Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Tegnap győztünk, aztán senki sincs sehol. Pedig izgalmas meccs lehetett.
Buffalo Bill
Igazából nem volt az, jó meg semmiképpen sem. (Kinek mi a jó?!)
Ên évekig próbálkoztam írni ide, jól eldumáltam magammal, mémi túlzással. Nem igazán van kedvem vitatkozni arról, hogy miért húzza vissza Kyle Williams Tyrodot, hogy utóbbi Superbowl MVP legyen.

Csodálkozni nem kell az érdeklődés hiányán. Ez még Rex csapata, sajnos a foci új nagyasszonya Kim Pegula még nem érkezett meg látványosan. A jó hír viszont az, hogy a hatalmat átvette az FO felett.

Kevesen tudják, hogy a nagy Lemieux féle bajnok Penguins mögött ugyanaz a Denise DeBartolo volt a vaslédy, aki most borús tekintetű anyukaként nézi, ahogy erősen undergraduate fiacskája éppen lebontja a nagyapai örökséget, ami nem kevesebb, mint a San Francisco 49-ers. Szóval azért én szkeptikus vagyok a hokiban sikeres nagyasszonyokkal, de Pegulánétől mégis sokat várok.

Amúgy Rexet divat szídni. Én most nem tenném, mert végre látok tüzet a csapatban. Hozzáteszem két hete nem tudom mikor éreztem legkellemetlenebbül magam. Amikor Sherman félremagyarázott( lófaszt, engedve antiszociális démonainak manipulálni próbált) egy szabályt, vagy amikor Rex leseggezte, nem a legsajnálatra méltóbb mégis Carpenterné volt. A kedvencem azonban mégiscsak az a pillanat volt, amikor az edzőzseni, aki saját szobrának köszön a Colliseumnál, és a Century linken is azt kérte Rextől, hogy inkább foglalkozzon a saját csapatával.
Nehéz volt ezt kiheverni, nade tekintetünk a horizonton legyen.
TGA
mivan K.Will-lel????
sutianap
Szőlős Rulez! Mindenekelőtt!

Figyelj, napnál világosabb, hogy nem a támadósoron múlik, főleg nem Tyrodon a PO. Ennél tovább megyek, megvertük a New Englandet náluk, itthon kikaptunk, de Tyrod egyedül nem tudja megverni a Pats védelmet.
Nekem a seattlei meccs is X szagú volt. Ez a Bills nem hogy PO képes, de SB képes főleg, ha Watkins is visszatér, és Shady nem törik össze.
A baj csak az, hogy a védelem középszerű, és olyan játékosok, mint Kyle Williams sem képesek kiemelkedőt nyújtani, ezért nem hogy SB nem lesz, de PO sem. Ennyi röviden.
TGA
Hogy ezzel tényleg nem sikerült felcukkolnom senkit (a komment szinte minden mondata kifordítja az igazságot), az is azt jelenti, hogy a Bills szurkolók elfogytak. 😊

Innentől már mindegy, hogy a bútort, vagy a lányokat cserélné a madame, mert ..a kuplerájt kell!

Gondoltam csinálok egy virtuális sírkövet és ráírok olyan neveket, akiknek a karrierjét ez a franchise nem hagyta kiteljesedni az utóbbi 10 évben.
Mondjuk az első név: Aaron Schobel...

Az még megvan, hogy:
- 4. kört fizetett a Seattle Lynchért?! -és abban az évben meg is született "Beastmode"
- Jason Peterssel 1. tisztességes évében annyi pénzért lehetett volna hosszabbítani amennyiért sztár Tackle nem kelt volna ki az ágyból?
- Aaron Maybin 6 sackkel fejezte be a pályáját?
- Withner 3x lett Pro Bowler miután lelépett?

Tényleg, melyik volt az utóbbi 10-12 év legsötétebb faszsága?
TGA
Manuel, bárcsakneláttamvóna

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Bocsánat, kicsit lemaradtam, de Lynn mikor került ki a képből, mint lehetséges HC? Nem ő volt az elsőszámú jelölt?
taxilovearsenal
De, így volt, viszont most csak spekulálni tudunk!

Az volt a mondás, hogy a Jets elleni meccsen megnézik mennyire válik be Lynn, mint HC.
Erre a meccsre konkrétan megmondta neki Whaley, hogy Manuel kezd.
Lynn lenyilatkozta, hogy QB cserét parancsba kapta, nem az ő döntése... miután nem kevés melót tett Taylorba. Nem is volt igazán lelkes. Ráadásul a csapat két oszlopa (érted oszlopa 😊 ) a két Ryan kiesett.
A meccs fertelmes volt... és jöttek a nevek. Richard megmondta, hogy köszi de most a rájátszásra koncentrál.Beki pedig megírta, hogy McDermedt lesz az edző.

Én hoznék az NFL helyében egy szabályt, hogy 5 egymást követő vesztes szezon, vagy 10 év alatt 7 vesztes szezon után köteles a tulajdonos megvételre felajánlani a csapatot.

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
taxilovearsenal 42
Bocsánat, kicsit lemaradtam, de Lynn mikor került ki a képből, mint lehetséges HC? Nem ő volt az elsőszámú jelölt?
több mint 7 éve
Tegnap győztünk, aztán senki sincs sehol. Pedig izgalmas meccs lehetett.
Buffalo Bill
Igazából nem volt az, jó meg semmiképpen sem. (Kinek mi a jó?!)
Ên évekig próbálkoztam írni ide, jól eldumáltam magammal, mémi túlzással. Nem igazán van kedvem vitatkozni arról, hogy miért húzza vissza Kyle Williams Tyrodot, hogy utóbbi Superbowl MVP legyen.

Csodálkozni nem kell az érdeklődés hiányán. Ez még Rex csapata, sajnos a foci új nagyasszonya Kim Pegula még nem érkezett meg látványosan. A jó hír viszont az, hogy a hatalmat átvette az FO felett.

Kevesen tudják, hogy a nagy Lemieux féle bajnok Penguins mögött ugyanaz a Denise DeBartolo volt a vaslédy, aki most borús tekintetű anyukaként nézi, ahogy erősen undergraduate fiacskája éppen lebontja a nagyapai örökséget, ami nem kevesebb, mint a San Francisco 49-ers. Szóval azért én szkeptikus vagyok a hokiban sikeres nagyasszonyokkal, de Pegulánétől mégis sokat várok.

Amúgy Rexet divat szídni. Én most nem tenném, mert végre látok tüzet a csapatban. Hozzáteszem két hete nem tudom mikor éreztem legkellemetlenebbül magam. Amikor Sherman félremagyarázott( lófaszt, engedve antiszociális démonainak manipulálni próbált) egy szabályt, vagy amikor Rex leseggezte, nem a legsajnálatra méltóbb mégis Carpenterné volt. A kedvencem azonban mégiscsak az a pillanat volt, amikor az edzőzseni, aki saját szobrának köszön a Colliseumnál, és a Century linken is azt kérte Rextől, hogy inkább foglalkozzon a saját csapatával.
Nehéz volt ezt kiheverni, nade tekintetünk a horizonton legyen.
TGA
mivan K.Will-lel????
sutianap
Szőlős Rulez! Mindenekelőtt!

Figyelj, napnál világosabb, hogy nem a támadósoron múlik, főleg nem Tyrodon a PO. Ennél tovább megyek, megvertük a New Englandet náluk, itthon kikaptunk, de Tyrod egyedül nem tudja megverni a Pats védelmet.
Nekem a seattlei meccs is X szagú volt. Ez a Bills nem hogy PO képes, de SB képes főleg, ha Watkins is visszatér, és Shady nem törik össze.
A baj csak az, hogy a védelem középszerű, és olyan játékosok, mint Kyle Williams sem képesek kiemelkedőt nyújtani, ezért nem hogy SB nem lesz, de PO sem. Ennyi röviden.
TGA
Hogy ezzel tényleg nem sikerült felcukkolnom senkit (a komment szinte minden mondata kifordítja az igazságot), az is azt jelenti, hogy a Bills szurkolók elfogytak. 😊

Innentől már mindegy, hogy a bútort, vagy a lányokat cserélné a madame, mert ..a kuplerájt kell!

Gondoltam csinálok egy virtuális sírkövet és ráírok olyan neveket, akiknek a karrierjét ez a franchise nem hagyta kiteljesedni az utóbbi 10 évben.
Mondjuk az első név: Aaron Schobel...

Az még megvan, hogy:
- 4. kört fizetett a Seattle Lynchért?! -és abban az évben meg is született "Beastmode"
- Jason Peterssel 1. tisztességes évében annyi pénzért lehetett volna hosszabbítani amennyiért sztár Tackle nem kelt volna ki az ágyból?
- Aaron Maybin 6 sackkel fejezte be a pályáját?
- Withner 3x lett Pro Bowler miután lelépett?

Tényleg, melyik volt az utóbbi 10-12 év legsötétebb faszsága?

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
Egy dologban legalább egyetértés van 😊

Király, megint cseréljük a bútorokat, a lányok meg maradnak.TGA
Picit olyan ez, mint miután a góré kicseréli a kupiban a lányokat.Hungarian Bill

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Bár nem McDermott volt az elsődleges jelölt, akinek örültem volna, azért választhattunk volna rosszabbul is. Egyesek szerint ő az anti-Ryan, egy részletekben elmerülő, workaholic edző. Mikor még Phillyben volt DC, az ottani kritikus drukkerek nagyon imádták, Carolinában már kicsit más volt a megítélése.

Picit olyan ez, mint miután a góré kicseréli a kupiban a lányokat. Mert itt úgy gondolom, hogy Peguláék szava bírt döntő jelentőséggel. És az előreláthatólag öt éves szerződésajánlat sem azt súgja, hogy rövid távra tervezünk vele, ez pedig nem feltétlen kompatibilis azzal, hogy derék GM-ünknek jövőre villantani kell valamit, vagy tényleg repül.
több mint 7 éve
Azt hiszem, nem csalódtunk...

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
No, McDermott kinevezése is hivatalos.

Buffalo Bills ‏@buffalobills
IT’S OFFICIAL. We’ve agreed with Sean McDermott to become head coach of the Buffalo Bills!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
DC várhatóan a Panthers jelenlegi LB coachja, Al Holcomb lesz.
több mint 7 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora
Sean McDermott has agreed to become the next head coach of the Buffalo Bills.
Beki
Akkor most indul a futas McCoy-ert...
Rolni
McCoy már nálunk van 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Beki
Rolni
Igen, amennyiben nem jönne össze, úgy Norv Turner nevét is bedobták.
több mint 7 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 680 — Raiders fan
Beki

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet
A good sign: #Panthers DC Sean McDermott will have a 2nd interview with the #Bills today, source said. Could wrap up soon if it goes well.

Itt is eldőlni látszik a HC kérdés.
Beki
Nem szabad karizmatikus, erős embert hozni, önálló vízióval. Jóleszez!

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet
A good sign: #Panthers DC Sean McDermott will have a 2nd interview with the #Bills today, source said. Could wrap up soon if it goes well.

Itt is eldőlni látszik a HC kérdés.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért jó tanítómesterei voltak, JJ, Reid, Rivera. Hátha, sikerült ellesnie egy két jó dolgot.
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
És McCoy az OC a tervek szerint. Meglássuk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nagyon úgy néz ki, hogy McDermott lesz a HC

twitter.com/viccarucci/status/819004570621906946

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Kyle Williams nem biztos hogy jövőre visszatér.... a maga csendes módján rettenetesen tele van a rózsaszín cipellője. 😕
TGA
várjuk a Steelersbe egy gyürüér
sutianap
Whaleyt vigyétek, ő hazavágyik 😊
TGA
Dug akkó gyött el mikora húdemennyire szenzációs Kolber aztamindenitneki, csak ugye négyéves caphellt csináltak, mer annyira betekeredtek az átsruktúrálósdiba, hogy Timmonson meg Benen kívül ki lett vágva mindenki, akinek a szerződését babrálgatták. Mosmán nem viszi el senki
sutianap
Akkor is vigyétek haza, engem az sem érdekel ha Szőlősre költözik, és temetőt gondoz, (legalább szem előtt lesz) de Buffaloból menjen el.
Egy kártékony, inkompetens, nyálas, balfasz, akinek csak víziója, karizmája, és kapcsolatrendszere nincs.
Ha olyan jó scout, mint hírlik róla, akkor dobják le a Szír határ mögé azt figyeljen meg...bár biztos vagyok abban, hogy rögtön első este leugrana valamelyik Hezbollah által ellenőrzött boltba, mondjuk dugóhúzóért...a balfasz gyökér... mondjuk nem lenne kár.
TGA
Mindenesetre valakinek tetszik a segge, addig ott riszálja kanadába

több mint 7 éve
Kyle Williams nem biztos hogy jövőre visszatér.... a maga csendes módján rettenetesen tele van a rózsaszín cipellője. 😕
TGA
sutianap
TGA
Dug akkó gyött el mikora húdemennyire szenzációs Kolber aztamindenitneki, csak ugye négyéves caphellt csináltak, mer annyira betekeredtek az átsruktúrálósdiba, hogy Timmonson meg Benen kívül ki lett vágva mindenki, akinek a szerződését babrálgatták. Mosmán nem viszi el senki
sutianap
Akkor is vigyétek haza, engem az sem érdekel ha Szőlősre költözik, és temetőt gondoz, (legalább szem előtt lesz) de Buffaloból menjen el.
Egy kártékony, inkompetens, nyálas, balfasz, akinek csak víziója, karizmája, és kapcsolatrendszere nincs.
Ha olyan jó scout, mint hírlik róla, akkor dobják le a Szír határ mögé azt figyeljen meg...bár biztos vagyok abban, hogy rögtön első este leugrana valamelyik Hezbollah által ellenőrzött boltba, mondjuk dugóhúzóért...a balfasz gyökér... mondjuk nem lenne kár.

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
TGA
sutianap
TGA

Szerkesztette: sutianap

több mint 7 éve
TGA
sutianap

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
TGA

több mint 7 éve

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
 9gag.com/gag/aZBX7K9?sc=gif
😀