Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 11 éve
Mondjuk ha belegondolunk, Ngata mozdítása előtt ha akartuk volna sem tudtunk volna hozni senkit. Most meg már nem nagyon van kit... Dwayne Bowe kerülhet még ki a piacra, meg Reggie Wayne. Más hirtelen nem is ugrik az eszembe... TE-k közül Clay max.Fogynak a célpontok 😀 olyan is kell egy csapatba xDVoiceÚgy néz ki, nálunk más a helyzet. 😀😀Vrijbloed
több mint 11 éve
Fogynak a célpontok 😀 olyan is kell egy csapatba xDVoiceÚgy néz ki, nálunk más a helyzet. 😀😀
több mint 11 éve
Fogynak a célpontok 😀 olyan is kell egy csapatba xD

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Torrey helyett kellene valami top speed WR 3-5. körben és FA-ről egy veterán vagy első körben egy No1 wr.VoiceValaki feltörte Voice fiókját?!?! Nem hiszek a szemeimnek 😀
több mint 11 éve
Torrey helyett kellene valami top speed WR 3-5. körben és FA-ről egy veterán vagy első körben egy No1 wr.

több mint 11 éve
Én is csak az ipad szmájlit a bowl.hu nem tudta értelmezni úgyhogy itt egy hagyományos 😊Én is csak poénnak szántam 😛VoiceNem egy jó ajánlólevél a 2013 leggyengébb centere cím. PeterEsetleges szcenárió:Gradkowski cut,Koch,Webb paycut,Yanda, restructure.kihagytam valakit?PeterMost center kellene a SH-nak 😀 Grandkowskit el kellene nyomni oda 😀😀 😀😀 😀😀Voice
több mint 11 éve
Torrey Smith 5 éves szerződést írt alá a 49ers-szel $40 millióért, amiből $22 millió garantált.Minden egyes routra amit meg tud futni jut évente 1 millió dollár 😀 😀
Annyira még nem is sok.Voice
több mint 11 éve
Torrey Smith 5 éves szerződést írt alá a 49ers-szel $40 millióért, amiből $22 millió garantált.Annyira még nem is sok.

több mint 11 éve
Én is csak poénnak szántam 😛Nem egy jó ajánlólevél a 2013 leggyengébb centere cím. PeterEsetleges szcenárió:Gradkowski cut,Koch,Webb paycut,Yanda, restructure.kihagytam valakit?PeterMost center kellene a SH-nak 😀 Grandkowskit el kellene nyomni oda 😀😀 😀😀 😀😀Voice

több mint 11 éve
Ha a SH a Hawks, akkor abból a falból nagyon nem fog alulról kilógni 😀Nem egy jó ajánlólevél a 2013 leggyengébb centere cím. PeterEsetleges szcenárió:Gradkowski cut,Koch,Webb paycut,Yanda, restructure.kihagytam valakit?PeterMost center kellene a SH-nak 😀 Grandkowskit el kellene nyomni oda 😀😀 😀😀 😀😀Voice
több mint 11 éve
Nem egy jó ajánlólevél a 2013 leggyengébb centere cím.Esetleges szcenárió:Gradkowski cut,Koch,Webb paycut,Yanda, restructure.kihagytam valakit?PeterMost center kellene a SH-nak 😀 Grandkowskit el kellene nyomni oda 😀😀 😀😀 😀😀Voice
több mint 11 éve
Torrey felszállt a süllyedő hajóra --> 49ersBlaiseMosta akkor eddig aki ment, az Torrey, Ngata, McPhee, Daniels...
több mint 11 éve
Torrey felszállt a süllyedő hajóra --> 49ers
több mint 11 éve
Esetleges szcenárió:Gradkowski cut,Koch,Webb paycut,Yanda, restructure.kihagytam valakit?PeterMost center kellene a SH-nak 😀 Grandkowskit el kellene nyomni oda 😀😀 😀😀 😀😀

több mint 11 éve
Esetleges szcenárió:Gradkowski cut,Koch,Webb paycut,Yanda extension.kihagytam valakit?
több mint 11 éve
Isten ments Crabtree. Hatalmas pofa nulla közeli teljesítmény. puhány primadonna.BlaiseIgen,mi csak akkor hozunk nem olcsó FA-t,ha egyértelműen hozzá tud tenni a csapathoz játékban,öltözőben.
pl.Mason,Smith Canty,Jacoby...

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
UFA-t nem hozunk mert akkor nincs comp pick Torreyért ,csak olyan jöhet szóba akit cuttoltak plusz sok is érteHiányozni mindenképpen hiányozni fog, mert jó játékos. Viszont a cap hitje nem fog hiányozni.Azt nem írtam, hogy nem fog hiányozni, de kijöttünk kb a legjobban a helyzetből (leszámítva azt, hogy mutat hajlandóságot a rugalmasságra és itt tudtuk volna tartani). Next man up: Timmy Jernigan.Jó, meggyőztél. 😀 Azért nekem hiányozni fog a védőfalból...VrijbloedMert a maradék bent marad mint dead money.Nem 16 szabadult fel, csak 8,5.Miért csak 8.5 szabadult fel?
Közben azt csiripelik, hogy egy 4 és 5. kör jött Ngataért. Hát az qwa jó 😊 Majdhogynem kiraboltuk a Lionst (legalábbis a mi nézőpontunkból)Blaise
Amúgy az ellenérték elég gyér %/Voice
Az ellenérték pedig qwa jó. Ngata egy fasz volt idén is tavaly is, hogy nem volt hajlandó átstrukturálni a szerződését. Az is benne volt a pakliban, hogy simán kivágjuk a fenébe és nem kapunk érte semmit. ehelyett kapunk két picket. Csodát nem kellett várni érte, a fél liga sejtette, hogy nem hajlandó módosítani a szerződésén. Az tuti, hogy sokkal, de sokkal jobban jártunk mint a Boldin trade esetében.Blaise
Azért az eltiltása arra jó volt, hogy B-Will megmutatta, hogy Ngata nélkül is szörnyeteg, Jernigan is jó volt.Blaise
És a mentalitás se amivel hozzáállt a helyzethez. Iszonyat trében van a csapat, ha csak néhány milliót enged, akkor egész biztos vagyok benne, hogy megtartottuk volna. Remélem ezt a többiek is észreveszik.
Crabtree esetleg a 8.5m-ból?Flacco5
több mint 11 éve
Egy 7. kör megy Ngata mellett Detroitba. Jól van nem kell a harmadik napon is hajnalig fent lenni 😀
több mint 11 éve
Mondjuk az elszabadult FA árak ellen a legjobb orvosság a sok draft cetli ,főleg egy ilyen jól draftoló csapatnak,mint mi.

több mint 11 éve
Isten ments Crabtree. Hatalmas pofa nulla közeli teljesítmény. puhány primadonna.
több mint 11 éve
Crabtree sem ér 8.5-t.....3-4 milla max.Hiányozni mindenképpen hiányozni fog, mert jó játékos. Viszont a cap hitje nem fog hiányozni.Azt nem írtam, hogy nem fog hiányozni, de kijöttünk kb a legjobban a helyzetből (leszámítva azt, hogy mutat hajlandóságot a rugalmasságra és itt tudtuk volna tartani). Next man up: Timmy Jernigan.Jó, meggyőztél. 😀 Azért nekem hiányozni fog a védőfalból...VrijbloedMert a maradék bent marad mint dead money.Nem 16 szabadult fel, csak 8,5.Miért csak 8.5 szabadult fel?
Közben azt csiripelik, hogy egy 4 és 5. kör jött Ngataért. Hát az qwa jó 😊 Majdhogynem kiraboltuk a Lionst (legalábbis a mi nézőpontunkból)Blaise
Az ellenérték pedig qwa jó. Ngata egy fasz volt idén is tavaly is, hogy nem volt hajlandó átstrukturálni a szerződését. Az is benne volt a pakliban, hogy simán kivágjuk a fenébe és nem kapunk érte semmit. ehelyett kapunk két picket. Csodát nem kellett várni érte, a fél liga sejtette, hogy nem hajlandó módosítani a szerződésén. Az tuti, hogy sokkal, de sokkal jobban jártunk mint a Boldin trade esetében.Blaise
Azért az eltiltása arra jó volt, hogy B-Will megmutatta, hogy Ngata nélkül is szörnyeteg, Jernigan is jó volt.Blaise
És a mentalitás se amivel hozzáállt a helyzethez. Iszonyat trében van a csapat, ha csak néhány milliót enged, akkor egész biztos vagyok benne, hogy megtartottuk volna. Remélem ezt a többiek is észreveszik.
Crabtree esetleg a 8.5m-ból?Flacco5

több mint 11 éve
Nekem nagyon fog hiányozni,a Ravens szurkolói létem egyik alappillére volt ez a mosolygó szörnyeteg.Asszem 2 éve volt ,amikor oda-vissza volt,hogy a Ravens feltradelt érte és nem a Browns-nál kötött ki. 😛
Én elvártam volna egy hosszú távú deal-t tőle.Biztos voltam benne pár hete,hogy meglesz,mikor már sokáig semmi nem volt gyanakodtam...
Hiányozni fog sokat tett a Ravensért és ő is sokat kapott a csapattól,főleg,hogy nem brown lett.
Nehezen fogok neki szurkolni,van bennem tüske. 😕

több mint 11 éve
Daniels --> Broncos 3 évre f*ck
több mint 11 éve
Hiányozni mindenképpen hiányozni fog, mert jó játékos. Viszont a cap hitje nem fog hiányozni.Azt nem írtam, hogy nem fog hiányozni, de kijöttünk kb a legjobban a helyzetből (leszámítva azt, hogy mutat hajlandóságot a rugalmasságra és itt tudtuk volna tartani). Next man up: Timmy Jernigan.Jó, meggyőztél. 😀 Azért nekem hiányozni fog a védőfalból...VrijbloedMert a maradék bent marad mint dead money.Nem 16 szabadult fel, csak 8,5.Miért csak 8.5 szabadult fel?
Crabtree esetleg a 8.5m-ból?
több mint 11 éve
Azt nem írtam, hogy nem fog hiányozni, de kijöttünk kb a legjobban a helyzetből (leszámítva azt, hogy mutat hajlandóságot a rugalmasságra és itt tudtuk volna tartani). Next man up: Timmy Jernigan.Jó, meggyőztél. 😀 Azért nekem hiányozni fog a védőfalból...VrijbloedMert a maradék bent marad mint dead money.Nem 16 szabadult fel, csak 8,5.Miért csak 8.5 szabadult fel?
Azért az eltiltása arra jó volt, hogy B-Will megmutatta, hogy Ngata nélkül is szörnyeteg, Jernigan is jó volt.