Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
szerintem sincs semmi gond Peessel. Pagano egyértelműen jobban tetszett, de azért a védelem jelentős része kicserélődött, az új arcokat be kell illeszteni a rendszerbe, egymáshoz kell szokni és ez még folyamatban van. A bend but don't breakkel sincs semmi gond szvsz, mert ha van egy irányítód aki ennyit keres azt körbe kell bástyázni és kell találni játszópajtikat. Ez pedig nem két fillér, így óhatatlanul a D-re költött pénz mennyisége "sínyli" meg. (vagy rohadt jól kell draftolni) Kevesebb költségből pedig nehezebb szigorú D-t összerakni. Ezt már a jövőre írtam mert offenz nehéz draftot szeretnék.
Egyébként redzoneban és 3rd downokban ligaelit a D (2. a KC után) engedett pontokban sem vészes, mert az első forduló nagyon elrontja amúgy ott is elit lenne. Inkább a labdaszerzés ami kevés. 4 INT az semmi, és a TO diffünk is -3. Ebben kellene nagyon a fejlődés.
több mint 11 éve
Nos én is jobban örülnék, ha nem kellene területet feladni, de azért a kapott pontok átlaga 20, ami azért nem rossz, pláne, hogy 50 is volt egy hétig... :SKastélyt még csak-csak értem, de Píísszel mija gond?CollapoNem vagyok kibékülve ezzel a bend but don't break védelemmel, jobban örülnék egy agresszívabb védelemnek.puffin
De ha már így nézzük, ki lenne alkalmas hozzánk szerinted Píísz helyére?!
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Kastélyt még csak-csak értem, de Píísszel mija gond?CollapoNem vagyok kibékülve ezzel a bend but don't break védelemmel, jobban örülnék egy agresszívabb védelemnek.
több mint 11 éve
Ez a csapat sajnos idén nem éhes. Ez a legnagyobb baj, a döglődő futójáték, Pitta illetve a Torrey melletti klasszis elkapó hiánya csak másodlagos problémák.
több mint 11 éve
Kastélyt még csak-csak értem, de Píísszel mija gond?
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Könyörgöm rúgjuk már ki Castillot.BlaiseAz elmúlt szezonban 3 egymást követő vereség után küldtük el Cameront, ezzel a vereséggel idén is megvan a 3 zakó egymás után, szóval én reménykedek 😊 És nem bánnám, ha Castilloval együtt Pees is távozna.
több mint 11 éve
Nyilván nem egy pick lesz a drafton, de anyagban a 10-20 közt még több játékosból lehet válogatni, mint 32-vel.... 😛
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
malkav
2 468
Nem hiszem, hogy itt egy pick megoldana mindent. Én inkább edzői döntéseket látom problémásnak. El kell dönteni, hogy erőltessük ezt a új futásséma dolgot és majd jövőre majd összeáll, vagy felejtsük el az egészet. Mindenesetre ha szezon végére is 1,8 és 2,0 átlaggal fut Rice és Pierce az a futás edzőre nézve nagyon ciki.... A D-től én idén nem vártam kiugró eredményt, annak örülök hogy sikerült pár jó embert találni (Dummervil, D Smith), de több idő kell ahhoz hogy összeszokjanak, igazából most idény felénél sem tudod megmondani hogy kik a kezdő emberek, mert folyton változik a helyzet. Szerintem jövőre összeérik a csapat és akkor más lesz a helyzet már szezon elején is. Most meg lehet próbálkozni, hogy milyen felállásokkal lehet egyáltalán mecset nyerni.
több mint 11 éve
Nah, nem volt ez annyira gyalázatos, csak nem volt jó... a Sütik védelme jó, nálunk volt néhány probléma, de összességében nem bánkódom, top15 pick talán rendbe tudja tenni a csapatot... ha jól használjuk el.
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Flacco5
831
"All Good Things......Must Come to An End"
Nem ez volt a legdicsőbb módja az elmúlt évek rekordhalmozásának lezárására. 5 évig folyamatos PO szereplés, 5 évig minden évben nyertünk is PO meccset. Championship gamek, Super Bowl.
Mindezek után itt állunk szétesve, mérlegünk 3-5. Futásunk gyakorlatilag halott, Flacco úgy ahogy hozza az elvárhatót, de iszonyat nehéz, ha nem segítik ki. A szezon sajnos elúszott, a mai nappal kiszálltunk a versenyből.
Bízzunk benne, hogy a vezetők elgondolkoznak a dolgokon és érezhető változások lesznek. Szükségünk is van rá! Talán a jövő szezon jobban fog sikerülni..
See you next year!
Ui.: Ezzel a szégyenteljes futóstatisztikával búcsúzom. Erősen gondolkozzon el mindenki, akinek ehhez köze volt és aki ilyenné tette ezt az alakultot...
több mint 11 éve
Őszintén szólva örülök a vereségnek. Utálom, ha az utolsó fűszálba kapaszkodva kell nézni a csapat szenvedését és reménykedni. A továbbiakban minden idegeskedés nélkül lehet nézni a meccseket. (még csak vigasznak sem nevezném). Szorítsuk meg a Bengalst, verjük el a Vasast és fejlődjenek a fiatalok. Az első félidőben annyi tűz sem volt az offenzben, hogy meggyújtson egy szalmakazalt. Idén sajnos nem először. A futójáték meg... Könyörgöm itt volt a bye week, és abszolút semmi fejlődés nem látszódott. Legalább ha már a zóna blokkolás nem megy akkor váltottunk volna vissza, de nem. Ami eddig 7 meccsen hozott ligautolsó, kilátástalan teljesítményt, azt megpróbáltuk 8x is. Könyörgöm rúgjuk már ki Castillot.
több mint 11 éve
Akkor asszem ezt az endzone-ból teszem 😊
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Flacco5
831
Úgy szurkoljon este mindenki, hogy ha ez nincs meg, akkor vége a PO reményeknek... Be kell és be is fogjuk húzni!! 😊
több mint 11 éve
Blackmon ezzel valószínűleg elvégezte a dolgát a jaguároknál. Nem bánnám, ha Oz idevarázsolná jövőre...
több mint 11 éve
Sípli nem csinálta rosszul, amikor beállt KO helyett... talán jó lesz... én továbbra is kíváncsi leszek az új blokkolási sémára... és Grabowszkira
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
faszaLG Kelechi Osemele is expected to have surgery to repair a back injury that has plagued him this season.
AQ kezd a helyén.
több mint 11 éve
Snagal
920
Ez mind szép és jó de miben javítja ez majd az offens problémáinkat?ill. ettől majd kevésbé lesz konzervatív Caldwell playhíváskor?
(ha nem követném figyelemmel a személyi változásokat már több meccsen is elhittem volna hogy még mindig Cameron az OC.... néha pont olyan hülyeségeket csinál Caldwell idén ami miatt Cam-et kirugtuk)
több mint 11 éve
Spears posztján visszatér Cody és B.Will is meglepően zökkenőmentesen vette fel az NFL ritmusát.Megkevertük a kártyákat ,ez nyerő lehet.Trawick lebontja a falat is,bár lehet,hogy 1 forduló erejéig.Asa Jackson visszatér és valószínű,hogy az egyik S helyére.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
Huff meglepett de jogos. Rrmelem Omar vegre bizalmat kap es pusztit is 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Huff nem igazán jött be sajnos, de a Spears cut azért kicsit meglep. Tény, hogy nem volt valami nagy ász, de a Dlineba mindig kell a depth. Trawickra mi szükségünk volt azt nem nagyon értem, elég rossz a coverage teamünk nélküle is. Most pluszba reszkethetnek a returnereink is....
több mint 11 éve
innen szép duplázni, cicákat, és mindenki más bucimacira verünk, a vasas leolvad és gyön a győzElam 😀 Napsütötte, am. tök igazad van, de akokr is Revans FTW vagy mi 😀Collapo
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
innen szép duplázni, cicákat, és mindenki más bucimacira verünk, a vasas leolvad és gyön a győzElam 😀 Napsütötte, am. tök igazad van, de akokr is Revans FTW vagy mi 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
malkav
2 468
Sziasztok!Gondoltam érdekelhet titeket egy kis statisztikai összefoglaló. Ami nekem nagyon nem tetszett a két RB által elfoglalt hely..
wp.advancednflstats.com/teampage.php
több mint 11 éve
A Bye week elleére azt hiszem kihoztuk a legtöbbet ebből a fordulóból. A csoportgyőzelemmel már nem érdemes számolni, de a wild card még meglehet. Ilyen szempontból kikapott minden fontos ellenfél (csoportriválisok és a wild cardra áhítozók az afc eastből) vagy byeon volt velünk egyetemben. Egy wc hely vár szerintem gazdára amiért nagy harc van/lesz, de ha összekapják a srácok magukat akkor meglehet.BlaiseHa összekapják a srácok magukat, akkor meglehet a csoportgyőzelem is (van még két meccs a kiscicákkal). Ha meg nem kapják össze magukat, akkor a wild card-t is el kell felejteni.
Szerk.: Érkezett Bernard Scott