NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 540
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Annak idején mekkora ütlet volt TKO Spikest is elengedni, és igen Jaberi Greer... milyen jó kis nevelő egyesüle vagyunk 😀
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Ki volt a legnagyobb draft bust?: (McCargo nem ér) MaybinKi volt a legfeleslegesebb draft húzás: Spiller
Ki volt a legjobb draft húzás?: Kyle Williams
Ki volt az a játékos, akit rohadt nagy bűn volt elengedni?(többet is írhattok) Fletcher, Williams, Peters, Jabari Greer (!)
Melyik volt a legjobb megmozdulásunk a szabadügynök piacon?: Dwan Edwards
Kitől vártok idén kiugró évet?: Dareustól, és ne nevessetek ki, de Merrimantől is, feltéve, ha egyben marad.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Maybin, Spiller és Kyle simán húzzák az első 3at 😀De én remélem, hogy a kiugró évhez is Aaront lehet majd beírni év végén 😀
több mint 13 éve
Ki volt a legnagyobb draft bust?: (McCargo nem ér) Gyanúsan MaybinKi volt a legfeleslegesebb draft húzás: Spiller
Ki volt a legjobb draft húzás?: K-Will 5. kör 2006
Ki volt az a játékos, akit rohadt nagy bűn volt elengedni?(többet is írhattok) London Fletcher, Pat Williams
Melyik volt a legjobb megmozdulásunk a szabadügynök piacon?: Dwan Edwards, de ezt Barnett ütheti.
Kitől vártok idén kiugró évet?: Sheppard már újoncként is jó lesz
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Úgy néz ki Whitnert is eladtuk Cincybe!1. Maybin, bár itt erős a verseny.
Remélem, hogy nem lesz olyan qrva rossz Nálunk, mint itt volt.
Nem ez az a hír, ami miatt üveg után nyúlok! 😀
Érdemes nézni a camp videókat, tanulságos. Fitz tényleg nem láblógatással töltötte a szabit.
Sajnos egyre inkább az a gyanum, hogy bejön a jóslatom, és az örök ígéret Easleyt sosem fogjuk meccsen látni... 😕
Amúgy lennének kérdéseim, aki akar válaszol (de a két Bill, és Newman minimum alap 😊 ):
Szóval Srácok,
Ha az utóbbi éveket nézzük (mondjuk Jauron előtt egy két évvel óta)
Ki volt a legnagyobb draft bust?: (McCargo nem ér)
Ki volt a legfeleslegesebb draft húzás:
Ki volt a legjobb draft húzás?:
Ki volt az a játékos, akit rohadt nagy bűn volt elengedni?(többet is írhattok):
Melyik volt a legjobb megmozdulásunk a szabadügynök piacon?:
Kitől vártok idén kiugró évet?:
Köszi előre is HelmetHelmut Zimmer
2. Spiller
3. Kyle Williams, vita nélkül
4. Höh, Fletcher, Ruben Brown, McGahee (talán) Dockery
5. Passz.
6. Fitzpatrick
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Úgy néz ki Whitnert is eladtuk Cincybe! Remélem, hogy nem lesz olyan qrva rossz Nálunk, mint itt volt.
Nem ez az a hír, ami miatt üveg után nyúlok! 😀
Érdemes nézni a camp videókat, tanulságos. Fitz tényleg nem láblógatással töltötte a szabit.
Sajnos egyre inkább az a gyanum, hogy bejön a jóslatom, és az örök ígéret Easleyt sosem fogjuk meccsen látni... 😕
Amúgy lennének kérdéseim, aki akar válaszol (de a két Bill, és Newman minimum alap 😊 ):
Szóval Srácok,
Ha az utóbbi éveket nézzük (mondjuk Jauron előtt egy két évvel óta)
Ki volt a legnagyobb draft bust?: (McCargo nem ér)
Ki volt a legfeleslegesebb draft húzás:
Ki volt a legjobb draft húzás?:
Ki volt az a játékos, akit rohadt nagy bűn volt elengedni?(többet is írhattok):
Melyik volt a legjobb megmozdulásunk a szabadügynök piacon?:
Kitől vártok idén kiugró évet?:
Köszi előre is Helmet
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Barnett ha egészséges egy gyilkos, mindenképp jól jártatok vele. A 2 IR ellenére nem olyan gázos sérülések szempontjából, inkább pechje volt. Igazi leader és pályán kívül is egy jó figura.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Én weakside DE-re emlékszem, de lehet csal a memóm.Nem elefáni volt?ulpianusMerriman lesz a nagyon szűk keresztmetszet. Ja és persze maybin...Helmut ZimmerNálunk Merriman 43-ban mindig DE volt.szaba
több mint 13 éve
ja de előtte a térde is bibis volt 😉már hogyne igazolnánk sztárokat! csak épp levezetni jönnek hozzánk 😊 (Stroud,Merriman stb)Nem vettem fel a társalgás fonalát, de Barnett csuklója volt bibis, nem a térde, amennyire emlékszemLN
amíg birja a térde jól fog jönni...BillsFan
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Szerencsére az a horrorisztikus lábtörése már a múlté, és nagyon szépen felépült belőle. Remélhetőleg megeszi majd Big Al-éket is vacsira 😛Azt vágom, hogy anno C-nek lett hozva, és tavaly az év végén már ő tolta ott, csak annyira ezért nem követtem őt annyira kiemelten, és érdekelt, hogy szerintetek is jól tolta-e, de akkor jó 😊WyattAkartam mondani, hogy Aaron barátunknak az utolsó dobása 😀 Meg McKelvinnek is (valahogy a hozzám kerülő billsesek annyira nem tutik 😊) Mondjuk Wood eddig korrekt, hogy érzitek?WyattWood a center posztért harcol Hangartnerrel, és tekintve, hogy Hangman sérülése idején tavaly nagyon jó volt ezen a poszton (fősulin is ott játszott), én szinte biztosra veszem, hogy ő lesz a kezdő centerünk.Hungarian Bill
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Azt vágom, hogy anno C-nek lett hozva, és tavaly az év végén már ő tolta ott, csak annyira ezért nem követtem őt annyira kiemelten, és érdekelt, hogy szerintetek is jól tolta-e, de akkor jó 😊Wood a center posztért harcol Hangartnerrel, és tekintve, hogy Hangman sérülése idején tavaly nagyon jó volt ezen a poszton (fősulin is ott játszott), én szinte biztosra veszem, hogy ő lesz a kezdő centerünk.Hungarian BillMerriman lesz a nagyon szűk keresztmetszet. Ja és persze maybin...Helmut ZimmerAkartam mondani, hogy Aaron barátunknak az utolsó dobása 😀 Meg McKelvinnek is (valahogy a hozzám kerülő billsesek annyira nem tutik 😊) Mondjuk Wood eddig korrekt, hogy érzitek?Wyatt
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Wood a center posztért harcol Hangartnerrel, és tekintve, hogy Hangman sérülése idején tavaly nagyon jó volt ezen a poszton (fősulin is ott játszott), én szinte biztosra veszem, hogy ő lesz a kezdő centerünk.Merriman lesz a nagyon szűk keresztmetszet. Ja és persze maybin...Helmut ZimmerAkartam mondani, hogy Aaron barátunknak az utolsó dobása 😀 Meg McKelvinnek is (valahogy a hozzám kerülő billsesek annyira nem tutik 😊) Mondjuk Wood eddig korrekt, hogy érzitek?Wyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Merriman lesz a nagyon szűk keresztmetszet. Ja és persze maybin...Helmut ZimmerAkartam mondani, hogy Aaron barátunknak az utolsó dobása 😀 Meg McKelvinnek is (valahogy a hozzám kerülő billsesek annyira nem tutik 😊) Mondjuk Wood eddig korrekt, hogy érzitek?
több mint 13 éve
Barnettnek örülök,ha egészséges tud maradni,akkor nagyon jó lesz. végre valami... 😊
több mint 13 éve
Nem elefáni volt?Merriman lesz a nagyon szűk keresztmetszet. Ja és persze maybin...Helmut ZimmerNálunk Merriman 43-ban mindig DE volt.szaba
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
szaba
10 543
Merriman lesz a nagyon szűk keresztmetszet. Ja és persze maybin...Helmut ZimmerNálunk Merriman 43-ban mindig DE volt.
több mint 13 éve
Merriman lesz a nagyon szűk keresztmetszet. Ja és persze maybin...
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Na, így viszont már kinéz a front 7 is valahogy!3-4-ben: DE: Edwards NT: Williams DE: Dareus OLB: Moats/Kelsay ILB: Barnett ILB: Davis/Sheppard OLB: Merriman
4-3: DE: Kelsay DT: Williams DT: Dareus DE: Edwards OLB: Moats MLB: Barnett OLB: Merriman
igazából Barnetten és Merrimanen áll, vagy bukik minden, ha ők egészségesek tudnának maradni, akkor láthatnánk akár csuda dolgokat is! Ja, meg akkor, ha Moats-ot nem akarják ILB-be rakni...
több mint 13 éve
Nincs semmi baj! 😊miért is gúnyolódsz most?Barnett... sok sikert vele, de a helyetekben nem várnék túl sokat. Már ha behúzzátokbriareosSoprano... Sok sikert vele, de a helyetekben nem várnék túl sokat...
😛
lofát elengedte a hawks -cry me a iver-tudom nem 3-4 es, de kutya jó Lb, csak nem jött be neki a Gus B féle cover 2 def 😕Helmut Zimmer
elnézést.
biztos vagyok hogy egy térd nélküli LB lesz a megoldás.briareos
A lions ellen a csuklója szállt el, nem a térde. Az sem jó, de egyszerűbb történét.
Nem várunk sokat. Tudjuk, hogy hozott anyagból dolgozunk. Örülünk, hogy lesz egy olyqn lb-nk, aki a fejekben rendet tart, és akivel meg van a létszám. Nagyjából ennyit várunk, és örülünk, ha ennél többet kapunk. 😊
több mint 13 éve
már hogyne igazolnánk sztárokat! csak épp levezetni jönnek hozzánk 😊 (Stroud,Merriman stb)Nem vettem fel a társalgás fonalát, de Barnett csuklója volt bibis, nem a térde, amennyire emlékszem
amíg birja a térde jól fog jönni...BillsFan
több mint 13 éve
szaba
10 543
Burnett az Barnett lett 😛
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Bizony, hogy jól fog jönni! 😊
több mint 13 éve
már hogyne igazolnánk sztárokat! csak épp levezetni jönnek hozzánk 😊 (Stroud,Merriman stb)amíg birja a térde jól fog jönni...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
The Buffalo Bills and former Packers LB Nick Barnett reached agreement on a three-year, $12 million deal including $6 million gtd.
Állat vagyok, ami enni kér...