Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Egyelőre semmi tervszerűséget nem látok, ahhoz egy kib*szott jó draftnak kéne történnie, hogy ne sereghajtók legyünk. Se QB, egy komplett LB-sor hiányzik (!), se #1WR (Stevie szerintem nem az továbbra sem...), se bal oldali Guard, se #2 CB (McK nickelbe még elmegy)... Rengeteg hiányposztunk van. Urlacher most lett szabad, na ő pont az az ember lenne, akit el tudnék itt képzelni vezérként. Kérdés, hogy mennyi maradt még neki a tankban, és hogy Mackóként akar-e visszavonulni.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Valaki amúgy lát az eddigi megmozdulásokban (cut, FA) tervszerűséget? Mert nekem eddig csak az jött le hogy Draftról építkezik a csapat egyes egedül. Marrone tapasztalataira támaszkodva. pedig ezt még Chip Kelly se vállalta be, aki azért nem kicsit név egyetemi szinten.E. J. Manuel viziten. Ha engem kérdeztek 95% hogy Nassibot hozza Marrone.Shawn84mindegy is, szar is le van szarva. Lesz külön liga lesz a kiállni képtelen csapatoknak.Helmut Zimmer
több mint 11 éve
E. J. Manuel viziten. Ha engem kérdeztek 95% hogy Nassibot hozza Marrone.Shawn84mindegy is, szar is le van szarva. Lesz külön liga lesz a kiállni képtelen csapatoknak.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Fitz pedig 2 évre Titán lett.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
E. J. Manuel viziten. Ha engem kérdeztek 95% hogy Nassibot hozza Marrone.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Most Hasselbeck-kel hoztak össze minket, aki kezdő szeretne lenni, legalábbis harcolni ezért a helyért. Lehet rámegyünk az 1/1-re?Hungarian BillA Colts vitte.
több mint 11 éve
Opossum védelem, lefekszenek és halottnak tettetik magukat.4 év 12 milla Lawson szerződése. Ez még vállalható is.Hungarian Billmilyen védelmet játszotok? 4-3?Amadeus91
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Most Hasselbeck-kel hoztak össze minket, aki kezdő szeretne lenni, legalábbis harcolni ezért a helyért. Lehet rámegyünk az 1/1-re?
több mint 11 éve
hiányosat, mert amennyi hiányposztunk van, azt nem tudjuk draftról feltölteni!4 év 12 milla Lawson szerződése. Ez még vállalható is.Hungarian Billmilyen védelmet játszotok? 4-3?Amadeus91
Óriási gratu az FO-nak az aktivitásért!
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Hibrid, még magunk se tudjuk, hogy mely felállás lesz nagyobb %-ban a snapeknél.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 901
4 év 12 milla Lawson szerződése. Ez még vállalható is.Hungarian Billmilyen védelmet játszotok? 4-3?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
ha van egy kis eszünk akkor O-Line draft lesz, T-Jax idén irányit és jövőre QB-t húzunk!!BillsFan1. kör Warmack, 2. kör QB, 3. kör WR.
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
4 év 12 milla Lawson szerződése. Ez még vállalható is.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
ha van egy kis eszünk akkor O-Line draft lesz, T-Jax idén irányit és jövőre QB-t húzunk!!BillsFanNem nagyon hozzák a kirúgottak helyére az FA-kat. Csak Lawson jött eddig.
több mint 11 éve
ha van egy kis eszünk akkor O-Line draft lesz, T-Jax idén irányit és jövőre QB-t húzunk!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Csodás, Levitre cseréje, Rinehart is megy, méghozzá ő a Chargersbe. Nagyon véknyak lettünk a támadófal oldalán...
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Manny Lawson érkezik.
több mint 11 éve
Most, hogy lassan elfogy a csapat, érdemes lenne venni a Ninerstől néhány picket!😊
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Nix és a Bucs GM Dominik beszélgettek egy kicsit; Have fun!deadspin.com/pranksters-record-two-nfl-gms-discussing-free-agency-ov-452366184?utm_campaign=socialflow_deadspin_twitter&utm_source=deadspin_twitter&utm_medium=socialflow
Ez még Fitz kivágása előtt volt. Legalább Buddy elismeri, hogy hülyeséget csinált akkor, amikor azt a zsíros szerződést elérakta.
több mint 11 éve
Cardsal nagy QB run leszThundersNFLMeglepődnék ha QB-t húznánk az elsőben
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Levitre pedig ahogy azt sejteni lehetett, nem marad velünk, megy a Titansbe.Igazából Fitzpatrick egy szerethető csávó volt, akiről sokáig azt hittük, hogy ő lehet a megváltó. Sajnos nem így történt, később derült ki, hogy alapvető fizikai hiányosságokban szenved, így a cut elkerülhetetlen volt, ahogy így már a QB-draft is vagy első, vagy második körben.
Sok sikert ettől függetlenül Fitzpatricknak!
több mint 11 éve
csodálkoztam volna ha kifizetjük a 3 millert neki 😊
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Cardsal nagy QB run lesz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Előre Genyóért vagy hátra Nassibért 😀The Buffalo Bills have released QB Ryan Fitzpatrick.Shawn84ez komoly, nekem meglepetés. Nem a legjobb, de nem is a legrosszabb, rá azért lehetett volna egy csapatot építeni.davemayer
több mint 11 éve
The Buffalo Bills have released QB Ryan Fitzpatrick.Shawn84ez komoly, nekem meglepetés. Nem a legjobb, de nem is a legrosszabb, rá azért lehetett volna egy csapatot építeni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal