kert,a fiaim edzésre járnak,zenébe járnak,néha azt sem tudom hol áll a fejem(ahogy sutianap barátunk sem 😊 )Itt van tétje,hogy mit mondasz,reagálsz,itt nincs.Easy...
És píííííííííísz,mármint peace! 😊
kátrány
Egyáltalán nem sértődtem meg, de mivel már többször ki lett nyilvánítva, hogy a nézőpontom, a megfogalmazásom, vagy a véleményem nem tetszik sokaknak, akkor megkímélem a társaságot a különutasságomtól és a konfrontációktól. Ennyi.😊
A véleményemet nem változtatom, hogy egy gyenge középcsapat vagyunk - sub .500 az elmúlt 4 évet összegezve -, ami az elrontott csapatépítési koncepciónak - és a még rosszabb kivitelezésnek - köszönhető amihez mint látszik továbbra is makacsul ragaszkodunk.
Blaise
Egy gyenge középcsapatból lett idén a legjobb csapat a Dallas és egy közepesből a másik legjobb a Raiders.Egy koncepció beérik és ennyi.Optimizmus.
A Dallas idén is jó lesz,a Raidersre kíváncsi leszek.
Mi nem a clevelandi úton járunk,hanem a dallasin.A koncepció beérik...tudod.😀

Ui.Még egyszer,akinek karakán véleménye van ,az tartson ki mellette,nem szükséges megkímélni minket ettől,mert nem vattacukrok vagyunk,az sem,aki szóvá teszi.Add magad és kész.
kátrány
A Dallas nem lett a legjobb. Mi erett be? Fasza OL, huztak egy popec futot es a disznoolba estek QB fronton, nincs penz, nem tul utos D. De igy van esely a jovoben is a legjobbnak lenni, hogy ingyen van a QB. Ha Romo lenne, lehetne fogadni hanyadik forduloig eselyesek.
4 eve megy a "koncepcio" nalunk, ennyi ido alatt a konzerv is megromlik.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
The Ravens have released safety Lardarius Webb, per source.