Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Bazsinho
1 005
Win !Ma végre volt egy kis futojatek is. Allen 3.run tdje. Azt hiszem ez újonc rekord a szezonban.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
30 éves futóért, túl a 2200 labdacipelésen, 6 millás fizukkal. Ennyire a Steelers sincs kétségbe esve 😊
több mint 6 éve
Bazsinho
1 005
Hyde és Clay sem lesz a Titans ellen. Felvetodott egy olyan billsfan oldalakon hogy Mccoyt el kéne passzolni, egyenlőre sok hasznunk nincs belőle, és fiatalabb már nem lesz, és talán még lehetne érte kapni megfelelő ellenértéket.
több mint 6 éve
Bazsinho
1 005
A csapat újoncai megneztek az idény első Sabres meccset, simán kikaptak 4-0 ra Bostontol. Aterezhetik a lenullazast. 🤣
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ryan Lewis egészen tisztes számokat produkál, amióta kezdő lett, én sajnáltam, hogy elengedtük, láttam benne kezdő cornerback-potenciált is
több mint 6 éve
Mizo
49
Sajnos ez most megint remenytelenre sikerult. Azert mi edzettek vagyunk es azt hiszem maradunk is.😉
több mint 6 éve
Azért az a 4 meccsen engedett 21 sack, meg 34 qb hit elég kemény stat az O-line részéről. A második legrosszabb hawks is "csak 14 sacket engedett 😀igen az O-line hibája hogy a futás blokkolás nem megy, de az is gáz hogy sokszor Allen is tartogatja a labdát részben mert lassabban olvas, részben mert a Wr-ek nem játszák magukat üresre. De ha van is üres célpont rettenetesen sok a drop vagy pontatlan a a passz. A futójáték lenne a kulcs ahogy működik lekerülnénk a szopóágról 😊
kapitnono
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Na most akkor melyik a csapat igazi arca? Magyarázható ez a vereség az igen jó Green Bay erejével, és egy nem összeszokott OL találkozásával? Van még remény, vagy ezt a szezont már most lehúzhatjuk a wc-n. Allen a megváltó, vagy Allen csupán tucatjátékos? Igaza van Hungarian Billnek: emlékezzünk a rájátszásra, bizakodjunk és szeressünk. Béke!
több mint 6 éve
Azért az a 4 meccsen engedett 21 sack, meg 34 qb hit elég kemény stat az O-line részéről. A második legrosszabb hawks is "csak 14 sacket engedett 😀
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Azt hiszem, a liga legrosszabb támadóegységét láthattuk tegnap. Az egyetlen épkézláb játékosunknak, McCoynak is valószínűleg ez lesz nálunk az utolsó szezonja.Ettől függetlenül továbbra is szeretjük a Billst, a tavalyi rájátszásba jutásról még évekig meríteni fogunk 😊
több mint 6 éve
Hiába szeretitek a Billst, a Bills NEM szeret titeket. 😉
Sending out an S.O.S
több mint 6 éve
www.instagram.com/p/BoHmPCMBIG4/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=18khglyb3gdrt
Bazsinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Bazsinho
1 005
több mint 6 éve
Adj' Isten! Na most van csoda, vagy mi a csoda? Valaki néhány gondolatot magyarul a meccsről?
több mint 6 éve
Mizo
49
Teljesen szurrealis este volt. Furcsa erzes azt latni, hogy van vki aki olyan mint egy qb es bills mezben jatszik. Ui: azert szerencse is velunk volt tegnap.
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Sajnos tegnap nem láttam a meccset, így maradt az összefoglaló.Komoly bajban lennék, ha arra kéne válaszolnom, hogy a nők agyának működését, vagy a kedvenc NFL-csapatom öltözőjében lejátszódó folyamatokat értem-e jobban.
több mint 6 éve
Mondanám, hogy tudom mi történik itten, de hazudnék. Kikapni száz ponttal a Ravenstől, majd elverni majd ugyanannyival a Vikingst. Erre csak a Bills lehet képes 😊Amúgy vmi komoly kohézió lehet az öltözőben, mert tavaly is volt olyan szakasza az idénynek, amikor boldog boldogtalan ezer pontot írt fel ellenetek, aztán történt vmi és jöttek a W-k.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Valaki be tudna tenni azt a playt gifben amiben Allen futasbol atugrik a vedon? Iranyitotol meg nem lattam ilyet 😀twitter.com/Steve_OS/status/1043919259754266625
twitter.com/SimmsAndLefkoe/status/1043920188398284801
undisputedly
video:
twitter.com/therushyahoo/status/1043921899867189248
egeszen felelmetes, hogy Barr amugy 6'5 magas, akit atugrott. 😀 (mindezt ugy,h Allen is 6'5 es majd 240 font)
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Valaki be tudna tenni azt a playt gifben amiben Allen futasbol atugrik a vedon? Iranyitotol meg nem lattam ilyet 😀twitter.com/SimmsAndLefkoe/status/1043920188398284801
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Vontae már felkototte magát? Szép győzelem volt, kár h nem tipszmikszutem..
több mint 6 éve
A DEF ma vért ivott!! Frazier kapta meg a meccslabdát a HC tól, és a playhívást is visszakapta 😊
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Akkor most mi van, irány a PO?!Mindegy is, csak a patset csapjátok oda-vissza.
több mint 6 éve
Bazsinho
1 005
Nyilván Peti az Peti, de ettől függetlenül Davis patkány volt. Nem Petiben kellett volna hinnie, bíznia.nem könnyű egy olyan irányítóval játszani, akiben nem hisz a csapat.Lehet tényleg ő volt a fék. 😄Most mivan? Nyertünk? Komolyan? A Vikings ellen? Idegenben?Allennel? Davis volt a hibás egyértelmű 😊
Bazsinho
dande
Köszi Vontae.
Bazsinho
nem Davis volt a para, hanem Péterférfi
shawnka
Lehet ez is össze rázta a társaságot. 😊 Ezért is köszöntem meg Davisnek.
A Chargers elleni második félidő is már jobb volt.
több mint 6 éve
Josh Allent megkérdezték az imént, hogy mennyire volt motivált a meccs előtt ekkora underdogként."Nem is tudtam, hogy azok vagyunk" 😀 😀 😀
több mint 6 éve
nem könnyű egy olyan irányítóval játszani, akiben nem hisz a csapat.Lehet tényleg ő volt a fék. 😄Most mivan? Nyertünk? Komolyan? A Vikings ellen? Idegenben?Allennel? Davis volt a hibás egyértelmű 😊
Bazsinho
dande
Köszi Vontae.
Bazsinho
nem Davis volt a para, hanem Péterférfi