Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Bills signing Kevin Johnson
több mint 5 éve
Én sajnálom, ez egy jó projekt lett volna az O fellendítésére.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Véget ért a móka mára.Örüljenek neki, hogy egy ekkora locker-room cancer nem szabadul rá a fiatal öltözőre.
ozibozi
több mint 5 éve
Hungarian Bill
1 540
Túl hamar öltöztették át AB-t 😊 én nem bánom, hogy nem jön, ennek a fiatal csapatnak K-Will (borzasztóan fog hiányozni)-, és Lorenzo-szintű veteránokra van szüksége, akikre fel is tudnak nézni az ifjak, és inspirálják őket mind a pályán, mind azon kívül.Ha McD és Beane jól keverik a kártyákat, és a támadóoldalon is lesz érdemi erősítés, ez a csapat még sok örömet fog okozni nekünk!
több mint 5 éve
ozibozi
17 194
Véget ért a móka mára.
több mint 5 éve
Tudom, ennyi lett volnaen.wikipedia.org/wiki/Herschel_Walker_tradeugye Herschel Walker volt anno, aki nem akart menni Minnesotába. Jerry Jones megoldotta a maga módján.Az hogyan volt?
Amadeus
peach
braxa88
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
braxa88
12 534
en.wikipedia.org/wiki/Herschel_Walker_tradeugye Herschel Walker volt anno, aki nem akart menni Minnesotába. Jerry Jones megoldotta a maga módján.Az hogyan volt?
Amadeus
peach
több mint 5 éve
ugye Herschel Walker volt anno, aki nem akart menni Minnesotába. Jerry Jones megoldotta a maga módján.Az hogyan volt?
Amadeus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
ugye Herschel Walker volt anno, aki nem akart menni Minnesotába. Jerry Jones megoldotta a maga módján.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Cruyffista
3 352
Brownnak egyébként van bármilyen beleszólása ebbe? Csak mert a kommentjét miszerint fake news, letörölte. Lehet hirtelen csapta arcon a valóság? Én egyébként a Bills helyében csak akkor cserélnék érte, ha akar ott játszani. Más esetben jó nagy faszságot csinálnak.
több mint 5 éve
Hogy oszinte legyek, szerintem a Patsnel is ugyanugy fesztivalt vagna ki, ha Belichick kozolne, hogy oda mehet jatszani, elviszik, de uj szerzodest azt bizony nem kap.Ugysem lesz semmi ebbol a cserebol. Brown nem hajlando Buffaloban jatszani, mint mondta, inkabb visszavonul.Tiszta szégyen, Maunika. Bezzeg ha a Pecc hívná, nem duzzogna. | De én a Steelerst se értem. Miért nem kérdezték meg ezt az arany embert, mielőtt csináltak maguknak egy combos telefonszámlát, hogy ugyan hol szeretne játszani és mennyiért? | Hülye ez csak nem forog.
Stez
Matthew99
Mert Brown az az alszent gyoker, aki hetekig eloadta, hogy nem erdekli a penz es a gyuru fontosabb szempont, de mindezek ellenere egybol pattog, ha a penz szerinte nem megfelelo.
több mint 5 éve
Ugysem lesz semmi ebbol a cserebol. Brown nem hajlando Buffaloban jatszani, mint mondta, inkabb visszavonul.Tiszta szégyen, Maunika. Bezzeg ha a Pecc hívná, nem duzzogna. | De én a Steelerst se értem. Miért nem kérdezték meg ezt az arany embert, mielőtt csináltak maguknak egy combos telefonszámlát, hogy ugyan hol szeretne játszani és mennyiért? | Hülye ez csak nem forog.
Stez
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
AB helyébe én sem mennék a Bills-be , menne lefelé a karrier statisztikája.... persze örülnék neki, de nem realitás hogy egy veterán no1 wr hozzánk jön 😕
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Ugysem lesz semmi ebbol a cserebol. Brown nem hajlando Buffaloban jatszani, mint mondta, inkabb visszavonul.
több mint 5 éve
Én adnám. Hoznám Bellt is, drafton meg tolni a falat, legalább kiderülne Allenről, hogy használható hosszútávon vagy sem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Legalább Peterman tud kinek passzolni. Oh wait...
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
Legalább alig van hatása a capre. 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
AB már cáfolta a dolgot de lehet hogy csak szeretné, hogy fake legyen 😛
több mint 5 éve
Már át is öltöztették:Tojok a racionalitásra. Elnézegetném pár évig. 😊
Matthew99
több mint 5 éve
Már át is öltöztették:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
CB Kevin Johnson érkezik vizitre.
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Clay -t elengedtük , túl sokat nem tett hozzá a játékunkhoz...A szabadügynök piaccal ellentétben a drafton lesz választék tight endekből, nem lesz nehéz a pótlása.
BillsFan
több mint 5 éve
Clay -t elengedtük , túl sokat nem tett hozzá a játékunkhoz...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Igaz, hogy nem sokat, de legalább írnak. A rosszra meg ugye nem vagyunk kíváncsiak.Spencer Long érkezett a falba a Jetstől.Sok jót nem írnak róla...
BillsFan
Bazsinho