Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 12 éve
2. Körben jöhetne egy jó OLB prospect, kicsit keskenyek vagyunk ezen a fronton1. Tackle lesz 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nyugi, már dolgozunk Sancho helyettesítésének beszerzésén, mert az OL-ünk nem változik és sajna a Dareus-Williams duó összetöri őt. 😕Én is erre gondoltam. Fasza lesz ez a D# az már biztos.Shawn84Ezzel az igazolással már tényleg a Bills a második csapatom. A kérdésem annyi, hogy így visszaállva 4-3ra mennyire megfelelő ez az LB állomány?Shawn84OLB-re szükség lenne, belül rendben vagyunk!BillsFan
több mint 12 éve
dugo93
4 224
Nagyon jó! Nem is tudom melyiknek örüljek jobban, hogy Luckot békén fogja hagyni, vagy hogy Bradyt fogja elrendezni :rolleyes: 😀 😀
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én is erre gondoltam. Fasza lesz ez a D# az már biztos.OLB-re szükség lenne, belül rendben vagyunk!BillsFanSosem adtunk még egy szabadügynöknek se ennyi lóvét a franchise történetében. Sztem RW Jr. rossz gyógyszert vett be reggel 😊Hungarian BillEzzel az igazolással már tényleg a Bills a második csapatom. A kérdésem annyi, hogy így visszaállva 4-3ra mennyire megfelelő ez az LB állomány?Shawn84
több mint 12 éve
OLB-re szükség lenne, belül rendben vagyunk!Ezzel az igazolással már tényleg a Bills a második csapatom. A kérdésem annyi, hogy így visszaállva 4-3ra mennyire megfelelő ez az LB állomány?Shawn84kiváló :cool:Sosem adtunk még egy szabadügynöknek se ennyi lóvét a franchise történetében. Sztem RW Jr. rossz gyógyszert vett be reggel 😊Hungarian Bill
szeretek jó hírekre hazaérkezni!! 😊 tényleg mi adtunk valakinek ennyi lóvét? :rolleyes:
Kellene egy jó tapasztalt WR is FA-ről
1/10-re egy LT, a másodikban egy CB, és egész jól állunk 😛BillsFan
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Kelvin Sheppard, Nick Barnett, Kirk Morrison kezdő szintű LB-k jelenleg, depth sajna nem igazán van, elférne erre a posztra a bővítés.Ezzel az igazolással már tényleg a Bills a második csapatom. A kérdésem annyi, hogy így visszaállva 4-3ra mennyire megfelelő ez az LB állomány?Shawn84kiváló :cool:Sosem adtunk még egy szabadügynöknek se ennyi lóvét a franchise történetében. Sztem RW Jr. rossz gyógyszert vett be reggel 😊Hungarian Bill
szeretek jó hírekre hazaérkezni!! 😊 tényleg mi adtunk valakinek ennyi lóvét? :rolleyes:
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ezzel az igazolással már tényleg a Bills a második csapatom. A kérdésem annyi, hogy így visszaállva 4-3ra mennyire megfelelő ez az LB állomány?kiváló :cool:Sosem adtunk még egy szabadügynöknek se ennyi lóvét a franchise történetében. Sztem RW Jr. rossz gyógyszert vett be reggel 😊Hungarian Bill
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
kiváló :cool:Sosem adtunk még egy szabadügynöknek se ennyi lóvét a franchise történetében. Sztem RW Jr. rossz gyógyszert vett be reggel 😊
több mint 12 éve
kiváló :cool: szeretek jó hírekre hazaérkezni!! 😊 tényleg mi adtunk valakinek ennyi lóvét? :rolleyes:
1/10-re egy LT, a másodikban egy CB, és egész jól állunk 😛
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
ha még nem írt volna alá, ő is többet kapna, ezek után. Egyébként nagyon tetszik ez a bolt. Öröm lesz nézni a Buffalot idén. Még egy jó draft kell és PO esélyes csapat lesz.Mondjuk T.Cole fele ennyiért írt most aláJanek@AdamSchefterSzerintem megér még ennyit is.Hungarian Bill
Mario Williams' deal in Buffalo: six years, up to $100 million, including $50 million guaranteed.
Azéééééééééééééért az erős :oMarioAna
több mint 12 éve
Mondjuk T.Cole fele ennyiért írt most alá@AdamSchefterSzerintem megér még ennyit is.Hungarian Bill
Mario Williams' deal in Buffalo: six years, up to $100 million, including $50 million guaranteed.
több mint 12 éve
Szerintem is. Az durván 8,5 milla garantált évente. Egy abszolút elit játékos a posztján, ráadásul még fiatal is. Gratulálok 😊@AdamSchefterSzerintem megér még ennyit is.Hungarian Bill
Do your job
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
@AdamSchefterSzerintem megér még ennyit is.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
50M garantáltat 16M\évet emlegetnek, de nem official...@AdamSchefter
4-3 front lesz nálatok jövőre ugye?
Mario Williams, Marcell Dareus, Kyle Williams, Chris Kelsay pofásan fest...Rolni
Azéééééééééééééért az erős :o
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Még LB kell és fasza D lesz.50M garantáltat 16M\évet emlegetnek, de nem official...Még jolly-jokernek az első pár meccsre ott lehet Merriman, aztán úgyis megy IR-re.Hungarian Bill
Mario Williams, Marcell Dareus, Kyle Williams, Chris Kelsay pofásan fest...Rolni
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
50M garantáltat 16M\évet emlegetnek, de nem official...Még jolly-jokernek az első pár meccsre ott lehet Merriman, aztán úgyis megy IR-re.
több mint 12 éve
50M garantáltat 16M\évet emlegetnek, de nem official...4-3 front lesz nálatok jövőre ugye?
Mario Williams, Marcell Dareus, Kyle Williams, Chris Kelsay pofásan fest...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Gratulálok srácok,bár nem bántam volna ha mi húzzuk be,de így legalább nagy meccseket játszunk majd a csoportban.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Nehéz szülés volt, de csak összejött. Remélem, hogy sok örömünket leljük majd benne!6 évre írt alá, de a szerződés részleteit egyelőre még nem hozták nyilvánosságra.
több mint 12 éve
picsába, de legalább szimpatikus csapatba került. congrat
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Adam Schefter @AdamSchefterAnd @mortreport reports the Bills will have a 1:30 press conference to announce the signing of Mario Williams.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A falakba mindíg kell ember. Sok ember. Ez a fal 1 éve még nagy szarnak számított. Közel sem biztos hogy idén is jó lesz, de ha lesérül valaki akkor is kell a minőségi utánpótlás. Egy több poszton bevethető játékos kéne mindenképpen.Azért azzal szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy az interior line top 10 a ligában. Wood a legjobb centerek egyikévé nőtte ki magát, nem véletlenül láttunk annyi eredményes belső futást Jacksontól tavaly. Amint Wood IR-re került, a fal elvesztette vezérét, összeomlott. Levitre is nagyon jó kis guard, és Urbikkal is jól jártunk mindenképpen. RT-ben Pears se hozott egyáltalán egy rossz idényt, jogos volt neki is a szerződéshosszabbítása. LT viszont kellene, nem hiszem, hogy Bellt sikerülne újraigazolni, Hairstonról pedig nem vagyok meggyőződve, hogy megoldás lenne, fősulin is RT-t játszott, idegen neki Fitz vakoldalát védeni.Hungarian BillA pass rusher draftot mindenesetre kihúzhatjuk a képzeletbeli listáról.Hungarian BillÉn itt egy OL draftot jobbnak tartok első körben. másodikra úgyis marad még jó WR. Nem olyan jó ez a fal. 1 éve még nagy gáz volt meg minden, aztán jobbak voltak mint vártuk, most meg azért muszáj erősíteni.Shawn84
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Azért azzal szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy az interior line top 10 a ligában. Wood a legjobb centerek egyikévé nőtte ki magát, nem véletlenül láttunk annyi eredményes belső futást Jacksontól tavaly. Amint Wood IR-re került, a fal elvesztette vezérét, összeomlott. Levitre is nagyon jó kis guard, és Urbikkal is jól jártunk mindenképpen. RT-ben Pears se hozott egyáltalán egy rossz idényt, jogos volt neki is a szerződéshosszabbítása. LT viszont kellene, nem hiszem, hogy Bellt sikerülne újraigazolni, Hairstonról pedig nem vagyok meggyőződve, hogy megoldás lenne, fősulin is RT-t játszott, idegen neki Fitz vakoldalát védeni.Én itt egy OL draftot jobbnak tartok első körben. másodikra úgyis marad még jó WR. Nem olyan jó ez a fal. 1 éve még nagy gáz volt meg minden, aztán jobbak voltak mint vártuk, most meg azért muszáj erősíteni.Shawn841/10-nél bőven lesz választási lehetőség.Shawn84A pass rusher draftot mindenesetre kihúzhatjuk a képzeletbeli listáról.Hungarian Bill