Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ez persze simán benne van, egy szar meccse mindenkinek lehet, és tényleg lehet, hogy Peterman lesz az első héten a kezdő. De ezt a hendikepes részt nem értem a mondandódban, a felcserés első kör miatt Allen inkább előnyben lenne max szerintem Petermanhez képest 😊Altatott. Most under the radar pedig berobban majd.Péterember az új Brady!Jaja, az első kezdésén több interceptionje volt, mint Bradynek két teljes évében, szóval biztosan így lesz 😀
alatriste
Wyatt
Amúgy nyilvan az első meccse olyan volt amilyen, de az is nyilvánvaló, hogy nem csak ennyit tud. A felcserés kiválasztás miatt Allen handicapel indul, de lehet érdemesebb volna 3-5 hétig még csak szoktatni az újoncot és mellette kipróbálni kezdőként Petermant. Ha kuka akkor meg jöhet az megváltó hatású irányítócsere.
alatriste
több mint 6 éve
Altatott. Most under the radar pedig berobban majd.Péterember az új Brady!Jaja, az első kezdésén több interceptionje volt, mint Bradynek két teljes évében, szóval biztosan így lesz 😀
alatriste
Wyatt
Amúgy nyilvan az első meccse olyan volt amilyen, de az is nyilvánvaló, hogy nem csak ennyit tud. A felcserés kiválasztás miatt Allen handicapel indul, de lehet érdemesebb volna 3-5 hétig még csak szoktatni az újoncot és mellette kipróbálni kezdőként Petermant. Ha kuka akkor meg jöhet az megváltó hatású irányítócsere.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Péterember az új Brady!Jaja, az első kezdésén több interceptionje volt, mint Bradynek két teljes évében, szóval biztosan így lesz 😀
alatriste
több mint 6 éve
Péterember az új Brady!
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Egyébként nem mozgott rosszul sem Allen, sem Peterman. Én azért bízok bennetek idén. (Kedvelem ezt a két irányítót, mert annyian leszólták őket, én meg underdog fan vagyok 😊 )
több mint 6 éve
Myles Garrett összetörte McCarront, Allan kezébe van a kezdő lehetőség. Kyle Williamst sajnálom 😕
több mint 6 éve
na bassza meg...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Az első meccs alapján annyi lejött, h megtanultuk használni KB13-at 😊 Viszont ha a sérülések jönnek, akkor nagyon nagy gebaszban leszünk, mert a cserék (főleg a 3rd stringerek) borzasztóak.Harrison Phillips személyében pedig megvan Kyle utódja, ez egyértelmű 😊
több mint 6 éve
Nem volt ez rossz elsőre! Az OFF playhívás egészen változatos volt, ehhez mi nem szoktunk hozzá 😊 Peterman nem tehetett az pickről felpattanó labda volt, kár érte addig jól nyomta, Mcarron sem rossz csak sack érzékenynek tűnik, Allen meg szépen padozzon idén, akármi is lehet belőle.
A WR csapat és az OL a nagy kérdés , bár tegnap nem tűntek rossznak.
A DEF meg simán jó lesz, Lawson és Phillips is jó volt tegnap, Tremaine meg hozza az elsőkörös formát!!
több mint 6 éve
katonadani
453
Sziasztok! Az okosoktól kérdezném:Szia!
1. Lehet tudni, hogy ki lesz a kezdő irányító?
2. Shaddy maradt nálunk, vagy elment?
Köszi a választ! (Sötét Lajos)
Buffalo Bill
1) Még nem lehet tudni.
2) Maradt, egyelőre nincs fejlemény az ügyében.
több mint 6 éve
Sziasztok! Az okosoktól kérdezném:1. Lehet tudni, hogy ki lesz a kezdő irányító?
2. Shaddy maradt nálunk, vagy elment?
Köszi a választ! (Sötét Lajos)
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mindig próbálom kitalálni a Bills szándékait a lépéseik mögött. Ritkán sikerül, na de talán majd most!
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
nézem naponta hogy mi történik a camp-en, idáig nem sok meglepő......és akkor jön Beane és leakasztja Corey Colemant. Még a végén lesz aki elkapja a disznóbőrt. Vagy nem.
BillsFan
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
nézem naponta hogy mi történik a camp-en, idáig nem sok meglepő...Amennyi térdszalag szakadásos hír szokott ilyenkor jönni, lehet ez a legjobb.
BillsFan
több mint 6 éve
nézem naponta hogy mi történik a camp-en, idáig nem sok meglepő...
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Követi valaki a történéseket vagy még tart a "Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
Nem fognak kapkodni érte...hát van bajPedig szerettem volna ha esetleg visszahozzuk, ezek szerint nem véletlen h nem...lehet a Shady mezem is eladóvá válik ha igaz....
fuzovelkifele.com/2018/07/lesean-mccoyt-nagyon-sulyos-dolgokkal-vadoljak/
😕
braxa88
dande
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
hát van bajPedig szerettem volna ha esetleg visszahozzuk, ezek szerint nem véletlen h nem...lehet a Shady mezem is eladóvá válik ha igaz....
fuzovelkifele.com/2018/07/lesean-mccoyt-nagyon-sulyos-dolgokkal-vadoljak/
😕
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
hát van bajfuzovelkifele.com/2018/07/lesean-mccoyt-nagyon-sulyos-dolgokkal-vadoljak/
😕
több mint 6 éve
Josh a kezdőkkel gyakorol nem is rosszul, de az egyik passzba Hyde belenyúl és meg is van az első Tremaine INT!!
több mint 6 éve
Sziasztok!😀😀😀😀😀
Olvasgatva az oldal jövőjével kapcsolatos híreket, én örülök annak, hogy nem kell máshova is regisztrálni. Egyébként sem vagyok az a szívesen költözködős típus, ráadásul itt azért van egy mag, amelynek a hozzászólásait szívesen olvasom, nemcsak ebben a témában.
Hungarian Bill
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Sziasztok!Olvasgatva az oldal jövőjével kapcsolatos híreket, én örülök annak, hogy nem kell máshova is regisztrálni. Egyébként sem vagyok az a szívesen költözködős típus, ráadásul itt azért van egy mag, amelynek a hozzászólásait szívesen olvasom, nemcsak ebben a témában.
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Na most, hogy marad minden, visszatérek.
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Ugyanmár, én a Bills topicot is csak miattad olvasom.Az OTA első hetét az első csapattal kezdte, aztán...azóta egy szót sem írnak róla 😀
(Na meg Peteman miatt, dobálgat már?) 😀
akdestroyer
Ezen a héten McCarron kapta meg a lehetőséget az első csapattal, de ha Allen így tolja, ahogy, akkor Péterember és McCarron is megy benchet sikálni.