Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Ma jó lenne egy magabiztos win 😊
több mint 9 éve
Balhere a zsákban!Asa kivágva.Boyle
Peter
wpadmin.southparkstudios.com/files/2014/01/1403_LiveTweet_Pic12-hoppi-copy1.jpg
több mint 9 éve
Ha Boyle bal hereje es gilmore is visszater az adhat lenduletet a futasnak, es remelem ha doom visszakerül vegre a palyara nagyon ehes lesz.. Sajna most nem mi vagyunk a csopi ellen.. ez a Colts egy Luckas garast nem er...
több mint 9 éve
Yanda,,Bwill,Jimmy nem edz.Doom,Gillmore,Boyle viszont igen.végre ...
Peter
több mint 9 éve
matematikailag 1. kimeltek is lehetunk meg, de nem valoszinu, ahogy a wc sem. A csoportgyozelem is necces lesz, de igy szeretjuk. Persze ha joparan leolvadnak es foleg mi Fel tamadunk ( Hoffi is megmondta) akkor lehet barmi, de ekkor meg valoszinubb a csoportelsoseg.Iagazbol a KC-nek meg vannak csopimecsei asszem a Denver es az SD ellen is szoval ök visszacsuszhatnak meg .....sztem ha a cincit verjük oda-vissza és a vasast idegenben szinte biztos a wildcard. ahhoz az első lépés megverni hétvégén a cicákokat, ami nagyon nehéz lesz. meggyőződésem, hogy az edzőjük utolsó esélye a vasárnapi meccs és így is fognak hozzáállni. ha ezt behúzzuk az utsó fordulóban már egy szétesett társaság vár majd ránk, szinte zsebben az a meccs. nem egy nagy okosság, de a heinz fielden fog eldőlni, hogy ki kerül be a rájácciba. (ugye az szinte biztos, hogy csak egy csapat megy a csopiból; mondjuk a kc még leolvadhat talán)Kb 0 esely van a wild card-ra
gedam
no
malkav
több mint 9 éve
Iagazbol a KC-nek meg vannak csopimecsei asszem a Denver es az SD ellen is szoval ök visszacsuszhatnak meg .....sztem ha a cincit verjük oda-vissza és a vasast idegenben szinte biztos a wildcard. ahhoz az első lépés megverni hétvégén a cicákokat, ami nagyon nehéz lesz. meggyőződésem, hogy az edzőjük utolsó esélye a vasárnapi meccs és így is fognak hozzáállni. ha ezt behúzzuk az utsó fordulóban már egy szétesett társaság vár majd ránk, szinte zsebben az a meccs. nem egy nagy okosság, de a heinz fielden fog eldőlni, hogy ki kerül be a rájácciba. (ugye az szinte biztos, hogy csak egy csapat megy a csopiból; mondjuk a kc még leolvadhat talán)Kb 0 esely van a wild card-ra
gedam
no
több mint 9 éve
sztem ha a cincit verjük oda-vissza és a vasast idegenben szinte biztos a wildcard. ahhoz az első lépés megverni hétvégén a cicákokat, ami nagyon nehéz lesz. meggyőződésem, hogy az edzőjük utolsó esélye a vasárnapi meccs és így is fognak hozzáállni. ha ezt behúzzuk az utsó fordulóban már egy szétesett társaság vár majd ránk, szinte zsebben az a meccs. nem egy nagy okosság, de a heinz fielden fog eldőlni, hogy ki kerül be a rájácciba. (ugye az szinte biztos, hogy csak egy csapat megy a csopiból; mondjuk a kc még leolvadhat talán)Kb 0 esely van a wild card-ra
gedam
több mint 9 éve
Sztem is igy van. A vegen a ket fejecske azt jelenti, hogy sakkban vagy tollaslabdaban?Itt meg nagyon sokminden lehet...Érdekes szitu. A Dallas ellen már karcolt az O# viszont a D# borzalom volt. Ha megnézzük az idei meccseket, csak a Philly elleni volt, ami teljesen kilógott a sorból, de nekünk minden évben van ilyen meccsünk. Az összes többi, kezdve a Miami elleni vereségtől (2. félidőben sérült Ben, megtáltosodó Miami), a Pecc vereségen át (Ben nélkül), a Ravens elleni vereségig (Ben szar visszatérése + rivalizálás) eléggé magyarázható. A Cowboys ellen már kellett a összeomló védelem, de igencsak kiemelkedő csapat ellen ez nálunk bőven benne van. Úgyhogy elvileg ha nem sérül meg Big Ben én most a Steelers-t tartanám jobb csapatnak (azért nem sokkal), de amíg nem dől el, addig tuti nem írnám le a Ravens-t. Eredetileg úgy képzeltem, hogy majd PO-ben elkapjátok a Pecc-et, aztán végzünk veletek 😉😊
Siman kinezem belöletek hogy kikaptok a BB NYG parostol..
Nlaunk meg absz nem elkepzelhetetlen hogy kikapunk a cincitöl 2szer....
malkav
Klaci79
Egy picit bizom az OFF-unk feltamadasaban ( mondjuk ez igaz a 2. hettol) 😕
több mint 9 éve
Remelem ott dol el a HF-en, az biztos nem otthon nezem ( kizart hogy a biztosito meg egyszer elhiszi, hogy tornado keletkezett a nappaliban) 😊Mondjuk jobban megnézve az eredményeket valóban nem vagytok hektikusak. De szerintem majd az egymás elleni eredmény fog dönteni így is, mert nekünk még 1 zakó biztosan kinéz. Ha marad az az egy, akkor mi megyünk tovább...Mi nem vagyunk hektikusak, annyira mint ti, meg foleg nem. Mi hozzuk magunkat, a d# egesz jot az osszes hibajaval egyutt, a tamadok meg a "rosszat". Ha az ellenfelek megugorjak az amugy nem tul magas lecet, akkor ggyoznek, de a lecet ugyanoda teszi a csapat. Bar lenne igazad es az OFF paradesan fog jatszani a hatralevo meccseken es igy hektikussa valnak. 😊Egyébként pont mint ti. Nálatok is igaz a hektikusság, sőt a csoport 3/4-re. A Browns legalább azzal nem vádolható, hogy hektikus. A mi részünkről amúgy a BB-NYG párost sem tartom 50-50-nél többre, de ilyen a ti oldalatokon a PE-MD páros is. Úgyhogy szép december áll a fogadók előtt.A PO nem lesz egyszeru, ha nem jatszik Luck ( bennuk biztam a legjobban). Ha mindenki hozza a kotelezot ( igy a serulesek utan), 2 eset lehetseges. 1. elverjuk a vasast es hozzuk uazt a Sasok-Delfinek ellen, amit ok a Bills-Giants ellen. 2. kikapunk Vasastol, de akkor nekunk PE-MD el kell vernunk, onekik meg ki kell kapniuk a BB-NYG parostol. Hat gyakorlatilag csak az elso variacio elkepzelheto.MD-t es PE-t hozni kell nincs mese .... es emelett nem artana ha a cincit odavissza vernenk akkor lehet eselyunk a csopigyözelemre.
no
Naluk abszolut nem tudom megsaccolni hogy ki ellen kapnak ki es kit vernek meg annyira hektikusak.
malkav
Klaci79
no
Klaci79
több mint 9 éve
Itt meg nagyon sokminden lehet...Érdekes szitu. A Dallas ellen már karcolt az O# viszont a D# borzalom volt. Ha megnézzük az idei meccseket, csak a Philly elleni volt, ami teljesen kilógott a sorból, de nekünk minden évben van ilyen meccsünk. Az összes többi, kezdve a Miami elleni vereségtől (2. félidőben sérült Ben, megtáltosodó Miami), a Pecc vereségen át (Ben nélkül), a Ravens elleni vereségig (Ben szar visszatérése + rivalizálás) eléggé magyarázható. A Cowboys ellen már kellett a összeomló védelem, de igencsak kiemelkedő csapat ellen ez nálunk bőven benne van. Úgyhogy elvileg ha nem sérül meg Big Ben én most a Steelers-t tartanám jobb csapatnak (azért nem sokkal), de amíg nem dől el, addig tuti nem írnám le a Ravens-t. Eredetileg úgy képzeltem, hogy majd PO-ben elkapjátok a Pecc-et, aztán végzünk veletek 😉😊
Siman kinezem belöletek hogy kikaptok a BB NYG parostol..
malkav
több mint 9 éve
gedam
6 506
sztem ha a cincit verjük oda-vissza és a vasast idegenben szinte biztos a wildcard. ahhoz az első lépés megverni hétvégén a cicákokat, ami nagyon nehéz lesz. meggyőződésem, hogy az edzőjük utolsó esélye a vasárnapi meccs és így is fognak hozzáállni. ha ezt behúzzuk az utsó fordulóban már egy szétesett társaság vár majd ránk, szinte zsebben az a meccs. nem egy nagy okosság, de a heinz fielden fog eldőlni, hogy ki kerül be a rájácciba. (ugye az szinte biztos, hogy csak egy csapat megy a csopiból; mondjuk a kc még leolvadhat talán)
több mint 9 éve
Itt meg nagyon sokminden lehet...Siman kinezem belöletek hogy kikaptok a BB NYG parostol..
több mint 9 éve
Mondjuk jobban megnézve az eredményeket valóban nem vagytok hektikusak. De szerintem majd az egymás elleni eredmény fog dönteni így is, mert nekünk még 1 zakó biztosan kinéz. Ha marad az az egy, akkor mi megyünk tovább...Mi nem vagyunk hektikusak, annyira mint ti, meg foleg nem. Mi hozzuk magunkat, a d# egesz jot az osszes hibajaval egyutt, a tamadok meg a "rosszat". Ha az ellenfelek megugorjak az amugy nem tul magas lecet, akkor ggyoznek, de a lecet ugyanoda teszi a csapat. Bar lenne igazad es az OFF paradesan fog jatszani a hatralevo meccseken es igy hektikussa valnak. 😊Egyébként pont mint ti. Nálatok is igaz a hektikusság, sőt a csoport 3/4-re. A Browns legalább azzal nem vádolható, hogy hektikus. A mi részünkről amúgy a BB-NYG párost sem tartom 50-50-nél többre, de ilyen a ti oldalatokon a PE-MD páros is. Úgyhogy szép december áll a fogadók előtt.A PO nem lesz egyszeru, ha nem jatszik Luck ( bennuk biztam a legjobban). Ha mindenki hozza a kotelezot ( igy a serulesek utan), 2 eset lehetseges. 1. elverjuk a vasast es hozzuk uazt a Sasok-Delfinek ellen, amit ok a Bills-Giants ellen. 2. kikapunk Vasastol, de akkor nekunk PE-MD el kell vernunk, onekik meg ki kell kapniuk a BB-NYG parostol. Hat gyakorlatilag csak az elso variacio elkepzelheto.MD-t es PE-t hozni kell nincs mese .... es emelett nem artana ha a cincit odavissza vernenk akkor lehet eselyunk a csopigyözelemre.
no
Naluk abszolut nem tudom megsaccolni hogy ki ellen kapnak ki es kit vernek meg annyira hektikusak.
malkav
Klaci79
no
több mint 9 éve
Mi nem vagyunk hektikusak, annyira mint ti, meg foleg nem. Mi hozzuk magunkat, a d# egesz jot az osszes hibajaval egyutt, a tamadok meg a "rosszat". Ha az ellenfelek megugorjak az amugy nem tul magas lecet, akkor ggyoznek, de a lecet ugyanoda teszi a csapat. Bar lenne igazad es az OFF paradesan fog jatszani a hatralevo meccseken es igy hektikussa valnak. 😊Egyébként pont mint ti. Nálatok is igaz a hektikusság, sőt a csoport 3/4-re. A Browns legalább azzal nem vádolható, hogy hektikus. A mi részünkről amúgy a BB-NYG párost sem tartom 50-50-nél többre, de ilyen a ti oldalatokon a PE-MD páros is. Úgyhogy szép december áll a fogadók előtt.A PO nem lesz egyszeru, ha nem jatszik Luck ( bennuk biztam a legjobban). Ha mindenki hozza a kotelezot ( igy a serulesek utan), 2 eset lehetseges. 1. elverjuk a vasast es hozzuk uazt a Sasok-Delfinek ellen, amit ok a Bills-Giants ellen. 2. kikapunk Vasastol, de akkor nekunk PE-MD el kell vernunk, onekik meg ki kell kapniuk a BB-NYG parostol. Hat gyakorlatilag csak az elso variacio elkepzelheto.MD-t es PE-t hozni kell nincs mese .... es emelett nem artana ha a cincit odavissza vernenk akkor lehet eselyunk a csopigyözelemre.
no
malkav
Klaci79
több mint 9 éve
Egyébként pont mint ti. Nálatok is igaz a hektikusság, sőt a csoport 3/4-re. A Browns legalább azzal nem vádolható, hogy hektikus. A mi részünkről amúgy a BB-NYG párost sem tartom 50-50-nél többre, de ilyen a ti oldalatokon a PE-MD páros is. Úgyhogy szép december áll a fogadók előtt.A PO nem lesz egyszeru, ha nem jatszik Luck ( bennuk biztam a legjobban). Ha mindenki hozza a kotelezot ( igy a serulesek utan), 2 eset lehetseges. 1. elverjuk a vasast es hozzuk uazt a Sasok-Delfinek ellen, amit ok a Bills-Giants ellen. 2. kikapunk Vasastol, de akkor nekunk PE-MD el kell vernunk, onekik meg ki kell kapniuk a BB-NYG parostol. Hat gyakorlatilag csak az elso variacio elkepzelheto.MD-t es PE-t hozni kell nincs mese .... es emelett nem artana ha a cincit odavissza vernenk akkor lehet eselyunk a csopigyözelemre.
no
malkav
több mint 9 éve
a cicak x 3, browns, ne, colts meccseket "kotelezonek" vettem a serulesek miatt. A 6 (3-3) merkozes utan eggyel megy a vasas. Ezutan van a ket eset.A PO nem lesz egyszeru, ha nem jatszik Luck ( bennuk biztam a legjobban). Ha mindenki hozza a kotelezot ( igy a serulesek utan), 2 eset lehetseges. 1. elverjuk a vasast es hozzuk uazt a Sasok-Delfinek ellen, amit ok a Bills-Giants ellen. 2. kikapunk Vasastol, de akkor nekunk PE-MD el kell vernunk, onekik meg ki kell kapniuk a BB-NYG parostol. Hat gyakorlatilag csak az elso variacio elkepzelheto.MD-t es PE-t hozni kell nincs mese .... es emelett nem artana ha a cincit odavissza vernenk akkor lehet eselyunk a csopigyözelemre.
no
malkav
több mint 9 éve
A PO nem lesz egyszeru, ha nem jatszik Luck ( bennuk biztam a legjobban). Ha mindenki hozza a kotelezot ( igy a serulesek utan), 2 eset lehetseges. 1. elverjuk a vasast es hozzuk uazt a Sasok-Delfinek ellen, amit ok a Bills-Giants ellen. 2. kikapunk Vasastol, de akkor nekunk PE-MD el kell vernunk, onekik meg ki kell kapniuk a BB-NYG parostol. Hat gyakorlatilag csak az elso variacio elkepzelheto.MD-t es PE-t hozni kell nincs mese .... es emelett nem artana ha a cincit odavissza vernenk akkor lehet eselyunk a csopigyözelemre.
no
több mint 9 éve
A PO nem lesz egyszeru, ha nem jatszik Luck ( bennuk biztam a legjobban). Ha mindenki hozza a kotelezot ( igy a serulesek utan), 2 eset lehetseges. 1. elverjuk a vasast es hozzuk uazt a Sasok-Delfinek ellen, amit ok a Bills-Giants ellen. 2. kikapunk Vasastol, de akkor nekunk PE-MD el kell vernunk, onekik meg ki kell kapniuk a BB-NYG parostol. Hat gyakorlatilag csak az elso variacio elkepzelheto.
több mint 9 éve
Megneztem Ray Canossa videóját Flaccorol.... Hát kb. olyan mintha a védelmet küldené pályára.. 😀Szerintetek elképzelhetetlen hogy mondjuk poziciós edzőként tenkinthessünk rá valamikor?
több mint 9 éve
igen,Walerral kevertem.TE-TE.Nem,szteroiddal.Asszem visszaeső volt,mert 10 meccset kapott.Úgy emlékszem fűvel fogták meg.Nincs veszve semmi,a heten jon vissza Boyle akinek valoszinuleg a bal hereje is jobban blokkol mint Pitta.Főleg a szerek miatt 😀
Peter
malkav
Peter
Fűvel Asa Jacksont fogták meg őt sem 1x 😊
kátrány
több mint 9 éve
Nem,szteroiddal.Asszem visszaeső volt,mert 10 meccset kapott.Úgy emlékszem fűvel fogták meg.Nincs veszve semmi,a heten jon vissza Boyle akinek valoszinuleg a bal hereje is jobban blokkol mint Pitta.Főleg a szerek miatt 😀
Peter
malkav
Peter
Fűvel Asa Jacksont fogták meg őt sem 1x 😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
vagy szelektiven csak a bal ? 😀attól is nő a heréd??? 😀Úgy emlékszem fűvel fogták meg.Nincs veszve semmi,a heten jon vissza Boyle akinek valoszinuleg a bal hereje is jobban blokkol mint Pitta.Főleg a szerek miatt 😀
Peter
malkav
Peter
malkav