Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 11 éve
Varjú?@)ZoliZoltánMég friss 😀
*Holló

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Varjú?@)
több mint 11 éve
Ez jó hír ha igaz, de addig nem veszem készpénznek amíg nem találnak HC-t. Tavaly is úgy volt, hogy Kubiak pihenni akar és nem keres állást (CLE) majd mégis itt kötött ki.Fox kirúgása után ismét aggódhatunk Kubiak miatt, nehogy meggondolja magát...BlaiseÁllítólag már túl is vannak a megkeresés és visszautasítás körön:
Adam Schefter @AdamSchefter 3 min3 perccel ezelőtt
Broncos will seek permission to interview Ravens OC Gary Kubiak, who played and coached in Denver but has said he would stay in Baltimore.somoskovig
több mint 11 éve
Fox kirúgása után ismét aggódhatunk Kubiak miatt, nehogy meggondolja magát...BlaiseÁllítólag már túl is vannak a megkeresés és visszautasítás körön:
Adam Schefter @AdamSchefter 3 min3 perccel ezelőtt
Broncos will seek permission to interview Ravens OC Gary Kubiak, who played and coached in Denver but has said he would stay in Baltimore.
több mint 11 éve
Fox kirúgása után ismét aggódhatunk Kubiak miatt, nehogy meggondolja magát...
több mint 11 éve
Nem szabad a véletlenre bízni ... az összes kompenzációs pickünkket költsük DB-kre
több mint 11 éve
Érkezőnk csak Stewart volt St Louisból.Most nézem Art Jones csak 9 meccset játszott és nem volt nagy szám úgyhogy az inkább egy 4-5-ik körös lesz sajna.Szerintem túlbecsülöd a dolgokat. Sok tényezője van a comp. pickek kiosztásának. Egyrészt a pénz, másrészt az új csapatában töltött játékidő és teljesítmény. És nem tudom volt-e FA-érkezőtök, mert azt meg ki kell vonni a távozókból. Mondjuk e tekintetben szerencsétek van, mert csak a lejárt szerződésű FA-k számítanak, a cut utániak (S. Smith, Forsett) nem.
Graham jól produkált és végig játszott közepes pénzért,az is egy 4-ik
Digs pedig egy 6-ik kör vagy ha mázlink van egy 5-ikPeter
Na most Arthur Jones mindössze 9 meccsen játszott, abból mindössze hármon volt kezdő. Ez nem ér többet például egy 6. körnél és azt is csak azért, mert nagy pénzért írt alá. Graham is inkább 5. kör, csak a meccsek felén volt kezdő, viszont így is korrekt mennyiséget játszott. Dickson legfeljebb 7. kör: kis pénz, kis produkció (110 yard). Oher lehet 4-5. kör. De ezekből még ki kell vonni, ha volt érkezőtök.Soldados
De asszem még Idehigbó volt akki korrekten kezdő volt Deitroitban
több mint 11 éve
Szerintem túlbecsülöd a dolgokat. Sok tényezője van a comp. pickek kiosztásának. Egyrészt a pénz, másrészt az új csapatában töltött játékidő és teljesítmény. És nem tudom volt-e FA-érkezőtök, mert azt meg ki kell vonni a távozókból. Mondjuk e tekintetben szerencsétek van, mert csak a lejárt szerződésű FA-k számítanak, a cut utániak (S. Smith, Forsett) nem.Köszi,tudom.még annyit tennék hozzá,hogy a június 1 után érkezők nem számítanak bele.
Na most Arthur Jones mindössze 9 meccsen játszott, abból mindössze hármon volt kezdő. Ez nem ér többet például egy 6. körnél és azt is csak azért, mert nagy pénzért írt alá. Graham is inkább 5. kör, csak a meccsek felén volt kezdő, viszont így is korrekt mennyiséget játszott. Dickson legfeljebb 7. kör: kis pénz, kis produkció (110 yard). Oher lehet 4-5. kör. De ezekből még ki kell vonni, ha volt érkezőtök.Soldados
több mint 11 éve
Mondjuk Brown így nem lesz nehéz megtartani ha még pályát sem lát 4 év alattmalkavRejtély, hogy mi lett ezzel az emberrel 😮
Be lett harangozva, hogy CJ-A.Brown kettőssel megvan a következő évtized LB duója, erre nem is látjuk őt 😕
több mint 11 éve
Most nézem Art Jones csak 9 meccset játszott és nem volt nagy szám úgyhogy az inkább egy 4-5-ik körös lesz sajna.Szerintem túlbecsülöd a dolgokat. Sok tényezője van a comp. pickek kiosztásának. Egyrészt a pénz, másrészt az új csapatában töltött játékidő és teljesítmény. És nem tudom volt-e FA-érkezőtök, mert azt meg ki kell vonni a távozókból. Mondjuk e tekintetben szerencsétek van, mert csak a lejárt szerződésű FA-k számítanak, a cut utániak (S. Smith, Forsett) nem.
Graham jól produkált és végig játszott közepes pénzért,az is egy 4-ik
Digs pedig egy 6-ik kör vagy ha mázlink van egy 5-ikPeter
Na most Arthur Jones mindössze 9 meccsen játszott, abból mindössze hármon volt kezdő. Ez nem ér többet például egy 6. körnél és azt is csak azért, mert nagy pénzért írt alá. Graham is inkább 5. kör, csak a meccsek felén volt kezdő, viszont így is korrekt mennyiséget játszott. Dickson legfeljebb 7. kör: kis pénz, kis produkció (110 yard). Oher lehet 4-5. kör. De ezekből még ki kell vonni, ha volt érkezőtök.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Most nézem Art Jones csak 9 meccset játszott és nem volt nagy szám úgyhogy az inkább egy 4-5-ik körös lesz sajna.Graham jól produkált és végig játszott közepes pénzért,az is egy 4-ik
Oher pedig egy 6-ik kör vagy ha mázlink van egy 5-ik
több mint 11 éve
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/156470/ravens-swap-picks-with-cowboys-in-rolando-mcclain-tradeRonaldoért milyen picke kapunk a dallastól?malkavThe Ravens currently have six picks in the 2015 draft (one in first, second, third and fourth rounds and two in the seventh).Tetszik a tipped 😀Voice
26-ik pick a miénk és Comp pick várható Art Jonesért,Grahamért és Oherért. 3,4,5 ha minden jól megy de ez csak az Én tippem.Peter

több mint 11 éve
Ronaldoért milyen picke kapunk a dallastól?The Ravens currently have six picks in the 2015 draft (one in first, second, third and fourth rounds and two in the seventh).Tetszik a tipped 😀Voice
26-ik pick a miénk és Comp pick várható Art Jonesért,Grahamért és Oherért. 3,4,5 ha minden jól megy de ez csak az Én tippem.Peter
több mint 11 éve
The Ravens currently have six picks in the 2015 draft (one in first, second, third and fourth rounds and two in the seventh).Tetszik a tipped 😀

több mint 11 éve
The Ravens currently have six picks in the 2015 draft (one in first, second, third and fourth rounds and two in the seventh).26-ik pick a miénk és Comp pick várható Art Jonesért,Grahamért és Oherért. 3,4,5 ha minden jól megy de ez csak az Én tippem.
több mint 11 éve
Második és egy hatodik a feltradehez.Az biztos hogy valami komolyabb dolog történt...de ez még mindig nem javít azon hogy olyan mithaeltradeltünk volna egy második és asszem egy harmadik körös draftpicket.malkavMondjuk Brown így nem lesz nehéz megtartani ha még pályát sem lát 4 év alattmalkavMindig azt mondják,hogy JÓ játékosokat kell draftolni akik nem baj ha nem sémafittek majd találunk role-t,szerepet nekik.többek között Abrown is ilyen,csak akkor megkérdezném,hogy mi az oka annak hogy tavaly találtunk neki szerepet idén meg nem?ha emellé odateszem Mosleyt feltételezhető,hogy a TC alatt látta,hogy kiszorúl és hibázott valamit.szemtelen volt Harboughval vagy valami és így rakták helyre.jövőre kiderűl.Peter
több mint 11 éve
Az biztos hogy valami komolyabb dolog történt...de ez még mindig nem javít azon hogy olyan mithaeltradeltünk volna egy második és asszem egy harmadik körös draftpicket.Mondjuk Brown így nem lesz nehéz megtartani ha még pályát sem lát 4 év alattmalkavMindig azt mondják,hogy JÓ játékosokat kell draftolni akik nem baj ha nem sémafittek majd találunk role-t,szerepet nekik.többek között Abrown is ilyen,csak akkor megkérdezném,hogy mi az oka annak hogy tavaly találtunk neki szerepet idén meg nem?ha emellé odateszem Mosleyt feltételezhető,hogy a TC alatt látta,hogy kiszorúl és hibázott valamit.szemtelen volt Harboughval vagy valami és így rakták helyre.jövőre kiderűl.Peter
több mint 11 éve
Mondjuk Brown így nem lesz nehéz megtartani ha még pályát sem lát 4 év alattmalkavMindig azt mondják,hogy JÓ játékosokat kell draftolni akik nem baj ha nem sémafittek majd találunk role-t,szerepet nekik.többek között Abrown is ilyen,csak akkor megkérdezném,hogy mi az oka annak hogy tavaly találtunk neki szerepet idén meg nem?ha emellé odateszem Mosleyt feltételezhető,hogy a TC alatt látta,hogy kiszorúl és hibázott valamit.szemtelen volt Harboughval vagy valami és így rakták helyre.jövőre kiderűl.
több mint 11 éve
Mondjuk Brown így nem lesz nehéz megtartani ha még pályát sem lát 4 év alatt
több mint 11 éve
Ott se értettem konkrétan egy szezont játszott amikor Sizzle lesérült... és asszem 2. körben hoztuk el.Hát ez után a szezon után igencsak megelepetés lenne ha Arthur esélyt kapna.malkavIgen lévén ritkán volt aktív.emlékezz Kruegerre,pályát nem látott két évig.ment is a dráma,hogy bust meg minden.Peter
több mint 11 éve
www.spotrac.com/nfl/free-agents/baltimore-ravens/ --> FA listaReid FA és szar is egyben Urschschel pedig C/G kombó.Kell oda még valaki.
McPheet meglátjuk, kevés ex-Ravens védő nőtt fel a fizetéséhez miután elment a csapattól, előbb utóbb talán megtanulják, hogy jobb meghagyni nekünk a védőinket 😀 De egyébként szerintem is lesz aki nagyot ajánl neki amit mi nem fogunk tudni/akarunk tartani. Upshaw miatt én nem rágnám a kefét. Amit kérnek megcsinálja, de nem atomfizika. Mint rusher nulla, így nem annyira piacképes.
Pierce cut... Tüsszent (basszus nem szoktam ezeket átvenni Colltól meg sütitől, de fejből nem megy a kibetűzése 😀 ) volt a Pats ellen a back up. Jön vissza Talia.. Neki ennyi volt
OL: Reid ha még egy évet túlél bakker... xD Hurst cserének bőven jó, UDFA-ként annál sokkal többet nem lehet tőle várni, mint amit újoncként lehozott. Nem reménytelen projekt. G/T Urschell egészen jó volt mint G azt megoldja, ezt nem érzem problémának
DL érdekes lehet. Mi ugye semmit nem tudunk Urbanről és KLM-ről, milyen állapotban vannak, ez döntően befolyásolhatja a FA és a Draft menetét. Ngata fene tudja nagyon örülnék neki, ha valami kompromisszumos megoldás születne vele és maradna, de a jelenlegi caphitje sajnos ordít a cutért. Guy mint rotációs ember akár maradhat
Safety poszt a legmeredekebb kiindulva az előző évek baleseteiből (Elam, Ravens történelem legnagyobb első körös bustjának néz ki, Huff, Stewart, Ihedigbo, de akár Pollard elengedése) Hillt meg kell tartani mindenképpen, legalább egy biztos pontja legyen az osztagnak. Én Levignet is megtartanám, ha van rá mód.
CB: Melvint megtartanám, a többiek nem létkérdés, de ide kellene erősítés ettől függetlenül is.
És Torrey: kezem lábam nem törném érte. Kérdés mennyire akarja elhagyni a várost és vinni az egész családot valahova. Ez akár jelenthet előnyt a tárgyalásoknál, de ha nem marad sem fog senkit földhöz vágni sajnos.Blaise
Melvin rendben van.ha meg azt nézem honnan jött (UDFA) és előszőr kezdő akkor qrva jó.jól szerel,jó a run support,magas,jó fizikumú.kell még coacholni és van egy fasza kornerünk.morbid volt amikor a Pit ellen jött vissza az ápolásból és az első körös,veterán Cason meg jött le.
több mint 11 éve
Hát ez után a szezon után igencsak megelepetés lenne ha Arthur esélyt kapna.malkavIgen lévén ritkán volt aktív.emlékezz Kruegerre,pályát nem látott két évig.ment is a dráma,hogy bust meg minden.
több mint 11 éve
Dicksonnak legalább volt 2 tűrhető éve és nem első körösPeterJó persze, asszem 3. körös volt és Upshaw meg Cody is csak második körösek voltak. De Elamre nézve ez még így rosszabb...😀