NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Azért a Pats vereségével előrefelé is tekinthetünk a bika sorsolás ellenére... 😊 A Ravens ellen iszonyatosan jó hangulat lesz!Na, úgy látszik felkapták a fejüket ránk a Hálaadás után; a Pittsburgh elleni idegenbeli meccsünk SNF lesz! Kezdés itteni idő szerint dec. 16., 2:30!Az a meccs nagyon kell mert közben PO rivális lett a Steelers !
Hungarian Bill
BillsFan
több mint 4 éve
Na, úgy látszik felkapták a fejüket ránk a Hálaadás után; a Pittsburgh elleni idegenbeli meccsünk SNF lesz! Kezdés itteni idő szerint dec. 16., 2:30!Az a meccs nagyon kell mert közben PO rivális lett a Steelers !
Hungarian Bill
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Figyelj Jancsi! Aludtam rá átgondoltam, 12 éve élünk egymás mellett rossz szó nélkül.Kedves Helmut, én is rápihentem a dolgokra. Kint élsz, Isten látja lelkem, nem írigyellek ezért. Sok haverom él odakint, így tudtam eljutni Buffaloba is. Amivel a hócipőm tele van, az főleg itthon megy, az a "semmi sem jó, minden szar" szemlélet. Ezekről viszont te nem tudsz. Most átadták ezt a pöpec Puskás Stadiont, erre valaki ezt mondta: "Ilyen klassz stadiont csak egy diktátor tud építeni." Itt ez megy. Csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy oké, nem a miénk a legjobb csapat, van mit javulnunk szinte minden poszton, de ennyi jutott. Ebből az anyagból kell főzni, örüljünk a csodáknak, ahogy az amerikaiak is a félig teli poharat látják, nem a félig üreset.
Miután kiszakadt magyar vagyok, és folyamatosan küzdök a sztereotípiák, megbélyegzés ellen mérhetetlenül feldühített a magyaros fanyalgás, meg ez az egész magyaros dolog. Borzasztóan rosszul esett. Valójában ennek szólt a stílusvoltam ,de a mondanivalóm, hogy nem minősítünk Hozzászólást, azt tartom....és csak a tényszerűség kedvéért nem hülyéztelek le. Te írod, hogy nem értesz hozzá, én annyit írtam, hogy ehhez képest könnyű szívvel minősítesz. Ami fura, mert eddig ilyen nem volt. Ettől még Te megsértődhetsz.Én viszont, hogy ezt így leírtam márnem neheztelek. 😊A sok "szakember" között próbáltam lelkes amatőr lenni. Le lettem hülyézve. 93-ban sem volt fórum, és később sem, amikor a DSF csatornán néztem a meccseket, kibírtam valahogy. Emlékszem mennyire örültem, amikor Hungarian Bill írogatott, meg Billsfan. Ha nem a csapat szeretete a fontos, hanem az élve boncolás, akkkor jobb is, ha kimaradok. Rágjátok nélkülem a gittet. Harag nincs bennem, csak csalódottság. További jó drukkolást!Helmut Zimmer
Buffalo Bill
Dallasban viszont hatalmasat játszottunk, Allent beirathatták egy részecske-gyorsító tanfolyamra, mert nem tököl már annyit. Jó volt látni egy szellemes támadósort. Innentől kezdve bármi lehetséges. Peace, love, rock and roll.
több mint 4 éve
Jó meccset fogunk tolni a kövi fordulóban, abban biztos vagyok. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Na, úgy látszik felkapták a fejüket ránk a Hálaadás után; a Pittsburgh elleni idegenbeli meccsünk SNF lesz! Kezdés itteni idő szerint dec. 16., 2:30!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Dak jobb volt nála^^Na PFF gradek valaki? 😊Ez nagyon ott volt srácok 😊)Ki gondolta volna, hogy az ncaa legjobb védője ennyire jó lesz? 😊
Ed Oliver első kilenc meccs 20 tackle, 1 sack, legutóbbi három meccs 8 tackle, 4 sack <3
Wyatt
20 éve nem volt 10 győzelem egy szezonban, van a következő W-re egy teljes hónap, azért nem semmi, ahogy ezt fű alatt a Bills összehozta
r.baggio
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Itt most nem a csapatot, hanem a stábot ekézi, hogy nem bíztak benne. Amennyire tudom, ő maradni akart, csak nem tartottak rá igényt. Akkor pedig azért érthető a frusztráltsága.twitter.com/SalSports/status/1200232331652583424OFF
tenorx
Most függetlenül attól hogy idén tényleg remek csapat a Bills, Beasleyvel a faszom kivan már.
Nem tudom mi baja, ki gázolt bele ennyire nálunk a lelki világába, de amióta csak elkerült tőlünk, minden lehetséges alkalommal keni a szart a volt csapatára.
Nálam ezzel nem nagyon tudja elásni jobban magát egy játékos, amikor ahogy kilép a cég ajtaján, teszi az epés megjegyzéseit. Főleg ha nincs rá oka.
ON
Cowboykarcsi90
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
twitter.com/SalSports/status/1200232331652583424OFF
tenorx
Most függetlenül attól hogy idén tényleg remek csapat a Bills, Beasleyvel a faszom kivan már.
Nem tudom mi baja, ki gázolt bele ennyire nálunk a lelki világába, de amióta csak elkerült tőlünk, minden lehetséges alkalommal keni a szart a volt csapatára.
Nálam ezzel nem nagyon tudja elásni jobban magát egy játékos, amikor ahogy kilép a cég ajtaján, teszi az epés megjegyzéseit. Főleg ha nincs rá oka.
ON
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Még ötöt kell nyerni, a Pats kikap a Chiefstől, és megvan a 1st seed 😉És tényleg, primetime Allen franchise QB volt ameddig láttam (első félidő).
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Allen kifejezetten jó benyomást tett tegnap
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Gratulálok srácok ,jó meccs volt!
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Figyelj Jancsi! Aludtam rá átgondoltam, 12 éve élünk egymás mellett rossz szó nélkül. Miután kiszakadt magyar vagyok, és folyamatosan küzdök a sztereotípiák, megbélyegzés ellen mérhetetlenül feldühített a magyaros fanyalgás, meg ez az egész magyaros dolog. Borzasztóan rosszul esett. Valójában ennek szólt a stílusvoltam ,de a mondanivalóm, hogy nem minősítünk Hozzászólást, azt tartom....és csak a tényszerűség kedvéért nem hülyéztelek le. Te írod, hogy nem értesz hozzá, én annyit írtam, hogy ehhez képest könnyű szívvel minősítesz. Ami fura, mert eddig ilyen nem volt. Ettől még Te megsértődhetsz.Én viszont, hogy ezt így leírtam márnem neheztelek. 😊
A sok "szakember" között próbáltam lelkes amatőr lenni. Le lettem hülyézve. 93-ban sem volt fórum, és később sem, amikor a DSF csatornán néztem a meccseket, kibírtam valahogy. Emlékszem mennyire örültem, amikor Hungarian Bill írogatott, meg Billsfan. Ha nem a csapat szeretete a fontos, hanem az élve boncolás, akkkor jobb is, ha kimaradok. Rágjátok nélkülem a gittet. Harag nincs bennem, csak csalódottság. További jó drukkolást!
Buffalo Bill
több mint 5 éve
i.imgur.com/FIJ4hRY.pngNa PFF gradek valaki? 😊Ez nagyon ott volt srácok 😊)Ki gondolta volna, hogy az ncaa legjobb védője ennyire jó lesz? 😊
Ed Oliver első kilenc meccs 20 tackle, 1 sack, legutóbbi három meccs 8 tackle, 4 sack <3
Wyatt
20 éve nem volt 10 győzelem egy szezonban, van a következő W-re egy teljes hónap, azért nem semmi, ahogy ezt fű alatt a Bills összehozta
r.baggio
Helmut Zimmer
Cowboys meccs nélkül:
235 pass rush snap alatt 22 nyomás (4 sack, 3 qb hit, 15 hurry), 1 leütött laszti.
| Összehasonlításképp, Quinnen Williamsnek 247 snap alatt van 11 (2 sack, 2 hit, 7 hurry). |
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Na PFF gradek valaki? 😊Ez nagyon ott volt srácok 😊)Ki gondolta volna, hogy az ncaa legjobb védője ennyire jó lesz? 😊
Wyatt
r.baggio
több mint 5 éve
Ez nagyon ott volt srácok 😊)Ki gondolta volna, hogy az ncaa legjobb védője ennyire jó lesz? 😊
Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Na ez kellemes upset volt, likeolom, kb meg is van a PO.
több mint 5 éve
Kösz srácok erre szükség volt, remélem vasárnap élni tudunk a lehetőséggel.
több mint 5 éve
1.)A le mansban az a poén, hogy:A sok "szakember" között próbáltam lelkes amatőr lenni. Le lettem hülyézve. 93-ban sem volt fórum, és később sem, amikor a DSF csatornán néztem a meccseket, kibírtam valahogy. Emlékszem mennyire örültem, amikor Hungarian Bill írogatott, meg Billsfan. Ha nem a csapat szeretete a fontos, hanem az élve boncolás, akkkor jobb is, ha kimaradok. Rágjátok nélkülem a gittet. Harag nincs bennem, csak csalódottság. További jó drukkolást!Ahogy BillsFan is írta, felesleges nagy jelentőséget tulajdonítani annak, hogy egy fórumon több álláspont kerül kinyilatkoztatásra. Biztos vagyok abban, hogy pl. az ókori Rómáról nem tanultunk volna annyit, ha mindenki a Forum Romanumról szárnyaszegetten hazamegy, mert nem fogadták el a véleményét.
Buffalo Bill
Én szeretek ide írni, és olvasni is szeretem Helm hardcore szakmai írásait (igaz, jogászként a Le Mans-os monológból sokat nem értettem), Bafia folyamatos offense-ekézését, és a többi szurkolótárs (bandwagonisták) véleményét is. Attól, hogy valakivel nem értünk egyet, még nem kell egyből farkast kiáltani rá.
Egyébként meg 9-3, lassan inkább azon kéne gondolkodni, hogy hol nézzük januárban a PO-meccset 😉 Le a kalappal a csapat előtt, rég láttam ekkora összeszedettséget minden egyes csapatrészt illetően! Hauschka pedig remélhetőleg ismét megtalálja a góllövő cipőjét, bár ha lenne év FG-ja az NFL-ben, nálam a kapufáról bepattanós nyert, még soccerben is megállta volna a helyét 😊
Hungarian Bill
A.)az utóbbi 7 évben az autóiparnak kutattam. Magam is autós lettem. Hox szurkolók tudják, hogy a meccseket rádiójátékként hallgatom, mert vasárnap éjjel szerelek egy faros dögöt.
B.) az írás eredetileg a hox topicban a niners meccs előtt született, és metafórája volt annak, hogy a niners ki fog szopni... az oka pedig az, hogy a védelmük nagyon gyenge a támadójáték 0, és 4 fázisában. 2-3 ra van optomalizálva, mint egy régivágású turbó. A hox bills védelem all access egyenletesen jön meg a nyomás. Régebben a 8. Héten nyílt a playbook, most ez változott a 10-re mert komplexebbek lettek a játékrendszerek. Azért tettem ide, mert a Bill egyrészt all access védelem, amiről akartam írni, de már rohadtul nincs kedvem, ennyi hisztis csúsztatás után, másrészt meg már nem tudom.
2.) Haushka húzzon vissza Seattlebe (jöjjön haza, várjuk)
3.) still loving you
....továbbra sem értem miért basztuk ki Romant... 😊
több mint 5 éve
Hungarian Bill
1 540
A sok "szakember" között próbáltam lelkes amatőr lenni. Le lettem hülyézve. 93-ban sem volt fórum, és később sem, amikor a DSF csatornán néztem a meccseket, kibírtam valahogy. Emlékszem mennyire örültem, amikor Hungarian Bill írogatott, meg Billsfan. Ha nem a csapat szeretete a fontos, hanem az élve boncolás, akkkor jobb is, ha kimaradok. Rágjátok nélkülem a gittet. Harag nincs bennem, csak csalódottság. További jó drukkolást!Ahogy BillsFan is írta, felesleges nagy jelentőséget tulajdonítani annak, hogy egy fórumon több álláspont kerül kinyilatkoztatásra. Biztos vagyok abban, hogy pl. az ókori Rómáról nem tanultunk volna annyit, ha mindenki a Forum Romanumról szárnyaszegetten hazamegy, mert nem fogadták el a véleményét.
Buffalo Bill
Én szeretek ide írni, és olvasni is szeretem Helm hardcore szakmai írásait (igaz, jogászként a Le Mans-os monológból sokat nem értettem), Bafia folyamatos offense-ekézését, és a többi szurkolótárs (bandwagonisták) véleményét is. Attól, hogy valakivel nem értünk egyet, még nem kell egyből farkast kiáltani rá.
Egyébként meg 9-3, lassan inkább azon kéne gondolkodni, hogy hol nézzük januárban a PO-meccset 😉 Le a kalappal a csapat előtt, rég láttam ekkora összeszedettséget minden egyes csapatrészt illetően! Hauschka pedig remélhetőleg ismét megtalálja a góllövő cipőjét, bár ha lenne év FG-ja az NFL-ben, nálam a kapufáról bepattanós nyert, még soccerben is megállta volna a helyét 😊
több mint 5 éve
Ez nagyon ott volt srácok 😊)Ja ja, köszi! Jerco mekkorát játszott, Te jóég!
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez nagyon ott volt srácok 😊)Ed Oliver első kilenc meccs 20 tackle, 1 sack, legutóbbi három meccs 8 tackle, 4 sack <3
több mint 5 éve
Vörös rendben van, kifejezetten szeretem, de ezt már megbeszéltük.Románnal kapcsolatban is olyan egyedül maradtam, mint az ujjam. Lehet tévedtem.Nem teljesen egyedül 😊 Én vittem volna a Panthersbe anno Ron helyére Cam mellé.
Helmut Zimmer
Amúgy a vörös nekem nagyon kellemes meglepetés itt, nyilván nem álomfocit focik játszik a Bills, de ez a csapat ki van találva és össze van rakva tisztességesen. Allen sajnos nem úgy fejlődik, hogy egy komolyabb playoff run is kinézzen, de szerintem jó nézni a Bills meccseket (oké, nekem kibicként könnyebb, mint egy hardcore drukkernek, az biztos 😊 ).
Jakehomer