Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
www.profootballfocus.com/pro-why-a-fullback-holds-the-key-to-critical-ravens-steelers-showdown/
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ennél azt hittem rosszul hallok, de nem 😀Mocskos rasszista bíró 😀
m.youtube.com/watch?v=tV4r0n2iss4
gedam
több mint 9 éve
gedam
6 506
ennél azt hittem rosszul hallok, de nem 😀m.youtube.com/watch?v=tV4r0n2iss4
Szerkesztette: gedam
több mint 9 éve
Za'darius Smith-szel mi a helyzet? Tavaly viszonylag reményteljesen indult, ekkora idén a sophomore slump? Vagy Judon simán csak jobb nála?Van Suggs úgyhogy eleve kevesebb snap jutott neki.amíg nem volt Doom rotálták de elég gyenge volt futás és passz ellen is.Judon meg jobb nála minden téren.
tüsi91
több mint 9 éve
Za'darius Smith-szel mi a helyzet? Tavaly viszonylag reményteljesen indult, ekkora idén a sophomore slump? Vagy Judon simán csak jobb nála?
több mint 9 éve
Attól még hiányolhatom őket 😀
több mint 9 éve
Mindkettőnél van jobb a poszton... szvsz

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Ja és Weddle-t is hiányolom
több mint 9 éve
Brandon Williams megint hiányzik ...
több mint 9 éve
Yanda, Juci, Mózbi és Tucker pro bowl kerettag jelenleg.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
megoldodott a Hester mizeria, Campi sikeres debutalason van tul JH szerint es vastapssal jutalmaztak a nezok az egyetlen (de sikeres) fc-ert.Kritikan aluli szintet krealsz, majd az alapdolgokert is duborog a haz. Remelem a futassal is igy lesz es tolunk vagy 250 yardot most.
több mint 9 éve
de aztán ne zaklasd a Jézuskát a győzelemért 24-én...Jézuskát meghagyom a keresztény gyermekeknek. Én Télapót kértem, szerencsére ő jobban ráér. 😉
malkav

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
de aztán ne zaklasd a Jézuskát a győzelemért 24-én...
több mint 9 éve
Hithű ateista vagyok. 😊25-én 22.30-kor nem szoktunk karácsonyozni. 😉Jó ha valaki nem igazi katolikus... 😀
Soldados
malkav

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
25-én 22.30-kor nem szoktunk karácsonyozni. 😉Jó ha valaki nem igazi katolikus... 😀
Soldados
több mint 9 éve
gedam
6 506
25-én 22.30-kor nem szoktunk karácsonyozni. 😉azt minden rendes ember a focicsaládjával tölti
Soldados
több mint 9 éve
25-én 22.30-kor nem szoktunk karácsonyozni. 😉

több mint 9 éve
Your Welcome!!! 😀 😀 😀 😀 😀Na ki lettem oktatva, beszarok 😀inkább a kétkedést jelölő "?!?!?!?!?" kellett volna 😀Közös meccsnézés karácsonykor???
malkavitt csak soldira reflektáltam, többször kellene smájlikat alkalmaznom ..Közös meccsnézés karácsonykor???Neked nincs családod wazzzze? 😊
malkav
Peter
malkav
Collapo
malkav

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Na ki lettem oktatva, beszarok 😀inkább a kétkedést jelölő "?!?!?!?!?" kellett volna 😀Közös meccsnézés karácsonykor???
malkavitt csak soldira reflektáltam, többször kellene smájlikat alkalmaznom ..Közös meccsnézés karácsonykor???Neked nincs családod wazzzze? 😊
malkav
Peter
malkav
Collapo