Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 2 144
Hát ez allentől jó trash game volt
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 718
Igazi trap game következik hamarosan, nagyon élesnek kell lenni!

LET'S GO BUFFALO!
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Felmerült nevek még RB pozira. Kamara, Hunt.
Nov1 a határidő?
Bazsinho
igen, nov 1

több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 285
Felmerült nevek még RB pozira. Kamara, Hunt.
Nov1 a határidő?
több mint 3 éve
Brown out, Jones kérdéses, mindenki más játszani fog
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 764 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
Aréna közvetíti a meccset?
Buffalo Bill
persze, mert prime time
zacknorb
És ráadásul emberibb időpontban, 1:20-tól, lévén az amcsik csak november első hétvégéjén húzzák vissza az órát.
Hungarian Bill
Idény végéig marad így asszem mert náluk megszűnik az állítgatás
ThySoul
én is erre emlékszem
zacknorb
A The Score menetrend beosztása szerint sajna mèg nem, ott a 7 10 ès 2 óras időpontok vannak már a 9. hèt vasárnapjától (a csütörtöki TNF van 1.15től nekünk a Houston ellen). Aztán majd kiderül.
dande2
Röviden és tömören: az erről szóló törvényjavaslat (Sunshine Protection Act) már a Szenátus által elfogadásra került, de még a Képviselőház elé nem került. Ebből adódóan leghamarabb jövő novembertől törlődne el véglegesen ott az óraállítás. Hasonlóan sokat tökölnek ezzel, mint Európában. Addig minden marad a régiben.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 764 — Így remélem megfelelek nektek.....
Buffalo Bill
persze, mert prime time
zacknorb
És ráadásul emberibb időpontban, 1:20-tól, lévén az amcsik csak november első hétvégéjén húzzák vissza az órát.
Hungarian Bill
ThySoul
én is erre emlékszem
zacknorb
A The Score menetrend beosztása szerint sajna mèg nem, ott a 7 10 ès 2 óras időpontok vannak már a 9. hèt vasárnapjától (a csütörtöki TNF van 1.15től nekünk a Houston ellen). Aztán majd kiderül.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 193 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Buffalo Bill
persze, mert prime time
zacknorb
Hungarian Bill
ThySoul
én is erre emlékszem
több mint 3 éve
Buffalo Bill
persze, mert prime time
zacknorb
Hungarian Bill
több mint 3 éve
Buffalo Bill
persze, mert prime time
zacknorb

Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 453
 www.instagram.com/p/CkN2kguN70J/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Látványterv az új stadionra.
Nagyon menő
Bazsinho
Ránéztem a képre és az ugrott be, hogy nevet is válthattok Buffalo Mammoths-ra 😀
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 285
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/648667723_18012666917830062_4977838164325021356_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=105&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=x419c9s0GPIQ7kNvwFLLj-T&_nc_oc=AdoX0p1y6oENjRAMf4cnoMsMrYHqKXlv9ebmJCzzqpXDXtZHlyuCoabCrQKfBND5Gm0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=VcBQcI2v-LEzapOwuOJuJQ&_nc_ss=7b60f&oh=00_AQFLkcD_A9pKcp63HUE4ms-SVNazxpT2aaqdfo215pHPiQ&oe=6A8CC8A8
Buffalo Bills on Instagram: "Fostering a culture. Building the future. Here’s the first look at renderings of the New Bills Stadium. Link in bio for more details! #BillsMafia"
175K likes, 2,136 comments - buffalobills on October 27, 2022: "Fostering a culture. Building the future. Here’s the first look at renderings of the New Bills Stadium. Link in bio for more details! #BillsMafia".

Látványterv az új stadionra.
Nagyon menő
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 193 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Buffalo Bill
persze, mert prime time
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 526 — karsaijanos@gmail.com
több mint 3 éve
Az első injury report alapján spencer brown és taiwan jones nem edzett, illetve limitált volt Kumerow, mindenki más egészséges huhuuu
több mint 3 éve
Na így hogy két futó is elkelt már egyre biztosabb vagyok abban hogy nem fogunk menni senkiért se
ThySoul
Mondjuk amit Singletary-től láttam az utóbbi hetekben, szerintem nem is kell.
zacknorb
Egyébként igen, idénre meglepően sokat fejlődött elkapásokban is. A Bills fal az idény végére szokott javulni, ebben lehet bízni, kár hogy csórónak lejár a szerződése mire belelendül
ThySoul
De ha belelendül, akkor legalább utána nem lesz csóró. Mondjuk jelentősen túlfizetni sehol se fogják, sajnos a passzjáték dominanciájának és a brüsszeli szankcióknak a futók a legnagyobb áldozatai.
Hungarian Bill
Egyébként ha így játszik mint most és nem akarna sok pénzt felőlem maradhatna, bár ha már mindenképpen meg akarnak valakit tartani ebből az offenseből akkor legyen Davis az(úgy sem jön össze tudom)
több mint 3 éve
Na így hogy két futó is elkelt már egyre biztosabb vagyok abban hogy nem fogunk menni senkiért se
ThySoul
zacknorb
Egyébként igen, idénre meglepően sokat fejlődött elkapásokban is. A Bills fal az idény végére szokott javulni, ebben lehet bízni, kár hogy csórónak lejár a szerződése mire belelendül
ThySoul
De ha belelendül, akkor legalább utána nem lesz csóró. Mondjuk jelentősen túlfizetni sehol se fogják, sajnos a passzjáték dominanciájának és a brüsszeli szankcióknak a futók a legnagyobb áldozatai.
több mint 3 éve
White nem játszik a héten még.
több mint 3 éve
ThySoul
zacknorb
több mint 3 éve
ThySoul
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 396
ThySoul
ki a másik CMC-n kívül?
Löfli
Lamar Jackson.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
ThySoul
ki a másik CMC-n kívül?
Löfli
Gondolom James Robinson.
több mint 3 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 454 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ThySoul
ki a másik CMC-n kívül?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve