Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Idén Dallasban ki lehet kapni,nem lenne tragédia.A lényeg,hogy a Bengals és a Dolphins ellen legyen minél kevesebb sérültünk.Őket kell ütni
kátrány
Kb. ezt akartam leirni... illetve ertelemszeruen a Steelers lesz a kulcsmeccs majd szezon vegen.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Na ez jó meccs volt, megint megizleltük milyen JS nélkül a sec. Az O is egyre jobban néz ki, bár ma is kevés volt. Kicsit úgy éreztem bár én nem szoktam bírózni, hogy most nem volt kiegyenlítve a fújás, de nem ezen múlt az eredmény. Zeke-t még megfogtuk, de Dez-t nem tudtuk levédekezni. | Macskáék megint buktak egy meccset így őket lassan kivehetjük a Steelerszel meg egál van, az Globusfield eldönt majd mindent. |
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 722
As others have noted, the Stanley (LT), Yanda (LG), Zuttah (c), Ducasse (RG) and Wagner (RT) is the Ravens' 7th different OL combo this year
Peter
en irtam hogy rovidtavon jo megoldas lenne, mert S hatareset volt eddig
több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Idén Dallasban ki lehet kapni,nem lenne tragédia.A lényeg,hogy a Bengals és a Dolphins ellen legyen minél kevesebb sérültünk.Őket kell ütni

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
As others have noted, the Stanley (LT), Yanda (LG), Zuttah (c), Ducasse (RG) and Wagner (RT) is the Ravens' 7th different OL combo this year

több mint 9 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Nevetséges hogy Doom a fél szezont kihagyja, a legfontosabb front7 emberünk lett volna...falunkból folyton hiányzik valaki, ez a Dallas teljes kerettel sem lenne könnyű ellenfél így meg...

Én vékony vereséget várok, főleg hogy milyen szar idén Flacco, azért reménykedek.

MATCH DAY ! 😀

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
INACTIVES vs. Dallas:
Jimmy Smith
Asa Jackson
Lorenzo Taliaferro
Elvis Dumervil
Ryan Jensen
Alex Lewis
Crockett Gillmore

több mint 9 éve
esélyünk sincs mivel ma vesztettünk egy szurkolót.a fiam (7éves) elárulta,hogy ö igazából Panthers szurkoló de nyugodjak meg a Ravens a második.mondtam,hogy annak szurkol akinek szeretne nem szólok bele kivéve persze:NE,PIT,CIN,CLE........
egyébként nagyon várom a meccset.kíváncsi vagyok,hogy az O lendületbe jött e vagy csak a CLE védelem miatt néztünk ki úgy mint egy focicsapat múlthéten.a védelemnél meg jó lenne ha összefoltoznák Jimmyt mert Wright nem életbiztosítás.
Gillmore,ALewis out, Doom és Taliga is vszinü out,Jimmy is doubtful de még meglátják.
Peter
Panthers szurkoló... egyemmeg babbal ...
több mint 9 éve
esélyünk sincs mivel ma vesztettünk egy szurkolót.a fiam (7éves) elárulta,hogy ö igazából Panthers szurkoló de nyugodjak meg a Ravens a második.mondtam,hogy annak szurkol akinek szeretne nem szólok bele kivéve persze:NE,PIT,CIN,CLE........
egyébként nagyon várom a meccset.kíváncsi vagyok,hogy az O lendületbe jött e vagy csak a CLE védelem miatt néztünk ki úgy mint egy focicsapat múlthéten.a védelemnél meg jó lenne ha összefoltoznák Jimmyt mert Wright nem életbiztosítás.
Gillmore,ALewis out, Doom és Taliga is vszinü out,Jimmy is doubtful de még meglátják.
Peter
Ja olvastam én is hogy nem edzett JS, de igazából ha nem életképes akkor inkább most ne játsszon, mert mondjuk a Cin ellen csak ő vele lehetünk valamenyire életképesek, és fontosabb őket megverni.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Na ma mit tippeltek meglepetést okozunk, vagy kikapunk ahogy illik 😀
több mint 9 éve
Erröl mit gondoltok ?

www.baltimorebeatdown.com/2016/11/18/13673086/ray-lewis-on-joe-flacco-gifted-absolutely-passionate-about-what-he-does-i-ve-never-seen-that
malkav
amit sztem mindannyian tudunk. flacco egy frencsájz qb, de nem egy leader-típus. sztem nem is szükséges feltétlen annak lennie. arra most ott van cccp. a csapat szempontjából ennyi fontos, az, hogy intriventált típus és nem mutatja ki az érzelmeit, azzal nem tudsz nagyon mit kezdeni. egyébként én nem hiszem, hogy nincs benne szenvedély. pont a rájátszások alkalmával ez a szenvedély hatványozza meg a teljesítményét.
gedam
a ruszkik?
no
Cteve Cmith CP.
gedam
meg szerencse hogy nem Okit Idaz a neve 😊
több mint 9 éve
gedam 6 506
Erröl mit gondoltok ?

www.baltimorebeatdown.com/2016/11/18/13673086/ray-lewis-on-joe-flacco-gifted-absolutely-passionate-about-what-he-does-i-ve-never-seen-that
malkav
amit sztem mindannyian tudunk. flacco egy frencsájz qb, de nem egy leader-típus. sztem nem is szükséges feltétlen annak lennie. arra most ott van cccp. a csapat szempontjából ennyi fontos, az, hogy intriventált típus és nem mutatja ki az érzelmeit, azzal nem tudsz nagyon mit kezdeni. egyébként én nem hiszem, hogy nincs benne szenvedély. pont a rájátszások alkalmával ez a szenvedély hatványozza meg a teljesítményét.
gedam
a ruszkik?
no
Cteve Cmith CP.
több mint 9 éve
Erröl mit gondoltok ?

malkav
gedam
a ruszkik?
több mint 9 éve
gedam 6 506
Erröl mit gondoltok ?

malkav
több mint 9 éve
Erröl mit gondoltok ?

több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Én nem áltatnám magad a helyedben. 😊
gyeek
Amúgy ez a meccs annyira nem nekünk áll, hogy ilyenkor szoktunk nyerni. Szerintem szoros lesz, de mi húzzuk be, bár semmi, ismétlem semmi nem ezt mutatja

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Ez lemaradt

www.profootballfocus.com/pro-top-10-nfl-rookies-entering-nfl-week-11/
több mint 9 éve
Közben Young a top10 rookie között.... ki gondolta volna hogy a kis frodo felnö a feladathoz.

Ami meg pozitiv, hogy JS-nek Weddle-nek es Youngnak is 2019-ig biztos van szerzödese, tehet vegre lesz a Secben egy mag amire lehet alapozni. Bar Weddle-nek igencsak megugrik a fizuja 2018/19 -ben. Webb mint FS nem annyirra meggyözö, söt , viszont mar csak jövöre van szerzödese, tehat egy esetleges hosszabitas, joval kevesebb caphittel itt is megoldhato..

Nem mmondom hogy elajulok a csapattol, de most erzem azt hogy az elkövetkezö evekre nagyot fejlödhet a keret...
több mint 9 éve
gedam 6 506
en meg csak a PS-DC 1. felidejet lattam, es se tobb Dallas meccset mert nem erdekelnek. De ebbol az egy felidobol inkabb a Def-uk fogja megolni az Off-nket, nekunk meg ilyen falunk sincs mint a vasasnak, de ha le tudjuk nyomni ennek ellenere a futast a torkukon, ugy meg is foghatjuk az oveket, de ha folyamatosan 2.5 percet lesz fent az OFF, a masodik felidoben egy rendes finghoz elegendo levego sem lesz a sracokban nemhogy runstop.
no
Ettől tartok én is, folyamatosan a D lesz fent.
Padrinaggio
nekem most jó előérzetem van, döcögünk majd szépen előre. sztem a másik oldalon lesz sok triendaut. ha a kávboj alól kiütjük a vágtázó paripáját ott áll majd a semmi közepén tanácstalanul.
több mint 9 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 264
en meg csak a PS-DC 1. felidejet lattam, es se tobb Dallas meccset mert nem erdekelnek. De ebbol az egy felidobol inkabb a Def-uk fogja megolni az Off-nket, nekunk meg ilyen falunk sincs mint a vasasnak, de ha le tudjuk nyomni ennek ellenere a futast a torkukon, ugy meg is foghatjuk az oveket, de ha folyamatosan 2.5 percet lesz fent az OFF, a masodik felidoben egy rendes finghoz elegendo levego sem lesz a sracokban nemhogy runstop.
no
Ettől tartok én is, folyamatosan a D lesz fent.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 669 — Grady Judd fan
Most kenjétek el az újoncok arcát, mert tényleg azt hiszik a bab is hús.... 😀
Klaci79
Ne őket hibáztasd, 8 csapat, köztük legutóbb a Steelers hiteti el ezt velük. 😉
 cdn0.vox-cdn.com/thumbor/Pv_9L-R3VuTZmkNIrgqv_eRBTRo=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/7465893/zeek.0.0.gif
gyeek
"Do you know how many times Elliott was even touched by a Steelers player on his three touchdowns?

Zero.

Elliott traveled 129 yards from scrimmage on those three plays and never even had to beat an unblocked defender one-on-one"

Es nem ez volt az elso ilyen meccs..

De az egyetlen komolyabb front seven ellen 20/51-et produkalt... szoval ha esetleg veletlenul hasonlo szamokat produkal majd a hetvegen, akkor visszavarunk egy Bud Spencer-es Babfesztivalra 😛
Igor
Én nem áltatnám magad a helyedben. 😊 Nem arcoskodni akarok, de a stat amit prezentáltál az év első meccsén történt, ahol az újonc pár hét TC kihagyás után megízlelte az NFL igazi ízét. Nem volt túl fényes, nem látta azokat a lyukakat amiket most vasárnap észrevett. Egy dolog, hogy a fal megcsinálja, az egy másik hogy ő észreveszi és kihasználja. És lyukak lesznek vasárnap, erre bankolhatsz.

Ha gondolod belemehetünk egy egyszerű fogadásba. Én azt mondom Zekenek legalább 110 futott yardja lesz. Ha bukok, év végéig Ravens logo lesz a nickem mellett, ha megfutja akkor neked lesz ott a csillag a szezon végéig. Deal? 😉
gyeek
Ezt siman allom, deal 😊 mint Ravens fan, a buszkesegem nem engedi, hogy ne fogadjam el.

("In the Ravens’ previous 20 seasons, they’ve boasted a top-10 rush defense 14 times and finished in the top five in 10 of those years.")

Szerintem 70-90 kozott vegez, es ebbe belefer egy nagy play is. 😊

PS: ez nem arcoskodas.. ha valamire buszkek vagyunk, legyunk ra buszkek (normalis modon, keretek kozt), ez siman belefer 😊
Igor
én tovább mennék, vagyis zeke nem fog tovább menni, 60yard körül marad. ha ez meglesz, a meccs is meglesz. suggs egyébként csúcsformában, amit joe thomassal művelt embertelen volt. prescott 3*~4* lesz a földbe állítva.
gedam
Rettentő optimista látásmód, már-már sértő. 😊 A Cowboys támadó játéka idén darálás: óra és ellenfél egyaránt. Zekenek a Steelers ellen is voltak szépen levédekezett negatív yardos futásai, minden meccsen van néhány. Így jön össze az 5ös átlag, meg a 3.9 kontakt előtti átlag.

Ahogy mondják, put your money where your mouth is. Ha Zekenek még a 60 yard se jön össze, draftig leszek Ravens logóval, ellenben neked kell ugyanezt viselned csillaggal ugyaneddig. Volt már hasonló teljesítményre precedens Elliott részéről, szóval nem teljesen elrugaszkodott sugallat de azt is megértem ha inkább visszavonod a tipped. 😉
gyeek
RavensRavensRavensRavensRavensRavensRavensRavensRavens!
sutianap
hüe. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
gedam 6 506
Klaci79
 cdn0.vox-cdn.com/thumbor/Pv_9L-R3VuTZmkNIrgqv_eRBTRo=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/7465893/zeek.0.0.gif
gyeek
"Do you know how many times Elliott was even touched by a Steelers player on his three touchdowns?

Zero.

Elliott traveled 129 yards from scrimmage on those three plays and never even had to beat an unblocked defender one-on-one"

De az egyetlen komolyabb front seven ellen 20/51-et produkalt... szoval ha esetleg veletlenul hasonlo szamokat produkal majd a hetvegen, akkor visszavarunk egy Bud Spencer-es Babfesztivalra 😛
Igor
Én nem áltatnám magad a helyedben. 😊 Nem arcoskodni akarok, de a stat amit prezentáltál az év első meccsén történt, ahol az újonc pár hét TC kihagyás után megízlelte az NFL igazi ízét. Nem volt túl fényes, nem látta azokat a lyukakat amiket most vasárnap észrevett. Egy dolog, hogy a fal megcsinálja, az egy másik hogy ő észreveszi és kihasználja. És lyukak lesznek vasárnap, erre bankolhatsz.

Ha gondolod belemehetünk egy egyszerű fogadásba. Én azt mondom Zekenek legalább 110 futott yardja lesz. Ha bukok, év végéig Ravens logo lesz a nickem mellett, ha megfutja akkor neked lesz ott a csillag a szezon végéig. Deal? 😉
gyeek
Ezt siman allom, deal 😊 mint Ravens fan, a buszkesegem nem engedi, hogy ne fogadjam el.

("In the Ravens’ previous 20 seasons, they’ve boasted a top-10 rush defense 14 times and finished in the top five in 10 of those years.")

PS: ez nem arcoskodas.. ha valamire buszkek vagyunk, legyunk ra buszkek (normalis modon, keretek kozt), ez siman belefer 😊
Igor
én tovább mennék, vagyis zeke nem fog tovább menni, 60yard körül marad. ha ez meglesz, a meccs is meglesz. suggs egyébként csúcsformában, amit joe thomassal művelt embertelen volt. prescott 3*~4* lesz a földbe állítva.
gedam
Rettentő optimista látásmód, már-már sértő. 😊 A Cowboys támadó játéka idén darálás: óra és ellenfél egyaránt. Zekenek a Steelers ellen is voltak szépen levédekezett negatív yardos futásai, minden meccsen van néhány. Így jön össze az 5ös átlag, meg a 3.9 kontakt előtti átlag.

Ahogy mondják, put your money where your mouth is. Ha Zekenek még a 60 yard se jön össze, draftig leszek Ravens logóval, ellenben neked kell ugyanezt viselned csillaggal ugyaneddig. Volt már hasonló teljesítményre precedens Elliott részéről, szóval nem teljesen elrugaszkodott sugallat de azt is megértem ha inkább visszavonod a tipped. 😉
gyeek
benne vagyok, úgy néz ki erős kezdőt tudunk kiállítani, végre kevés lesz a sérült. egyedül az idegen pálya aggaszt egy kicsit.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 741 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79
gyeek

Zero.

Igor

gyeek

Igor
gedam

gyeek
RavensRavensRavensRavensRavensRavensRavensRavensRavens!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak