Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
SORRY! BIZTOS ÉRDEKES. BUT I DONT SPEAK ENGLISH.Van pár kifejezés amit magyarban is angolul használok, és nem tudom szépen megfogalmazni magyarul, nem nincs is kedvem a szóismétléseket átírni, de nagy vonalakban:
Buffalo Bill
Nem így képzelte el a visszavonulását
De ez a 10. NFL szezonja, azt tette amire a "teste programozva volt" | - ezt biztos meg lehet szebben is fogalmazni madzsarul - | Hogy készen álljon a játékra a meccs napján. Többször műtötték, sokszor játszott sok különböző sérüléssel karrierje során és az utóbbi néhány hétben. Ez volt az utolsó fizikai kihívás/próba.
De vasárnap arcul csapta őt a pályán a valóság. (Gyorsan és keményen): Nem kéne többé ott lennie. | - megint nem találom a megfelelő magyar szavakat, de ez itt arról szól hogy lejárt az ideje és ezt a pályán vette észre. |
Nem akart tiszteletlen lenni a csapattársaival és az edzőivel, de van egy sztenderd amihez tartja magát | van egy elvárása magával szemben. Arra utal, hogy ha játszik, akkor jól akar játszani, nem csak a mezt kivinni a pályára | . Mentálisan mindig azt várja magától hogy magas szinten játsszon, de fizikálisan ma már tudja, hogy ez nem lehetséges és ezt be is ismerte magának. Amíg pályán volt nem érezte jól magát, mondta is az edzőinek, hogy nem érzi úgy mintha önmaga lenne.
Azt is megkérdezte magától, hogy akarja-e folytatni az áldozatokat
És őszintén, nem, mert a szezon hosszú és fontosabb számára a család, hogy egészségesen hagyja abba, mint hogy ragaszkodjon a harcos mentalitáshoz és túl későn sántikáljon le a pályáról
Ez egy súlyos döntés volt, de megbékélt magával és a családdal, Hálás Istennek hogy 30 éves koráig játszhatott egy játékot amit gyerekként szeretett. Hálás Istennek hogy részese lehetett az NFLnek életre szóló barátságokat köthetett az elmúlt tíz évben. Voltak akadályok és buktatók az úton, de hálás Istennek mindenért, mert nem ígért könnyű utat.
Végül, hálás Istennek azért ami még rá vár az úton az életének következő fejezetében.
Röviden:
Nem ragequit volt ám, csak eddig bírta a teste meg várja a család
Ha már nem lehet az első játékos aki ezekkel az indokokkal vonult vissza, legalább ő az első(?), aki mindezt meccs közben tette
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Egyébként Allen hogy muzsikált? Kielemezné valaki a meccset? Bénák voltunk? Vagy csak balekok? Van remény? Lesz magyar feltámadás? Messze még a szezon vége...Úgy nézett ki mint egy rookie irányító, borzasztóan nehéz helyzetben, de olyan rookie irányító, akit az 1. körben húztak, és érti, hogy ez mit jelent. Szerintem nagyon bíztató volt. Nehéz meccsek jönnek még, és lesznek nagyon nehéz pillanatai, de nagyon potens a srác. Értem miért akarta Carroll a draft előtt.
Buffalo Bill
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 6 éve
Egyébként Allen hogy muzsikált? Kielemezné valaki a meccset? Bénák voltunk? Vagy csak balekok? Van remény? Lesz magyar feltámadás? Messze még a szezon vége...
több mint 6 éve
SORRY! BIZTOS ÉRDEKES. BUT I DONT SPEAK ENGLISH.
Vontae el is köszönt, úriember módjára:
"This isn't how I pictured retiring from the NFL.
But in my 10th NFL season, I have been doing what my body has been programmed to do: Get ready to play on game day. I've endured multiple surgeries and played through many different injuries throughout my career and, over the last few weeks, this was the latest physical challenge.
But today on the field, reality hit me fast and hard: I shouldn't be out there anymore.
I meant no disrespect to my teammates and coaches. But I hold myself to a standard. Mentally, I always expect myself to play at a high level. But physically, I know today that isn't possible, and I had an honest moment with myself. While I was on the field, I just didn't feel right, and I told the coaches, 'I'm not feeling like myself.'
I also wondered: Do I want to keep sacrificing?
And truthfully, I do not because the season is long, and it's more important for me and my family to walk away healthy than to willfully embrace the warrior mentality and limp away too late.
This was an overwhelming decision, but I'm at peace with myself and my family. I choose to be grateful to God for allowing me to play the game that I have loved as a boy until I turned 30 years old. I choose to be grateful to God for being a part of the NFL and making lifelong friends over the last decade. There were roadblocks and pitfalls along the way, but I am grateful to God for all of it because he doesn't promise any of us an easy journey.
Lastly, I am grateful to God for what he has in store for me ahead, in this next chapter of my life."
Az utolsó mondatra reflektálva; ki fogad velem abban, hogy egy héten belül hirtelen ismét ereje teljében lesz, és mondjuk BB elviszi New Englandbe?
Hungarian Bill
több mint 6 éve
Mizo
49
Vegul is ez bills, itt alapelvaras a balfaszkodas.
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Vontae el is köszönt, úriember módjára:"This isn't how I pictured retiring from the NFL.
But in my 10th NFL season, I have been doing what my body has been programmed to do: Get ready to play on game day. I've endured multiple surgeries and played through many different injuries throughout my career and, over the last few weeks, this was the latest physical challenge.
But today on the field, reality hit me fast and hard: I shouldn't be out there anymore.
I meant no disrespect to my teammates and coaches. But I hold myself to a standard. Mentally, I always expect myself to play at a high level. But physically, I know today that isn't possible, and I had an honest moment with myself. While I was on the field, I just didn't feel right, and I told the coaches, 'I'm not feeling like myself.'
I also wondered: Do I want to keep sacrificing?
And truthfully, I do not because the season is long, and it's more important for me and my family to walk away healthy than to willfully embrace the warrior mentality and limp away too late.
This was an overwhelming decision, but I'm at peace with myself and my family. I choose to be grateful to God for allowing me to play the game that I have loved as a boy until I turned 30 years old. I choose to be grateful to God for being a part of the NFL and making lifelong friends over the last decade. There were roadblocks and pitfalls along the way, but I am grateful to God for all of it because he doesn't promise any of us an easy journey.
Lastly, I am grateful to God for what he has in store for me ahead, in this next chapter of my life."
Az utolsó mondatra reflektálva; ki fogad velem abban, hogy egy héten belül hirtelen ismét ereje teljében lesz, és mondjuk BB elviszi New Englandbe?
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
A második félidőben Frazier helyett McDermott hívta a D playeket. Jó látni, hogy nem csak a keret fele egy hulladék, hanem az edzői stáb is szétesik.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
Én még mindig röhögök bazdmeg 😀 Azt hittem ha valaha történik ilyen az nálunk lesz 😀Az megvan, hogy Vontae Davis félidőben bentmaradt az öltözőben és azt mondta, hogy inkább visszavonul? 😀majdnem befostam, mikor olvastam
shawnka
Amadeus
több mint 6 éve
twitter.com/B1ackSchefter/status/1041434680694923266😀
twitter.com/KenJac/status/1041448142355529733
ez megjobb 😀
twitter.com/ThomaHawkShow/status/1041500911137382400
szakadok. soha nem is gondoltam vna h ilyen megtortenhet 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Az megvan, hogy Vontae Davis félidőben bentmaradt az öltözőben és azt mondta, hogy inkább visszavonul? 😀majdnem befostam, mikor olvastam
shawnka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Az megvan, hogy Vontae Davis félidőben bentmaradt az öltözőben és azt mondta, hogy inkább visszavonul? 😀Épp most olvasom, és ez szégyen. Ha McDermott nem figyel oda, szezon végén tőle is elköszönünk, playoff ide, vagy oda.
shawnka
több mint 6 éve
Az megvan, hogy Vontae Davis félidőben bentmaradt az öltözőben és azt mondta, hogy inkább visszavonul? 😀
több mint 6 éve
Bazsinho
1 005
Sajnos utazás, miatt lemaradtam a meccsrol. Vélemények? Milyen volt Allen?
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
buffstreamz.com/watch/nfl-2.phpHajrá sport!
több mint 6 éve
persze ezt értem, de miért egy veterán elkapót? lassan nincs kinek passzolni, a kopaszok nem fogják hozni a nagy playeket a másik kopasz passzaiból 😕 na mind1
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Kerley elküldve, wtf ???Kellett a hely egy DT-nek, illetve nagyobb feladatkör vár Fosterre és McCloudra.
BillsFan
több mint 6 éve
Kerley elküldve, wtf ???
több mint 6 éve
Amúgy anno T-Rich miért lett elcserélve Clevelandből, majdnem 1300 scrimmage yard és 12 TD után?mert mar akkor is szar volt, es ezt a Brownsnal faszan eszrevettek. Grigson meg ugy volt vele,h tokosek vagyunk, ugy is PO lesz, igy csak egy viszonlag kesei 1.kort ad. Az meg kulon poen, hogy utana a mi pickunkrol mentek fel Manzielert...😀
steelwolf
jol nez ki az 1300 yard, de nem 320 touchbol...
eroltettek a futasoknal, meg ha nem is hozta a yardokat. csak 3-4 szezonig nem lehet ezt jatszani, hiaba adtak erte 2 elso kort is. Azt nem tudom, h korabban is voltak-e suly + eronleti problemai, de nalunk mar ezek is elojottek (az mellett,h olyan vak a palyan h az felelmetes).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Clevelandben biztos rasszistak.Amúgy anno T-Rich miért lett elcserélve Clevelandből, majdnem 1300 scrimmage yard és 12 TD után?Szerintem a Billsbe remekul illene Trent Richardson Peterman melle.Érdemes megnézni , nem a receiverekkel van itt a baj , és sokszor nem is a fal hibás:Az ember nézi a játékokat egymás után és az 5.-6. video után csak csóválja a fejét. Egészen durva mennyi mennyi elszalasztott lehetőség. Petermant én kedvelem (ezt letagadni kár volna, elég jól dokumentált a véleményem), de ennyi rossz döntést és rossz olvasást rossz volt nézni. Nem ő a megváltó na, tévedtem már nagyobbat is. 😀 Talán Allenbe hamarabb megjön az nfl-hez kellő tempó a döntésekben.
www.buffalorumblings.com/2018/9/12/17849242/all-22-analysis-buffalo-bills-wide-receivers-baltimore-ravens-kelvin-benjamin-nathan-peterman
BillsFan
alatriste
Stez
steelwolf
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Mert egy futónak nem illik Clevelandben 1300 yardot és 12 TD-t szereznie.Amúgy anno T-Rich miért lett elcserélve Clevelandből, majdnem 1300 scrimmage yard és 12 TD után?Szerintem a Billsbe remekul illene Trent Richardson Peterman melle.Érdemes megnézni , nem a receiverekkel van itt a baj , és sokszor nem is a fal hibás:Az ember nézi a játékokat egymás után és az 5.-6. video után csak csóválja a fejét. Egészen durva mennyi mennyi elszalasztott lehetőség. Petermant én kedvelem (ezt letagadni kár volna, elég jól dokumentált a véleményem), de ennyi rossz döntést és rossz olvasást rossz volt nézni. Nem ő a megváltó na, tévedtem már nagyobbat is. 😀 Talán Allenbe hamarabb megjön az nfl-hez kellő tempó a döntésekben.
www.buffalorumblings.com/2018/9/12/17849242/all-22-analysis-buffalo-bills-wide-receivers-baltimore-ravens-kelvin-benjamin-nathan-peterman
BillsFan
alatriste
Stez
steelwolf
több mint 6 éve
Amúgy anno T-Rich miért lett elcserélve Clevelandből, majdnem 1300 scrimmage yard és 12 TD után?Szerintem a Billsbe remekul illene Trent Richardson Peterman melle.Érdemes megnézni , nem a receiverekkel van itt a baj , és sokszor nem is a fal hibás:Az ember nézi a játékokat egymás után és az 5.-6. video után csak csóválja a fejét. Egészen durva mennyi mennyi elszalasztott lehetőség. Petermant én kedvelem (ezt letagadni kár volna, elég jól dokumentált a véleményem), de ennyi rossz döntést és rossz olvasást rossz volt nézni. Nem ő a megváltó na, tévedtem már nagyobbat is. 😀 Talán Allenbe hamarabb megjön az nfl-hez kellő tempó a döntésekben.
BillsFan
alatriste
Stez
több mint 6 éve
Szerintem a Billsbe remekul illene Trent Richardson Peterman melle.Érdemes megnézni , nem a receiverekkel van itt a baj , és sokszor nem is a fal hibás:Az ember nézi a játékokat egymás után és az 5.-6. video után csak csóválja a fejét. Egészen durva mennyi mennyi elszalasztott lehetőség. Petermant én kedvelem (ezt letagadni kár volna, elég jól dokumentált a véleményem), de ennyi rossz döntést és rossz olvasást rossz volt nézni. Nem ő a megváltó na, tévedtem már nagyobbat is. 😀 Talán Allenbe hamarabb megjön az nfl-hez kellő tempó a döntésekben.
BillsFan
alatriste
több mint 6 éve
Érdemes megnézni , nem a receiverekkel van itt a baj , és sokszor nem is a fal hibás:Az ember nézi a játékokat egymás után és az 5.-6. video után csak csóválja a fejét. Egészen durva mennyi mennyi elszalasztott lehetőség. Petermant én kedvelem (ezt letagadni kár volna, elég jól dokumentált a véleményem), de ennyi rossz döntést és rossz olvasást rossz volt nézni. Nem ő a megváltó na, tévedtem már nagyobbat is. 😀 Talán Allenbe hamarabb megjön az nfl-hez kellő tempó a döntésekben.
BillsFan
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Érdemes megnézni , nem a receiverekkel van itt a baj , és sokszor nem is a fal hibás:www.buffalorumblings.com/2018/9/12/17849242/all-22-analysis-buffalo-bills-wide-receivers-baltimore-ravens-kelvin-benjamin-nathan-peterman
több mint 6 éve
Bazsinho
1 005
Allen kezd a hétvégénMás döntést nem hozhattak volna.
Löfli
Egyébként lincshangulat lett volna , ha Peti kezd.