Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
The Buffalo Bills have released QB Ryan Fitzpatrick.
több mint 11 éve
mckelvin maradt.
4év 20milla. na ez érdekes. braxa88
Returnerként klasszis, ha végre beváltja CB-ként is a hozzá fűzött reményeket, akkor abszolút jó befektetés. De van egy olyan sejtésem, hogy csak ST-ben fogjuk tudni hasznát venni...

Egyébként Bryan Scottot is sikerült újraigazolni.Hungarian Bill
Ennyit mások is adtak volna neki. Kellett a depth. Jobbat úgyse tudtak volna hozni csak drágábban.
több mint 11 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
mckelvin maradt.
4év 20milla. na ez érdekes. braxa88
Returnerként klasszis, ha végre beváltja CB-ként is a hozzá fűzött reményeket, akkor abszolút jó befektetés. De van egy olyan sejtésem, hogy csak ST-ben fogjuk tudni hasznát venni...

Egyébként Bryan Scottot is sikerült újraigazolni.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
mckelvin maradt.
4év 20milla. na ez érdekes.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Aaron(Schobel) was one of the most underrated guys on the field. He was to beat me twice a day...

Szerintetek ki mondta ezt? 😊Helmut Zimmer
Valaki a Patsből?Shawn84
Akár Matt Light is mondhatta volna. Szerintem a mai napig összerezzen, ha ezt a nevet hallja...Boston
lehet,de őt nem kétszer verte meg egy meccsen 😛
ha valaki megverte walter jonest egy meccsen 2x, az már nagy szó 😊
több mint 11 éve
The lights are finally out.

Merriman is visszavonul... Mikor majd' két és fél éve idekerült, reménykedtem benne, hogy lehet még olyan, mint a Boltsnál. De sajnos nem lett már sosem a régi. 😕
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Aaron(Schobel) was one of the most underrated guys on the field. He was to beat me twice a day...

Valaki a Patsből?Shawn84
Akár Matt Light is mondhatta volna. Szerintem a mai napig összerezzen, ha ezt a nevet hallja...

Do your job
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 359 — Josh testamentuma
Walter Jones 😊 a 71-es
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes

Peters?

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve

Valaki a Patsből?
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 359 — Josh testamentuma

Szerintetek ki mondta ezt? 😊
több mint 11 éve
Úgy néz ki, hogy Fitzpatrick napjai meg vannak számlálva, 13-áne esedékes neki egy 3M-es roster bonus, addig lehet kiteszitek.Beki
Én nem hiszem azt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Úgy néz ki, hogy Fitzpatrick napjai meg vannak számlálva, 13-áne esedékes neki egy 3M-es roster bonus, addig lehet kiteszitek.
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Buffalo tagging S Jairus Byrd means Bills G Andy Levitre is free to leave and he will be one of the hottest free agents on the market.
több mint 11 éve
Bills assigned the franchise tag to FS Jairus Byrd.Stez
Hosszú idő után először használtuk a taget. Remélem minél hamarabb sikerül összehozni egy hosszútávú szerződést vele.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Bills assigned the franchise tag to FS Jairus Byrd.

több mint 11 éve
Kelsay visszavonult 10 év után. Nem volt ugyan a szívem csücske, de egyvalami elvitathatatlan volt tőle; amikor a pályán volt, mindent megtett a csapatért, úgyhogy ezért minimum egy kalapemelés jár neki!

Sok sikert a civil életben Chris!Hungarian Bill
Nagytakarítás van itt is. Komolyan egyre több a hasonlóság az Eaglesel. Csak itt még nem igazán értem, hogy mit akar Marrone megvalósítani. És, hogy kivel.
több mint 11 éve
Kelsay visszavonult 10 év után. Nem volt ugyan a szívem csücske, de egyvalami elvitathatatlan volt tőle; amikor a pályán volt, mindent megtett a csapatért, úgyhogy ezért minimum egy kalapemelés jár neki!

Sok sikert a civil életben Chris!
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
David Nelsonnal nem hosszabbítunk, így tőle is elköszöntünk. Sajnálom a srácot, az egyik kedvencem volt... Valaki biztos jól fog vele járni, nagyon jó slot receiver.Hungarian Bill
😊 😊 😊 😊
több mint 11 éve
David Nelsonnal nem hosszabbítunk, így tőle is elköszöntünk. Sajnálom a srácot, az egyik kedvencem volt... Valaki biztos jól fog vele járni, nagyon jó slot receiver.
több mint 11 éve
Az elmúlt napok történései: McGee kivágva, T-Jax újraigazolva.
több mint 11 éve
Az a hír járja, hogy Barnett nem felelt meg a fizikai teszten, ezért a cut.Hungarian Bill
nem találtam infót; ennyire súlyos volt a térdsérülése? (mintha végigjátszotta volna a tavalyi szezont)sapka
Meg a tavaly előttit is. Csuklósérülése volt korábban, legutóbb amiatt került még Green Bayben IR-re, de a kivágásában közrejátszhat az is, hogy nagyjából 3,5 millát spórolunk meg vele. Sőt, úgy gondolom, hogy ez játszik inkább benne szerepet.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Az a hír járja, hogy Barnett nem felelt meg a fizikai teszten, ezért a cut.Hungarian Bill
nem találtam infót; ennyire súlyos volt a térdsérülése? (mintha végigjátszotta volna a tavalyi szezont)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Az a hír járja, hogy Barnett nem felelt meg a fizikai teszten, ezért a cut.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
most olvastam a Bills kirakta Barnettet, volt egy normális LB😊sapka
Nekem is leesett az állam! Sheppard annyira nem vált be, tényleg szükség volt erre? Oké, hogy több mint 3 milliót fogtatok vele, de amúgy sem volt rossz a helyzet.leeon83
nem is olyan rég játszott itt egy TKO-Fletcher duó a fénykorukban..., minek?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!