Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 526 — karsaijanos@gmail.com
Arról van szó, hogy cefetül nem tudok kedden hajnali 3-kor meccset nézni. Előre szeretném beprogramozni.
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 2 144
Na ezt megszívtuk rendesen. A Match4-en adják a mérkőzést, még rögzíteni sem lehet.
Buffalo Bill
Gamepass a legjobb barátod
ThySoul
Online stream ha élőben akarod nézni, meccs után torrenttel is le lehet tölteni, ha nem akarsz rá költeni. 2 perc kereséssel mindkettő könnyen elérhető
kapitnono
Nálam leginkább azért lett gamepass mert ez a leggyorsabb és legegyszerűbb, én meg szeretem a kényelmes dolgokat
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 593 — WHO DAT!!!!
Na ezt megszívtuk rendesen. A Match4-en adják a mérkőzést, még rögzíteni sem lehet.
Buffalo Bill
ThySoul
Online stream ha élőben akarod nézni, meccs után torrenttel is le lehet tölteni, ha nem akarsz rá költeni. 2 perc kereséssel mindkettő könnyen elérhető

több mint 3 éve
Buffalo Bill
több mint 3 éve
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 196 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

Ez marhanagy
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Vége lehetne már a príszízönnek...

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Most lett vége. Szép volt!
több mint 3 éve
Egy kis összefoglaló, pozitívumok:
-Diggs úgy nézett ki mint 2 éve, Davis is nagyon éles volt, ez az elkapó duó idén nagyon rendben lesz
-Allen ott folytatja ahol abbahagyta januárban, egy komolyabb hibája volt (a 2. int), egyébként szinte tökéletes meccset hozott
-A Dline jónak tűnik, Miller érkezésével végre valaki oda is ér az irányítóhoz
-Fejben nagyon erős a csapat, eddig jellemző volt hogy egy egy hiba után megzuhantunk (2 éve Titans ellen, vagy a chiefs elleni konf döntő) most 3 fumble után is sikerült osszeszedni magukat a szünetben

Negatívumok:
-Mckenzie egész okés volt kezdőként, de az az int az ő hibája volt, ami rendesen megtörte a lendületet
-Visszahordás mint olyan nem létezik jelenleg
-Singletary jó volt, de Moss és Cook nagyon nem 😀
-Hol volt Shakir? 😥
-Az Allen futásokkal nekem nincs bajom, de biztos vezetésnél talán nem kéne erőltetni

Jöhet a nagy mumus Titans, elmúlt 2 alkalommal kikaptunk tőlük, kíváncsi leszek most meg tudjuk e állítani Henryt
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 766 — Így remélem megfelelek nektek.....
Már csak magatokat kellene majd legyőzni 😉 😛 (azért nem bánom ha Chiefst vagy az Eaglest sem sikerül 😉)
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 9 016
Nagyon szépen forgott az a fogaskerék a szerkezetben. Élmény nézni titeket.
több mint 3 éve
Úgy látszik az FO azon terve, miszerint Allent iden kevesebbet kell futtatni nem vált be 😀

Szórakoztató a játéka, de ha ilyen keret mellett idén összetöri magát elmegyek Amerikába és tökön rugom
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 718
Nos, ezt hívják erődemonstrációnak, vagy mifene.

10-10 után sikerült egy fokozattal feljebb kapcsolni úgy, hogy a futóink nagy része fumblicitiszben szenved még, de remélhetőleg jövő hétre meggyógyulnak!

Gyakorlatilag ezt leszámítva negatívum nincs, Von pedig nagyon kellett ebbe a csapatba. A rookie cornereket szerencsére nem tudta túlzottan megégetni a Rams, le a kalappal Frazierék kreatív playhívásai előtt!

Egyelőre igazoljuk, hogy kell velünk számolni, és most jön egy mini bye is. A Titans egy picit mumus csapat számunkra, de szerencsére otthon játszunk. Hangulat tuti lesz. 😊

Ezért mindenképp megérte fennmaradni!
több mint 3 éve
Hi!

neznem este a meccset...de meloban nincs arena4-em...
Esetleg nem tudtok megbizhato linket ahol nezhetnem eloben..?

GO BILLS!
cyberfox
 bestsolaris.com/nflstreams/los-angeles-rams-vs-buffalo-bills/
több mint 3 éve
cyberfox Buffalo Bills 80
Hi!

neznem este a meccset...de meloban nincs arena4-em...
Esetleg nem tudtok megbizhato linket ahol nezhetnem eloben..?

GO BILLS!
több mint 3 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 198 — Bills & Dawgs fan
Jó meccset szeretnèk , GO BILLS !

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Elamról kapni fog a csapat nagy TD-t, de szed majd egy picket is!
alatriste
Meg összeszed vagy 5 zászlót
több mint 3 éve
Ma hajnalban meccs. Azt hiszem, kihagyom, inkább megnézem az ismétlést délután négytől. Addig is teljes internet csend. Még májusban vettem egy üveg Buffalo whiskey, holnap lesz a napja, hogy feltépem. Slanti, go Bills!
Buffalo Bill
Én egy nagyon izgalmas, fordulatos meccsre számítok, úgyhogy a terveim szerint megnézem hajnalban, hogy aztán adrenalintól túlvezérelve menjek dolgozni. 😊 Kíváncsi leszek Dorsey játékhívásaira, az előszezonból annyi leszűrhető volt, hogy jobban meglesz a balansz a passz és a futás között, ráadásul a futásblokkolás is mintha javult volna abban a pár drive-ban, ahol a kezdő OL volt fenn.

Elértünk idáig a csapatépítésben, hogy az esélyesek terhével indulunk neki egy idénynek. Én számítok azért pár idegesítő - és nem várt - vereségre, de összességében véve a rájátszásba be kell jutni, ott pedig egy God Mode-ba kapcsoló Allennel már bármi lehet.
Hungarian Bill
Engem Davis és Mckenzie érdekel. Előbbinél hogy képes e WR2 (akár WR1) számokat hozni, vagy csak néha kijön a lépés, utóbbinál pedig hogy mire képes végre kezdő slot elkapóként.

Egyébként nálam is fix élő, ki tudja mikor kezdjük megint mi a szezont (jövőre, mert SB-t nyerünk lol)

Szerkesztette: ThySoul
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 970 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Elamról kapni fog a csapat nagy TD-t, de szed majd egy picket is!

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ma hajnalban meccs. Azt hiszem, kihagyom, inkább megnézem az ismétlést délután négytől. Addig is teljes internet csend. Még májusban vettem egy üveg Buffalo whiskey, holnap lesz a napja, hogy feltépem. Slanti, go Bills!
Buffalo Bill
Én egy nagyon izgalmas, fordulatos meccsre számítok, úgyhogy a terveim szerint megnézem hajnalban, hogy aztán adrenalintól túlvezérelve menjek dolgozni. 😊 Kíváncsi leszek Dorsey játékhívásaira, az előszezonból annyi leszűrhető volt, hogy jobban meglesz a balansz a passz és a futás között, ráadásul a futásblokkolás is mintha javult volna abban a pár drive-ban, ahol a kezdő OL volt fenn.

Elértünk idáig a csapatépítésben, hogy az esélyesek terhével indulunk neki egy idénynek. Én számítok azért pár idegesítő - és nem várt - vereségre, de összességében véve a rájátszásba be kell jutni, ott pedig egy God Mode-ba kapcsoló Allennel már bármi lehet.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 766 — Így remélem megfelelek nektek.....
Konkrèt összegek:

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Bills and TE Dawson Knox reached agreement on a four-year contract extension that ties to him Buffalo through 2026 season, per sources.

The deal is expected to place Knox in the top five highest-paid tight ends in the league. He will sign it after practice today.
KeyG
Jo a knox mezem akkor még egy ideig
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 397
Bills and TE Dawson Knox reached agreement on a four-year contract extension that ties to him Buffalo through 2026 season, per sources.

The deal is expected to place Knox in the top five highest-paid tight ends in the league. He will sign it after practice today.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers