Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Hightower94
232
Szerintem a Dallas és a múltheti Pats elleni meccs a mérvadó nálatok. Mi nem pihentettünk ki is dölt Thornhill, bár igy hogy kikapott a Pats még meg is érte byeweek de alapból szivná mindenki a fogát ha jön a papirforma.Ez egy szép szezon nektek így is és a Texans elég rapszódikus simán lehet keresni valótok.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ha mindenki a feje tetejére állt volna, akkor is 5. a csapat. Így is, úgy is játék a kövi héten, mindenképpen a 4. kiemelt otthonában. Tök egyértelmű volt, hogy akit lehet, pihentetni kell. Semmit nem ér egy 11. győzelem az alapszakaszban, ha bárki fontos kidől és emiatt bukó a playoff. Houstonban így is van azért esély, nem a Jetscel kellett foglalkozni
több mint 4 éve
Unokahúgomtól kaptam egy 0,75-os belga apátsági sört Karácsonyra. Gondoltam, megadom az utolsó mérkőzésnek a tiszteletet, és alatta kortyolgatom el. A látottak a csapvizet sem érdemelték meg. Egyszerűen kiakasztó, hogy van egy ilyen hűséges, kitartó szurkológárda, amelyiknek a vezetőség képes az arcába nyomni ezt a felháborító teljesítményt. Egy jegy nem két dollárba kerül, a legszarabb helyekre is 200 USD körül vannak. Mit érezhetett egy törzsszurkoló, aki a több ezres bérletéért ezt a taliga fo@t kapta a "futottak még" kerettől. McDermott nálam most elvágta magát (túl fogja élni). Ezek után nyerni kell Houstonban, ha már ennyire tartalékolt.
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Miénk az első PO-meccs, szombaton, magyar idő szerint 22:35-kor játszunk a Houston otthonában.Let's roll!
több mint 4 éve
SZÉGYEN!!!!!!Backupjaitokat épphogy megvertük, szerintem is szégyen, de ránk nézve
Muffalo_Bafia
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Felejtsük el a mai meccset, Duke Williams mindenesetre üde színfolt volt. Sokan nem értik, miért nem kerül be rendszeresen a meccskeretbe.10-6, az évtized legjobb mérlegével irány a playoff, ahol a Texans otthonába látogatunk. Időpont később.
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Örezsem, ha erre tudnám a választ, jelentkeznék edzőnek. A fallal (szerintem) nincsenek nagy gondok, Allennek még így is túl sok ideje van, dédelgeti a labdát, amikor már rég szabadulnia kéne tőle. Inkább elkapókra koncentrálnék, meg egy jó TE-re, bár (szerintem) Knox több lehetőséget kaphatna.Én is így gondolom, egy igazi első számú elkapóra szükség lenne, bár ilyet nem biztos, hogy a drafton találnánk. Kell majd futó is, mert Gore-ra újabb szezont még tartalékként sem lehet alapozni. Védelmi oldalon a fal belső része egyértelműen pusztít, a rotáció is jól működik, és ne feledjük el, jövőre visszatér a K-Will klón, Harrison Phillips is. DE viszont kellene, mert szerintem Lawson tesztelni fogja a piacot, és valahol biztos túlfizetik majd.
Buffalo Bill
Úgy látom, a régi reflexek megvannak, és már most elkezdünk beszélgetni a holtszezonról, pedig még kicsit korai. 😉
több mint 4 éve
Buffalo Bill,Örezsem, ha erre tudnám a választ, jelentkeznék edzőnek. A fallal (szerintem) nincsenek nagy gondok, Allennek még így is túl sok ideje van, dédelgeti a labdát, amikor már rég szabadulnia kéne tőle. Inkább elkapókra koncentrálnék, meg egy jó TE-re, bár (szerintem) Knox több lehetőséget kaphatna.
Te milyen posztokra draftolnál és hoznál embereket a szabadügynök piacról? Lesz valaki, akiért érdemes lenne felmozogni a drafton?Ha jól láttam olyan 90 guriga körüli lesz a cap space-ünk..kíváncsi leszek, kikkek tudunk erősödni...
Ati78
több mint 4 éve
Ati78
37
Buffalo Bill,Te milyen posztokra draftolnál és hoznál embereket a szabadügynök piacról? Lesz valaki, akiért érdemes lenne felmozogni a drafton?Ha jól láttam olyan 90 guriga körüli lesz a cap space-ünk..kíváncsi leszek, kikkek tudunk erősödni...
több mint 4 éve
Gilmore engedett egy TDt ellenetek, így Tre White maradt az egyetlen makulátlan CB.#defensiveplayeroftheyear
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Sziasztok! Azt már a szezon elején sejteni lehetett, hogy nem Pats ellen kell a győzelmeket szaporítani. Én három sallert vettem tutira: a Pats elleni kettőt, és a Ravenst. Ez mondjuk be is jött, nem kell hozzá nagy vátesznek lenni. A legfájóbb vereségünk a Browns ellen volt (szerintem), csúnya meccs volt, kis aljasságokkal fűszerezve, ezért, és amit a Steelers ellen műveltek, kiestek a kegyeimből (túl fogják élni).Ez a támadó sor nem olyan rossz, Allen fejlődik, a drafton tovább fog izmosodni, jövőre még jobbak lesznek. Ezért se zsörtölődj, kedves Muffalo, a Hazafiak védelme ellen játszani nem olyan könnyű. Bezzeg a Dallas ellen ficánkoltak.
Úgy látom, az edzőnk tudja, mit akar, tudatosan építkezik. Ha sikerül ennek a csapatnak a magját megtartani, a következő szezonban reszkethetnek a hozzánk látogatók!
Hajrá Bills!
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Már megint sikerült kikapni ettől a vén szottyostól, elegem van ebből a csapatból!!!!! Rant.youtu.be/sObyG9bTf5A
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Már megint sikerült kikapni ettől a vén szottyostól, elegem van ebből a csapatból!!!!! Rant.youtu.be/sObyG9bTf5A
Muffalo_Bafia
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Jöhetnek a licitek.sisakunk van.Fagyos talpakkal vagy anélkül?Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!ha FA leszel, akkor várunk szeretettel a topikban.
Muffalo_Bafia
jelige: tampering.
Amadeus
Muffalo_Bafia
Amadeus
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Már megint sikerült kikapni ettől a vén szottyostól, elegem van ebből a csapatból!!!!! Rant.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
sisakunk van.Fagyos talpakkal vagy anélkül?Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!ha FA leszel, akkor várunk szeretettel a topikban.
Muffalo_Bafia
Amadeus
Muffalo_Bafia
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Fagyos talpakkal vagy anélkül?Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!ha FA leszel, akkor várunk szeretettel a topikban.
Muffalo_Bafia
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!ha FA leszel, akkor várunk szeretettel a topikban.
Muffalo_Bafia
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
McDermott jó arc, csak a tegnapi meccs folyamán azon gondolkodtam, hogy vajon az alap edzői felfogása is konzervatív, vagy pedig tisztában van vele, hogy ez még nem egy kész csapat, és ebből adódóan nem mer többet kockáztatni?A meccsről annyit, hogy a Pats-szel szerencsére az utóbbi időben mindig szoros meccseket játszunk, de azért a labdabirtoklási fölényük most győzelmet is ért. Hozzáteszem, hogy noha a Pats-drukkerek szerint is most volt a legjobb az elmúlt időszakban a támadósoruk, kissé agresszívebb playhívással lett volna keresnivalónk szerintem. A támadóknál mindig benne van egy-két nagy játék, bár azt is hozzáteszem, hogy Brown TD-je előtt Allen vagy-vagy alapon dobta fel azt a labdát. A végén viszont Knox abszolút üresen volt, ott azt a passzt egyszerűen meg kell dobni, nincs mese. De a fejlődés jelei látszanak.
Mivel az ötödik kiemelésünk már biztos, jövő héten jön egy gyakorlatilag tét nélküli meccs a Jets ellen, biztos, hogy lesznek pihentetések.
Nagyon kíváncsi vagyok, mit alkotunk a PO-ban!
több mint 4 éve
Sean Mcdermott főnyeremény volt. Kurva jó edző. Grat a PO-hoz.
Do your job
több mint 4 éve
FunHun
1 493
Gratulálok!Komolyan!!!
Nagyon jó úton halad a Bills, szépen évről évre lépegettek előre és kifejezetten fiatal, jó csapatmag van mind az OFF mind a DEF oldalon.
Remélem hosszabb távon is egymást erősítő fasza kis versengés lesz ebből éveken keresztül 😊
több mint 4 éve
Kar erte meglehetett volnaKell majd a rutin de iden lesz Allennek Po meccse, meccsei, szoval nem lesz gond.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
A prime time meccsek kellenek Allen-ek ez tuti 😊 A hosszú passzok nagyrészt pontosak voltak és TD is lett belőle és a 4. kísérletnél pedig parádés volt a srác.Ha a defense nincs állandóan a pályán, akármi is lehetett volna.
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊