Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
Én ezt a 2013-as draftot tartottam nagyon ergyának, de úgy látszik vannak csapatok akik minket is alulmúltak
 www.si.com/nfl/2016/05/05/nfl-draft-2013-grades-picks-analysis-results
malkav
nyehehe az a grade A+ hogy kezdő GUARDOT húzol 11-re, meg egy kórházi várólistát harmadikba - ugyanerre a produkcióra a Giantsnak ad D-t. szóva...
nyihuhú s az is A-nak számít, ha a strongsafetydnek folyamatosan be kell segíteni egy nyócvanéves veteránnal

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Ezt a Skura dolgot nagyon nem értem, én csak egy PS töltelék játékost látok aki max egy karrier backup. Ha akkora ász lenne akkor valahogy megragadt volna rosteren. De remélem nektek van igazatok...
Blaise
Jó kérdés viszont az is tény, hogy nem nagyon van olyan, hogy szituációs vagy rotációs center 😀 ...
majd kiderül mit hoz 2. évére...

Akiről még rebesgetik hogy fekete ló lehet az Maurice Canady. Nem lenne rossz ha ez a két játékos hirtelen megugraná a kezdő szintet.
több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Ezt a Skura dolgot nagyon nem értem, én csak egy PS töltelék játékost látok aki max egy karrier backup. Ha akkora ász lenne akkor valahogy megragadt volna rosteren. De remélem nektek van igazatok...
Blaise
 www.nfldraftscout.com/ratings/dsprofile.php?pyid=96376&draftyear=2016&genpos=C

Ebből kiindulva,az esze megvan a játékhoz,mivel az ACC -ból jött kevés nfl kompatibilis játékos ellen játszott ,ezért őt is nfl szintre kell hozni.Nagyon jó számokat hozott az általa vezetett OL,évről-évre.
Vélhetően ezért nem engedte el a vezetés.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 906
Ez a 2013-as draft class első köre kevés csapatnak adott okot örömre, így nekünk sem sokra. 😀 :S
Vrij6
Az elso korbol 10 probowler talaltatott, megha sokat nem jelent de inkabb oromet es biztos nem bust-ot. A 2. korben szinten legalabb 6-7 klasszis jott ki. Teny eleg gyatra ev volt altalanossagban, de 2 ordas bust-ot huzni se volt egyszeru
több mint 9 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
több mint 9 éve
Én ezt a 2013-as draftot tartottam nagyon ergyának, de úgy látszik vannak csapatok akik minket is alulmúltak
 www.si.com/nfl/2016/05/05/nfl-draft-2013-grades-picks-analysis-results
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 933 — Dr Kongó fan
A bust teljes fogalmát kimeríti Elam.

Skuraról mit kell tudni? Lehet csak é vagyok tudatlan, Nekem ő valamiért kimaradt.
cikesz
Egy ps center akit el akartak vinni évközben de Ozék emeltek a fizuján és maradt.lehet látnak benne valamit,remélem váltja Zuttaht és be is válik.
Peter
Annyit teszek hozza, hogy az egyik, ha nem a legerosebb center prospect volt az elmult evekbol.. es a PFF is kifejezetten kedvelte 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk 6 helyet felcserélhetünk volna Hopkinsért így utólag 😀
malkav
Áh,Jamie Collins a nyerő.akkor nem lett volna Abrown sem.
Peter
És én ezen gondolkodtam GM-drafton akkor. És sikerült nekem is Brownra böknöm 😀

több mint 9 éve
Emlékszem akkor még Manti teo volt a nagy hype, hát ő sem vitte sokra 😀
több mint 9 éve
Mondjuk Honeybagers is kihúzhatuk volna második körben... mindegy vegyük úgy, hogy az FO-t is megviselte az SB győzelem
több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
malkav
Áh,Jamie Collins a nyerő.akkor nem lett volna Abrown sem.

több mint 9 éve

Skuraról mit kell tudni? Lehet csak é vagyok tudatlan, Nekem ő valamiért kimaradt.
cikesz
Egy ps center akit el akartak vinni évközben de Ozék emeltek a fizuján és maradt.lehet látnak benne valamit,remélem váltja Zuttaht és be is válik.

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 395 — WHO DAT!!!!
az a draft tényleg szörnyű volt top10-ből egyedül Ansah tud felmutatni valamit..
malkav
ritka kivétel, de én elégedett vagyok a draftunkkal, az egésszel így utólag.

több mint 9 éve
több mint 9 éve
az a draft tényleg szörnyű volt top10-ből egyedül Ansah tud felmutatni valamit..
több mint 9 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 343 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Ez a 2013-as draft class első köre kevés csapatnak adott okot örömre, így nekünk sem sokra. 😀 :S

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Így learatja minden idők legnagyobb Ravens bust-ja nem túl dicső címét.
Egy égés karrier dicstelen vége.Annak kéne utánakötni,aki ragaszkodott a draftolásához.

több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 628

több mint 9 éve
Ezzel pontot is tett kartierje végére Elam... Tapsot érdemel..
több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/02/26/ravens-matt-elam-arrested-on-drug-charges/
tenorx
tehetséges... jah, nem

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/02/26/ravens-matt-elam-arrested-on-drug-charges/
több mint 9 éve
Mangold centerbe ?
malkav
Matt Skura lesz a kezdő ocsóé.remélem.

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 283
 www.baltimoreravens.com/news/article-1/Late-For-Work-214-Interest-In-Tony-Jefferson-Rick-Wagner-Rebuffed-Offer-How-About-Victor-Cruz/a9172198-2591-4f7c-be35-8e9f367bf18d

La Canfora didn’t give any details on what the initial offer looked like, but Wagner’s reported rejection indicates he’d like to see if he can get more on the open market in a few weeks. Spotrac.com projects Wagner’s worth to be about $6.9 million per year for four years. NFL.com’s Gregg Rosenthal believes he could get close to $10 million annually.

Itt olvastam,mi a szitu .Bármekkora szükségünk lenne rá,ez egy nagyon elszállt összeg.
kátrány
Az a baj hogy a draft nagyon gyenge idén O line terén. És FA-n sem a legjobb a felhozatal. Így lehet hogy egy nagyon T needes team meg fog neki adni 10-et még ha nem is ér annyit.

több mint 9 éve
Mangold centerbe ?
több mint 9 éve
 bleacherreport.com/articles/2683254-2017-nfl-draft-alabamas-tim-williams-is-this-years-rising-star-pass-rusher