Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata NFL oldaláról való mezrendelésnek? Ilyenben gondolkozom, és érdekelne a vélemény, aki rendelt már onnan.
kg0412
Nyilván nem azonos csapatnak, de mi szoktunk rendelni. Nem tapasztaltam még problémát. Azon kívül persze, hogy elég drága mondjuk az nfl.com. De a legtöbb amcsi oldalról szerintem nyugodtan rendelj, de ha nagyon olcsó az is legyen gyanús egy kissé...
több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Szoktak asracok (bowl topic is van) rendelni de nem onnan... kerdezz toluk. Ha addig senki akkor este utbaigazitalak

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 119
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata NFL oldaláról való mezrendelésnek? Ilyenben gondolkozom, és érdekelne a vélemény, aki rendelt már onnan.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Hát arra akart utalni, hogy hogy érzi magát SSS most hogy Wallace-nak volt TD elkapása.... Igazából megkérdezni nem merte, de arra utalt hogy miért volt ő limitálva Wallacehoz képest.... Aztán a következő kérdés a masik riportertől hogy mit szólt Predi elkapásához...Ott ugye már nevetett és mondta hogy nagyon örül neki és szurkol neki ...
több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Hát ez állati... nem lettem volna a riporter helyében... mondjuk én biztos meggondoltam volna, hogy ilyesmit kérdezzek SSS-től.

www.baltimoreravens.com/videos/videos/Locker-Room-Steve-Smith-Happy-To-Get-Ugly-Win/3210f7df-aa7d-47b8-882d-b8e387e27d93

kb 40 mp-től
malkav
Mit kérdezett pontosan?

több mint 9 éve
Hát ez állati... nem lettem volna a riporter helyében... mondjuk én biztos meggondoltam volna, hogy ilyesmit kérdezzek SSS-től.

www.baltimoreravens.com/videos/videos/Locker-Room-Steve-Smith-Happy-To-Get-Ugly-Win/3210f7df-aa7d-47b8-882d-b8e387e27d93

kb 40 mp-től
több mint 9 éve
gedam 6 506
Az #O-től több kell, vannak célpontok mégis kevés a yard és a pont, remélem Flacco többet produkál ennél....a #D erőn felül teljesített, de lehet csak a Bills #O fogott ki ilyen szar napot.
Voice
na meg ilyen se sokszor van, hogy a bíráskodásból jól jövünk ki egy meccsen.
több mint 9 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Az #O-től több kell, vannak célpontok mégis kevés a yard és a pont, remélem Flacco többet produkál ennél....a #D erőn felül teljesített, de lehet csak a Bills #O fogott ki ilyen szar napot.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Azért voltak szép dolgok a D-től ,de a passrush még nem az igazi..
malkav
A pass rush majd talán doommal visszatér, de egyébként nem is lehet várni. nélküle nincs meg hozzá az emberanyag. viszont a sec kitartott bár Jimmy... sigh. ellenben Wright talán a meccs legjobbja volt és Webb is jól nézett ki safetyként
támadó oldalon voltak jó dolgok (Forsett és West pl.), de egyébként ez nagyon kevés lesz. a támadó fal egészen rosszul festett, főleg az interrior
Blaise
Igen, nekem is tetszettek webb blitzei, meg wright futás elleni védekezése, Passrushban a DL egész ügyes volt, OLB-ben inkább a futás megállításal voltak gondol. Jsmith meg elég inkonzisztens volt, voltak szépvédekezései, aztán azt se tudta hol van Watkins.

Az O-t nem tudtam megítélni, sok volt a sack, ami lehet a WR-eken múlt, De összeségében nem voltak rosszak.
több mint 9 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
malkav
A pass rush majd talán doommal visszatér, de egyébként nem is lehet várni. nélküle nincs meg hozzá az emberanyag. viszont a sec kitartott bár Jimmy... sigh. ellenben Wright talán a meccs legjobbja volt és Webb is jól nézett ki safetyként
támadó oldalon voltak jó dolgok (Forsett és West pl.), de egyébként ez nagyon kevés lesz. a támadó fal egészen rosszul festett, főleg az interrior
több mint 9 éve
Grat a béfalonak. Kemeny meccs volt. Kiszenvadtuk. A 160y a dtol szep volt.
Collapo
várjunk addig amíg beárazzák ezt a a bills o-t.
minden esetre a D felülmúlta a várakozásaimat.
Blaise
Jah kerlek, ez erzelmi toltet mentes volt. A befalotol tobb yardot vartam, pontosabban rosszabb secet tolunk. Ez ennek szolt. ☺
Reménykeltő kezdés!
Padrinaggio
Udv koztunk Padrimaggio!

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Wallace 66yardos TD-je azért kiru volt, mondjuk mellette SSS szinte semmi.
több mint 9 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Collapo
várjunk addig amíg beárazzák ezt a a bills o-t.
minden esetre a D felülmúlta a várakozásaimat.
több mint 9 éve

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 264
Reménykeltő kezdés!
több mint 9 éve
Davis,Allen inaktívok?fura.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 265 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/NFLInjuryNws/status/774995746030440448

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 119
Game day van Fanok több hónap után végre. Remélem nem ragadunk be mint előző éven, és a sérülések is elkerülnek minket, ha ezek meglesznek pozitív előérzéseim vannak a szezonra. Jó meccsnézést, és szurkolást mindenkinek!

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 9 éve
O:
Szerintem Wagner pótolható lesz akár Lewis által.remélem tol egy jó szezont és kapunk majd egy negydik körös komp picket érte.Hurst az Hurst,ilyen gyenge PS után nem is igazán van keresnivalója már a mostani csapatban nemhogy a következő éviben.sajnos jobb opció nem volt most backup tacklenek remélem azért ez nem marad így.Jensennel sem tudom mi volt idén,lehet megint nem aludta ki magát vagy nem tudom de nagyon gyenge volt szerintem.egyedüli szerencséje,hogy három poziciót tud játszani.nagy pénzt nem áldoznék rá de backupnak jó vegülis.Aiken szerintem kap majd lehetőséget arra,hogy kibulizzon magának egy jobb szerződést akár itt akár máshol.sr visszavonul szerintem.Mallett remélem nem jut szóhoz de ha Schaub kapott backup állást akkor ő miért ne kaphatna.Juicet visszahoznám,egy fullback nem lehet drága.Westnek örülök,hogy megjött az esze,ha jó szezont tol sem fogjuk megfizetni Dixonnal és Forsettel a keretben.

D:
Hát ha a tavalyi nyomorúlt defenseből valakire lehetett számítani az Bwill.rendes srác,fan favorite,elit a posztján de ha választanom kellene,hogy azt a kb 10millát egy 2down runstopperre vagy egy elit cornerre költöm pl,hát lehet az utobbit választanám.főleg úgy,hogy Pirce nagyon jól játszott és több passrush potenciál van benne.a d line egyébként elég sarkalatos pontja lesz a következő offnak mert lehet létszámban de főleg minőségben nem leszünk meg.Carl Davis nagyon gyenge szerintem és ha várhatóan ez az év is kimarad neki akkor azt is megkockáztatom,hogy kivágjuk.Henry a sok zászlóval.Urban néha leüt egy passzt de egyébként nem sok vizet zavar.Jernigan is néha eltuűnik.Guyt szerintem vssza tudjuk hozni olcsón,megbízaható bbackup szint.
Carter ST player,egyébként backup szint.méret alapján inkább belülre való nálunk.csak ha ST-ben vitézkedik akkor marasztalnám.
Orr kezdő lett,ez hatalmas lehetőség neki,hogy bekere$$en,ha Correa tudja majd pótolni nem hiszem,hogy visszahozzuk főleg úgy,hogy Mosley szerződése is közeleg azért.
Levine core ST player,sokoldalú,nem draga,visszahoznám mindenképpen,főleg úgy,hogy safety depth pont nulla.Elam mutatott életjeleket,viszon két IR után meg minden egy proove it contract a max amivel megkínálnám.Powers fura ügy.letörölte már most a twitterén a "cb for the Bmore ravens" kiírást plusz már Young a 36-os,lehet valami roster mozgás készül nem tudom.Davis sérülékeny nagy pénzt nem adnék neki,remélhetőleg Young fogja tudni pótolni.a maradék két úriember minden bizonnyal az első akiket az idei első roster mozgásnál kiteszünk.

több mint 9 éve
Tudom még el se kezdődött a szezon én már ilyeneken gondolkodom, de nézzük kiknek nem lesz szerződése jövőre, kiknel kell idén teperni:

OL: WAGNER, jensen, hurst
WR: SSS, AIKEN
FB: JUICE
RB: WEST
QB: mallett

DL: BWILL, GUY
LB: ORR, carter
DB: Levine, priece, wdavis, powers, elam

ezek közül persze egy csomó még tenderezhető (orr, jensen, west, hurst)

Ti kit tartanátok meg, és hogy látjátok a jövőt... ja és kb 11M capspace van, amiből a rookie pool elvisz kb. 5-7 M ebből.
több mint 9 éve
Akkor most Forsi vagy Tersi lesz nr 1 RB
ThundersNFL
Mindkettő meg lesz kínálva snappekkel és akinek jobban megy.szerintem West majd félidőben már Dixson,legalábbis PS alapján.

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 736 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akkor most Forsi vagy Tersi lesz nr 1 RB

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Rég írtam, de már ideje, szerintem eddig jól alakul a szezon előkészület, persze sérülések mindenhol lehetnek, de kerek egésznek látom a csapatot, az elkapósorunk tetszik, a front7 gyengébb, így az egész védelem, de hát ha erősítünk valamin, akkor valahol gyengülünk, örülök, hogy a secondary komolyabb, mint tavaly, tetszik a 4-0-s preseason, remélem a szezont is így kezdjük.

Így hogy megvan a megfelelő elkapógárda, remélem Flacco mutat valami komolyabbat.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Ugy legyen. ☺

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Áh,milyen fiatalt?évek óta megoldatlan probléma a returner.Jacoby sem volt 100-as a nagy playek ellenére.tavaly is voltak vagy öten Ross,Webb,Sr,Clay,Campi,Mostert oszt egyik sem volt tuti.Hesterben van még spiritusz nyugi.