Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Egy nímanddal kevesebb, Peterman kivágva.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
Ahogy tüsi utalt rá, az első 3 jó meccséből megvan egy 😊Most akkor hogy is van ez ????🤔🤔🤔 A Magyar bajnoksag ennyire eros , hogy simán jobb QB vannak benne mint a Bills jelenlegi iranyitoja ????😅😅😅😅Matt Barkley kezd a Jets ellenEz az ember még a ligában van... Magyar bajnokságba nem állná meg a helyét(már bocsánat)....
aztakurva 😀
shawnka
Ilyen erővel játszhatnának Army vagy Navy playbookal is 😛
dande
Bundi1986
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Most akkor hogy is van ez ????🤔🤔🤔 A Magyar bajnoksag ennyire eros , hogy simán jobb QB vannak benne mint a Bills jelenlegi iranyitoja ????😅😅😅😅Matt Barkley kezd a Jets ellenEz az ember még a ligában van... Magyar bajnokságba nem állná meg a helyét(már bocsánat)....
aztakurva 😀
shawnka
dande
több mint 6 éve
Behuztam Barkleyt fantasyben, kezdetni is fogom! <3szivesen
Stez
több mint 6 éve
Mondanám, hogy én megmondtam...de én megmondtam. 😀
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Behuztam Barkleyt fantasyben, kezdetni is fogom! <3nem árthatsz vele a csapatodnak...😀 😀 😀
Stez
több mint 6 éve
Behuztam Barkleyt fantasyben, kezdetni is fogom! <3
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Nálunk 3 meccsig 15 milliós QB-nak nézett ki. Aztán elkezdte szórni az INT-eket 😊.Matt Barkley kezd a Jets ellenEz az ember még a ligában van... Magyar bajnokságba nem állná meg a helyét(már bocsánat)....
aztakurva 😀
shawnka
dande
több mint 6 éve
biztos jó meccs lesz, ezt se nézem meg 😛
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Matt Barkley kezd a Jets ellenEz az ember még a ligában van... Magyar bajnokságba nem állná meg a helyét(már bocsánat)....
aztakurva 😀
shawnka
több mint 6 éve
dual threatott van logan thomas, minek még egyPryor a fedélzeten...Kell a QB.
Klaci79
empty taxi
eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
ott van logan thomas, minek még egyPryor a fedélzeten...Kell a QB.
Klaci79
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
sot, ha jobban belegondolsz, negyedenkent cserelnek terfelet 😊Nem tom, sztem a szokásos buffaloi szélviharban Rosenből nem igazán lett volna QB.Mindig lett volna egy hátszeles félidő hosszú passzokra és egy szembeszeles west coast/checkdown félidő. Kiismerhetetlen lett volna. 😊
empty taxi
somoskovig
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Pontosan. 😊Avagy az angol válogatott a szokásához hűen meglepően agresszívan kezdett? 😀Nem tom, sztem a szokásos buffaloi szélviharban Rosenből nem igazán lett volna QB.Mindig lett volna egy hátszeles félidő hosszú passzokra és egy szembeszeles west coast/checkdown félidő. Kiismerhetetlen lett volna. 😊
empty taxi
somoskovig
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Avagy az angol válogatott a szokásához hűen meglepően agresszívan kezdett? 😀Nem tom, sztem a szokásos buffaloi szélviharban Rosenből nem igazán lett volna QB.Mindig lett volna egy hátszeles félidő hosszú passzokra és egy szembeszeles west coast/checkdown félidő. Kiismerhetetlen lett volna. 😊
empty taxi
somoskovig
több mint 6 éve
Nem tom, sztem a szokásos buffaloi szélviharban Rosenből nem igazán lett volna QB.Mindig lett volna egy hátszeles félidő hosszú passzokra és egy szembeszeles west coast/checkdown félidő. Kiismerhetetlen lett volna. 😊
empty taxi
több mint 6 éve
Nem tom, sztem a szokásos buffaloi szélviharban Rosenből nem igazán lett volna QB.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
OL a nevekhez képest elég korrekt teljesítményt nyújt.Ami nekem vérlázító, az McDermott QB managementje. Már az, hogy Allent hozta finoman szólva is megkérdőjelezhető. Allennek kell egy OC zseni aki play book-ot tud írni az erősségeire és el tudja rejteni a gyengeségeit. Sokkal inkább illetve volt ide Rosen ilyen edzői stáb és csapattársak mellé. Aztán Tyrod Taylor kirúgása. Okés, hogy nem látták benne a jövőt(benne max meki látta hosszútávra), de kifejezetten jó lett volna okítani, tanítani az első évében ideális esetben padozó Allent. Aztán ha már őt elcserélték mi is lehetne a következő lépés, mint AJ McCarron elcserélése, és a kezdőt Peterman kezébe adni ha Allen megsérül.
több mint 6 éve
Csak tippelek: a liga egyik legjobb O fala atomjaira hullott, 3 ilyen játékos egyszerre történő távozását nincs egység a ligában ami elbírná.Bántóan nincs talent az offensben, vagy egy 200 éves shaddy és vége.
Ha valakiről kiderül, hogy eltudja dobni a labdát az menten lesérül és péterember mint egy bumeráng újra és újra a kezdőben találja magát.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Nem is emlékszem ennyire rossz szezonra. Két kérésem is lenne: 1. Nincs egy vállalkozó szellemű "szakember", aki összefoglalót írna a meccsekről?
2. Elemezné valaki, hogy a tavalyi rájátszást követően miért ez a mélyrepülés?
Amit képtelen vagyok felfogni: draftolunk egy hiper-szuper irányítót a főiskoláról, és nálunk csődöt mond. Másoknak (Kansas, 48) bejön. Így jártunk már a Peterson előtti fickóval is (nem ugrik be a neve.) Nemcsak ezeréves magyar átokról beszélünk, hanem ezeréves Bills szopóágról is?
CSAKAZÉRTIS KITARTOK!
több mint 6 éve
Peterman MVP? (Megint Voltpár Pick6)Te nem akarsz inkább hazamenni, és kielemezni hogy miért égett a csapat odahaza, ahelyett, hogy mélyíted a Bills szurkolók Peterman miatt érzett szekunder szégyenérzetét?
akdestroyer
Félsz Bunditól mi?!
Sending out an S.O.S
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Peterman MVP? (Megint Voltpár Pick6)A 3-ból igazából egy volt az övé. 2 szép védő munka eredménye és az elkapó balfaszkodása volt.
akdestroyer