Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én itt egy OL draftot jobbnak tartok első körben. másodikra úgyis marad még jó WR. Nem olyan jó ez a fal. 1 éve még nagy gáz volt meg minden, aztán jobbak voltak mint vártuk, most meg azért muszáj erősíteni.A pass rusher draftot mindenesetre kihúzhatjuk a képzeletbeli listáról.Hungarian BillAzért ezt az elkapósort nem nevezném közel sem elitnek, Donald Jones fakezű, de sérülékeny, Nelson slotba ideális, Parrishtől szerintem megválunk úgyis. Esetleg Floyd draftolása lehet még opció.Hungarian Bill1/10-nél bőven lesz választási lehetőség.Shawn84
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
A pass rusher draftot mindenesetre kihúzhatjuk a képzeletbeli listáról.Azért ezt az elkapósort nem nevezném közel sem elitnek, Donald Jones fakezű, de sérülékeny, Nelson slotba ideális, Parrishtől szerintem megválunk úgyis. Esetleg Floyd draftolása lehet még opció.Hungarian Bill1/10-nél bőven lesz választási lehetőség.Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Azért ezt az elkapósort nem nevezném közel sem elitnek, Donald Jones fakezű, de sérülékeny, Nelson slotba ideális, Parrishtől szerintem megválunk úgyis. Esetleg Floyd draftolása lehet még opció.Hungarian Bill1/10-nél bőven lesz választási lehetőség.
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Azért ezt az elkapósort nem nevezném közel sem elitnek, Donald Jones fakezű, de sérülékeny, Nelson slotba ideális, Parrishtől szerintem megválunk úgyis. Esetleg Floyd draftolása lehet még opció.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ő könnyen lehet hogy a 49erben köt ki. De szerintem nem is kell ő feltétlen ide. Egész jó kis elkapósor van már. még drafton esetleg lehet csinosítgatni. OL-be nem akarnak embert?Adam Schefter @AdamSchefterMost már ideje feltenni a pontot az i-re, mert két nagyobb nevű játékos igazolásáról volt szó. Még egy Manningham-kaliberű WR beleférne a büdzsébe szerintem.Hungarian Bill
Buffalo has met most of the conditions for a deal for Texans free agent LB Mario Williams and is "close to a deal." Answer "real soon."Shawn84
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Adam Schefter @AdamSchefterMost már ideje feltenni a pontot az i-re, mert két nagyobb nevű játékos igazolásáról volt szó. Még egy Manningham-kaliberű WR beleférne a büdzsébe szerintem.
Buffalo has met most of the conditions for a deal for Texans free agent LB Mario Williams and is "close to a deal." Answer "real soon."Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Adam Schefter @AdamSchefterBuffalo has met most of the conditions for a deal for Texans free agent LB Mario Williams and is "close to a deal." Answer "real soon."
több mint 12 éve
Manningham iránt is érdeklődünk, de a kalapban benne van még a 49ers és a Dolphins is. Mivel a delfinek tegnap trédelték el Marshallt, nekik van talán a legnagyobb sanszuk arra, hogy elvigyék #1 WR-nek, itt ugye Stevie mögött csak második lenne, többek között ezért nem jött Meachem se, noha az ajánlatunk gyakorlatilag megegyezett a Chargersével.Reiff pl. simán, de Martin se lenne nagy reach, Kalil meg vlaszeg korábban kimegy.
Bell pedig a Cardsnál volt viziten, őt szerintem el fogjuk veszteni. Ha Marióval összejönne a gigaszerződés, akkor a drafton inkább egy Tackle húzása lenne ésszerű, kérdés, hogy van-e olyan, aki megéri az 1/10-et.Hungarian Bill
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mario Williams has left 1 Bills Drive for the evening. He plans to stay in Buffalo for the evening and return to 1 Bills Drive in the am.
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Manningham iránt is érdeklődünk, de a kalapban benne van még a 49ers és a Dolphins is. Mivel a delfinek tegnap trédelték el Marshallt, nekik van talán a legnagyobb sanszuk arra, hogy elvigyék #1 WR-nek, itt ugye Stevie mögött csak második lenne, többek között ezért nem jött Meachem se, noha az ajánlatunk gyakorlatilag megegyezett a Chargersével.Bell pedig a Cardsnál volt viziten, őt szerintem el fogjuk veszteni. Ha Marióval összejönne a gigaszerződés, akkor a drafton inkább egy Tackle húzása lenne ésszerű, kérdés, hogy van-e olyan, aki megéri az 1/10-et.
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Meachem éppen most San Diegóba írt alá 4 évre, Williams pedig egyelőre szerződés nélkül jött el Buffaloból. Túl szép volt, hogy igaz legyen....iktriadAnnyival azért kijavítanálak, hogy a legfrissebb hírek szerint Mario még mindig Buffalóban van, de egy másik csapat meglátogatása is képben van nála.
több mint 12 éve
A league source tells WGR 550 Buffalo the Bills "fully expect" to sign free agents Mario Williams and Robert Meachem within the next 24 hours.Ezt a "liga szorszot" meg tökönrúgták. Pffff, mennyit lehet keresni ilyen szorszoskodással vajon? Mario Williams Magnum keze alatt, ilyen védőfalban, hát nem lenne rossz. Drafton pedig jöhet elkapó.
Nem gondoltam volna,hogy a Bills ennyire rámozdul a piacra.undisputedly
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Meachem éppen most San Diegóba írt alá 4 évre, Williams pedig egyelőre szerződés nélkül jött el Buffaloból. Túl szép volt, hogy igaz legyen....
több mint 12 éve
A league source tells WGR 550 Buffalo the Bills "fully expect" to sign free agents Mario Williams and Robert Meachem within the next 24 hours.Nem gondoltam volna,hogy a Bills ennyire rámozdul a piacra.
több mint 12 éve
Eléggé szűkmarkúak vagytok Mario Williams kapcsán.Te jó Isten! Azt a szűkmarkú k*rva eget ránk! 😂
Állítólag a legjobban fizetett Def playerré szeretnétek tenni, 91.5m+ total money és 42+ garantált 6 évre elvileg az offeretek.fetomy
több mint 12 éve
Eléggé szűkmarkúak vagytok Mario Williams kapcsán.Állítólag a legjobban fizetett Def playerré szeretnétek tenni, 91.5m+ total money és 42+ garantált 6 évre elvileg az offeretek.
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Én is Bills-szurkolóhoz hűen eléggé pesszimistán állok ehhez, sokkal inkább tartok valószínűnek egy Mincey-igazolást, vagy esetleg megvárjuk, míg Freeneyt kivágja a Colts. Azért Meachem is jól jönne ebbe a támadógépezetbe.Ha összejönne, akkor elhinném, hogy történik vmi!Maradhatna is, hamár eljön... 😊NewmanSzerintem odadobjuk neki a nagy lét, és maradni is fog.Hungarian Bill
Mi ezeket a liciteket nem szoktuk nyerni, sajnos!Helmut Zimmer
de azért elképzelni egy védőfalban a két Williamset, és Dareust... Inkább kiveszem a kezem a biliből
több mint 12 éve
Ha összejönne, akkor elhinném, hogy történik vmi!Szerintem odadobjuk neki a nagy lét, és maradni is fog.Hungarian BillMario Williams jön majd vizitre.Hungarian BillMaradhatna is, hamár eljön... 😊Newman
Mi ezeket a liciteket nem szoktuk nyerni, sajnos!
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Szerintem odadobjuk neki a nagy lét, és maradni is fog.Mario Williams jön majd vizitre.Hungarian BillMaradhatna is, hamár eljön... 😊Newman
több mint 12 éve
szaba
10 544
Meachem is jön. - vizitre of korz.
több mint 12 éve
Mario Williams jön majd vizitre.Hungarian BillMaradhatna is, hamár eljön... 😊
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Mario Williams jön majd vizitre.
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Hát akkor mire vége a Bayern meccsének, egy BL-továbbjutás mellett addigra már lehet örülni V-Jax leigazolásának 😊Este 10-kor megnyílik a szabadügynök-piac. Nix nyilatkozott, két nagynevű spílert szeretnénk péntekig a sorainkban tudni.21 órakor nyit magyar idő szerint, mert óra átállítás volt amerikában. 😉Proxi
23 millió della cap space van, ehhez hozzájön még a Redskins-Cowboys duó büntetéséből szétosztott 1,6 milla.
V-Jaxet Merriman és Stevie is nagyon-nagyon csábítgatja, nekem ő lenne az egyik tippem, akire nagyon is rá fogunk hajtani ma.Hungarian Bill
több mint 12 éve
Este 10-kor megnyílik a szabadügynök-piac. Nix nyilatkozott, két nagynevű spílert szeretnénk péntekig a sorainkban tudni.21 órakor nyit magyar idő szerint, mert óra átállítás volt amerikában. 😉
23 millió della cap space van, ehhez hozzájön még a Redskins-Cowboys duó büntetéséből szétosztott 1,6 milla.
V-Jaxet Merriman és Stevie is nagyon-nagyon csábítgatja, nekem ő lenne az egyik tippem, akire nagyon is rá fogunk hajtani ma.Hungarian Bill
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Este 10-kor megnyílik a szabadügynök-piac. Nix nyilatkozott, két nagynevű spílert szeretnénk péntekig a sorainkban tudni.23 millió della cap space van, ehhez hozzájön még a Redskins-Cowboys duó büntetéséből szétosztott 1,6 milla.
V-Jaxet Merriman és Stevie is nagyon-nagyon csábítgatja, nekem ő lenne az egyik tippem, akire nagyon is rá fogunk hajtani ma.