Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Kettős érzéseim vannak,egyrészt nem bánom,hogy Marty szerződését nem hosszabbítják meg semmi mást nem hozott,mint Trestman , ugyanakkor egy újabb edzőt kell megszoknia Joe-nak.Ne menjen buktassak fel-le-oldalra, de a konyhas neni playbookja is jobb lenne. Ev vegere mar kritikan aluli lett a D#.
Ha választani kellett volna,hogy MM menjen vagy Pees ,gondolkodás nélkül Pees - t mondanám.Egy sokadik körös RB futott 100 yard fölött.No comment.
Sajnos nincs sok esély,hogy mindkét coordinator búcsúzzon,úh.Uncle Dean - t nézzük jövőre is...
Akkor legalább Nurv jöjjön,ne valami családi haver megint.
kátrány
több mint 9 éve
Kettős érzéseim vannak,egyrészt nem bánom,hogy Marty szerződését nem hosszabbítják meg semmi mást nem hozott,mint Trestman , ugyanakkor egy újabb edzőt kell megszoknia Joe-nak.Ha választani kellett volna,hogy MM menjen vagy Pees ,gondolkodás nélkül Pees - t mondanám.Egy sokadik körös RB futott 100 yard fölött.No comment.
Sajnos nincs sok esély,hogy mindkét coordinator búcsúzzon,úh.Uncle Dean - t nézzük jövőre is...
Akkor legalább Nurv jöjjön,ne valami családi haver megint.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Ma nem a vereség, hanem a búcsú fáj egy igazi Raven-től. Mason és Boldin mellett a kedvenc elkapóm lett, aki hollós sisakot húzott.Ahogy a Madden17-ben mondják: Nem volt olyan WR, aki jobban és mérgesebben játszotta volna ezt a posztot, mint Steve Smith Sr. !
Köszönjük, megtiszteltetés volt #SSSr89
több mint 9 éve
Igazán kíváncsi lennék, hogy ti mit láttatok MM-ben ami miatt sajnálkoztok. Ugyanaz a szar volt mint Trestman. A futást elfelejtette, Flacco passz kísérleteinek száma nem csökkent.A passzkísérletek negyede checkdown szarság volt valamelyik backfieldről kilépő HB-nek. Flacco erősségére semmit nem építettünk.es ugyan ez a legrosszabb eset, de nem is valoszinutlen de akkor rogton 3 bukott evnel jarunk. En pont ezert mennek a rebuildre. Flacco is pocsek pontatlan amelle, hogy az egesz stab ellene jatszik. Pees kirugasarol senki nemm olvasott valamit?
Flaccoval akkor működött a támadósor ha megy a futás, mehet a playaction és a mély labdák. Ebből semmi nem volt.
Most nem a Kubiak féle támadósorról beszélünk, hogy sajnálkozzunk a kontinuitás miatt.
A kirúgás pedig előrevetíti, hogy prove it év jön Harbsnak is. Ha nem megyünk előre lehet hozni új HC-t aki tekerhet egy évet Joeval. Ha megint semmi akkor 2019-ben már mozdítható Flacco szerződése...
Blaise
több mint 9 éve
Igazán kíváncsi lennék, hogy ti mit láttatok MM-ben ami miatt sajnálkoztok. Ugyanaz a szar volt mint Trestman. A futást elfelejtette, Flacco passz kísérleteinek száma nem csökkent.A passzkísérletek negyede checkdown szarság volt valamelyik backfieldről kilépő HB-nek. Flacco erősségére semmit nem építettünk.Aszitték M&M csokigolyók vagyunk, a kezedbe nem csak a szájbarúghatunk... Bujék tollasbál 😉
Flaccoval akkor működött a támadósor ha megy a futás, mehet a playaction és a mély labdák. Ebből semmi nem volt.
Most nem a Kubiak féle támadósorról beszélünk, hogy sajnálkozzunk a kontinuitás miatt.
A kirúgás pedig előrevetíti, hogy prove it év jön Harbsnak is. Ha nem megyünk előre lehet hozni új HC-t aki tekerhet egy évet Joeval. Ha megint semmi akkor 2019-ben már mozdítható Flacco szerződése...
Blaise

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Igazán kíváncsi lennék, hogy ti mit láttatok MM-ben ami miatt sajnálkoztok. Ugyanaz a szar volt mint Trestman. A futást elfelejtette, Flacco passz kísérleteinek száma nem csökkent.A passzkísérletek negyede checkdown szarság volt valamelyik backfieldről kilépő HB-nek. Flacco erősségére semmit nem építettünk.Flaccoval akkor működött a támadósor ha megy a futás, mehet a playaction és a mély labdák. Ebből semmi nem volt.
több mint 9 éve
Hiba.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
"Ravens OC Marty Mornhinweg is expected to be fired after the season.Mornhinweg hasn’t been much of an upgrade after taking over for Marc Trestman in Week 6. The Ravens lacked big plays all year and never established a run game. Their offense was a large part of why they missed the playoffs for the second straight year. Baltimore will likely be searching for another offensive coordinator this offseason."
Most komolyan, így mi a f..... túrót várunk el Joe-tól..
Áhhhh.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Húú, mennyit összeírtatok...JH jo edzo, de amikor idejott nem o volt a legegyertelmubb dontes, senki nem gondolta hogy szignifikansan jobb lesz mint Billick. B uccso evei megengedtek a cseret, ennyi. JH uccso evei megengednek a cseret ( mellesleg iden borzalmas dontesei voltak a meccsek alatt). Tolem maradhatna, de a holdudvara kritikan aluli. Mondhatnank, hogy a SB -ig folyamatosan romlott a D# az oregedes, edzok tavozasa miatt. Az O Flaccco fejlodesevel javult. Utana amit hozott a csapat arra nem lehet mellett veregetve buszke. De mivel o nem hiv se O se D jatekokat igy bizony ezen 2 coach tenykedese meghatarozza ot is. Pontosan ezert tolem maradhatna, de SZAKERTO foedzok kellenek. DP-rol en nem irok tobbet. MM megerdemelne, hogy kapjon eselyt es voltak biztato jelek, de nala nem ertettem, hogy kezelhette igy a futast. Flacco nem D Brees, 10-bol 8szor ki fogunk kapni +50 dobassal. Neki kell a futas. Remelem jovore nem kell OC-t cserelni, mert Flacco-bol dobokiralyt akarunk csinalni. En kedvelem Flacco-t, de a kornyezete sem o nem alkalmas erre.
A meccset nem minősítem, már leírtatok kb. mindent, az uccsó 1 perc megint hajkitépős volt nekem... és emiatt én is arra hajlok, hogy Pees helyett megnézhetnénk valakit. (Rex sztem már túl nagy egoval bír ahhoz hogy ide visszajöjjön)
MM és Harbs széke nálam stabil, én láttam reményteljes dolgokat mióta MM átvette a széket (volt amúgy, hogy Flacco vezette a ligát passzkísérletekben, szóval a 2. hely igazából visszaesés 😀), és Harbs nálam továbbra is élvezi a bizalmat.
Szóval nem, a jövő évi sem prove it év... esetleg ha jövőre csinálna egy 4-12/6-10-et, akkor lesz prove it a következő... sry, lehet én vagyok a homár - de Harbs sztem jól csinálja a dolgát, amikor kell próbál változtatni, ez néha bejött, néha nem... de nem hiszem el, hogy sok, szignifikánsan jobb edzőt tudnánk találni.
Igor
Ebben a csapatban sokkal tobb volt, ami jobb edzokkel sima PO-t jelentett volna ebben a ritka gyenge idenyben.
Most mar lehet beszelni a FA piacrol es a draftrol. D#-be passrusher, cb, S ( inkabb ne a draftrol), O-be wr1, qb ha rebuild
több mint 9 éve
Húú, mennyit összeírtatok...utólag én is belegondoltam, és amellett, hogy nem jött nekem át ez a passhappy playhívás, de tény hogy sok olyan dolgot is láttam MM playbookjából amiket szerettem volna.. Bootleg pl. az ami kubiak alatt nagyon ment jól tudta Flacco eladni és a Steelers ellen is bejött, Waller mint RZ célpont, vagy campira írt playek mindegyike tetszetős. Szóval én most úgy gondolom hogy lehet még egy évet neki adni. Talán az lehet a passhappy hívások mögött hogy igazából Flacco-t edzte és megbízott benne inkább mint a többi játékosba, de tudja a fene....
A meccset nem minősítem, már leírtatok kb. mindent, az uccsó 1 perc megint hajkitépős volt nekem... és emiatt én is arra hajlok, hogy Pees helyett megnézhetnénk valakit. (Rex sztem már túl nagy egoval bír ahhoz hogy ide visszajöjjön)
MM és Harbs széke nálam stabil, én láttam reményteljes dolgokat mióta MM átvette a széket (volt amúgy, hogy Flacco vezette a ligát passzkísérletekben, szóval a 2. hely igazából visszaesés 😀), és Harbs nálam továbbra is élvezi a bizalmat.
Szóval nem, a jövő évi sem prove it év... esetleg ha jövőre csinálna egy 4-12/6-10-et, akkor lesz prove it a következő... sry, lehet én vagyok a homár - de Harbs sztem jól csinálja a dolgát, amikor kell próbál változtatni, ez néha bejött, néha nem... de nem hiszem el, hogy sok, szignifikánsan jobb edzőt tudnánk találni.
Igor
több mint 9 éve
Húú, mennyit összeírtatok...A meccset nem minősítem, már leírtatok kb. mindent, az uccsó 1 perc megint hajkitépős volt nekem... és emiatt én is arra hajlok, hogy Pees helyett megnézhetnénk valakit. (Rex sztem már túl nagy egoval bír ahhoz hogy ide visszajöjjön)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
MOst már nagyon kiváncsi vagyok mennyit fof kapni Bwilloverthecap.com/2017-contract-estimates-brandon-williams/
Orr,Jimmy,Wagner úgy néz ki nem játszanak
több mint 9 éve
tudom, hogy azert irtad, de egy 3 down passrusher a mai dobo ligaban az alfa es az omega.1. Én playmakereket akarok, nem feltétlen brutalitást, hardhitterből elég 1-2 (mondjuk pont OLB poszton nem árt egy ilyen 😊 )nem szeretném, ha piccbörg sorsára jutnánk. ők elkurvulhattak, de mi ne tegyük.Szerencsére nagyon szépen épül az új védelem, amelynek nagyon is fényesnek látom a jövőjét. 😉 Kb 1-2 igazán jó passrusherre van az egység, hogy ismét kiváló minősítése legyen. 😊
gedam
SoldadosAz hogy most milyen es a jovo mennyire lesz fenyes egy dolog, de 2 dolog amit emlitenek. 1. azert mert jo d# lesz ( mondjuk) nem jelenti, hogy az a fajta vad, fizikalis medvekergeto betyarossan singorbito uzemmodban lesz amit szeretnenk magunknak is vissza. 2 1-2 igazan jo passrusher-el mminden csapat sokkal jobban mutatna, meg azok is akiknek van.nem szeretném, ha piccbörg sorsára jutnánk. ők elkurvulhattak, de mi ne tegyük.Szerencsére nagyon szépen épül az új védelem, amelynek nagyon is fényesnek látom a jövőjét. 😉 Kb 1-2 igazán jó passrusherre van az egység, hogy ismét kiváló minősítése legyen. 😊
gedam
Soldados
no
2. én nem azért említettem az OLB-posztot, mert a passrush minden védelemnek jól jön, hanem azért, mert úgy tűnik, minden szekcióban kezdenek meglenni a playmakerek nálunk, kivéve éppen az OLB-posztot. Ha Dupree jó lesz (ezt azért az idei 4-5 meccse alapján nem eldönthető), akkor elég egy, és óriásit fog javulni a védelem, mert mindenhol máshol megvagyunk a kezdőben.
Soldados
A brutalitas eros szo ( bar szimpatikus es inkabb mint piskota), de azert mert playmaker lehet kokemeny, ugye nem kell peldakat irnom? Emlekszel te rajuk mindket csapatbol 😊
több mint 9 éve
1. Én playmakereket akarok, nem feltétlen brutalitást, hardhitterből elég 1-2 (mondjuk pont OLB poszton nem árt egy ilyen 😊 )nem szeretném, ha piccbörg sorsára jutnánk. ők elkurvulhattak, de mi ne tegyük.Szerencsére nagyon szépen épül az új védelem, amelynek nagyon is fényesnek látom a jövőjét. 😉 Kb 1-2 igazán jó passrusherre van az egység, hogy ismét kiváló minősítése legyen. 😊
gedam
SoldadosAz hogy most milyen es a jovo mennyire lesz fenyes egy dolog, de 2 dolog amit emlitenek. 1. azert mert jo d# lesz ( mondjuk) nem jelenti, hogy az a fajta vad, fizikalis medvekergeto betyarossan singorbito uzemmodban lesz amit szeretnenk magunknak is vissza. 2 1-2 igazan jo passrusher-el mminden csapat sokkal jobban mutatna, meg azok is akiknek van.nem szeretném, ha piccbörg sorsára jutnánk. ők elkurvulhattak, de mi ne tegyük.Szerencsére nagyon szépen épül az új védelem, amelynek nagyon is fényesnek látom a jövőjét. 😉 Kb 1-2 igazán jó passrusherre van az egység, hogy ismét kiváló minősítése legyen. 😊
gedam
Soldados
no
2. én nem azért említettem az OLB-posztot, mert a passrush minden védelemnek jól jön, hanem azért, mert úgy tűnik, minden szekcióban kezdenek meglenni a playmakerek nálunk, kivéve éppen az OLB-posztot. Ha Dupree jó lesz (ezt azért az idei 4-5 meccse alapján nem eldönthető), akkor elég egy, és óriásit fog javulni a védelem, mert mindenhol máshol megvagyunk a kezdőben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Jernigan utsó három meccs=0 tackle,wouw!BW-t nem is jatszatnam, Pierce be a melyvizbe megha egy tet nelkuli meccs akkor is. Nezzuk mit hozz a jovo.
Peter
több mint 9 éve
nem szeretném, ha piccbörg sorsára jutnánk. ők elkurvulhattak, de mi ne tegyük.Szerencsére nagyon szépen épül az új védelem, amelynek nagyon is fényesnek látom a jövőjét. 😉 Kb 1-2 igazán jó passrusherre van az egység, hogy ismét kiváló minősítése legyen. 😊
gedam
Soldados
Az hogy most milyen es a jovo mennyire lesz fenyes egy dolog, de 2 dolog amit emlitenek. 1. azert mert jo d# lesz ( mondjuk) nem jelenti, hogy az a fajta vad, fizikalis medvekergeto betyarossan singorbito uzemmodban lesz amit szeretnenk magunknak is vissza. 2 1-2 igazan jo passrusher-el mminden csapat sokkal jobban mutatna, meg azok is akiknek van.nem szeretném, ha piccbörg sorsára jutnánk. ők elkurvulhattak, de mi ne tegyük.Szerencsére nagyon szépen épül az új védelem, amelynek nagyon is fényesnek látom a jövőjét. 😉 Kb 1-2 igazán jó passrusherre van az egység, hogy ismét kiváló minősítése legyen. 😊
gedam
Soldados
több mint 9 éve
Védelemből Harrison és Timmons lejárós, meg Jarvis Jones, de ő mehet világgá. O-ból Bell és Wheaton, utóbbi szintén mehet.Timmons marad? Ki lejárós még?nem szeretném, ha piccbörg sorsára jutnánk. ők elkurvulhattak, de mi ne tegyük.Szerencsére nagyon szépen épül az új védelem, amelynek nagyon is fényesnek látom a jövőjét. 😉 Kb 1-2 igazán jó passrusherre van az egység, hogy ismét kiváló minősítése legyen. 😊
gedam
Soldados
Peter
Timmons jó kérdés, ha aláír "olcsón", akkor én megtartanám egy 3 éves deallel.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Timmons marad? Ki lejárós még?nem szeretném, ha piccbörg sorsára jutnánk. ők elkurvulhattak, de mi ne tegyük.Szerencsére nagyon szépen épül az új védelem, amelynek nagyon is fényesnek látom a jövőjét. 😉 Kb 1-2 igazán jó passrusherre van az egység, hogy ismét kiváló minősítése legyen. 😊
gedam
Soldados
több mint 9 éve
nem szeretném, ha piccbörg sorsára jutnánk. ők elkurvulhattak, de mi ne tegyük.Szerencsére nagyon szépen épül az új védelem, amelynek nagyon is fényesnek látom a jövőjét. 😉 Kb 1-2 igazán jó passrusherre van az egység, hogy ismét kiváló minősítése legyen. 😊
gedam

több mint 9 éve
Former Cardinals and Seahawks CB Tharold Simon worked out for the Ravens along with former Chargers CB Steve Williams.
több mint 9 éve
The Ravens are 32-33 (including 2014 playoffs) since the SB.Ha már főedzőkről van szó, senki ne várja, hogy John Harbaught menesztik idén, ugyanis kiderült, hogy valamikor titokban meghosszabbították a szerződését, amely a 2017-es évén túl is szól. Ezzel ő lesz a Ravens leghosszabb ideig regnáló edzője 10 szezonnal (ami a ligában egyébként a hatodik leghosszabb), ugyanakkor a legsikeresebb is .601-es győzelmi mutatóval.120yardervinator
több mint 9 éve
gedam
6 506
nekem alapvetően nincs bajom haribóval, azt is elviselném, ha mondjuk csak minden második évben lenne playoff, de az alapfilozófiát követelem vissza, amiért megszerettem a ravenst, kiméletlen, rettegett dífenz. ennyi kell a népnek és még a 8-8-nak is tapsol.Ha már főedzőkről van szó, senki ne várja, hogy John Harbaught menesztik idén, ugyanis kiderült, hogy valamikor titokban meghosszabbították a szerződését, amely a 2017-es évén túl is szól. Ezzel ő lesz a Ravens leghosszabb ideig regnáló edzője 10 szezonnal (ami a ligában egyébként a hatodik leghosszabb), ugyanakkor a legsikeresebb is .601-es győzelmi mutatóval.120yardervinator
nem szeretném, ha piccbörg sorsára jutnánk. ők elkurvulhattak, de mi ne tegyük.
több mint 9 éve
Ha már főedzőkről van szó, senki ne várja, hogy John Harbaught menesztik idén, ugyanis kiderült, hogy valamikor titokban meghosszabbították a szerződését, amely a 2017-es évén túl is szól. Ezzel ő lesz a Ravens leghosszabb ideig regnáló edzője 10 szezonnal (ami a ligában egyébként a hatodik leghosszabb), ugyanakkor a legsikeresebb is .601-es győzelmi mutatóval.120yard
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Irtam, hogy ne erts felre. Nem vedenem egy msp-ig sem. En egesz evben mondtam hogy a stat csaloka, nem olyan jo mint a stat szerint. A sec magaban nem all meg ( szerencse, hogy TJ jo lett), a nyomas meg az egyeni fantasztikus performance hianyaban a jatekhivasokon mulna, de ebben is elbukott DP. Szerencse(je)re nem sok tul jo csapattal talalkoztunk, de ha volt QB-fal-WR-bol 2 legalabb ott megegtunk a passzd#-el. A runD a vegere besult teljesen, de az olyan csapatok ahol jo a futas es " elegseges " QB ott kaptunk az arcunkba elotte is.jó támadó alakulattal rendelkező csapatoktól minimum 27 pontot szopiztunk, az utsó 3 fordulóban meg, amikor fontos lett volna, kaptunk 88 pontot. nem néztem, de a ligaelitnek hitt, 2. helyezett d a fontos meccseken kb. ligaalja, de 20-on kívüli, az biztos. szóval a stattok elég becsapósak voltak év közben, ez egy gyenge védelem összességében.felre ne ertsetek, de nem latom ahogy JH kirugja P-t, ha eddig nem akkor most miert? Talan most volt a legkevesbe szar. Az indoklasra kivancsi leszek, ha kirugja.Ha JH szereti a munkáját és van töke akkor elküldi Peest és hozz helyette egy aggreszív védelmi koordinátort, és hagyja hogy a koordinátor beleszóljon a pozíciós edzők kiválasztásába....Ha Pees megy Frazier váltja sztem.
malkav
Peter
no
gedam
De P iden statba jot hozott, jatek kepe uolyan az elso perctol miota itt van. En kirugtam volna mar reg, de JH nem tette meg es sztem nem is fogja. Tolem Mehet JH is most rogton, csak mint Billick anno.