Bowldog Hálaadást!

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Részemről köszönöm Helmutnak az elemzést, bővebb és mélyrehatóbb volt, mint gondoltam volna. Nem állítom, hogy mindent értettem. Állítom, hogy nem értettem mindent.) Van valaki, aki vitázna a leírtakkal, vagy hozzá tenne valamit?
Buffalo Bill
Nekem az hiányzik, hogy a leírtakkal együtt hová pozícionálja a csapatot a csoportban.
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Részemről köszönöm Helmutnak az elemzést, bővebb és mélyrehatóbb volt, mint gondoltam volna. Nem állítom, hogy mindent értettem. Állítom, hogy nem értettem mindent.) Van valaki, aki vitázna a leírtakkal, vagy hozzá tenne valamit?
több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Az idei év nagy lehetőség nektek egyrészt a ti keretetek a legerősebb a csoportban, a Dophinsnál és a Jetsnél szerintem mindenképpen erősebbek vagytok, a Patriotsnál pedig sok múlik majd az új LB soron és Stidhamen.
Ráadásul az az előnyötök is megvan hogy a csapat nagyrészt egyben volt már tavaly is, nem az edzőtáborban fognak bemutatkozni egymásnak a játékosok ez az idei vírusos szezonban, amikor ki tudja hogy lesz a felkészülés sokat érhet.
Sajnos a legfontosabb poszt nálatok a legnagyobb kérdőjel, senkit nem akarok megbántani, de szerintem J. Allen jelenleg max a csoport harmadik-negyedik legjobb irányítója /Darnold jobb nála, Tua szerintem jobb lesz nála és még Fitzmagicet is jobbnak tartom/ és nem vagyok benne biztos hogy a szezon közben nem előzi be még Stidham is.
Mindenesetre remélem jó szezonotok lesz, nagyon kedvelem a Billst jó látni hogy hosszas vergődés után végre egyenesbe kerül a gárda.
Cuchulain82
90%-ban egyetértek azzal, amit itt leírtál, de ezt a "Darnold jobb, mint Allen" dolgot sürgősen el kellene engednie az embereknek. A 2018-as irányító classból aki valami értékelhetőt is nyújtott az egyelőre Lamar és Allen. Mayfield amilyen erősen kezdett, úgy süllyedt el tavaly, így ez az év neki is hasonló okokból fontos, mint Allennek. Darnold-nak ugyan volt a betegsége is, de eddig nem sok minden, amit láttunk tőle. Rosen értékelhetetlen.
Muffalo_Bafia
Valahol igazat kell adnom neked, de én Darnoldról el tudom hinni hogy passzjátékkal megnyer meccseket Allenben ezt nem nagyon látom, azt elhiszem hogy baromira hajt mindent megtesz a csapatáért, de hogy megbízhatóan passzoló irányító legyen azt nem látom. Lehet velem van a baj, amikor láttam a Billst Allen soha nem a megbízható kiegyensúlyozott QBt hozta, néha bravúrokat hozott majd rögtön utána valami borzalmas dobás jött. Én ennél a hullámvasútnál többre tartok egy kevesebbet brillírozó, de jó egyenletes teljesítményt.
A jövő év érdekes lesz a 18as QB classt illetően, Rosen szerintem kuka, Mayfieldnek elég mélyről kell visszajönnie, Lamar tudja-e tartani a tavalyi formáját /nem hiszem, nálam az a kérdés mennyire esik vissza/, Darnoldnak le kellene hoznia egy egészséges szezont és kihozni magából amit néhány meccsen megmutatott /nála Gase még ott van nehezítő körülménynek/, illetve Allennek javulnia kellene pontosságban és kevésbé hullámzóan játszani.
De ez csak az én véleményem.
több mint 4 éve
Elnézést, de Helmuttól (is) kérdeznék egy-két dolgot. 1. Mit puskáztunk el az idei drafton? 2. Mi az, ami egyértelműen előre mutat? 3. Miért nem erősítettük a támadó falat? Ez fog problémát okozni?
Természetesen mindenki egyéb szakértőtől is örömmel várom az elemzéseket. (A szomszédom Patriots fan, lesz miről beszélnünk.)
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Az idei év nagy lehetőség nektek egyrészt a ti keretetek a legerősebb a csoportban, a Dophinsnál és a Jetsnél szerintem mindenképpen erősebbek vagytok, a Patriotsnál pedig sok múlik majd az új LB soron és Stidhamen.
Ráadásul az az előnyötök is megvan hogy a csapat nagyrészt egyben volt már tavaly is, nem az edzőtáborban fognak bemutatkozni egymásnak a játékosok ez az idei vírusos szezonban, amikor ki tudja hogy lesz a felkészülés sokat érhet.
Sajnos a legfontosabb poszt nálatok a legnagyobb kérdőjel, senkit nem akarok megbántani, de szerintem J. Allen jelenleg max a csoport harmadik-negyedik legjobb irányítója /Darnold jobb nála, Tua szerintem jobb lesz nála és még Fitzmagicet is jobbnak tartom/ és nem vagyok benne biztos hogy a szezon közben nem előzi be még Stidham is.
Mindenesetre remélem jó szezonotok lesz, nagyon kedvelem a Billst jó látni hogy hosszas vergődés után végre egyenesbe kerül a gárda.
Cuchulain82
90%-ban egyetértek azzal, amit itt leírtál, de ezt a "Darnold jobb, mint Allen" dolgot sürgősen el kellene engednie az embereknek. A 2018-as irányító classból aki valami értékelhetőt is nyújtott az egyelőre Lamar és Allen. Mayfield amilyen erősen kezdett, úgy süllyedt el tavaly, így ez az év neki is hasonló okokból fontos, mint Allennek. Darnold-nak ugyan volt a betegsége is, de eddig nem sok minden, amit láttunk tőle. Rosen értékelhetetlen.

Szerkesztette: Muffalo_Bafia

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
több mint 4 éve
A csapat erősebb lett de a sorsolás is az lesz.
PO-ra van esély, kiváncsian várom mi történik még az offseasonban.
BillsFan
A csoportot nyerni kell, nincs mese. A védelem a BBB/McD éra óta most lesz a legerősebb, legkomplettebb egység.
Támadókra ezt szintén rá lehet szerintem húzni, annyi kiegészítéssel, hogy ott van végre a várva várt WR1 a rosteren, de szerintem a liga egyik legjobb elkapótriója biztos, hogy nálunk van. RB poszt oké, Singletary és Moss darálni fognak, csak kapjanak több cipelést. Az OL kicsit problémásabb, de bőven nem a liga legrosszabb egységéről beszélünk. Amin áll vagy bukik minden, az Allen. Ha szar lesz, jöhet Newton és átnevezhetjük a csapatot Buffalo Panthersre.

több mint 4 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
A csapat erősebb lett de a sorsolás is az lesz.
PO-ra van esély, kiváncsian várom mi történik még az offseasonban.

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Üdv. srácok!

Közvéleménykutatás: most, így a FA és a draft után kinek mi a véleménye a jelenlegi rosterről? Nyilván sok az ismeretlen az egyenletben, de számos erősorrend szerint bőven top10-es csapat vagyunk a mezőnyben.
Hungarian Bill
Super bowl.

több mint 4 éve
Üdv. srácok!

Közvéleménykutatás: most, így a FA és a draft után kinek mi a véleménye a jelenlegi rosterről? Nyilván sok az ismeretlen az egyenletben, de számos erősorrend szerint bőven top10-es csapat vagyunk a mezőnyben.
Hungarian Bill
Sziasztok! Bár nem vagyok nagy szakértő, de az offensiv falat kicsit jobban erősítettem volna.
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Üdv. srácok!

több mint 4 éve
Trey 'Bigger dick' Adams is a fedélzeten, mint UDFA. Tavalyi mockokban még 1/2-ként láttam, most pedig ide jutottunk.

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/93989572_1081726115531611_4104125994486654927_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_s640x640_tt6&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=ZA19F3UaYOgQ7kNvgGn4yq_&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AYBakm08R1KbEiU_bBBhyyS6ouQ_ATufQPyLWkshgxg8Vw&oe=674AA9F0
NFL on Instagram: "@jake_fromm11's headed to the @buffalobills! #NFLDraft"
235K likes, 1,805 comments - nfl on April 25, 2020: "@jake_fromm11's headed to the @buffalobills! #NFLDraft".
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
Ha 2018-ban kijöhetett volna Fromm draftra, akkor 1. körös pick. Így csak egy esetleges sérülés után lesz franchise QB. Respect, hogy ad másnak is esélyt, mielőtt a Brady pályára áll 😊 .
MarioAna
Szerintem Fromm soha nem volt első körös pick, ha tavaly jön talán 2-3 körül elviszik, de feljebb nem hinném

több mint 4 éve
Nyugalom, nincs magasan a léc. Ha a Jetset verjük vele, akkor már nem lehet bust.

több mint 4 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Fromm lehet akár Josh Allen végzete?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Peterman is 5. körös volt , félek 😛

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
Fromm 😊
Ő szerintem egy jó védelemmel és futójátékkal fasza kis game manager lesz.
Ha Allen kiütteti magát, érdekes szitu kerekedhet belőle.
gabokocka
egy 15 yardos Fromm-passzt kb. 7 yarddal fog félrefújni az Orchard Park szele
empty taxi
teljesen új módja a zónavédekezés soft spotjainak megtámadására

több mint 4 éve
De miééééért? 😊

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Fromm 😊
gabokocka
egy 15 yardos Fromm-passzt kb. 7 yarddal fog félrefújni az Orchard Park szele

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 481 — Keep pounding
Fromm 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Gandy Golden simán elérhető volt még, de úgy skipeltük Gabriel Davis-ért, mint a huzat. Hát ennyit jelentek neked, Brandon Beane.

több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Asszem én szeretem ezt a draftot. 😊
Helmut Zimmer
😃😃😃😃😃
Rózsa Sándor (betyár)
Mosméér?! 😊
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Asszem én szeretem ezt a draftot. 😊
Helmut Zimmer
😃😃😃😃😃
több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Remèljük valamelyik csúszik annyit.
Egy Guard azèrt kellene majd.
BillsFan
Igen kéne. Sajnálom hogy Pittmant elvitték, az apját csíptem, meg vele meg lenne a csapat a következő, remélhetőleg immáron való ban franchise irányítónak, mindegy ez van.