Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
nana ez már biztos, vagy csak megérzés.... A Remény hal meg utoljára.
Megnéztem Biscuit Presser-ét, hát még én is bizakodó lettem a jövővel kapcsolatban.... Komolyan mondom ilyen főnököt akarok magamnak 😀
Minden vasárnap misére fogok járni hogy ebben az évben mindenki jól dolgozzon. Idén ugye Haribó volt a fő alulteljesítő, Ozzienak jó draftja volt.
Előtte Ozzie draftja volt szar JH okés volt...
Idén legyen mindenki jó és happy leszek 😀
több mint 9 éve
Van egy rossz hírem....😀 Meg a Ramsé se lesz, hogy folytassam a sort. 😀
Nem Pees lett a Denver vezetőedzője...
malkav
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Év végi presserből:SB sztem jol csinalja es adta elo. Egy "purpose" az eleteben es igy annyira folyik bele amennyire meg nem karos, de boven jelen van. Remek, hogy kiall mellettuk ( ha mar megtartja oket), vedte oket mindenhol ezert sok "furcsa" dolgot mondott. Az hogy merges lesz meccsek alatt en jo jelnek veszem, de hogy nem meregbol dont az jo.
SB:
láttam már jobb Joet... wow
idén jó néhány meccsen felhúzta magát, ami után nem akart egyből Harbsal beszélni, mert a düh nem az ő menedzseri stílusa. ennyit arról mennyire nem prove it év jön
év végére a támadósor javult, a védelem viszont összezuhant
I want my fans to know I think John can coach better, I think Oz and Eric can draft better - Top draft misses are "significant", - and I think Joe can play better.
The pitchforks are out. They know it.
OZ:
needek: 1) sec erősíteni Wrightot elő is kapta SB 2) támadófalon javítani 3) és kell "COMPLIMENTARY" RECEIVER. you wot mate? complementary?
MM azért lett megtartva mert hisznek abban, hogy Ő passzol leginkább Joehoz. jeez
Newsome says team is not afraid of taking risks of players with character red flags. "We're not afraid of it." akkor tavaly a f-szomért húztuk ezt a szerencsétlen correat Spence helyett?
Blaise
Egy dolog: szeret veluk dolgozni es meg is kapta a kerdest, hogy ki fogja-e oket rugni, ha nem klappolnak a dolgok es a valasz igen. Az en kerdesem, hogy fogja-e latni a pillanatot.
Viszont a nyomas erzodik a " sok fan orulne ha kirugnam JH-kat ",
több mint 9 éve
Év végi presserből:SB:
láttam már jobb Joet... wow
idén jó néhány meccsen felhúzta magát, ami után nem akart egyből Harbsal beszélni, mert a düh nem az ő menedzseri stílusa. ennyit arról mennyire nem prove it év jön
év végére a támadósor javult, a védelem viszont összezuhant
I want my fans to know I think John can coach better, I think Oz and Eric can draft better - Top draft misses are "significant", - and I think Joe can play better.
The pitchforks are out. They know it.
OZ:
needek: 1) sec erősíteni Wrightot elő is kapta SB 2) támadófalon javítani 3) és kell "COMPLIMENTARY" RECEIVER. you wot mate? complementary?
MM azért lett megtartva mert hisznek abban, hogy Ő passzol leginkább Joehoz. jeez
Newsome says team is not afraid of taking risks of players with character red flags. "We're not afraid of it." akkor tavaly a f-szomért húztuk ezt a szerencsétlen correat Spence helyett?
több mint 9 éve
nem tudom olvastátok-e Steve Biscuit nyilatkozatát, de úgy érzem a jövőév prove it év lesz, nemcsak JH-nak és a slepjének, de Ozziera is rápirított kicsit...Szóval remélem ez az extra nyomás eredményre vezet majd..
több mint 9 éve
Most meglátjuk ozzie mit varázsol, szerintem olyan sok helyen nem kell depth (CB,S,) úgyhogy most potenciális kezdőket kell hozni, CB, S, WR, OLB és nem kell pickeket halmozni, hanem fel kell tradelni a jó játékosokért. 1. 2. 3. 3. ebből ki kellene hozni a szükségeseket.
több mint 9 éve
Hat JH az ev vegi interjujaban egy harmadik RB-rol beszelt ( akar B Allen), nem RB1-rol. Persze rejtvenyekbe beszel mostanaban- szereti az agressziv hivasokat, mindig blitz-elne szive szerint, mindig futna, 12. hetig Nr1 D# a mienk....stb. Lehet az elso harom kor rb lesz? Szarkazmus nelkul ki fogunk probalni egy csomo rb-t es hatul talan huzunk is egyet, mert West-et ki kell rakni valahogy mielott akar kozepesen draga lenne. DL-t fogunk huzni es kelleni is fog. Egy komplex TE meg jo lenne a csapatba, a mieinket az ures uvegekkel egyutt be kellene egy ilyenre cserelni.
A kinek kellene maradni-kinek menni cikkben az elfogult ujsagiro magyarazata Suggs-ra leirja a Fr. jelenlegi helyzetet. Wallace elkuldesenek a gondolata ( ha van potlas ), meg mutatja milyen jol all indulasnal a retool.
több mint 9 éve
Szerintem Schaub az oka annak hogy nem jutottunk PO-ba, szóval őt kell visszahívni valahogy, esetleg ABrown.-t... mindegy de a lényeg hogy a 2. körös draftpickünket lehetőleg cseréljük el 3. vagy 4. körösökre mert második körben nem húzunk túl jól ....2016. KC- eddig semmi
2015. Maxx- eddig semmi
2014. Jernnigen- ez az a kivétel ami szabályerősítő
2013. ABrown- no comment
2012. Upshaw- no comment
....
több mint 9 éve
Akkor mese nincs, rugó és DL kell 😀 (more sarcasm)

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
TE nem kell!, ott van Boyle bal és jobb heréje, bizonyos felállásoknál csak az egyik van fent a pályán de az esetek túlnyomó többségében egy oldalra állnak fel 😀
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000772017/article/john-harbaugh-ravens-need-another-running-backMost mért? Futóból sose elég, a fal "jó, csak sérült volt" (sarcasm) szóval még esetleg TE kellene vagy 4 😀
jézus...
Blaise

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Hát eddig elég szánalom volt ez a rájátszás :SHát igen, bőven befértünk volna, de most ez van, ezt kell szeretni. 😊
Nem elég hogy mi nem vagyunk benne de az hogy egy normális kiélezett meccs nincs ebben a körben..... agyf@sz
malkav
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Hát eddig elég szánalom volt ez a rájátszás :SNem elég hogy mi nem vagyunk benne de az hogy egy normális kiélezett meccs nincs ebben a körben..... agyf@sz
több mint 9 éve
Hat en nem is F-bol indultam ki, hanem a cap-bol, es a hianyposztjaink a premiumba esnek most es nem hiszek az azonnali sikerukben a draftrol+ kukaFA-rol. Ha mar varhatoan nem leszunk azok, akkor addigra rendbe lehetne rakni egy ket aldozat bevallalassal a cap-et. Es egy kis szerencsevel, edzokkel a rovidtavu sikeresseg is meglehetne. Leraktuk a voksot F-ra felig kenyszerbol felig meggyozodesbol. Az elso nagy szerzodeset a legjobbkor kapta az o szempontjabol alaposan megdolgozott erte, ezt a frissitett valtozatot a caphitnek koszonheti. Ha netalan F szar lesz nagy bajba leszunk meg kozeptavon is. De legyunk optimistak, jo lesz F, egeszsegesek maradunk,mind a huzo mind a rookiek jok lesznek, az edzok eletuk eveit fogjak hozni es megyunk SB-t unnepelni jovore. 😊
több mint 9 éve
Flacconál ne a base-t nézd hanem a cap hit et. Az évi 24körül mozog. Ha jól rémlik akkor csak Luck keres többet nála. Ha kiakarod rakni akkor a dead oszlop "ragad bent"Nem Luck, hanem Romo cap hitje a nagyobb egyedül 2017-re, Romoé 24.7, Flaccoé 24.55 misi.
gordon
Éves átlagban előzi meg Luck és Brees.
Éves átlag garantáltban meg Brees, Palmer és a FT alatt játszó Cousins.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Flacconál ne a base-t nézd hanem a cap hit et. Az évi 24körül mozog. Ha jól rémlik akkor csak Luck keres többet nála. Ha kiakarod rakni akkor a dead oszlop "ragad bent"Nem akarom kirakni, de ez mar az uj szerzodese, a masik, hogy ha nem jo Flacco az evi 7m deadmoney bevallalhato ( addigra rendbe jonne a cap)., ha a rookie addigra jobbnak bizonyul es szinte ingyen jatszik. Mire szerzodest kell neki adni, addigra eltunik a F fele deadmoney. Ha F szarnyal, rookie nem jon be, akkor van egy QB2. Ha mindketto jo akkor meg is van a valtas.
gordon
több mint 9 éve
Flacconál ne a base-t nézd hanem a cap hit et. Az évi 24körül mozog. Ha jól rémlik akkor csak Luck keres többet nála. Ha kiakarod rakni akkor a dead oszlop "ragad bent"
több mint 9 éve
egy másik fórumról megosztanék dolgokat aztan szóljatok hozzá...Nekem innen nem jottek be, de a wishlist-et megtalaltam. Nem szamit minek hivjuk a D#-t, de a passrush, az eves CB helyzet pocsek volt ( es igy segiteni se tudtak egymast ), TJ tehetseges, de nickelben a testi adottsagai miatt meg jobb lenne. Az OL sem volt jo, de az legalabb fejlodott ( volt honnan). WR1 kelleni fog mert elment, az hogy Perriman-be latjak ezt csak azt tudom mondani, hogy egy jo optikushoz el kellene menni. ( Ha meg igazuk van, akkor meg a picsaba kellene elmenniuk, mert ha ilyen tempoban vezetik ra erre az osvenyre, addigra mashol fog jatszani o is. A 3. szamu futo meg nem oszt vagy szoroz, de ha bejon elengedhetik West-et (East-re)
YNWA21:
Suggs idén még nem, de Dumervil már hihetetlenül visszaesett.. akiket meg hoztak 2.-3. köröseket 1-2 éve szintén elég haloványak..
pont tegnap olvastam 2 jó cikket a hivatalos honlapon..
Ami érdekes volt, hogy Harbaugh azért jelezte Flacconak, hogy azért ez karcsú...
Ez a Flaccoról szóló cikk
www.baltimoreravens.com...
Érdekesek a kommentek is amúgy.. meg az egész megközelítés, hogy nem baj, ha nem top tier az irányító, csak akkor ne legyenek baromi nagy igényei (Cousins ugye...... ) és Flaccoval az a legnagyobb probléma, hogy 4. legnagyobb fizetés... ellenben 24-30-16-32 !!!!!!!! a QB rating szerinti helyezése az elmúlt 4 szezonban!!! (idei a 24.).... nyilván nem segített neki, hogy 5 év alatt 5 különbözö offensive coordinator volt... de könyörgöm... bőven a liga aljába tartozik... (valaki felhozta Riverst... na ő tényleg egy hulladék fal mögött dolgozik, vagy akár Wilsont is mondhatnám...) a fal abszolut középmezőny előtte.. kapott egy első körös LT-t aki szerintem nagyon jó lesz. .. 33 sack 31% pressure.. ami 15. a ligában, de pressure-ből sikerült neki a 8. legrosszabb mutatót kihoznia... azért az nem a falon múlik... Wilsonon kb 90% a pressure..(mondjuk, lehet ő azért ilyen jó benne mert már megszokta..)
ez pedig a "wishlist"
ami érdekes, hogy itt is a védelem megerősítése az elsődleges... pedig elvileg az liga elit... Cornert és WR-t szerintem a FA piacról kéne hozni (elkélne a tapasztalat) Edge-futó-falember meg jöhetne a draftról
Én:
Szerintem Flacco nem igényli a védelmemet, de azért finoman megjegyzem... Mondjatok 1db top tier játékost még az offenseben.... NE-ben TB mellett ott van Edelman, Gronk. Big Ben mellett Abrown, Bell meg egy elit fal. Rodgersnek van Nelsonja. Flacconak meg kb. senki.... Emellett mindig jött az a zrika, hogy Flacco nem tud középszerű játékosokból jókat csinálni.... azért Wallace csak tolt egy 1000 yardos szezont. SSS-nek az utolsó Carolinai évében volt 700 yardja, itt meg kezdett egy 1000+-szal majd 2015-ben 7 meccs alatt hozott 670 yardot. Tény hogy idén nem volt elit Flacco (de azért az ucsó 4 mecsen már kifejezetten jól játszott), szóval még ne akarjatok új irányítót draftolni....
Ja és nem Flacco caphitje az ami földhözvágja a csapatot..
Webb 9.5M soknak érzem bár nem volt olyan rossz mint gondoltam
Doom 7.4M alig volt pályán és akkor sem volt jó
Zuttah 4.5M szerintem a támadószabálytalanságok fele rólla jött
Elam 2M specialteamer....
Arrington 1.5M (IR)
Lewis 1.8M (IR)
Watson 3M (IR)
kb egy Flacconyi fizetés semmiért.
malkav
Flacco nem elit, soha nem is volt es soha nem is lesz. De ilyen vaan 3 jelenleg. De boven alkaalmas ( sztem BB-t tudna, hasonlo korulmenyek kozott) jo Qb. Az meg szerintem torzitas, ha SSS-t Flacco tette ujra nagggya. Kettejuk kozul bizony SSS a 10+ eve szupersztar, Wallace meg jo jatekos nem veletlenul fizettek tul, de a rendszer nem fekudt neki, itt kolcsonosen jot tettek egymassal. A nincs senkije az nem igaz, az o Gronk-jat ugy hivjak, hogy Pitta. Ot fizettek meg nem Boldin-t, TS-t ( egyik hiba, masik nem). Nem biztos hogy igaz de erzesre Boldin tobbet jobban volt foglalkoztatva 3.szamukent A-ban. Flacco nagyon hatekony tud lenni a futassal megalapozott playaction-bol, hosszu passzokbol, TE hasznalatbol. Ha viszont DBrees-t jatszatunk vele, akkor vele kell osszehasonlitani es a vegeredmeny az, hogy szegyeljek magukat az edzok es Flacco nem az a kaliber.
A felsorolt nevek egy resze egyszeru tortenet. Az IR elkerulhetetlen mminden csapat eleteben, a tavalyi evet meg se nezd akkor. Watson kellett, mert sok kozepszer van a poszton, meg egy draga, de jo idozitett bomba. Ja Block-olni meg veletlenul se sikerult senkinek innen ( se a futoknak). Zuttah hol szar volt, de voltak jo meccsei is, a rookie baloldal sokkal rosszabb volt az elejen ( bennuk van potencial a jovoben), Wagner -nek is volt rossz meccse. Persze menjen Z ha talalunk jobbat, de ha nem rookie lesz sok penzt nem fogsz sporolni. Ha rookie lesz jovo ev is kuka, mert 1/6-ra nem sikerult azonnal ORK-nak lenni ( ezzel nem Stanley-t akarom piszkalni). Webb possztjanal lehet sporolni es akar upgrade-lni is egyben.
Doom-ot en Suggs-al egyutt neznem. S jobb, ertekesebb jatekos, mert kiemelkedo futas es passz ellen is. Hozza kepest D jobb sietettesben, de rosszabb futas ellen. Iden mindketto pocsek volt onmagahoz kepest. Elkuldod D-t, Suggs lesz-e ujra fasza 35 evesen? Raadasul a tuloldalan nem egy D kaliber lesz, hanem Judon, ZS, rookie. Persze szinten jo lenne tudni, hogy Doom Doom kaliber lesz-e. Jovore itt szinten nem lesz rozsas a helyzet ( ez mar csak a rozsak haborujanal lenne nagyobb baj), mert bizhatunk DPees-ben.
3/2/2016: Signed a six-year, $66.4 million contract. The deal contains $44 million guaranteed -- a $40 million signing bonus and Flacco's first-year base salary. 2016: $4 million, 2017: $6 million, 2018: $12 million, 2019: $18.5 million, 2020: $20.25 million, 2021: $24.25 million, 2022: Free Agent---ez JF szamai amit a Katrany altal belinkelt rotoworld-bol masoltam be. Ha ezek a szamok igazak, most teljesen jo a fizuja, de 2019-re fel lehetne epiteni egy Qb-t es lehetne donteni roluk melyik a jobb megoldas. ( amugy erre a datumra hegyeztem ki a rebuild-et, amit igerem tobbet nem emlitem 😊 )
több mint 9 éve
Doom nem volt rossz szerintem főleg ha hozzátesszük,hogy egy IR szintű sérülésből jött vissza.a NE meccs körül történt valami a védelemmel főleg a húzóemberekkel Suggs,Jernigan,Doom,Bwill stb.Doom ekkora caphittel nem fog maradni az tuti a játékától függetlenül.Cornert nem hiszem,hogy a FA-rol fogunk hozni,egy jó corner az 8-10 milla ami nem fér bele meg igazából nem is tudom kit engednek ki a piacra?Trumaine Johnson?Inkább a draft mert asszongyák jó a class.wr-t eltudnék képzelni FA-ról akár egy öreget is Vincent Jackson vagy akár Boldin.Webb pénze húzós,paycut és restructure is megvolt már viszont nincs mögötte senki a keretben,zero kezdő safetynk van rajta és Weddleön kivül.Elam,Arrington,Kendrick,Watson kuka szerintem.draft: szélső corner mindenképpen,safety depth,wr,OL és passrusher mindenképpen kell.azon belül is nem ilyen 6'3-280fontos edge setter hanem speed rusher de kiegyeznék végre egy odabaszós DE-el is.
Szerkesztette: Peter
több mint 9 éve
McPhee egy fájó pont.Minden hibánkat elfedett a jelenléte,olyan hatékony volt belső passrusherként.Csak JJ Watt hozott erősebb számokat nála,ami a QB sack-hit- hurry számokat illeti.Judon nem lehet a következő McPhee?Őt is kiengedik majd a piacra újonc szerződésének negyedik (és két igazán jó) éve után? Mondjuk, Oz imádja gyűjteni a kompenzációs cetliket. Csak valaki szólhatna már neki, hogy ezekért nem adnak semmiféle díjat.
peterbadbone
tomi-tomi
Őt elszámolták Ozzék.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
egy másik fórumról megosztanék dolgokat aztan szóljatok hozzá...YNWA21:
Suggs idén még nem, de Dumervil már hihetetlenül visszaesett.. akiket meg hoztak 2.-3. köröseket 1-2 éve szintén elég haloványak..
pont tegnap olvastam 2 jó cikket a hivatalos honlapon..
Ami érdekes volt, hogy Harbaugh azért jelezte Flacconak, hogy azért ez karcsú...
Ez a Flaccoról szóló cikk
Érdekesek a kommentek is amúgy.. meg az egész megközelítés, hogy nem baj, ha nem top tier az irányító, csak akkor ne legyenek baromi nagy igényei (Cousins ugye...... ) és Flaccoval az a legnagyobb probléma, hogy 4. legnagyobb fizetés... ellenben 24-30-16-32 !!!!!!!! a QB rating szerinti helyezése az elmúlt 4 szezonban!!! (idei a 24.).... nyilván nem segített neki, hogy 5 év alatt 5 különbözö offensive coordinator volt... de könyörgöm... bőven a liga aljába tartozik... (valaki felhozta Riverst... na ő tényleg egy hulladék fal mögött dolgozik, vagy akár Wilsont is mondhatnám...) a fal abszolut középmezőny előtte.. kapott egy első körös LT-t aki szerintem nagyon jó lesz. .. 33 sack 31% pressure.. ami 15. a ligában, de pressure-ből sikerült neki a 8. legrosszabb mutatót kihoznia... azért az nem a falon múlik... Wilsonon kb 90% a pressure..(mondjuk, lehet ő azért ilyen jó benne mert már megszokta..)
ez pedig a "wishlist"
ami érdekes, hogy itt is a védelem megerősítése az elsődleges... pedig elvileg az liga elit... Cornert és WR-t szerintem a FA piacról kéne hozni (elkélne a tapasztalat) Edge-futó-falember meg jöhetne a draftról
Én:
Szerintem Flacco nem igényli a védelmemet, de azért finoman megjegyzem... Mondjatok 1db top tier játékost még az offenseben.... NE-ben TB mellett ott van Edelman, Gronk. Big Ben mellett Abrown, Bell meg egy elit fal. Rodgersnek van Nelsonja. Flacconak meg kb. senki.... Emellett mindig jött az a zrika, hogy Flacco nem tud középszerű játékosokból jókat csinálni.... azért Wallace csak tolt egy 1000 yardos szezont. SSS-nek az utolsó Carolinai évében volt 700 yardja, itt meg kezdett egy 1000+-szal majd 2015-ben 7 meccs alatt hozott 670 yardot. Tény hogy idén nem volt elit Flacco (de azért az ucsó 4 mecsen már kifejezetten jól játszott), szóval még ne akarjatok új irányítót draftolni....
Ja és nem Flacco caphitje az ami földhözvágja a csapatot..
Webb 9.5M soknak érzem bár nem volt olyan rossz mint gondoltam
Doom 7.4M alig volt pályán és akkor sem volt jó
Zuttah 4.5M szerintem a támadószabálytalanságok fele rólla jött
Elam 2M specialteamer....
Arrington 1.5M (IR)
Lewis 1.8M (IR)
Watson 3M (IR)
kb egy Flacconyi fizetés semmiért.
több mint 9 éve
Mukodott neki mig jott az utanpotlas a draftrol, de most van a ..szuk esztendo. Megtartana o, meg KO-t es McP-t es stb-t ( o nagyon jo kalaplengeto) is, de a sapka nem engedi. Nekem gyanus, hogy ez a Hofi fele "Ha van rajta sapka"Judon nem lehet a következő McPhee?Őt is kiengedik majd a piacra újonc szerződésének negyedik (és két igazán jó) éve után? Mondjuk, Oz imádja gyűjteni a kompenzációs cetliket. Csak valaki szólhatna már neki, hogy ezekért nem adnak semmiféle díjat.
peterbadbone
tomi-tomi