Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Kevés vigasz, de ha jól számoltam akkor Flacconak megvan az első 4000 yardos szezonja 😀
több mint 9 éve
Ez egy kjó mecs volt szerintem nincs okunk a szégyenre, JSmith nélkül ennyi volt...max respect, itt egy malacos es egyben zsenialis drive-al mentunk, de a negyedik negyedben egy lyukas garast nem adtam volna a gyozelemre.
malkav
több mint 9 éve
Juice viszont MVP volt a meccsen 😀
több mint 9 éve
Hát ez így nagyon kemény volt... Klasszikus meccs ismét, nekünk jött ki rosszabbul a lépés ezúttal, ez van...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Szerintem nem kell ezt túlspilázni, OLB-k nem muzsikáltak rendesen sem a runD-ben sem a passrush-ban, ha Jsmith pályán lett volna akkor a runD is jobban ment volna mert Wright kevés a AB-hez...
több mint 9 éve
gedam
6 506
Mi a bánatos lófasz történt ezzel a run d-vel?eddig legalább stat számokat hoztak, most már az sem ment.
Peter
több mint 9 éve
Ez egy kjó mecs volt szerintem nincs okunk a szégyenre, JSmith nélkül ennyi volt...
több mint 9 éve
gedam
6 506
a két int ellenére a d-nek köze nem volt a meccshez. 0 nyomás ben-en, nem gondoltam, hogy rajtuk megy el a playoff
több mint 9 éve
Srácok...nagyszerű meccs volt. Nem sajnálom, hogy kiestetek, mert ha újra találkoznánk akkor kétlem, hogy nyernénk. Tudom, hogy sokszor szidjátok Flacco-ékat és nem ritkán jogosan, de ez a csapat sokkal de sokkal inkább megérdemelné a PO-t, mint mondjuk a Dolphins. De ilyen a foci, úgyhogy fel a fejjel. Jövőre folytatjuk a liga legjobb rivalizálását! 😊
több mint 9 éve
😥

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Iszonyat rossz nezni egy ilyen parositast alapszakaszbeli iszonyat tet mellett, hogy tull szoknyas focit kell jatszani. Egy semleges nezonek regen vert-veriteket-nyilttorest tudtunk kinalni, ma nem tudom ki valasztana a mi meccsunket ha lenne valasztek. Es sajnos egy spiralba kerult a liga ilyen szempontbol, felpuhitottak es a fan-ok elvarjak a zaszlot mert ugy igazsagos. Egy pelda a rugo raesett egy vedore a kozonseg tombolt a zaszloert, regen viccet csinaltak a rugobol, ha nem pattant fel azonnal. A liga meg igazoltnak latja a flag erdot a D#-k ellen.
több mint 9 éve
Terrell Suggs running around perimeter of field, saying hello to Steelers' fans.most mar a merkozesen is villanthatna.
Peter
több mint 9 éve
Terrell Suggs running around perimeter of field, saying hello to Steelers' fans.
több mint 9 éve
amenIgaz hogy nem mi vagyunk az esélyesebbek, de bízom a csodába hogy ma minden összejön. Bármi megtörténhet, ki hitte volna hogy Carr megsérül, ami a győzelmi esélyüket nagyon visszavette a rájátszásba. Ma kétségtelen hogy az offense jó játéka nélkül nem nyerünk, hiába lesz-lehet jó a D. De vannak csodák, szóval én nagyon bízok a győzelembe. A cicákat meg csak elkapnánk ha már nyerünk Pittsburghbe.Flacco agya bármikor eldurranhat, akkor bárkinek képes TD hegyeket szórni, akkor bárki ellen esélyesek vagyunk. Nagyon nagyon remélem, hogy ezt a formát fogjuk ma látni!!😊
Pool94
Flacco5
több mint 9 éve
Igaz hogy nem mi vagyunk az esélyesebbek, de bízom a csodába hogy ma minden összejön. Bármi megtörténhet, ki hitte volna hogy Carr megsérül, ami a győzelmi esélyüket nagyon visszavette a rájátszásba. Ma kétségtelen hogy az offense jó játéka nélkül nem nyerünk, hiába lesz-lehet jó a D. De vannak csodák, szóval én nagyon bízok a győzelembe. A cicákat meg csak elkapnánk ha már nyerünk Pittsburghbe.Flacco agya bármikor eldurranhat, akkor bárkinek képes TD hegyeket szórni, akkor bárki ellen esélyesek vagyunk. Nagyon nagyon remélem, hogy ezt a formát fogjuk ma látni!!😊
Pool94
több mint 9 éve
Igaz hogy nem mi vagyunk az esélyesebbek, de bízom a csodába hogy ma minden összejön. Bármi megtörténhet, ki hitte volna hogy Carr megsérül, ami a győzelmi esélyüket nagyon visszavette a rájátszásba. Ma kétségtelen hogy az offense jó játéka nélkül nem nyerünk, hiába lesz-lehet jó a D. De vannak csodák, szóval én nagyon bízok a győzelembe. A cicákat meg csak elkapnánk ha már nyerünk Pittsburghbe.
több mint 9 éve
Carr sérülése pedig növeli a rájátszásbeli esélyeinket, ha sikerül ez a 2 meccs akkor nagy valószínűséggel a Dolphins otthon viszonylag simának venném, majd Oakland lenne idegenbe.HA (és itt nem lehet túl nagyra venni, a HA szót) nyerünk, attól még nekünk a Cicusok elleni meccset is hozni kell, szóval közel sem biztos, hogy ha kikapnak akkor ki is esnek.
Ha jól értelmeztem a dolgokat akkor ha a Steelers kikap akkor ők búcsúznak a rájátszástól mivel hiába nyernek az utolsó fordulóba és kap ki a Miami (mi nyerünk a cicák ellen), az egymás elleni dönt és ezáltal a Dolphins jutna a rájátszásba.
Pool94
Óriási a tét, a többi csapat gárdáját és sérüléseit elnézve, aki ma nyer, az minimum az AFC döntőig menetelhet, igazán nagy játékerőt pedig "csak" a Prófétáék és a Chiefs képvisel. Húzzuk be, és eljuthatunk oda, ahova szeretnénk!!!
több mint 9 éve
46 emberkebol 5 mondott Ravens win-t, abbol ketto Baltimore-i
több mint 9 éve
Boldog Karácsonyt kedves Ravenses társaim. Tegnap misén elmondtam egy miatyánkot szeretett csapatunkért, remélem teljesül a kívánság. Ma Flacco és az offense nem fogja szívatni a védelmet, hogy legyenek fent egész meccsen a pályán. Hiszem hogy ma képesek lehetünk nyerni.Aki ma kikap az kiesik, a DB bejuthat meg a MD helyett es az OR sem biztos 2.
Carr sérülése pedig növeli a rájátszásbeli esélyeinket, ha sikerül ez a 2 meccs akkor nagy valószínűséggel a Dolphins otthon viszonylag simának venném, majd Oakland lenne idegenbe.
Ha jól értelmeztem a dolgokat akkor ha a Steelers kikap akkor ők búcsúznak a rájátszástól mivel hiába nyernek az utolsó fordulóba és kap ki a Miami (mi nyerünk a cicák ellen), az egymás elleni dönt és ezáltal a Dolphins jutna a rájátszásba.
Pool94
több mint 9 éve
Gameday, háborúval! 😊Várós nagyon az este, addig elütöm az időt evéssel és hasonlókkal.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt, reméljük a csapat is megajándékoz minket ma egy győzelemmel. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Boldog Karácsonyt kedves Ravenses társaim. Tegnap misén elmondtam egy miatyánkot szeretett csapatunkért, remélem teljesül a kívánság. Ma Flacco és az offense nem fogja szívatni a védelmet, hogy legyenek fent egész meccsen a pályán. Hiszem hogy ma képesek lehetünk nyerni. Carr sérülése pedig növeli a rájátszásbeli esélyeinket, ha sikerül ez a 2 meccs akkor nagy valószínűséggel a Dolphins otthon viszonylag simának venném, majd Oakland lenne idegenbe.
több mint 9 éve
gedam
6 506
na akkor maradt az egyetlen verzió, két meccset kell nyerni idegenben
több mint 9 éve
www.profootballfocus.com/pro-why-a-fullback-holds-the-key-to-critical-ravens-steelers-showdown/jo cikk a FB-ek eltuneserol. De azt nem latom, hogy mert nehezebb, mint a lb-knel (egy kicsit) ne tudnak megallitani akar fut, akar elkap. Persze eddig szinte csak szarul jatszott az OFF, szinte barmivel meglephetjuk oket,
empty taxi