Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
szinte mindegy ki kezd, ha az első 5 meccset túléli az maga lesz a csoda 😊
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Peterman a kezdő QB.
több mint 6 éve
Sok a kérdés ebben a csapatban , 3-13 és 6-10 között bármilyen szezont futhatunk 😊
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
www.scoopnest.com/user/SI_Swimsuit/863446342596743168-katherine-webb-mccarron-is-one-hot-momma-y-all-Kár, hogy a felesége is megy vele...Érte hányadik kört kaptatok?
Hungarian Bill
Zolika
Egyértelműen első körös matéria 😉
Na de hogy ON is legyünk: szvsz ezzel eldőlt, hogy Peterman lesz a kezdő irányító. Allent még nem szabad - főleg ilyen fal mögött - kinyírni. Egyébként is mintha Daboll rendszere perpill jobban feküdne Nate-nek.
A védelemmel gond nem lesz, Edmunds nálam mindenképp DROY-esélyes. Kellett végre egy ilyen LB a csapatba, aki horizontálisan így be tudja játszani a pályát. Secondary papíron jó, reméljük a rozsda is lekerült a Bengals ellen, mert ott nem épp a legjobb arcát mutatta az egység.
Jövő héten már nem babra megy a játék, remélhetőleg a topic is aktívabb lesz 😊
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Azt nem tudom, de néhány körre be lehetne nevezni a lányzónál, az biztosKár, hogy a felesége is megy vele...Érte hányadik kört kaptatok?
Hungarian Bill
Zolika
több mint 6 éve
Zolika
912
Kár, hogy a felesége is megy vele...Érte hányadik kört kaptatok?
Hungarian Bill
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Azért nem semmi ahogy AJ megnyerte a meccset!Ő már biztosan nem, elcseréltük a Raidershez egy ötödik körösért. Kár, hogy a felesége is megy vele...
Most akkor ki lesz a kezdő?
steelwolf
több mint 6 éve
bogjosi
1 499
Corey Coleman CUT ...rövid házasság volt.....ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
Azért nem semmi ahogy AJ megnyerte a meccset!Most akkor ki lesz a kezdő?
több mint 6 éve
Na ezt kár volt megnézni... de legalább kiderült hogy mi lenne ha Allen kezdene egy ritka gyenge O-line mögött!A kezdő DEF is kritikán aluli volt , secondary is többször engedett nagy játékokat és a pass rush is egy nagy nulla volt. Talán a run def kezd kialakulni, csak hogy pozitiv dolgokat is mondjak 😊
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Allent agyonverték?lényegében igen...folyamatosan nyomás alatt játszott és kapott is rendesen...de nincs agyrázkódása szerencsére
ThundersNFL
több mint 6 éve
Allent agyonverték?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
hát eddig elég szar sajnos Allen...le kellene nyugodnia, mondjuk nem mintha az OL segítené a munkáját
több mint 6 éve
Végre felélénkült a Bills topic! 😆Én az NFL schedule nevű mobil alkalmazást ajánlom!
több mint 6 éve
Egyébként a the Score nevű sportoldal androdios alkalmazását is ajánlom szeretettel, én azt használom nemcsak NFL-l kapcsolatban, s nagyon jól bevált nekem.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Kicsit fura a diskurzus...az NFL.com főoldalán ott van fent a menüben, hogy scores...ennél könnyebben nem megtalálhatóak az eredmények szerintem. Rögtön előhozza, és kiválasztod a fordulót, majd meccset és ennyi 😊Mondjuk kicsit néztem, amikor nem tudtam ott váltani a fordulók között, de az adblocker deaktiválásával megoldódott a probléma 😀
Ahogy alább írták, play-by-play is lehet nézni, meg minden playa statja ott van.
Chargers LT
Mondjuk nem feltétlenül egy konkrét meccset akar csak megnézni az ember, nekem meg már tényleg az a legegyszerűbb, hogy a csapatokról ott megtalálok mindent 😊
több mint 6 éve
Kicsit fura a diskurzus...az NFL.com főoldalán ott van fent a menüben, hogy scores...ennél könnyebben nem megtalálhatóak az eredmények szerintem. Rögtön előhozza, és kiválasztod a fordulót, majd meccset és ennyi 😊Ahogy alább írták, play-by-play is lehet nézni, meg minden playa statja ott van.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Mobile app meg még kurva lassú is... 😕Az nfl.com évről évre egyre ratyibb, de én már évek óta úgy csinálom, hogy rámegyek a standingsre, ott kiválasztom a csapatokat, amiket meg akarok nézni, és azoknak az adatlapjáról mindent elérsz plJa, pont ugyanezt csinálom én is, normális statok után is fél napot kell kutatni, teljesen átláthatatlan lett az oldal.
Wyatt
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Az nfl.com évről évre egyre ratyibb, de én már évek óta úgy csinálom, hogy rámegyek a standingsre, ott kiválasztom a csapatokat, amiket meg akarok nézni, és azoknak az adatlapjáról mindent elérsz plJa, pont ugyanezt csinálom én is, normális statok után is fél napot kell kutatni, teljesen átláthatatlan lett az oldal.
Wyatt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Az nfl.com évről évre egyre ratyibb, de én már évek óta úgy csinálom, hogy rámegyek a standingsre, ott kiválasztom a csapatokat, amiket meg akarok nézni, és azoknak az adatlapjáról mindent elérsz pl
több mint 6 éve
Meccs közben is folyamatosan frissül, plusz ha rámész a game centerre, szinte play-by-play látod mi voltSziasztok! Nem tudom, mi a különlegesség a szezon előtti meccsekben, de az eredményeket szinte lehetetlen megtalálni. Hiába keresem az NFL, vagy a Bills honlapján az első hét eredményét, csak annyit tudok, hogy kikaptunk, ha nem tévedek, a Carolinától. Tudna valaki többet is írni?Eredményekért az eredmenyek.com is elég jó hely, ha nem a részletekre kíváncsi az ember.
Köszönöm, előre is!
Buffalo Bill
Link: www.eredmenyek.com/amerikai-futball/usa/nfl/eredmenyek/
Gerichill
www.nfl.com/scores
több mint 6 éve
Gerichill
526
Sziasztok! Nem tudom, mi a különlegesség a szezon előtti meccsekben, de az eredményeket szinte lehetetlen megtalálni. Hiába keresem az NFL, vagy a Bills honlapján az első hét eredményét, csak annyit tudok, hogy kikaptunk, ha nem tévedek, a Carolinától. Tudna valaki többet is írni?Eredményekért az eredmenyek.com is elég jó hely, ha nem a részletekre kíváncsi az ember.
Köszönöm, előre is!
Buffalo Bill
Link: www.eredmenyek.com/amerikai-futball/usa/nfl/eredmenyek/
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Sziasztok! Nem tudom, mi a különlegesség a szezon előtti meccsekben, de az eredményeket szinte lehetetlen megtalálni. Hiába keresem az NFL, vagy a Bills honlapján az első hét eredményét, csak annyit tudok, hogy kikaptunk, ha nem tévedek, a Carolinától. Tudna valaki többet is írni?eredményekről általában itt:
Köszönöm, előre is!
Buffalo Bill
összefoglalókat meg itt találsz:
www.youtube.com/watch?v=hrCC4dMqp_I
több mint 6 éve
Sziasztok! Nem tudom, mi a különlegesség a szezon előtti meccsekben, de az eredményeket szinte lehetetlen megtalálni. Hiába keresem az NFL, vagy a Bills honlapján az első hét eredményét, csak annyit tudok, hogy kikaptunk, ha nem tévedek, a Carolinától. Tudna valaki többet is írni?Köszönöm, előre is!
több mint 6 éve
Allen lesz a kezdő a Bengals ellen , McCarron mégsem törte el a kulcscsontját !!