Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/822449440145477633

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tavaly nagyon rossz volt az OL, de az valóban a sérülések miatt volt, '13-ban viszont ligaelit falat rakott össze. '11-ben meg az általa edzett Bills fal engedte a legkevesebb sacket.Joe D'Alessandris érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.SD-ban tavaly az OL-ben a csere cseréje is megsérült,változatos felállással nyomtátok.Gordon is hozta magát.
empty taxi
Szal elégedettek voltatok a munkájával.
Bmore-ban OL coach lesz,viszont a Greg Romain blokk és-futóstratégiáját fogja követni.
kátrány

Madden hates me.
több mint 9 éve
Joe D'Alessandris érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.SD-ban tavaly az OL-ben a csere cseréje is megsérült,változatos felállással nyomtátok.Gordon is hozta magát.
empty taxi
Szal elégedettek voltatok a munkájával.
Bmore-ban OL coach lesz,viszont a Greg Romain blokk és-futóstratégiáját fogja követni.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Mára sajttájt hívtak össze, várhatóan Orr szerződését fogják bejelenteni per LaCanfora (aki igazán befejezhetné a Trumpot szapuló írások retweetelését)
több mint 9 éve
Joe D'Alessandris érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Én is szeretem B-Willt,viszont,ha Wagner vagy ő,akkor Wagner.Közel vagyunk egy jó O-line -hoz,Alex Lewis qrva jó volt LG-ként,ha Zuttah -t lecseréljük...Hensley már le is hozta, hogy B-Will megkapja máshol a nagy lóvét. Nyilván függ a nagy lóvé összegétől, de azért most már kezd k-baszottul frusztráló lenni, hogy egyetlen értelmes fiatalunkat sem tartunk meg/tudunk megtartani...Azért idén nem volt olyan penge, és passrushba harmatos, szóval lehet nem kap akkora lóvét...
Blaise
Én inkább Wagnert tartanám meg, mert Carl Davis, Henry, Pierce, van DT utánpótlásnak, RT meg nem nagyon ...
Kérdés, hogy melyik semmirekellő veterántól fogunk megszabadulni és capspace-t szedni ..
malkav

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Hensley már le is hozta, hogy B-Will megkapja máshol a nagy lóvét. Nyilván függ a nagy lóvé összegétől, de azért most már kezd k-baszottul frusztráló lenni, hogy egyetlen értelmes fiatalunkat sem tartunk meg/tudunk megtartani...Azért idén nem volt olyan penge, és passrushba harmatos, szóval lehet nem kap akkora lóvét...
Blaise
Én inkább Wagnert tartanám meg, mert Carl Davis, Henry, Pierce, van DT utánpótlásnak, RT meg nem nagyon ...
Kérdés, hogy melyik semmirekellő veterántól fogunk megszabadulni és capspace-t szedni ..
több mint 9 éve
Hensley már le is hozta, hogy B-Will megkapja máshol a nagy lóvét. Nyilván függ a nagy lóvé összegétől, de azért most már kezd k-baszottul frusztráló lenni, hogy egyetlen értelmes fiatalunkat sem tartunk meg/tudunk megtartani...
több mint 9 éve
No, akkor én biztosan az NFC nyertesének szurkolok majd a SB-ban. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Azért azt meg kell jegyeznem hogy jinxeltem egyet Castillo-val... sok szerencsét neki a Billsben....
több mint 9 éve
Varhatoan ma elkezdodik vegre a rajatszas. Remelem, mert eddig sajnos nem az igazi. Osszefoglalok elegek, de focit akarok vegre.
több mint 9 éve
es jarna az iroasztalara az a szep zold klasszik olvasolampa.Ha a tanácsnál dolgozna, akkor ő lenne a Támadási és Fegyverkezési Főosztályvezető-helyettes.Greg Roman will be a senior offensive assistant and the team's tight end coach. Last year's TE coach, Richard Angulo, will be asst OL coachmit jelent ez a senyor poszt?
Node akkor ki lesz az O line coach?
Peter
gedam
tomi-tomi
több mint 9 éve
Tobb penzt, valoszinuleg ebben az esetben is. Kijosz a sulibol kevesebbert csinalod uazt, de ugye nincs tapasztalatod. 😊 Nyugaton majd minden szakmanal,-allasnal van ilyen. A hirdetesben is benne van, gyakorlatilag tapasztalatot jelent egy allasnal, persze nagyon leegyszerusitve es tobb felelosseget.Greg Roman will be a senior offensive assistant and the team's tight end coach. Last year's TE coach, Richard Angulo, will be asst OL coachmit jelent ez a senyor poszt?
Peter
gedam
több mint 9 éve
A SzentLélek támadókordinátora vót, tik meg kukacoskodttok itt gyaur kutyák, hogy kinek a kije mijen zsebtömő, maroktartó, mikor az angyalok karát vezette!?azt, hogy néhány nap múlva ha nincsenek rendben a papírjai pikk pakk egy fal rosszabbik oldalán találhatja magátGreg Roman will be a senior offensive assistant and the team's tight end coach. Last year's TE coach, Richard Angulo, will be asst OL coachmit jelent ez a senyor poszt?
Peter
gedam
Blaise

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
azt, hogy néhány nap múlva ha nincsenek rendben a papírjai pikk pakk egy fal rosszabbik oldalán találhatja magátGreg Roman will be a senior offensive assistant and the team's tight end coach. Last year's TE coach, Richard Angulo, will be asst OL coachmit jelent ez a senyor poszt?
Peter
gedam
több mint 9 éve
Ha a tanácsnál dolgozna, akkor ő lenne a Támadási és Fegyverkezési Főosztályvezető-helyettes.Greg Roman will be a senior offensive assistant and the team's tight end coach. Last year's TE coach, Richard Angulo, will be asst OL coachmit jelent ez a senyor poszt?
Peter
gedam
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
gedam
6 506
Greg Roman will be a senior offensive assistant and the team's tight end coach. Last year's TE coach, Richard Angulo, will be asst OL coachmit jelent ez a senyor poszt?
Peter
több mint 9 éve
Greg Roman will be a senior offensive assistant and the team's tight end coach. Last year's TE coach, Richard Angulo, will be asst OL coachNode akkor ki lesz az O line coach?
több mint 9 éve
Juan Castillo will be heading to the Buffalo Bills to work on Sean McDermott's staff as OL coach/run game coordinator.WTF?csóró Bills,szimpatikus csapat.részvétem.
több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/819545418308747264

Madden hates me.
több mint 9 éve
Egy ferfinek altalaban masik testresze a fonok. 😊A tulaj az állam... hogy lehetne az jó főnök 😛Megnéztem Biscuit Presser-ét, hát még én is bizakodó lettem a jövővel kapcsolatban.... Komolyan mondom ilyen főnököt akarok magamnak 😀Tobb mint egy oras (!!), es negy ficko nezesetol bizakodo lettel? 😊 En csak hallgattam, de lehet neznem is kellett volna?
malkav
A tulaj lehet nagyon jo "fonok" ott is ahol most dolgozol. 😊
no
Csak a szövegektől lettem bizakodó, meg az enyhe odabökésektől...
malkav
több mint 9 éve
A tulaj az állam... hogy lehetne az jó főnök 😛Megnéztem Biscuit Presser-ét, hát még én is bizakodó lettem a jövővel kapcsolatban.... Komolyan mondom ilyen főnököt akarok magamnak 😀Tobb mint egy oras (!!), es negy ficko nezesetol bizakodo lettel? 😊 En csak hallgattam, de lehet neznem is kellett volna?
malkav
no
Csak a szövegektől lettem bizakodó, meg az enyhe odabökésektől...
több mint 9 éve
Megnéztem Biscuit Presser-ét, hát még én is bizakodó lettem a jövővel kapcsolatban.... Komolyan mondom ilyen főnököt akarok magamnak 😀Tobb mint egy oras (!!), es negy ficko nezesetol bizakodo lettel? 😊 En csak hallgattam, de lehet neznem is kellett volna?
malkav