NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
59
15
18:30-tól, ARENA4
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 5 éve
Na győzött a csapat, erre senki nem is fűz hozzá semmit? 😊 Értem én, hogy szerencsés a sorsolásunk, meg pozitív mérleggel rendelkező csapatok (és a Browns) ellen lefő a kávé, de azért mit meg nem adtunk volna ilyen "apátiáért" éveken keresztül, amikor csak a szopórolleren voltunk...Persze örülök a hét győzelemnek , de engem a mutatott játék sokkal jobban érdekel mint a győzelmi arányunk.
Ráadásul most az offense is egy használható egység benyomását keltette, ellentétben a ST munkásságával...
Hungarian Bill
Nem látom a jövőképet Offense oldalon (QB, OC stb) a defense nekem tetszik majd Muffalo elmondja hogy mire gondol a hiányosságokat illetően. Nekem a pass rush és a futás elleni védelem jut eszembe hirtelen mint állandó probléma.
Ez a DEF elvinné a csapatot a PO-ba és meg is érdemelnék !!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Szerintem nem egy meccset néztünk. Az offense megint tele volt fogalmatlan, nívótlan, mindennemű logikát és józan észt mellőző hívásokkal, a special team pedig egy rakás fos.
SZÉGYEN
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
a Broncos és a Jets kb kötelező győzelem, szerintem még a Steelers is ide tartozikHa PO álmok vannak akkor valahogy ki kell izzadni a Denver és a Jets ellenit főleg itthon.Az eredményünk álomszerű, karnyújtásnyira a PO, ott pedig majd meglátjuk. Hajrá Bills!!!Hátralevo meccsek: Denver, Dallas, Baltimore, Pittsburgh, NE, NY Jets.
Buffalo Bill
Ebből a Broncos -Ravens-Jets otthon.
Elég necces. Ha ebből 2 őt hozunk azzal lenne 9-7 .
Bazsinho
Nem lesz könnyű mert annyira nem hengerlő a csapat de ha az megvan és 9 győzelem meglenne szerintem a maradék 4 meccsen simán benne van 1 meglepetés győzelem. Persze ha az egyik könnyebb nincs meg akkor 2 bravúr kéne a tuti po-hoz. 10-6 szerintem elég lesz az AFC-ben a WC-ra.
alatriste
a Cowboys 50-50es meccs
a Ravens és a Patriots inkább bukónak néz ki, de pl a Pats meccsen nem lepne meg egy Bills győzelem
több mint 5 éve
Ha PO álmok vannak akkor valahogy ki kell izzadni a Denver és a Jets ellenit főleg itthon.Az eredményünk álomszerű, karnyújtásnyira a PO, ott pedig majd meglátjuk. Hajrá Bills!!!Hátralevo meccsek: Denver, Dallas, Baltimore, Pittsburgh, NE, NY Jets.
Buffalo Bill
Bazsinho
Nem lesz könnyű mert annyira nem hengerlő a csapat de ha az megvan és 9 győzelem meglenne szerintem a maradék 4 meccsen simán benne van 1 meglepetés győzelem. Persze ha az egyik könnyebb nincs meg akkor 2 bravúr kéne a tuti po-hoz. 10-6 szerintem elég lesz az AFC-ben a WC-ra.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Bazsinho
1 005
Az eredményünk álomszerű, karnyújtásnyira a PO, ott pedig majd meglátjuk. Hajrá Bills!!!Hátralevo meccsek: Denver, Dallas, Baltimore, Pittsburgh, NE, NY Jets.
Buffalo Bill
több mint 5 éve
A magam részéről először is köszönetet mondanék Muffalo kollégának, az ő segítsége nélkül már három meccsről is lemaradtam volna. Hiába kattingattam a mérkőzéskövetésre, nem nyílt meg semmi. Ami a csapatot illeti. A védelmünk - Pákó szavaival élve _ kokemény, rájátszás szintű. A problémák akkor jelentkeztek, amikor a tetemes előny tudatában álmodozni kezdtek. De újra összeszedték magukat, és hozták a kötelezőt. Az offens továbbra is gyengécske, egy ilyen védelem ellen azért néha megvillantak. Allen is mert néha hosszabbakat dobni, ez minden féle képen dícséretes. Az eredményünk álomszerű, karnyújtásnyira a PO, ott pedig majd meglátjuk. Hajrá Bills!!!
több mint 5 éve
Nagyon drukkolok az egységnek, és remélem rámcáfolnak. A PO elég tutinak tűnik de komoly összeget tudnék tenni majd rá hogy one and done lesz.Ami persze egyfelől örömteli hogy legalább már ez megvan csak nem tudom, hogy ha tényleg ez a plafon Allennel akkor mi lesz a koncepció a továbbiakban. A Def sokkal jobb nem lehet - kisegítő személyzeten lehet javítani, de érdemes amikor látszólag egy PO menetelés nincs benne a QBban?
A nagy példa azt mutatja, hogy meg fogják inkább probálni mintsem új opció után néznének.
Nekem egy Daltonnal vezetett Bengals ugrik be - más csapat de hasonló végkimenetel.
De mondom nagyon remélem hogy Allen rá cáfol. 😊
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Hungarian Bill
1 540
Na győzött a csapat, erre senki nem is fűz hozzá semmit? 😊 Értem én, hogy szerencsés a sorsolásunk, meg pozitív mérleggel rendelkező csapatok (és a Browns) ellen lefő a kávé, de azért mit meg nem adtunk volna ilyen "apátiáért" éveken keresztül, amikor csak a szopórolleren voltunk...Ráadásul most az offense is egy használható egység benyomását keltette, ellentétben a ST munkásságával...
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Amúgy teljesen jogos, hogy oltjátok az offenset, én is oltom, de eközben illene azt is észrevenni, hogy milyen alapvető hiányosságok kezdenek kiütközni a defense-ben. Nem lövöm le a pojént, csak annyit segítek, hogy Mekkdermedt regnálása óta létezik, az összes.
több mint 5 éve
jó kis cikk a miért nem futunk témakörben:www.buffalorumblings.com/2019/11/11/20958992/opinion-brian-daboll-buffalo-bills-need-to-stop-relying-on-the-pass-josh-allen?fbclid=IwAR1k7aoK6yhxMyR4mBqGg1_TmUJAEe9snAKT147Dew_zFgoNcrlkLK2m8d4
több mint 5 éve
Nem, ez passzjáték.De ha nem ejti el, akkor viszont futáshoz írják a statisztikában jól gondolom?igen
kristóf17
BillsFan
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
De ha nem ejti el, akkor viszont futáshoz írják a statisztikában jól gondolom?igen
kristóf17
több mint 5 éve
De ha nem ejti el, akkor viszont futáshoz írják a statisztikában jól gondolom?
több mint 5 éve
Faszom kivan ezzel a csapattal.Az elkapókra nem lehet panaszunk idén szerintem , Brown és Beasley mellé hiányzik még egy playmaker az biztos. De a fejétől bűzlik a hal, ha elé,mögé, alá vagy fölé megy a labda akkor nem tudnak mit csinálni. Agyfaszt kapok mikor a wide open elkapóknak 5-10 yarddal hosszabb labdákat dobál. Nem véletlen hogy nem jön ide sztár elkapó..
Josh Allen nem kezdő szint, de koordinátora, és célpontjai sem NFL szintűek. Elszakadás az nincs
Jó ötlet Allenre 40+ passzt hívni.
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
technikailag a birtokolt labda előre mozdult a QB kezéből , ezért
több mint 5 éve
Elolvastam a kommenteket, rendben, nagyjából én is egyetértek. DE! Miért nem adták meg azt a visszahordott TD-T?Nem fumble volt, hanem előre passz.
Buffalo Bill
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Elolvastam a kommenteket, rendben, nagyjából én is egyetértek. DE! Miért nem adták meg azt a visszahordott TD-T?
több mint 5 éve
Dabolnak egy gondja van, szvsz. Elkepzelt, es kitalalt egy legyozhetetlen tamadogepezetet. Jovan. Ahol a WR is elit kell legyen mind, a HB is a QB is kozel, a TE is, a fal meg atlagon feluli. Na most ilyen nincs. Es o akkor is ezt jatszatja, mert mekkora lenne. A valosag az o nagy ellensege.Dabollnak az a gondja, hogy sok időt töltött a Patriotsnál, és nem volt rálátása az egészre, csak részekre.
ulpianus
A Billsnem az a baja, hogy nem merjük az árnyékunkat átlépni. Nem merünk bátrak lenni, váratlant húzni. Nincs bajom Szmörével, mert rendes fickó, de ő egy parádés DC, ennél nem sokkal több. Látta Newtont, aki tök jó, de szerintem Newtonban is sokkal több volt, mint amit a Riveráék elértek vele. Kéne ide egy Bruce Arians, vagy egy hasonló gyűröttfejű, sokat látott türelmes csávó.
Allen játéka tele van vadhajtással, ami szörnyű döntésekben csúcsosodik. Ezeket úgy tudod levágni, ha ezerszer beteszed ilyen helyzetekbe, DE egy rájátszásért folytatott küzdelem nem ez a terep....
több mint 5 éve
Dabolnak egy gondja van, szvsz. Elkepzelt, es kitalalt egy legyozhetetlen tamadogepezetet. Jovan. Ahol a WR is elit kell legyen mind, a HB is a QB is kozel, a TE is, a fal meg atlagon feluli. Na most ilyen nincs. Es o akkor is ezt jatszatja, mert mekkora lenne. A valosag az o nagy ellensege.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Jövőre mehet az összes pick az O-ba, ha a D-t sikerül egyben tartani masszívok lesztek. Sztem Allenben van potenciál, de kéne mellé egy normális QB guru és koordinátor, nem Brian Daboll. Olvasni nem nagyon olvas, de az a karerő és mozgékonyság, volt már nála sokkal rosszabb kezdő QB itt. Hajrá, meglesz az a PO, szar az AFC idén (is) 😀Allen balfasz, sohasem lesz belőle irányító NFL szinten.... mindegy Gratu
Joey Tribbiani
több mint 5 éve
Jövőre mehet az összes pick az O-ba, ha a D-t sikerül egyben tartani masszívok lesztek. Sztem Allenben van potenciál, de kéne mellé egy normális QB guru és koordinátor, nem Brian Daboll. Olvasni nem nagyon olvas, de az a karerő és mozgékonyság, volt már nála sokkal rosszabb kezdő QB itt. Hajrá, meglesz az a PO, szar az AFC idén (is) 😀
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Hungarian Bill
1 540
Sajnos mostanra beláttam én is, nem vagyunk egy PO-kaliber csapat... Iszonyat mákunk van, hogy az egyik legkönnyebb sorsolás a miénk, és a wild card-aspiránsok pedig körbeverik egymást. Borzasztó a támadósor, és Dabollnak mintha fogalma se lenne róla, hogy mit hív... Ráadásul a meccs végén, időkéréssel a tarsolyunkban no-huddle helyett értékes másodperceket sikerül lepörgetni ahelyett, hogy legalább Hauschkát könnyebb helyzetbe hozzuk egy pár yardos futással...Farnehéz csapattal sajnos nehéz várni a hétvégéket.
több mint 5 éve
Faszom kivan ezzel a csapattal.Josh Allen nem kezdő szint, de koordinátora, és célpontjai sem NFL szintűek. Elszakadás az nincs
Jó ötlet Allenre 40+ passzt hívni.
több mint 5 éve
Bazsinho
1 005
Akkor Smitht kivagni, ennyi büntetést a wiszkis nem szedett össze mint ez a mamlasz. Miért nem futottunk többet? Singletary 8 futás összesen, kevés nagyon. Hauschka első Fg- ért kár, azt be kellett volna rúgnia..Daboll ... Hagyjuk is, úgyis minden fasza vele.
Mindegy Jovoheten Dolphins, elvileg nyerhető meccs, reméljük Fitzmagic nem fog varázsolni.
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Végigszenvedtem a meccset. Kaptam 17 lájkot. A csapat 16 pontot szerzett. 17>16. Hol a szerződésem, Pegula?!