Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 11 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
most olvastam a Bills kirakta Barnettet, volt egy normális LB😊sapka
Nekem is leesett az állam! Sheppard annyira nem vált be, tényleg szükség volt erre? Oké, hogy több mint 3 milliót fogtatok vele, de amúgy sem volt rossz a helyzet.
több mint 11 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
most olvastam a Bills kirakta Barnettet, volt egy normális LB😊sapka
És George Wilson is cut. Mindkettő stabil kezdő volt ebben a defense-ben, lehet, hogy a Jetsből jönnek emberkék a helyükre.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
most olvastam a Bills kirakta Barnettet, volt egy normális LB😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Donald Jones ősztől már nem játszik nálunk, nem kap tőlünk tendert.Hungarian Bill
És vajon Byrd itt fog játszani? Mennyi esélyt láttok rá? Mert Phillyben is hajlandóak baromi sok pénzt áldozni rá szerintem.Shawn84
A legfrissebb adatok szerint 16,8 millával vagyunk a cap alatt. Ez akár még arra is elég lehet, hogy Byrd és Levitre is visszatérjen hozzánk, nem kell egyiküket sem elengednünk. De én még mindig kitartok amellett, hogyha választanunk kéne, akkor Byrd maradjon.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Andre Reed megint lemaradt a Hall of Fame-tagságról, ezúttal épphogy megelőzte Cris Carter...Hungarian Bill
Nem igazság. Reed a kedvenc elkapóm az NFL-ben valaha játszott WR-ek közül. Most már előbb-utóbb csak bekerül.
több mint 11 éve
Donald Jones ősztől már nem játszik nálunk, nem kap tőlünk tendert.Hungarian Bill
És vajon Byrd itt fog játszani? Mennyi esélyt láttok rá? Mert Phillyben is hajlandóak baromi sok pénzt áldozni rá szerintem.
több mint 11 éve
Donald Jones ősztől már nem játszik nálunk, nem kap tőlünk tendert.
több mint 11 éve
Andre Reed megint lemaradt a Hall of Fame-tagságról, ezúttal épphogy megelőzte Cris Carter...
több mint 11 éve
Meghosszabbítottuk a torontói szerződést, ennek értelmében 2017-ig 6 meccset fogunk játszani Kanadában, szezononként egy alapszakasz-meccset, és egy előszezon-meccset 2015-ben.

Nem igazán örülök ennek a hírnek, mert semmi hangulata nincs a torontói meccseknek, ezt több játékos is nyilatkozta. De hát az üzlet az üzlet...
több mint 11 éve
Byrd is megy a Pro Bowlra 😊
több mint 11 éve
Apró szépségtapasz erre a szezonra; mivel Ngata és Rice is mennek a Super Bowlra, így Kyle Williams és Spiller ugranak be helyettük az AFC Pro Bowl-keretébe! Gratulálok nekik, maximálisan megérdemelte mindkettő!
több mint 11 éve
Ugyan itt a nagy stábalakítás közepette kisebb szerepet kapott, de ne felejtsük el, hogy a stadiont is fel tervezzük újítani. Íme az első fotók:

www.buffalobills.com/media-center/photo-gallery/Stadium-Renovation-Renderings/f880b12e-c166-4ed6-9660-223cc9dde508Hungarian Bill
Ez jóformán csak belül látszik. Mondjuk én szeretem így ahogy van kinézetre. Nem szeretném ha azon változtatnának.
több mint 11 éve
Ugyan itt a nagy stábalakítás közepette kisebb szerepet kapott, de ne felejtsük el, hogy a stadiont is fel tervezzük újítani. Íme az első fotók:

www.buffalobills.com/media-center/photo-gallery/Stadium-Renovation-Renderings/f880b12e-c166-4ed6-9660-223cc9dde508
több mint 11 éve
Az edzői stáb többi tagja:

Eric Ciano

Head Strength and Conditioning

Donnie Henderson

Defensive Backs

Chuck Driesbach

Linebackers

Tyrone Wheatley

Running Backs

Jim O’Neil

Linebackers

Greg Adkins

Tight Ends

Anthony Weaver

Defensive Line

Brian Fleury

Defensive Quality Control

Samson Brown

Assistant Defensive Backs

Jason Rebrovich

Defensive Quality Control
több mint 11 éve
Crossman kinyírta a topikot.
Nem csodálom.
Őszinte részvétem.Bazzani
Nézzük pozitívan. Nincs az a Crossman aki megállíthatja Spillert. Ha meg van Marioék leverik mint a szart 😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
Crossman kinyírta a topikot.
Nem csodálom.
Őszinte részvétem.

több mint 11 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 525 — Bowl Winner
Crossman, hát ez lol.😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 11 éve
Természetesen senki se jön vissza a régi stábból, pedig az OL-edzőt, D'Alessandrist jó lett volna megtartani. Helyette a cuse OL-edzője, Dan Adkins jön majd.

Eddig felemásak a gondolataim, Pettine idehozatalának nagyon örülök, de eredetileg arról volt szó, hogy NFL-szinten tapasztalt szakemberek jönnek ide. Naja, Crossman tapasztalt, csak azért nem ártana a minőségre is adni...

Eddig ez a stáb inkább Marrone haverjaiból áll, és nem olyanokból, akik tényleg NFL-szinten bizonyított, jó hírnevű szakemberek lennének...
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
húúz baszki részvétem srácok, a liga legrosszabb ST edzője...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Jézus Mária, a detroiti Crossman lett az új ST-coach. Biztos, hogy ő kell nekünk ide? Borzasztó volt a detroiti különleges egység. A Lions-topicban most örömtáncot járnak...
több mint 11 éve
Pettine-el már készült egy interjú is a hivatalos oldalon. Szerintem nála jó kezekben lesz a védelem, a Jets-fanok is sajnálták, hogy elment. Azt mondta, hogy nem leszünk se 3-4-es, se 4-3-as csapat, egy agresszív védelmet próbál majd itt is kialakítani, csak úgy, mint Jerseyben. Kíváncsi vagyok, lesz-e esetleg valaki, akit hoz magával.Hungarian Bill
Agresszívra számíthattok, rengeteg blitz-el.Beki
Az a kedvencem 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Pettine-el már készült egy interjú is a hivatalos oldalon. Szerintem nála jó kezekben lesz a védelem, a Jets-fanok is sajnálták, hogy elment. Azt mondta, hogy nem leszünk se 3-4-es, se 4-3-as csapat, egy agresszív védelmet próbál majd itt is kialakítani, csak úgy, mint Jerseyben. Kíváncsi vagyok, lesz-e esetleg valaki, akit hoz magával.Hungarian Bill
Agresszívra számíthattok, rengeteg blitz-el.
több mint 11 éve
Pettine-el már készült egy interjú is a hivatalos oldalon. Szerintem nála jó kezekben lesz a védelem, a Jets-fanok is sajnálták, hogy elment. Azt mondta, hogy nem leszünk se 3-4-es, se 4-3-as csapat, egy agresszív védelmet próbál majd itt is kialakítani, csak úgy, mint Jerseyben. Kíváncsi vagyok, lesz-e esetleg valaki, akit hoz magával.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan ‏@caplannfl
Bills announced Nathaniel Hackett as offensive coordinator and Mike Pettine as defensive coordinator.
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Az a baj ezzel, hogy ezt a "K-Gun" dolgot pont abban az időszakban erőltettük, amikor Hackett itt dolgozott.Hungarian Bill
De ez a "modernizált" változata 😊.
Én amúgy nem vagyok a híve annak, h beskatulyázzak valakit az alapján, h korábban kinek a keze alatt dolgozott és milyen rendszert futtattak ott. Először a Syracuse-nál derülhetett ki, hogy Ő milyen rendszert futtat és a Big Eastben működött ez az O, ott pedig nincsenek azért olyan rossz védelmek.
Ez a srác fiatal, és elég tehetséges ahhoz, h OC lehetett 31 évesen egy Syracuse-ban, miután 2 nfl csapatnál volt OQC, előtte meg a Stanfordnál volt offensive assistant meg minden egyéb 3 évig. A Cardinalnál a most már 7 éve a Western Michigan HC-ja, Bill Cubit volt az OC-a, aki egy igen jó O-t működtet egy ideje, utána pedig a neves QB coach, Walt Harris lett a HC és OC "fölötte". Nem idióták vették körül folyamatosan.
Persze mondanom se kell, hogy besültünk vele Trent Edwards-szal együtt. Ezért vagyok szkeptikus, mert jelenleg nem látok olyan irányítót, aki ezt a rendszert tudná futtatni.Hungarian Bill
A hangsúly a "jelenleg"-en kell, hogy legyen 😊. Vannak ebben a mostani QB class-ban remek QB-k, de ahogy Helmut is írta, lehet, hogy a 3. körben fog ilyen érkezni (pl a kedvencem, Zac Dysert).

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!