Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Ugyanmár, én a Bills topicot is csak miattad olvasom.(Na meg Peteman miatt, dobálgat már?) 😀
több mint 6 éve
nincs köze a két dolognak egymáshoz...de az igazság az, hogy mizantróp vagyok.Már megint ezek az idegen szavak.
Helmut Zimmer
És ez az elváltozás a transzszexuálistól a szociopatáig tartó skálán kb merre helyezkedik el? 😀
Amúgy meg gondolhattam volna mert a miz visszafelé zim.
akdestroyer
Az egyik tengely az istenem de szép vagyoktól, a az én mennyországomban én vagyok az istenen át a "senkinek sem kívánok jobb világot, a fájdalmam éles és konstans"-ig
www.youtube.com/watch?v=g9Ikq5chBy0
A másik tengelyen az van, hogy tele van a faszom embertársaimmal, és mára mindenki -1ről indul, nincs kedvem új barátságokat kötni, és azt is megértem, ha velem sem akarnak barátkozni. (sokat költöztem, túl sok embert tanítottam).
www.youtube.com/watch?v=HiA5l3kMp9I
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
...de az igazság az, hogy mizantróp vagyok.Már megint ezek az idegen szavak.
Helmut Zimmer
És ez az elváltozás a transzszexuálistól a szociopatáig tartó skálán kb merre helyezkedik el? 😀
Amúgy meg gondolhattam volna mert a miz visszafelé zim.
több mint 6 éve
Édesem ezt a kis maradék levest még hazavinném, csak öntse a zsebembe?Amúgy az FD topicon lesznek egyszer focihoz kapcsolódó HSz-ek is?Szerintem meg tudunk oldani mindent, ha veszel egy naplót 😊Pedig kúrvára örültem, mert átköltöztem volna, és ott írtam volna meg a disztópikus szösszenetem...Nem jön vissza senki, az a forum mindenképpen marad. 😊alkalmatlan tárgyon elkövetett kísérlet, ahhoz írnod kell a szakadár fórumra... bár mostmár úgyis visszajönnek.Csak szakadárkodni próbálok.Falembereket kár volt odairni, csak tNem is szeretem a Clemson falembereket... :/attól még disznólassú.ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Helmut ZimmerO'nealLawson bácsi? Frazier elég rendesen felszopkodta, hogy lefogyott és egészen más mentalitással is jelent meg az edzéseken, de szerintem várjuk meg mit mutat élesben.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
sutianap
Muffalo_Bafia
hüjjjék, feleslegesen tettek bele egy csomó energiát.
Helmut Zimmer
Shawn84
Eleinte azt hittem, hogy magányra vágyom, de az igazság az, hogy mizantróp vagyok.
Helmut Zimmer
Shawn84
Helmut Zimmer
Sok lett amúgy is az entrofista, s szétárad a szeretet, a punksdead, sehogyse jó. Igazibul Robert Smith várom valami reménytelen szomorúval kivégezne.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Shawn84
8 527
természetesen,csak épp a hsz frissítéssel bajlódunk és ezt teszteljük. Hamarosan indulás van.Amúgy az FD topicon lesznek egyszer focihoz kapcsolódó HSz-ek is?Szerintem meg tudunk oldani mindent, ha veszel egy naplót 😊Pedig kúrvára örültem, mert átköltöztem volna, és ott írtam volna meg a disztópikus szösszenetem...Nem jön vissza senki, az a forum mindenképpen marad. 😊alkalmatlan tárgyon elkövetett kísérlet, ahhoz írnod kell a szakadár fórumra... bár mostmár úgyis visszajönnek.Csak szakadárkodni próbálok.Falembereket kár volt odairni, csak tNem is szeretem a Clemson falembereket... :/attól még disznólassú.ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Helmut ZimmerO'nealLawson bácsi? Frazier elég rendesen felszopkodta, hogy lefogyott és egészen más mentalitással is jelent meg az edzéseken, de szerintem várjuk meg mit mutat élesben.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
sutianap
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Shawn84
Eleinte azt hittem, hogy magányra vágyom, de az igazság az, hogy mizantróp vagyok.
Helmut Zimmer
Shawn84
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Amúgy az FD topicon lesznek egyszer focihoz kapcsolódó HSz-ek is?Szerintem meg tudunk oldani mindent, ha veszel egy naplót 😊Pedig kúrvára örültem, mert átköltöztem volna, és ott írtam volna meg a disztópikus szösszenetem...Nem jön vissza senki, az a forum mindenképpen marad. 😊alkalmatlan tárgyon elkövetett kísérlet, ahhoz írnod kell a szakadár fórumra... bár mostmár úgyis visszajönnek.Csak szakadárkodni próbálok.Falembereket kár volt odairni, csak tNem is szeretem a Clemson falembereket... :/attól még disznólassú.ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
sutianap
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Shawn84
Helmut Zimmer
Shawn84
több mint 6 éve
Shawn84
8 527
Szerintem meg tudunk oldani mindent, ha veszel egy naplót 😊Pedig kúrvára örültem, mert átköltöztem volna, és ott írtam volna meg a disztópikus szösszenetem...Nem jön vissza senki, az a forum mindenképpen marad. 😊alkalmatlan tárgyon elkövetett kísérlet, ahhoz írnod kell a szakadár fórumra... bár mostmár úgyis visszajönnek.Csak szakadárkodni próbálok.Falembereket kár volt odairni, csak tNem is szeretem a Clemson falembereket... :/attól még disznólassú.ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
sutianap
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Shawn84
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Pedig kúrvára örültem, mert átköltöztem volna, és ott írtam volna meg a disztópikus szösszenetem...Nem jön vissza senki, az a forum mindenképpen marad. 😊alkalmatlan tárgyon elkövetett kísérlet, ahhoz írnod kell a szakadár fórumra... bár mostmár úgyis visszajönnek.Csak szakadárkodni próbálok.Falembereket kár volt odairni, csak tNem is szeretem a Clemson falembereket... :/attól még disznólassú.ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
sutianap
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Shawn84
több mint 6 éve
Shawn84
8 527
Nem jön vissza senki, az a forum mindenképpen marad. 😊alkalmatlan tárgyon elkövetett kísérlet, ahhoz írnod kell a szakadár fórumra... bár mostmár úgyis visszajönnek.Csak szakadárkodni próbálok.Falembereket kár volt odairni, csak tNem is szeretem a Clemson falembereket... :/attól még disznólassú.ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
sutianap
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Szerkesztette: Shawn84
több mint 6 éve
alkalmatlan tárgyon elkövetett kísérlet, ahhoz írnod kell a szakadár fórumra... bár mostmár úgyis visszajönnek.Csak szakadárkodni próbálok.Falembereket kár volt odairni, csak tNem is szeretem a Clemson falembereket... :/attól még disznólassú.ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
sutianap
Muffalo_Bafia
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Csak szakadárkodni próbálok.Falembereket kár volt odairni, csak tNem is szeretem a Clemson falembereket... :/attól még disznólassú.ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
sutianap
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
Falembereket kár volt odairni, csak tNem is szeretem a Clemson falembereket... :/attól még disznólassú.ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Nem is szeretem a Clemson falembereket... :/attól még disznólassú.ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
attól még disznólassú.ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
ShaqShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=Y-dZ8uDKvDIwww.szakadarfoci.huMár bedobtam a dolgot a "Szakadár" közösségben 😊 E mondtam amit e mondtam. Uff.Shaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Shawn84
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Kevésbé követtem a free agencytezt már nem mondtuk free agency után? Mörfi ugy ki lett tömve, mint a libapaplanKimondhatjuk, hogy nem jött be?fogyogat, mer kevés a DB - meg is próbálták eladni a Cincinek, de ott meg Ross foglala elj a jó pozikatShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer
sutianap
több mint 6 éve
www.szakadarfoci.huMár bedobtam a dolgot a "Szakadár" közösségben 😊 E mondtam amit e mondtam. Uff.Shaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Shawn84
több mint 6 éve
ezt már nem mondtuk free agency után? Mörfi ugy ki lett tömve, mint a libapaplanKimondhatjuk, hogy nem jött be?fogyogat, mer kevés a DB - meg is próbálták eladni a Cincinek, de ott meg Ross foglala elj a jó pozikatShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Shawn84
8 527
Work in progressKimondhatjuk, hogy nem jött be?fogyogat, mer kevés a DB - meg is próbálták eladni a Cincinek, de ott meg Ross foglala elj a jó pozikatShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Kimondhatjuk, hogy nem jött be?fogyogat, mer kevés a DB - meg is próbálták eladni a Cincinek, de ott meg Ross foglala elj a jó pozikatShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
sutianap
több mint 6 éve
Shawn84
8 527
Már bedobtam a dolgot a "Szakadár" közösségben 😊 E mondtam amit e mondtam. Uff.Shaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
fogyogat, mer kevés a DB - meg is próbálták eladni a Cincinek, de ott meg Ross foglala elj a jó pozikatShaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Szerkesztette: sutianap
több mint 6 éve
Shaq korallzátonyról van valami hír?Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Valahogy tanulni kell. Amúgy, Allen lassan, de biztosan férfiszerelemmel felérő kapcsolatot fog kialakítani Robert Fosterrel, nagyon érzik egymást. Még a végén keretet fog az ember.OTA-hírek: Allen elvezette a two-minute driveot TD-ig, a többiek nem.De Peterman látta, és ez bíztató.
Muffalo_Bafia
Helmut Zimmer