Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Ahogy múlt héten is írtam, Buddy ma tartotta a szezon végi sajtótájékoztatót, ami nemrég ért véget. Íme pár fontosabb mondat, ami elhangzott a szájából:

- Mindenképpen újra szeretnénk igazolni Steviet, nem zárta ki a franchise taget sem. Újrakezdődtek a tárgyalások vele, ha elveszítjük, akkor kell igazolnunk 2 WR-t. A faszságai nem lesznek hatással a tárgyalásokra.

- Jacksonnal is hosszabbítanánk, szeretnénk, ha itt fejezné be a karrierjét.

- Idén a playek 47%-ában játszottunk 4-man fronttal. Magnum 4-3-as szakértő, de a sémának nincs sok jelentősége szerinte, playmakereket kell találni.

- Merrimanre számítunk, amennyiben a tavasszal, és a TC előtti fizikai felméréseken átmegy. Benne volt a kockázat, de szerinte ugyanannyi kockázat van egy frissen draftolt játékos esetén is, ilyen a biznic.

- Pass rusher az elsődleges szempont, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy 1-2 embert szerezzünk.

- Bell is FA lesz ugye, de szeretnénk vele hosszabbítani, ugyanakkor tervezünk draftolni egy tacklet. Hairstonnal elégedett, persze van még mit tanulnia.

- Parrish-sel nem olyan biztos a hosszabbítás, viszont Lindellt mindenképp meg akarjuk tartani.

- WR, OT, pass rusher, és CB a need szerinte. Linebackert is megpróbálunk szerezni.

- Fitz is the man, de adni kell neki több célpontot.

- Easley betegsége már a múlté, felgyógyult belőle, tudjuk, mennyire tehetséges, rajta múlik, hogy sikerül-e beverekednie magát a csapatba.

- Nem tervez nyugdíjba vonulni, az elkövetkezendő hónapokat is a prospectek tanulmányozásával fogja tölteni.

- Whaley szerinte szakmailag felkészült, de még korai lenne neki egy GM-meló.Hungarian Bill
Whaley: De Yoda én készen állok, hogy tanuljak tőled! Szerintem Doug nem kérdezte Nix véleményét, erről nem Nix dönt! Butaság a témát akárcsak elő is venni!
Nix nyugdíj: pedig ideje lenne, RW után ő a leggyengébb láncszem!
Easleynek jövőve majd a méhe fog ketyegni, nem football játékos!
Fitz is the man! Idén 10 meccset láttam jövőre ennyit sem fogok, fitz szerintem csalt a wonderlicen, szarul dob, rossz döntéseket hoz, idiótán nyilatkozik...
De ha már ő teszi sírba a frencsájzt, dobjunk ebbe a rosszul működő rendszerbe 1/10 es picket, lehetőleg értelmetlent!
CB need... Adjunk már magnumnak némi kredite, hogy eldöntse!
Igaza van abban hogy mindegy a 3-4 es, vagy 4-3- as rendszer, nekünk qrvára 8! Pat Williams, és Sam Adams kirúgása óta nem működik semmi!
De amúgy is mindegy, hiszen vannak már nem pozíciós rendszerek, pl jetsben, seattleben. Kár, hogy ezektől Magnum özönvíz előtti rendszere olyan messze áll, mint Makó ....
több mint 12 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Ahogy múlt héten is írtam, Buddy ma tartotta a szezon végi sajtótájékoztatót, ami nemrég ért véget. Íme pár fontosabb mondat, ami elhangzott a szájából:

- Mindenképpen újra szeretnénk igazolni Steviet, nem zárta ki a franchise taget sem. Újrakezdődtek a tárgyalások vele, ha elveszítjük, akkor kell igazolnunk 2 WR-t. A faszságai nem lesznek hatással a tárgyalásokra.

- Jacksonnal is hosszabbítanánk, szeretnénk, ha itt fejezné be a karrierjét.

- Idén a playek 47%-ában játszottunk 4-man fronttal. Magnum 4-3-as szakértő, de a sémának nincs sok jelentősége szerinte, playmakereket kell találni.

- Merrimanre számítunk, amennyiben a tavasszal, és a TC előtti fizikai felméréseken átmegy. Benne volt a kockázat, de szerinte ugyanannyi kockázat van egy frissen draftolt játékos esetén is, ilyen a biznic.

- Pass rusher az elsődleges szempont, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy 1-2 embert szerezzünk.

- Bell is FA lesz ugye, de szeretnénk vele hosszabbítani, ugyanakkor tervezünk draftolni egy tacklet. Hairstonnal elégedett, persze van még mit tanulnia.

- Parrish-sel nem olyan biztos a hosszabbítás, viszont Lindellt mindenképp meg akarjuk tartani.

- WR, OT, pass rusher, és CB a need szerinte. Linebackert is megpróbálunk szerezni.

- Fitz is the man, de adni kell neki több célpontot.

- Easley betegsége már a múlté, felgyógyult belőle, tudjuk, mennyire tehetséges, rajta múlik, hogy sikerül-e beverekednie magát a csapatba.

- Nem tervez nyugdíjba vonulni, az elkövetkezendő hónapokat is a prospectek tanulmányozásával fogja tölteni.

- Whaley szerinte szakmailag felkészült, de még korai lenne neki egy GM-meló.
több mint 12 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
sztem Easley kap még esélyt, nr 2 WR-nek pont jó lenne....

pass ruhert akarok 😊

FA -ről úgysem igazolunk nagy halat, ez nálunk hagyomány 😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Én boldog lennék, ha még látnám Manninget játszani -akár ellenünk is-, de egyre kevésbé hiszek benne!
Sajnos Fitz kap még egy évet. Én azt hiszem, hogy O playmakert hozunk 1. körben, Magnum meg oldja meg!
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Egyesek pedig azt csiripelik, hogy lesz még egy Manning a Nagy Almában, csak Peyton a Jetshez kerülhet. Na akkor irgalmazzon nekünk a Jóisten :mad:Hungarian Bill
Na ne...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Na Jones sem jön ki a draftra. Ha van eszünk, és a feltrade RG III-ért nem játszik, akkor WR-t, vagy valami gyilkos kis pass rushert húzhatunk! Floydot nagyon istenítik odakinn, és mivel Blackmoon már valószínűleg nem lesz benn, ő jöhet szóba nálunk mint top WR.

Egyesek pedig azt csiripelik, hogy lesz még egy Manning a Nagy Almában, csak Peyton a Jetshez kerülhet. Na akkor irgalmazzon nekünk a Jóisten :mad:Hungarian Bill
az csodálatos lenne, évente legalább kettő PM vs TB.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Na Jones sem jön ki a draftra. Ha van eszünk, és a feltrade RG III-ért nem játszik, akkor WR-t, vagy valami gyilkos kis pass rushert húzhatunk! Floydot nagyon istenítik odakinn, és mivel Blackmoon már valószínűleg nem lesz benn, ő jöhet szóba nálunk mint top WR.

Egyesek pedig azt csiripelik, hogy lesz még egy Manning a Nagy Almában, csak Peyton a Jetshez kerülhet. Na akkor irgalmazzon nekünk a Jóisten :mad:
több mint 12 éve
Tanulságos:
Doug on the rise!
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825b843b/article/opportunities-present-themselves-for-hot-gm-candidates?module=HP11_content_stream
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
OFF:
Helm!

Olvastam, amit írtál, köszi hasonló jókat jövőre is a Ducksnak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Figyi Bill!

Nem tudom, milyen tehetségek vannak nálunk!, ugye Magnum nálunk csak az ILB-ket edzette, illetve az utolsó pár hétben az OLB-ket!

Igen dobnék, DE én 1. két körben QB-t, és WR-t szeretnék a drafton húzzni! Fitz alkalmatlan a szerepre, meg utálom az elvarázsolt fasz nyilatkozatait, a szakálát, meg mindazt amit képvisel!! Mondjuk ettől függetlenül szerintem jövőre még próbálkozik, és Gaileyvel együtt megy majd jövőre! Flynn nem esélyes, Bowet sem tudjuk szerintem megszerezni!

Szóval, ha az 1., vagy az 1,2. kör O playmakert húzunk ,és visszaállnánk 4-3 ra, akkor érdemes lenne behúzni Mathist!
Mellé kéne draftolnánk egy projekt DE-et a 3. körben! Bőven jó lenne. Dareus, Kwill, DT páros, egy Mathissel már nem olyan rossz, mögöttük Barnett, Shepp, okésak! Kell találni egy LOLB-t Aaron Williamssel jó lehet a Sec.

Ha viszont D heggesztés és 4-3, akkor is kell Mathis, és 1. körben ott lesz Coples, ráadásul nekünk bőven elérhető! Akkor nincs vita, be kell húzni, és hirtelen nagyon más lenne ez a D, ez a front! Ezzel a D pár évre letudva.

Mindegy ez most csak speki, közben lerágom a körmöm! 😊
több mint 12 éve
Helm!

Egy kérdés; ugye korábban azt mondtad, hogy a drafton egy cetlit nem dobnál Edwards védelmébe. Most, hogy Wanny lett a DC, az övébe dobnál-e mondjuk rögtön első körben? Ha valóban áttérünk 4-3-ra, Mathis jó lenne, de ne legyenek illúzióink, Merrimanre bízzuk megint a pass rusht úgyis.
több mint 12 éve
😛

Most valahogy jobban érdekel a ducks! 😊
Nem vezetünk... náluk a labda, a veresben, aggaszt, dehát jó az ellenfél
több mint 12 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
OFF

pont reklám volt a Ducks meccsen mi? 😉

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Döbbenetes, hogy a legnagyobb nemezisünk lett a DC!
Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy Magnumnak vannak preferenciái. Ő egy keményvonalas 4-3-as edző! Persze biztos vágja a 3-4 et is, de ő akkor is a 3-4 et szereti, és az igazi passrusher DE-ket!
Nézzük csak Robert Mathis FA lesz!
több mint 12 éve
George Edwards kirúgva, Wannstedt lett az új DC!

Érvényesült a papírforma. És újabb vérátömlesztés várható holnap.
több mint 12 éve
Na!
Lehet, hogy érdemes sietnie, ennek a derék embernek.

Jim Irsay cleaned the house, megtörtént, amire kevesen tippeltek volna! Bill Polian szabad. Bill Polian ezer éve RWJr. barátja, és az örök mérce mindenkinek-kivétel természetesen Levy!
A súlyos, az, hogy 10 perces a hír, de az összes Bills forum tele is van vele!
több mint 12 éve
Jó, azért örülök, hogy Mr. Wilson befért a naptárába!
több mint 12 éve
Azért nem eszik olyan forrón a kását, ma se Gaileyvel, se RW Jr.-al nem talizik; Íme az eheti időbeosztása:

Monday – speak individually with players
Tuesday – meet with the coaches and individually with Chan Gailey
Wednesday – personnel meetings (Pro and college personnel staffs)
Thursday – personnel meetings (Pro and college personnel staffs)
Friday – annual season wrap up meeting with Mr. Wilson
több mint 12 éve
Kihagytam egy negyedik lehetőséget, mégpedig azt, hogy nem történik semmi.
több mint 12 éve
Nix ma tartott egy sajtótájékoztatót. A szezon első felével elégedett, de nincs magyarázat, és kifogás zsinórban 7 vereségre. Ma találkozik Gaileyvel és RW Jr.-ral. Ez valószínűsíti, hogy lesznek változások a Front Office-ban, legközelebb jövő hétfőn találkozik a média képviselőivel.

Három lehetséges forgatókönyvet tudok elképzelni: 1. Buddy lelép, Whaley az új GM. Ezesetben Helm elmondhatná a lottószámokat nekünk 😊
2. Edwards fired, új DC.
3. A kettő egyszerre.
több mint 12 éve
Szvsz Edwardstól megszabadulunk, de senki ne várjon Spagnuolo-féléket a helyére, megoldjuk házon belül, bajusz lesz a DC. Ennek nem tudom, hogy örüljek-e, mert neki is szerepe van szerintem abban, hogy ilyen pocsék a defense, még akkoris, ha nem feltétlen ő hívta a playeket, hanem fentről, a fülkéből nézte a meccseket.

Esetleg még ha San Diegóban nagytakarítás lesz, idehozhatjuk Manuskyt.Hungarian Bill
+1Manuszkának én is örvendenék, remek kis szakember.
Spangli állítólag Filibe megy!
több mint 12 éve
Szvsz Edwardstól megszabadulunk, de senki ne várjon Spagnuolo-féléket a helyére, megoldjuk házon belül, bajusz lesz a DC. Ennek nem tudom, hogy örüljek-e, mert neki is szerepe van szerintem abban, hogy ilyen pocsék a defense, még akkoris, ha nem feltétlen ő hívta a playeket, hanem fentről, a fülkéből nézte a meccseket. Bár ILB-edzőként viszont nem végzett rossz munkát, Sheppard fejlődik szépen, Barnett pedig idén a legjobb volt szerintem a védelemben. Csak hát itt sincs depth.

Esetleg még ha San Diegóban nagytakarítás lesz, idehozhatjuk Manuskyt.
több mint 12 éve
Na vártok bármilyen változást az edzői stábban, esetleg az FO ban?

Én nem nagyon, talán Edwards helye inoghat, de azt sem hiszem!
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Stevie mit csinált? Mackó mezben pont jól mutatna, illene a sorba. Tehetséges, aztán elhülyül.füligjimmy
A Jets ellen túlzott ünneplésért megbüntették. Ezt követően letette a nagyesküt, hogy ilyen hülyeséget többet nem csinál. A Pats meccsig bírta, amikor nagyon kellett happy new year feliratot lobogtatni a mez alatt.
több mint 12 éve
Ezt csinálta.

Jövő évi sorsolás:

Home opponents
Kansas City, Jacksonville, Tennessee, Seattle, St. Louis, Miami, New England, NY Jets

Away opponents
Cleveland, Houston, Indianapolis, Arizona, San Francisco, Miami, New England, NY Jets

Így első blikkre nem tűnik olyan nehéznek, mint az elmúlt éveké, de ki tudja, hogy szeptemberre mi lesz...