Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Kezdek bizakodóbb lenni, az idei sorsolásunk valamivel könnyebbnek tűnik, mint a tavalyi, most már tényleg oda kellene érni egy wild card helyre minimum!Hungarian BillBizony nagyon jó lenne, én azért tartok az NFC West-től!
Ott nincs roszz D, a 9ersé, és a hoxé viszont elit!
Ktasztrófális lecke lehet az AFC Eastnek!
több mint 12 éve
Ez nekünk csak jó...szinte tuti, h nem húznak DE-t előttünk...örülök... 😀Adam Schefter @AdamSchefter:o :o :o :o
Mark Anderson's four-year deal with Buffalo is worth $27.5 million, including $8 million guaranteed.
Nem is volt olyan drága 😊Shawn84
Sikerült belőle 34 szituációs rushert csinálni, előtte egy csapatnál, melyet most nem áll szándékomban megnevezni, egy jó éve volt nickel rusherként. Aztán minél több snapet kapott, annál szarabb lett. Nyilván hat év alatt két jó év az megért 28 millió dollárt. Meh, jöhet WR, vagy LT draft.füligjimmy
Egyébiránt kíváncsian várom, h ez a fal mire lesz képes....drukkolok is a Billsnek, már megérdemelnének egy PO-t...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Mindig a garantált a lényeges. Nálunk is Vick 100millás szerződést kapott, de ha 50 összejön neki mire kitesszük, még örülhet is.Soha a büdös életbe nem fogja tudni lehívni a 27.5 milát. 8 a garantált.szabaAdam Schefter @AdamSchefter:o :o :o :o
Mark Anderson's four-year deal with Buffalo is worth $27.5 million, including $8 million guaranteed.
Sikerült belőle 34 szituációs rushert csinálni, előtte egy csapatnál, melyet most nem áll szándékomban megnevezni, egy jó éve volt nickel rusherként. Aztán minél több snapet kapott, annál szarabb lett. Nyilván hat év alatt két jó év az megért 28 millió dollárt. Meh, jöhet WR, vagy LT draft.füligjimmy
több mint 12 éve
szaba
10 544
Soha a büdös életbe nem fogja tudni lehívni a 27.5 milát. 8 a garantált.Adam Schefter @AdamSchefter:o :o :o :o
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter:o :o :o :o
Sikerült belőle 34 szituációs rushert csinálni, előtte egy csapatnál, melyet most nem áll szándékomban megnevezni, egy jó éve volt nickel rusherként. Aztán minél több snapet kapott, annál szarabb lett. Nyilván hat év alatt két jó év az megért 28 millió dollárt. Meh, jöhet WR, vagy LT draft.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Kezdek bizakodóbb lenni, az idei sorsolásunk valamivel könnyebbnek tűnik, mint a tavalyi, most már tényleg oda kellene érni egy wild card helyre minimum!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Aztamindenit, hát mit akarunk mi az ellenfél irányítóival csinálni? 😊Csak örülni tudok, hogy mi tavaly letudtuk ellenetek a meccsünket.
Bryan Scottal is sikerült hosszabbítani! Safety poszton, és 4-3 OLB-ként is bevethető.
Home opponents
Kansas City, Jacksonville, Tennessee, Seattle, St. Louis, Miami, New England, NY Jets
Away opponents
Cleveland, Houston, Indianapolis, Arizona, San Francisco, Miami, New England, NY Jets
Ez az idei sorsolásunk amúgy.Hungarian Bill
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Adam Schefter @AdamSchefterMark Anderson's four-year deal with Buffalo is worth $27.5 million, including $8 million guaranteed.
Nem is volt olyan drága 😊
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Aztamindenit, hát mit akarunk mi az ellenfél irányítóival csinálni? 😊Bryan Scottal is sikerült hosszabbítani! Safety poszton, és 4-3 OLB-ként is bevethető.
Home opponents
Kansas City, Jacksonville, Tennessee, Seattle, St. Louis, Miami, New England, NY Jets
Away opponents
Cleveland, Houston, Indianapolis, Arizona, San Francisco, Miami, New England, NY Jets
Ez az idei sorsolásunk amúgy.
több mint 12 éve
Sebii
3 526
Azért így elég jó lesz ez a védőfal. Jó ez a Bills, sztem a WC reális cél lehet. A csoportban előrébb álltok a Jetsnél és a Phinsnél is. Mondjuk nem tudom milyen kemény lesz a sorsolás.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Mark Anderson jön vizitre.Pedig ide írt alá, négy éves szerződést kötött a csapattal.
Nem tartom valószínűnek, hogy ide írna alá, de ha mégis, annak örülök, mert ahogy DB-d nem lehet elég, D-Linemaned sem 😊Hungarian Bill
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Mark Anderson jön vizitre.Nem tartom valószínűnek, hogy ide írna alá, de ha mégis, annak örülök, mert ahogy DB-d nem lehet elég, D-Linemaned sem 😊
több mint 12 éve
Én alapból nem kedvelem a csávót, mert a swamp-ból jön 😊Lehet hogy jól járnánk vele, de backupnak drága és nem fog idejönni...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Szerintem a "bátorkodtam"felesleges kör volt! 😉 A legnagyobb tisztelet hangján feleltem! 😊
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Azért bátorkodtam megkérdezni, hogy Tebowért megéri-e draftcetlit bedobni, netán McKelvint a Mile High-raa költöztetni 😊 Thigpen szerintem veszett ügy.Most, hogy Manning Denverben landolt, sok forrásban olvastam azt, hogy hozzánk kerülhet Tebow egy trade keretében. Mik a vélemények? Ti örülnétek neki? Chan használható QB-t tudna faragni belőle?Hungarian BillA kérdés inkább az, hogy ki Fitz Backupja?!
Na a semminél Tebow is jobb.
Borzalmas adobótechnikája, de ösztönös vezér!
Összességében, igen örülnék neki, és nagyon sok munkával, lehetne ő jó irányító!
A munkától pedig ő sohasem félt!Helmut Zimmer
Én úgy gondolom, hogy Tebowban lenne lehetőség. Gailey amúgyse félt előhúzni a wildcatet Smith-szel, de azért az option Tebow-val igencsak faszányos lehetne, és így van, a munkamorálja pont passzol egy ilyen blue-collar csapatba. 😊
több mint 12 éve
Most, hogy Manning Denverben landolt, sok forrásban olvastam azt, hogy hozzánk kerülhet Tebow egy trade keretében. Mik a vélemények? Ti örülnétek neki? Chan használható QB-t tudna faragni belőle?Hungarian BillA kérdés inkább az, hogy ki Fitz Backupja?!
Na a semminél Tebow is jobb.
Borzalmas adobótechnikája, de ösztönös vezér!
Összességében, igen örülnék neki, és nagyon sok munkával, lehetne ő jó irányító!
A munkától pedig ő sohasem félt!
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Most, hogy Manning Denverben landolt, sok forrásban olvastam azt, hogy hozzánk kerülhet Tebow egy trade keretében. Mik a vélemények? Ti örülnétek neki? Chan használható QB-t tudna faragni belőle?
több mint 12 éve
Úgy fest be is fejeztük az FA piacon az érdemi munkát...szerintem 1. kör LT
Az első körben régen húztunk LT-t de az bejött legalább, második körre ha bentmarad Jeffery esetleg Hill az jól jönne 😊
de való igaz, sok OLB prospect is elérhető lesz még!BillsFan
2. kör OLB, és az Wildchild lesz (Brown), fú de nagyon imádnám a picket!
több mint 12 éve
Úgy fest be is fejeztük az FA piacon az érdemi munkát...Az első körben régen húztunk LT-t de az bejött legalább, második körre ha bentmarad Jeffery esetleg Hill az jól jönne 😊
de való igaz, sok OLB prospect is elérhető lesz még!
a nap vicce hogy Schobel visszatér a 4-3 ba 😛
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Semmi gond! Szerintem leírtam, hogy miben más, ha ezután is megfoghatatlan, akkor, sorry!Sarastro, ne mond már meg légy oly jó hogy mire gondoltam!Helmut ZimmerIgenis! Értettem!
Csak azért vettem a bátorságot a találgatásra, mert az a "más..." jelző, amit odavetettél, elég megfoghatatlan.sarastro
Érdemes megnézni, hogy kik az egyebként remek Trent Cole játszótársai. Ilyen Babinek, meg hasonlók...
Bébé kiemelte az atlanta elleni meccset. Én a niners ellenire emlékszem,ahol a negyedik negyedig, tehát amíg nem jött a sérülés szegény Trent köpni nyelni nem tudott! Ami nekünk fontosabb Pats elleni meccs, lehet, hogy a sérülés utóhatása, de Colet dominálták! Nekünk évente kétszer kell megütköznünk a Patsel, és kétszer a fájóan fizikális Jets O linevel.
Jó ez így Nektek is , nekünk is!
több mint 12 éve
Sarastro, ne mond már meg légy oly jó hogy mire gondoltam!Helmut ZimmerIgenis! Értettem!
Csak azért vettem a bátorságot a találgatásra, mert az a "más..." jelző, amit odavetettél, elég megfoghatatlan.
több mint 12 éve
Sarastro, ne mond már meg légy oly jó hogy mire gondoltam!Szerintem futás ellen is elég bitangos Mario, na mind1. Majd Helmut elmondja.szabaCole valóban remek játékos, de azért Mario Williams más...Már miben is más? Gondolom arra gondolsz, hogy Williams jobb. Korban nyilván, de hogy képességben nem, az fix. Pass rushban jobb Mario egy hangyabokányival, de futás ellen összehasonlíthatatlan a két faszi.
Helmut Zimmer
Én szeretem Williamst, de ez a szerződés az 1/1-nek is szólt.sarastro
Pont arra gondoltam, hogy más!
Cole más rendszerben játszik, más társakkal, más ellenfelek ellen, merőben más technikai repertoárral!
Fordítsuk meg, indokoljátok Ti a T Cole jobb játékos dolgot, ezzel kapcsolatos kérdésem ott a phily topikon!
több mint 12 éve
szaba
10 544
Szerintem futás ellen is elég bitangos Mario, na mind1. Majd Helmut elmondja.Cole valóban remek játékos, de azért Mario Williams más...Már miben is más? Gondolom arra gondolsz, hogy Williams jobb. Korban nyilván, de hogy képességben nem, az fix. Pass rushban jobb Mario egy hangyabokányival, de futás ellen összehasonlíthatatlan a két faszi.
Helmut Zimmer
Én szeretem Williamst, de ez a szerződés az 1/1-nek is szólt.sarastro
több mint 12 éve
Cole valóban remek játékos, de azért Mario Williams más...Már miben is más? Gondolom arra gondolsz, hogy Williams jobb. Korban nyilván, de hogy képességben nem, az fix. Pass rushban jobb Mario egy hangyabokányival, de futás ellen összehasonlíthatatlan a két faszi.
Helmut Zimmer
Én szeretem Williamst, de ez a szerződés az 1/1-nek is szólt.
több mint 12 éve
Hol van ilyenkor a jó öreg Helmut? 😊Jelen!
szaba
Nem nagyon hiszek a sztárigazolásokban, általában! Csak katonák, csak nevek, jó edző nélkül nem ér semmit az egész!
Ez viszont nagyon kellett! Kellett a reputáció miatt, kellet, hogy elhiggye mindenki, hogy komolyan gondolja a csapat.
Igen Trent Cole számottevően kevesebbért írt alá.
Cole valóban remek játékos, de azért Mario Williams más...
A másik, hogy sajnos van egy felára annak, hogy a Bills nem volt sikeres az utóbbi pár évben. Viszont mint említettem ez fontos lépés volt.
Draftról szerintem még jön DE prospect