Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 11 éve
twitter.com/mobtalksfball/status/550333545949200384/photo/1kátrány3 játékosunk is bekerült, nem semmi 😊 22 játékosból 3 a mi fiatalunk, kb a legjobban draftoltunk.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Bell onnan Monroe és Jernigan innen out. Igazán kíváncsi lennék a fizikai felkészítésért felelős személyzet milyen év végi bónuszt kapott... Nevetséges, hogy több lerobbant/IR-es játékosunk van mint ahány meccset játszottunk.Alapvetően szarozzák a HF gyepét, úgyhogy most biztos nem jön jól az állítólag nagy mennyiségű eső. Gondolom csak futójátékkal egyik csapat se fog haladni, mert nektek jó a front7, nálunk meg rendszeresen építünk arra, hogy inkább többen legyünk a boxban és adjuk a QB kezébe a lehetőséget. Úgyhogy a kulcs talán az lehet ki passzol pontosabbat, ki droppol kevesebbet és ki adja el többször a labdát. Igazi AFC North PO meccs lesz. LEnt leszünk az endzone-ban, ha kíván jönni valaki közösen meccset nézni.
Doom és Yanda all-pro. Grat nekik
Közben érdekes adalék lehet, hogy kecsapfölde krumpliföldé változott, már ami a pálya talajának minőségét illeti. A meccs időpontjára esőt is jósolnak plusszba. Torreyt idézve:"It's terrible..."(az afro amerikai/sportolói kultúrában már bevett mondatbefejezést lehagytam)
Megint más: DaCosta nem fog rámozdulni se a Bears se a Jets GM pozíciójára. Amíg játékban vagyunk Kubiak sem fog interjúra menni. Szerintem az is kérdéses, hogy utána fog-e.Blaise
több mint 11 éve
Bell onnan Monroe és Jernigan innen out. Igazán kíváncsi lennék a fizikai felkészítésért felelős személyzet milyen év végi bónuszt kapott... Nevetséges, hogy több lerobbant/IR-es játékosunk van mint ahány meccset játszottunk.Doom és Yanda all-pro. Grat nekik
Közben érdekes adalék lehet, hogy kecsapfölde krumpliföldé változott, már ami a pálya talajának minőségét illeti. A meccs időpontjára esőt is jósolnak plusszba. Torreyt idézve:"It's terrible..."(az afro amerikai/sportolói kultúrában már bevett mondatbefejezést lehagytam)
Megint más: DaCosta nem fog rámozdulni se a Bears se a Jets GM pozíciójára. Amíg játékban vagyunk Kubiak sem fog interjúra menni. Szerintem az is kérdéses, hogy utána fog-e.
több mint 11 éve
twitter.com/mobtalksfball/status/550333545949200384/photo/1

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
Köszönöm, a mockokból erre tippeltem én is, mert hemzsegnek az elkapók elől.A jövő évi drafton jó lenne egy fasza elkapót húzni vagy mit szólnátok Melvin Gordon-hoz? 😀 "az idei évet 2,587 yarddal zárta ( ami a második legtöbb egy év alatt az egyetemi foci történetében. )"Nagy szakértő nem vagyok,de az a véleményem hogy az idei WR felhozat hasonlóan erős mint az előző volt.
Egyébként tele a mock WR-el idén is az első körben. Egy hozzáértőtől kérdezném, az idei WR felhozatalban is vannak olyan tehetségek mint a tavalyiban, Odell Beckham-Watkins-Mike Evans-Kelvin Benjamin ?
Első körben Gordon, másodikban egy WR, aztán néhány CB 😀Voice
Amari Cooper kilóg a mezőnyből,de utána is jön pár igen nagy tehetség,elég csak Devante Parker,Kevin White vagy Jaelen Strong nevét említeni.Sőt ha tovább megyek a második körre is maradnak még ha véletlenül az említettek kimennek,ott lesz még Coates,Green-Beckham vagy az egyik kedvencem Rashad Greene.Montana

több mint 11 éve
A jövő évi drafton jó lenne egy fasza elkapót húzni vagy mit szólnátok Melvin Gordon-hoz? 😀 "az idei évet 2,587 yarddal zárta ( ami a második legtöbb egy év alatt az egyetemi foci történetében. )"Nagy szakértő nem vagyok,de az a véleményem hogy az idei WR felhozat hasonlóan erős mint az előző volt.
Egyébként tele a mock WR-el idén is az első körben. Egy hozzáértőtől kérdezném, az idei WR felhozatalban is vannak olyan tehetségek mint a tavalyiban, Odell Beckham-Watkins-Mike Evans-Kelvin Benjamin ?
Első körben Gordon, másodikban egy WR, aztán néhány CB 😀Voice
Amari Cooper kilóg a mezőnyből,de utána is jön pár igen nagy tehetség,elég csak Devante Parker,Kevin White vagy Jaelen Strong nevét említeni.Sőt ha tovább megyek a második körre is maradnak még ha véletlenül az említettek kimennek,ott lesz még Coates,Green-Beckham vagy az egyik kedvencem Rashad Greene.
több mint 11 éve
A jövő évi drafton jó lenne egy fasza elkapót húzni vagy mit szólnátok Melvin Gordon-hoz? 😀 "az idei évet 2,587 yarddal zárta ( ami a második legtöbb egy év alatt az egyetemi foci történetében. )"Egyébként tele a mock WR-el idén is az első körben. Egy hozzáértőtől kérdezném, az idei WR felhozatalban is vannak olyan tehetségek mint a tavalyiban, Odell Beckham-Watkins-Mike Evans-Kelvin Benjamin ?
Első körben Gordon, másodikban egy WR, aztán néhány CB 😀

több mint 11 éve
Bocs Voice, de azt hiszem ezzel most megelőzlek a Mózbi rajongásod ellenére... szóval Mózbi DROM. Ha mégis írtad volna már, akkor bocs a repeatért, de mivel én voltam az egyik aki neki örült módfelett, nos úgy érzem itt a helye...CollapoItt hát, a franchise új arcáról beszélünk 😀

több mint 11 éve
Bocs Voice, de azt hiszem ezzel most megelőzlek a Mózbi rajongásod ellenére... szóval Mózbi DROM. Ha mégis írtad volna már, akkor bocs a repeatért, de mivel én voltam az egyik aki neki örült módfelett, nos úgy érzem itt a helye...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
BÚÉK skacok, reméljük jól indul majd a csapat szempontjából a 2015-ös év. 😀 😉
több mint 11 éve
BÚÉK !

több mint 11 éve
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
több mint 11 éve
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumozó társamnak!
több mint 11 éve
Sikerekben gazdag boldog uj evet kivanok mindenkinek.Ki-ki meccsen ussuk a vasat a regi idok emlekere... 😉

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
A kerékpározás a rehabilitáció része. A másik az úszás szokott lenni. Az tök más, mint amikor kitámasztásnál elindulsz, kigyorsítasz, vagy irányt váltasz. A bringa erősíti a szalagokat, terheli a lábát, de nem terheli, forgatja a térdét. Szóval ettől még simán lehet inaktív.Ugyanakkor Tate leigazolása sem jelenti azt, hogy inaktív lesz. Bell mögött 2 rookie van és senki más. Bell sérülésével (akár játszhat, akár nem) kellett egy biztosíték. Egy RB igazolása már a meccs után teljesen egyértelmű volt, ehhez orvosi látlelet sem kellett, többen le is írtuk, hogy bármit mondanak az orvosok jönni fog egy rutinosabb RB.
Bell game time decision lesz és nem Bell mondja ki majd a végső szót, sőt övé lesz az utolsó. Elsőként az orvos dönt a rizikókat ismertetve, s ennek fényében aztán Tomlin még mindig dönthet a piros lámpa mellett, ha játszhatna, de esetleg kockázatot jelenthetne. Utóbbi 1 hónapban mindenkit inaktívnak tartott, aki nem volt 100%-os, pedig PO-fontosságú meccseket játszottunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Tate szerintem simán a 2. lesz. Nagyon nem volt jó azt nézni, hogy amíg Bell egészséges volt majdnem az összes snappet a pályán töltötte. Kellett hozni valakit, mert ha Harrisben megbíztak volna, akkor már kapott volna több lehetőséget, de valamiért őt nem akarták igazán. Most Bell sokkal kevesebb labdát fog kapni ellenetek, mert nyilván kímélni kell valamennyire és azért ellenetek elég nehéz is a RB-k élete. De nekivágni a PO-nak még egy teljesen egészséges Bell-Harris párossal is butaság, amikor ott van egy szabadügynök Tate.Akkor minek Tate?a biztonsági 3rd RB-et meg lehetett volna oldani egy PS játékossal ingyé aki ráadásul ismeri a playbookot is.mindegy kár ezen lovagolni igazából.Peternem gondolom, hogy lenne értelme terelni...ha már tényleg teker, akkor szerintem be is öltözik, ha meg nem, akkor remélem nem nézzük annyira hülyének az ellenfelet, hogy ezzel a csellel megzavarjuk őketKlaci79a mai biciklizés után szerintem könnyen lehet, hogy játszani fog...nagyon limitáltan az eddigi szerepéhez képest, de játszik...nekünk is jobb ha a Ravens nem tudja pontosan mi is a helyzet veleKlaci79Ez a bringa dolog csak terelés.nagyot kapott nagyon,plusz a Tate igazolás alapján nem hiszem,hogy aktív lesz.max majd más kapja azt a 6-7 screent amit Haley hív meccsenként.Peter
De igazad van, kár ezen lovagolni...de most pár napig úgyis ezt tesszük 😀
több mint 11 éve
Akkor minek Tate?a biztonsági 3rd RB-et meg lehetett volna oldani egy PS játékossal ingyé aki ráadásul ismeri a playbookot is.mindegy kár ezen lovagolni igazából.nem gondolom, hogy lenne értelme terelni...ha már tényleg teker, akkor szerintem be is öltözik, ha meg nem, akkor remélem nem nézzük annyira hülyének az ellenfelet, hogy ezzel a csellel megzavarjuk őketKlaci79a mai biciklizés után szerintem könnyen lehet, hogy játszani fog...nagyon limitáltan az eddigi szerepéhez képest, de játszik...nekünk is jobb ha a Ravens nem tudja pontosan mi is a helyzet veleKlaci79Ez a bringa dolog csak terelés.nagyot kapott nagyon,plusz a Tate igazolás alapján nem hiszem,hogy aktív lesz.max majd más kapja azt a 6-7 screent amit Haley hív meccsenként.Peter
több mint 11 éve
nem gondolom, hogy lenne értelme terelni...ha már tényleg teker, akkor szerintem be is öltözik, ha meg nem, akkor remélem nem nézzük annyira hülyének az ellenfelet, hogy ezzel a csellel megzavarjuk őketa mai biciklizés után szerintem könnyen lehet, hogy játszani fog...nagyon limitáltan az eddigi szerepéhez képest, de játszik...nekünk is jobb ha a Ravens nem tudja pontosan mi is a helyzet veleKlaci79Ez a bringa dolog csak terelés.nagyot kapott nagyon,plusz a Tate igazolás alapján nem hiszem,hogy aktív lesz.max majd más kapja azt a 6-7 screent amit Haley hív meccsenként.Peter
több mint 11 éve
a mai biciklizés után szerintem könnyen lehet, hogy játszani fog...nagyon limitáltan az eddigi szerepéhez képest, de játszik...nekünk is jobb ha a Ravens nem tudja pontosan mi is a helyzet veleKlaci79Ez a bringa dolog csak terelés.nagyot kapott nagyon,plusz a Tate igazolás alapján nem hiszem,hogy aktív lesz.max majd más kapja azt a 6-7 screent amit Haley hív meccsenként.
több mint 11 éve
a mai biciklizés után szerintem könnyen lehet, hogy játszani fog...nagyon limitáltan az eddigi szerepéhez képest, de játszik...nekünk is jobb ha a Ravens nem tudja pontosan mi is a helyzet vele
több mint 11 éve
Áhá! 😊 Kíváncsian várom azt a nem kell a futásra figyelni és így jobb lesz a passzvédekezésünk. 😊 Mert kell a futásra figyelni, mert ahhoz túl jó a Steelers OL.Veled ellentétben abszolúte nem érdekel a már lejátszott 2 meccs.De mondd már el, hogy láthatod meg? Most komolyan? Hogy nem lesz 50 futott yardunk, csak 30? Ugyan már. Nézd meg a 2. meccsen nyújtott teljesítményét. Ahhoz képest olyan nagy visszaesés nem várható. Az nettó 50 yard volt összesen. 😉Ilyen szintű jósolgatásba, mint amilyenbe te belekezdtél, én nem fogok, mert értelmetlen.Ellenetek elkapásokkal se virgonckodott. Nem lehet ellenetek, túl jó a front-7 és főleg Mosley. Bell a 2 meccs alatt csinált 150 yardot összesen. Nem vesztettnük semmi különöset, 50-60-70 yardot más is összehoz majd, kb ennyit hozott volna összesen futással és elkapással együtt.Szerintem nem.Közben Jetsnél DaCosta és Vince Newsome is képben van mint GM jelölt.Kicsit túldimenzionáljátok Bellt az ellenetek való matchupban. Konkrétan 20 futott és 38 elkapott yarddal zárt ellenetek. Ebben 1 TD volt. Ez azért nem világmegváltó.
Más: Kaboly vasalós beatwriter lehozta egy cikkben, hogy Bell akár játszhat is. Mondjuk valószínűleg beinjekciózva de akkor is. A kockázata persze jelentős és lehet vitatni megéri-e vagy kell-e (mondjuk azért az, hogy archer vagy harris majd helyette pusztít azért kissé megmosolyogtató).Blaise
Titeket az ócska sec miatt passzjátékkal lehet/kell megverni, méghozzá a WR-eknek. Az OL-unk adott hozzá, Ben adott hozzá és a WR-ek is.
Bell fantasztikus játékos, de mint minden RB olyanok ellen végez igazi pusztítást, ahol nem hibátlan a front-7. Ha van vmi, ami nálatok kiemelkedően jó, az épp a front-7. Harris és Archer nem fog pusztítani, de Bell se tette volna ellenetek. Nekünk Bellre Denverben lenne nagy szükségünk, ha továbbjutunk. Én a magam részéről most akkor se játszatnám, ha injekciózás nélkül tudna, mert nem ő a kulcs a Ravens ellen a W-hez.Soldados
Ha nem lesz Bell, hanem Tate játszik akkor kevésbé kell figyelni a futásokra, jobban összpontosulhat a védelem a passzokra, szerintem ez kulcsfontosságú lehet. Az sem elhanyagolható hogy Bell volt a 2. legtöbb yardot elkapott játékosotok, tehát nem csak egy 1300 yardos futót vesztenétek el hanem egy 800 yardos "elkapót" is.
Ettől még kikaphatunk így is simán vagy nyerhetünk lazán Bellel a pályán is, de mindenképp faktor.Voice
És hidd el, hogy figyelni fogtok a futásra, ha nem figyelnétek, akkor kellemetlen meglepetés érne titeket, mert akkor a Steelers OL és a "randomRB" nagyon büntetne. A Steelers futójátéka az OL-től qrva jó, olyan lyukakat tudnak nyitni, amin egy tank is átfér. Ezt tudja a Ravens stáb is, úgyhogy figyelni fogtok a futásra, így az nem fog menni, megölitek majd a futójátékot. De a passzjáték menni fog. Ha megcserélitek (nem fogjátok), még rosszabbul járna a Ravens, mert annál nincs gyilkosabb, mintha a futójáték működik a PO-ban.
A támadóoldalt nézve ellenetek nem Bell, vagy bármilyen RB kell, hanem jó pass protection, egy jó QB és 3 jó WR.Soldados
Szerintem komoly faktor lenne Bell távolléte, remélem ezt meglátom a hétvégi meccsen is.Voice
Hidd el, ellenetek hiányzik a legkevésbé, egyik RB se hiányozna igazán. Ha Ben vagy Brown dőlt volna ki, na azért jobban aggódnék ellenetek. Azt nem tudnánk helyettesíteni, mert ellenetek éppen ők kellenek igazán a W-hez.Soldados
Ez teljesen más lesz, ha lenne Bell, koncentrálni kellene a srácra, lekötne 1-2 embert, ha nem lesz, akkor nem kell annyira figyelni a futásra, a 2 ILB jobban segíthet a passzokra, az S-k játszhatnak mélyebben, stb, feltételezem a #D faljátékosok kezei is gyakrabban lesznek fent, ha kevesebb a futás a pályán. Koncentrálhatunk a passzokra úgy, hogy a 2. legjobb "elkapótok" se lesz. Marad 2-3 WR/TE akikből 1-2-t lehet duplázni.
Én sosem kívánok sérülést senkinek, de ha már megtörtént, remélem kihagyja a hétvégi meccset 😊Voice
Ezt a 2. legjobb elkapót pedig felejtsd el. Ellenetek nem használnánk annyit, mert nincs értelme, ahogy nem is használtuk ellenetek annyit, mint más ellen. Ellenetek WR-ek kellenek, az előző 2 alkalommal is őket használtuk, mert a CB-k verhetők, nem az ILB-k. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Veled ellentétben abszolúte nem érdekel a már lejátszott 2 meccs.De mondd már el, hogy láthatod meg? Most komolyan? Hogy nem lesz 50 futott yardunk, csak 30? Ugyan már. Nézd meg a 2. meccsen nyújtott teljesítményét. Ahhoz képest olyan nagy visszaesés nem várható. Az nettó 50 yard volt összesen. 😉Ilyen szintű jósolgatásba, mint amilyenbe te belekezdtél, én nem fogok, mert értelmetlen.Ellenetek elkapásokkal se virgonckodott. Nem lehet ellenetek, túl jó a front-7 és főleg Mosley. Bell a 2 meccs alatt csinált 150 yardot összesen. Nem vesztettnük semmi különöset, 50-60-70 yardot más is összehoz majd, kb ennyit hozott volna összesen futással és elkapással együtt.Szerintem nem.Közben Jetsnél DaCosta és Vince Newsome is képben van mint GM jelölt.Kicsit túldimenzionáljátok Bellt az ellenetek való matchupban. Konkrétan 20 futott és 38 elkapott yarddal zárt ellenetek. Ebben 1 TD volt. Ez azért nem világmegváltó.
Más: Kaboly vasalós beatwriter lehozta egy cikkben, hogy Bell akár játszhat is. Mondjuk valószínűleg beinjekciózva de akkor is. A kockázata persze jelentős és lehet vitatni megéri-e vagy kell-e (mondjuk azért az, hogy archer vagy harris majd helyette pusztít azért kissé megmosolyogtató).Blaise
Titeket az ócska sec miatt passzjátékkal lehet/kell megverni, méghozzá a WR-eknek. Az OL-unk adott hozzá, Ben adott hozzá és a WR-ek is.
Bell fantasztikus játékos, de mint minden RB olyanok ellen végez igazi pusztítást, ahol nem hibátlan a front-7. Ha van vmi, ami nálatok kiemelkedően jó, az épp a front-7. Harris és Archer nem fog pusztítani, de Bell se tette volna ellenetek. Nekünk Bellre Denverben lenne nagy szükségünk, ha továbbjutunk. Én a magam részéről most akkor se játszatnám, ha injekciózás nélkül tudna, mert nem ő a kulcs a Ravens ellen a W-hez.Soldados
Ha nem lesz Bell, hanem Tate játszik akkor kevésbé kell figyelni a futásokra, jobban összpontosulhat a védelem a passzokra, szerintem ez kulcsfontosságú lehet. Az sem elhanyagolható hogy Bell volt a 2. legtöbb yardot elkapott játékosotok, tehát nem csak egy 1300 yardos futót vesztenétek el hanem egy 800 yardos "elkapót" is.
Ettől még kikaphatunk így is simán vagy nyerhetünk lazán Bellel a pályán is, de mindenképp faktor.Voice
És hidd el, hogy figyelni fogtok a futásra, ha nem figyelnétek, akkor kellemetlen meglepetés érne titeket, mert akkor a Steelers OL és a "randomRB" nagyon büntetne. A Steelers futójátéka az OL-től qrva jó, olyan lyukakat tudnak nyitni, amin egy tank is átfér. Ezt tudja a Ravens stáb is, úgyhogy figyelni fogtok a futásra, így az nem fog menni, megölitek majd a futójátékot. De a passzjáték menni fog. Ha megcserélitek (nem fogjátok), még rosszabbul járna a Ravens, mert annál nincs gyilkosabb, mintha a futójáték működik a PO-ban.
A támadóoldalt nézve ellenetek nem Bell, vagy bármilyen RB kell, hanem jó pass protection, egy jó QB és 3 jó WR.Soldados
Szerintem komoly faktor lenne Bell távolléte, remélem ezt meglátom a hétvégi meccsen is.Voice
Hidd el, ellenetek hiányzik a legkevésbé, egyik RB se hiányozna igazán. Ha Ben vagy Brown dőlt volna ki, na azért jobban aggódnék ellenetek. Azt nem tudnánk helyettesíteni, mert ellenetek éppen ők kellenek igazán a W-hez.Soldados
Ez teljesen más lesz, ha lenne Bell, koncentrálni kellene a srácra, lekötne 1-2 embert, ha nem lesz, akkor nem kell annyira figyelni a futásra, a 2 ILB jobban segíthet a passzokra, az S-k játszhatnak mélyebben, stb, feltételezem a #D faljátékosok kezei is gyakrabban lesznek fent, ha kevesebb a futás a pályán. Koncentrálhatunk a passzokra úgy, hogy a 2. legjobb "elkapótok" se lesz. Marad 2-3 WR/TE akikből 1-2-t lehet duplázni.
Én sosem kívánok sérülést senkinek, de ha már megtörtént, remélem kihagyja a hétvégi meccset 😊

több mint 11 éve
De mondd már el, hogy láthatod meg? Most komolyan? Hogy nem lesz 50 futott yardunk, csak 30? Ugyan már. Nézd meg a 2. meccsen nyújtott teljesítményét. Ahhoz képest olyan nagy visszaesés nem várható. Az nettó 50 yard volt összesen. 😉Ilyen szintű jósolgatásba, mint amilyenbe te belekezdtél, én nem fogok, mert értelmetlen.Ellenetek elkapásokkal se virgonckodott. Nem lehet ellenetek, túl jó a front-7 és főleg Mosley. Bell a 2 meccs alatt csinált 150 yardot összesen. Nem vesztettnük semmi különöset, 50-60-70 yardot más is összehoz majd, kb ennyit hozott volna összesen futással és elkapással együtt.Szerintem nem.Közben Jetsnél DaCosta és Vince Newsome is képben van mint GM jelölt.Kicsit túldimenzionáljátok Bellt az ellenetek való matchupban. Konkrétan 20 futott és 38 elkapott yarddal zárt ellenetek. Ebben 1 TD volt. Ez azért nem világmegváltó.
Hidd el, ellenetek hiányzik a legkevésbé, egyik RB se hiányozna igazán. Ha Ben vagy Brown dőlt volna ki, na azért jobban aggódnék ellenetek. Azt nem tudnánk helyettesíteni, mert ellenetek éppen ők kellenek igazán a W-hez.