Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 2 137
White nem játszik a héten még.
több mint 3 éve
Na így hogy két futó is elkelt már egyre biztosabb vagyok abban hogy nem fogunk menni senkiért se
ThySoul
Mondjuk amit Singletary-től láttam az utóbbi hetekben, szerintem nem is kell.
zacknorb
Egyébként igen, idénre meglepően sokat fejlődött elkapásokban is. A Bills fal az idény végére szokott javulni, ebben lehet bízni, kár hogy csórónak lejár a szerződése mire belelendül
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 886 — Kinek mit intézett a kormánya
Na így hogy két futó is elkelt már egyre biztosabb vagyok abban hogy nem fogunk menni senkiért se
ThySoul
Mondjuk amit Singletary-től láttam az utóbbi hetekben, szerintem nem is kell.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 315
ThySoul
ki a másik CMC-n kívül?
Löfli
Lamar Jackson.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 925 — Így remélem megfelelek nektek.....
ThySoul
ki a másik CMC-n kívül?
Löfli
Gondolom James Robinson.
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 934 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ThySoul
ki a másik CMC-n kívül?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Na CMC a nyugati partra cserélődött, viszont a szorszok szerint Beane normális ár-érték arányban továbbra is cserélne egy offensive playmakerért.
Hungarian Bill
Csak ki maradt? OBj nem kerülne pickbe csak ő meg itt WR3 lenne max, másról meg még csak pletykát sem hallottam
ThySoul
Gesicki állítólag trade blockon van. Mondjuk a Fins szinte kizárt, hogy csoporton belül elcserélné. Mindenesetre ő és Knox elég brutál Tight End páros lennének.

De Hyde sajnálatos kiesésével védőoldalon a safety tandem is erősítésre szorul. Poyer gyakorlatilag egyedül játssza be a pályát, Hamlin per pillanat egy misstackle gyár, Jaquan Johnson meg nagyot üt, és kb ennyi. Szegény megboldogult Tyson jelenete jut eszembe az Argóból:

coub.com/view/1326ia
Hungarian Bill
Gesicki szerintem teljesen felesleges, Knox is alig kapott labdát idén, hogy ez most a lelki állapota, Singletary nagyobb szerepe vagy Dorsey miatt van azt nem tudni. Én mindenképp hoznék valakit a Davis-Diggs kettős mögé, nem is muszáj OBJ-t (bár ki lehetne cseszni a Chiefsel) de ott nulla mélység van.

A safety sorral egyetértek, de oda meg valszeg nem megy ember mert meg akarják nézni ezekkel lehet e kezdeni valamit vagy jövőre magasan kell oda draftolni valakit.
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714
Na CMC a nyugati partra cserélődött, viszont a szorszok szerint Beane normális ár-érték arányban továbbra is cserélne egy offensive playmakerért.
Hungarian Bill
Csak ki maradt? OBj nem kerülne pickbe csak ő meg itt WR3 lenne max, másról meg még csak pletykát sem hallottam
ThySoul
Gesicki állítólag trade blockon van. Mondjuk a Fins szinte kizárt, hogy csoporton belül elcserélné. Mindenesetre ő és Knox elég brutál Tight End páros lennének.

De Hyde sajnálatos kiesésével védőoldalon a safety tandem is erősítésre szorul. Poyer gyakorlatilag egyedül játssza be a pályát, Hamlin per pillanat egy misstackle gyár, Jaquan Johnson meg nagyot üt, és kb ennyi. Szegény megboldogult Tyson jelenete jut eszembe az Argóból:

coub.com/view/1326ia
több mint 3 éve
Hungarian Bill
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 283
Attól függ, ha ilyeneket csinál, simán esélyes akár ezen a héten is:

www.facebook.com/BuffaloBills/photos/pcb.10160096047435659/10160096037615659
Hungarian Bill
 youtube.com/shorts/6QW3jQxydto?feature=share
több mint 3 éve
Attól függ, ha ilyeneket csinál, simán esélyes akár ezen a héten is:

www.facebook.com/BuffaloBills/photos/pcb.10160096047435659/10160096037615659

Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 3 éve
Allen sorozatban másodszor lett a hét játékosa az AFC-n belül (hónap játékosa mondjuk nem lesz a bye miatt gondolom)
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 465 — Chiefs GM
Von Miller nagyon nagy igazolás volt eddig. 6 sackje van már ( 2 liga) 8 TFL(3.) , 7 siettetes ( 2.) . Ezek úgy hogy a Snappek 60 % - an játszott. Brutál.

Lement az első 6 meccs ,jön a bye. Elvileg ezek voltak a nehezebb meccsek.
Kövi 5 meccsre mit tippeltek?
GB - NYJ -MinV -CLE - DET.
Nálam ez 5-0 max 4-1. Talán a GB vagy a Vikings elkaphatja a csapatot.
Bazsinho
Meg kellene lennie az 5-0-nak… bar minden heten vannak olyan meccsek h az agyad eldobod😊
Plusz meg mi magunknak is eltudjuj baszni a meccset lasd Miami…🤷‍♂️😆
De bizok a sracokban, 30 eve meg csak kozeleben sem voltunk ennek, biztos h aterzik😊
Viller meg OMG! 🙃
cyberfox
Az a baj ezekkel a jóslatokkal, hogy papíron nyilván minden meccsen esélyes a csapat, de aztán minden évben van 1-2 olyan meccs, mint a tavalyi Jags vagy Patriots. De ez persze nem csak a Billsre igaz.

több mint 3 éve
cyberfox Buffalo Bills 79
Von Miller nagyon nagy igazolás volt eddig. 6 sackje van már ( 2 liga) 8 TFL(3.) , 7 siettetes ( 2.) . Ezek úgy hogy a Snappek 60 % - an játszott. Brutál.

Bazsinho
Meg kellene lennie az 5-0-nak… bar minden heten vannak olyan meccsek h az agyad eldobod😊
Plusz meg mi magunknak is eltudjuj baszni a meccset lasd Miami…🤷‍♂️😆
De bizok a sracokban, 30 eve meg csak kozeleben sem voltunk ennek, biztos h aterzik😊
Viller meg OMG! 🙃
több mint 3 éve

Bazsinho
GB-től félek, hogy a bye után nem lesz éles a csapat kellőképp. Szerintem a 4-1 elvárás, kéne nagyon az első kiemelés (McDermott alatt még csak otthon nyertünk a PO-ban) a Chiefs-Ravens kettős ellen előnyünk is van
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 267

több mint 3 éve
Pár gondolat a meccsről:

-Allen nem ember konkrétan. Eddig is jó volt, de amit idén művel az elképesztő. Csak hogy értékeltessem: ilyen ütemben 6300 total yardja lenne év végén.
-a Diggs-Davis páros nagyon jónak néz ki továbbra is, Stefon hozza a 2020-as formáját, Davis meg szállítja a szokásos egy hosszú TD-t meccsenként (csak le ne sérüljenek mert mögöttük nulla mélység van)
-Singletary baromira kaparhat egy új szerződésért, mert idén simán top3 játékos támadóoldalon nálunk, most a passzjáték mellett futott is rendesen, és bár még mindig cserélnék cMC-ért, nem leszek teljesen lesújtva ha nem jön össze.
-az Ofal is nagyot ment, egy engedettfelrugás sack, és működött a futójáték is
-Von Biller! Na ezért kellett, 120 misi ide vagy oda, ha tavaly nálunk van valszeg verjük a Chiefst is.
-Dorseyt imádom, sokkal jobban látom a tudatosságot mint Daboll alatt valaha is, külön kiemelve hogy a félidők után mindig tudunk alkalmazkodni a helyzetekhez

És akkor pár negatívum:
-McKenzie borzalmas volt, a fumblet nem varnám a nyakába (bár ha az volt a play nem értem miért nem nézett egyáltalán a labda felé), de azt leszámítva is csak hibát hibára halmozott, pedig eddig egész pozitív voltam vele
-a 3&1 szitukkal mivan? Nem merjük allent futtatni ilyenkor? Borzalmas hogy mennyire nincs ötlet erre idén.
-és a legvégére: persze hogy összejött a 12 mp-s meme 😀
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Mennyire emberi ez a srác! Nagyon jó arc 😊
több mint 3 éve
Most games with 300+ pass yards and 3+ pass TD since 2020 - including playoffs

Josh Allen 14
Tom Brady 13
Patrick Mahomes 12

No one else has more than 8 🤯
több mint 3 éve
Ez nagyon komoly kis győzelem volt így a bye előtt! Vont pedig nagy kár, hogy csak 6 évre hoztuk ide... 😊 A puzzle hiányzó darabja is a helyére került végre. Kb 15 évig olyan csapatunk volt, ami sok bosszúságot okozott a szurkolóknak, most meg egy olyat rittyentettek össze, ahol még a punter is elit.

Egyszerűen élmény nézni ezt a társaságot szerintem a semlegeseknek is, hát még nekünk szurkolóknak!
több mint 3 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 198 — Bills & Dawgs fan
Yessss!!!!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Wohoooooo baby
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Jo meccs volt. Csak igy tovabb!

Állat vagyok, ami enni kér...