Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 8 éve
A fasz azon oldalán (ahol Ti vagytok a bíróknál) mindig könnyebb ugye.halálos ágyadon is ezen fogsz sírniHa sérült játékos miatt áll az óra, akkor le kell mennie egy playre a pályáról vagy ha van időkérés azzal lehet kiváltani!Ha Seattle és MNF akkor ezt a mondatot kb előre be lehet gépelni.
A kicker ellen pedig egy UNR 15yard +5 yard offside-ot kellet volna ítélni, azt hiszem a bírói crew megkapja a negatív értékelést de ez már rajtunk nem segít..
A Miami vereségen ment el a hajó...
BillsFan
Francos bírók soha nem úgy akarják aztán a végén valahogy mégis úgy sikerül. Ki érti ezt....
Bazzani
braxa88
Szerkesztette: Bazzani
több mint 8 éve
braxa88
12 534
halálos ágyadon is ezen fogsz sírniHa sérült játékos miatt áll az óra, akkor le kell mennie egy playre a pályáról vagy ha van időkérés azzal lehet kiváltani!Ha Seattle és MNF akkor ezt a mondatot kb előre be lehet gépelni.
A kicker ellen pedig egy UNR 15yard +5 yard offside-ot kellet volna ítélni, azt hiszem a bírói crew megkapja a negatív értékelést de ez már rajtunk nem segít..
BillsFan
Francos bírók soha nem úgy akarják aztán a végén valahogy mégis úgy sikerül. Ki érti ezt....
Bazzani
több mint 8 éve
Ha sérült játékos miatt áll az óra, akkor le kell mennie egy playre a pályáról vagy ha van időkérés azzal lehet kiváltani!Ha Seattle és MNF akkor ezt a mondatot kb előre be lehet gépelni.
BillsFan
több mint 8 éve
Ha sérült játékos miatt áll az óra, akkor le kell mennie egy playre a pályáról vagy ha van időkérés azzal lehet kiváltani!A kicker ellen pedig egy UNR 15yard +5 yard offside-ot kellet volna ítélni, azt hiszem a bírói crew megkapja a negatív értékelést de ez már rajtunk nem segít..
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 8 éve
Kedves Bills fanok!Nagyon rendben volt a gameplan a 2. negyed nem kellett volna, ennek ellenére fasza volt a csapat. Meg kell oldani a mélységi védekezést, mert hínárhajú barátaink erősen kilógnak lefelé a teljesítményükkel. Williams nagyon hiányzott.
Szerintem idên sem lesz Po sajnos, de legalább talált a csapat egy alkalmas támadó koordinátort. Szerintem év végén váltja Rexet.
Sherman tényleg nem dirty.... Szegénykém annál sokkal komolyabb démonokkal küzd. Nem vagyok szakember, tehát nem ítélkezem.
Én csak egy kisvirágot, egy nárciszt szoktam rajzolni, amikor Shermünk valami hasonlót mùvel, de már nekem sem poén.
Üdv.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
köszi, afelett átsiklottam. én bírom shermant, nem neveztem dirtynek, de azért szabályos nem volt, valahogy hivatkoznom kellett a dologra 😊 kösz a magyarázatot.válaszoltam alábbigen, de kellett csinalni egy spikeot előtte, azt nem értettem teljesen. a szabálytalanság után, a delay of game-es fg try előtt. összefoglalóban jó nagy wtf-nek tűnik.csak az összefoglalót láttam. miért nem rúghatott a csapat újra FG-t Sherman akciója után?Rúghatott, de kimaradt...
winston
Ott a zebrán sem álltak a helyzet magaslatán... Csak az offsideot fújták le szükségtelen durvaságot nem így + az FG team csinált egy delay of gamet amiért 54 yardról kellett rúgniuk. Ha a zebrák nem vakok akkor 34 yardos FG-nek kellett volna jönnie
ThundersNFL
winston
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
válaszoltam alábbigen, de kellett csinalni egy spikeot előtte, azt nem értettem teljesen. a szabálytalanság után, a delay of game-es fg try előtt. összefoglalóban jó nagy wtf-nek tűnik.csak az összefoglalót láttam. miért nem rúghatott a csapat újra FG-t Sherman akciója után?Rúghatott, de kimaradt...
winston
Ott a zebrán sem álltak a helyzet magaslatán... Csak az offsideot fújták le szükségtelen durvaságot nem így + az FG team csinált egy delay of gamet amiért 54 yardról kellett rúgniuk. Ha a zebrák nem vakok akkor 34 yardos FG-nek kellett volna jönnie
ThundersNFL
winston
több mint 8 éve
igen, de kellett csinalni egy spikeot előtte, azt nem értettem teljesen. a szabálytalanság után, a delay of game-es fg try előtt. összefoglalóban jó nagy wtf-nek tűnik.csak az összefoglalót láttam. miért nem rúghatott a csapat újra FG-t Sherman akciója után?Rúghatott, de kimaradt...
winston
ThundersNFL
több mint 8 éve
csak az összefoglalót láttam. miért nem rúghatott a csapat újra FG-t Sherman akciója után?Rúghatott, de kimaradt...
winston
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
braxa88
12 534
csak az összefoglalót láttam. miért nem rúghatott a csapat újra FG-t Sherman akciója után?mert ápolták a kickert, és azután le kell mennie.
winston
igy spykoltak egyet, és az utána lévő playben már jött a FG, ami kimaradt
Shermnare annyit, h minden FGnál meg szélen blokkolni, most ez így sikerült, nem így akarta, aki dirtynek nevezi v szidja emiatt az nem ismeri.
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
csak az összefoglalót láttam. miért nem rúghatott a csapat újra FG-t Sherman akciója után?
több mint 8 éve
Hungarian Bill
1 540
Egy nagyon élvezhető meccsen ismételten a szimpatikus vesztes szerepében tetszelegtünk. Sajnos hiába bírózunk, a mérleg negatív, és 4-5-el mehetünk pihenni.Kár ezért a meccsért, mert a szezon elején mindenki buktát várt Seattle-ben, a Miami elleni vereséget helyre lehetett volna hozni. Sajnos ezt most a sors, és a zebrák nem így akarták.
Ettől függetlenül le a kalappal az egész csapat előtt, két földöntúli Graham-elkapás, meg a sporik a Seattle javára billentették a meccset. TT szerintem a legjobb meccsét játszotta eddig Bills-mezben.
Jó kis csapat ez, a labda mindkét oldalán. Maradjon is így, és akkor előbb-utóbb csak jönnek a győzelmek is. 😊
több mint 8 éve
Hungarian Bill
1 540
Végre újabb MNF!Remélhetőleg megérte kivenni holnapra kivenni egy szabadnapot, és fényes győzelmet láthatunk majd hajnalban! 😊
Let's go Buffalo!
több mint 8 éve
Percy Harvin visszatért a visszavonulásból, gyün hozzátok megmenteni a szezont 😊A fejfájást meg meghagyta a tényleges nyugger évekre
peterk2005
Draft
több mint 8 éve
MOPED 😊L.Alexander 9 sacknél tart idén, minden meccsen csinált min 0.5 sacket, az előző 9 szezonjában meg összesen csinált 9 darabot. Hogyan lesz egy 33éves, 10. szezonjá csapató STemből sack leader?PED?😊
braxa88
Pari
Draft
több mint 8 éve
Percy Harvin visszatért a visszavonulásból, gyün hozzátok megmenteni a szezont 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Sziasztok! Ha a négy vereséget nézem, azok közül csak egy ördögtől való: a delfineket el kellett volna verni, ha komolyan gondoljuk a PO-t. A többi belefér A' propos: hol tudjátok nézni a meccseket?
több mint 8 éve
L.Alexander 9 sacknél tart idén, minden meccsen csinált min 0.5 sacket, az előző 9 szezonjában meg összesen csinált 9 darabot. Hogyan lesz egy 33éves, 10. szezonjá csapató STemből sack leader?PED?😊
braxa88
több mint 8 éve
L.Alexander 9 sacknél tart idén, minden meccsen csinált min 0.5 sacket, az előző 9 szezonjában meg összesen csinált 9 darabot. Hogyan lesz egy 33éves, 10. szezonjá csapató STemből sack leader?ez a maddenbug tipikus esete
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
L.Alexander 9 sacknél tart idén, minden meccsen csinált min 0.5 sacket, az előző 9 szezonjában meg összesen csinált 9 darabot. Hogyan lesz egy 33éves, 10. szezonjá csapató STemből sack leader?
több mint 8 éve
Williamsről nincsenek jó hírek.... Egyik kedvenc kis játékosom.Landry emberül bocsánatot kért, látszik a bocsánatkérésén, hogy rohadtul megbánta...de akkor is kurvára nem árt néha gondolkozni.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Hungarian Bill
1 540
Szóról-szóra egyetértek, csak én ezt game-manager QB-nak hívom. Nem véletlen az, hogy hátrányból, amikor nagyon kell valamit villantani, nem tudja hozni a kulcsfontosságú játékokat a levegőben. Meg kell kövessem ugyanakkor, hogy nincs egy jó possession-receiverünk sem, aki pedig volt (Woods), az kidőlt.Sajna ez van, ha Shady nem 100%-os. 😕 TT-ra nem lehet felépíteni egy gameplant.Ez igaz, de TT arról nem tehet, hogy a védelem belseje ekkorát betlizett, arról sem tehet, hogy kapott hány zacsit is?
Hozni kellett volna ezt a meccset, mert most jön csak a feketeleves. 😕
Hungarian Bill
Frontok Qrva gyengék voltak- szerintem.
Pont, ahogy Gabo írta, ha működött volna a többi egység, akkor TT lett volna a legkisebb bajunk. Nem állítom, hogy top irányító (közel sem), de egy megbízható srác, aki tisztességesen megcsinálja a házit, és meccsről meccsre teljesít.
Tudom, hogy nem varrtad a nyakába, szóval nincs félreértés, csak azt akartam hangsúlyozni, hogy a frontok megkotlottak, sajnos 😕
TGA
Ez van, még semmi sincs veszve, borzasztó hullámzó az AFC idén, de piszok nehéz lesz az elkövetkezendő két meccs.
több mint 8 éve
Sajna ez van, ha Shady nem 100%-os. 😕 TT-ra nem lehet felépíteni egy gameplant.Ez igaz, de TT arról nem tehet, hogy a védelem belseje ekkorát betlizett, arról sem tehet, hogy kapott hány zacsit is?
Hozni kellett volna ezt a meccset, mert most jön csak a feketeleves. 😕
Hungarian Bill
Frontok Qrva gyengék voltak- szerintem.
Pont, ahogy Gabo írta, ha működött volna a többi egység, akkor TT lett volna a legkisebb bajunk. Nem állítom, hogy top irányító (közel sem), de egy megbízható srác, aki tisztességesen megcsinálja a házit, és meccsről meccsre teljesít.
Tudom, hogy nem varrtad a nyakába, szóval nincs félreértés, csak azt akartam hangsúlyozni, hogy a frontok megkotlottak, sajnos 😕
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Hungarian Bill
1 540
Sajna ez van, ha Shady nem 100%-os. 😕 TT-ra nem lehet felépíteni egy gameplant.Hozni kellett volna ezt a meccset, mert most jön csak a feketeleves. 😕