Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Whaley Assistant GM-mé és Director of Player Personnel-ként előléptetve! Kitűnő szeme van elsősorban a védőkhöz, olyan játékosok draftolásában működött közre Pittsburghben, mint Woodley, Troy, vagy Timmons.Azt hiszem kijelenthetjük, hogy végre elindultunk a jó irányba, és RW Jr. is átkapcsolt "szemlélődő" üzemmódba 😊 Jobb lesz ez így mindenkinek.
több mint 13 éve
Egy kis Sports Science Dareussal: http://espn.go.com/video/clip?id=6402899http://www.nfl.com/videos/nfl-draft/09000d5d81fad74e/Is-Dareus-a-game-changer?module=HP_video
Azért tátva maradt a szám, tekintve, hogy Woodleyt és Suht is felülmúlta 😊Hungarian Bill
Úgy látszik, hogy ez a két balfasz még nem látta a videót, amit betettél, de szerintem egy Bama meccset sem! 😉
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Egy kis Sports Science Dareussal: http://espn.go.com/video/clip?id=6402899Azért tátva maradt a szám, tekintve, hogy Woodleyt és Suht is felülmúlta 😊
több mint 13 éve
Hm, Modrakot kirúgtuk.Na elment az utolsó sumák is Buffaloból.
Tom Modrak a College Scouting osztály alelnöke volt. Sok elbaltázott draft köthető az ő, és Jauron nevéhez, de nem értem, hogy miért most, az utóbbi idők legjobb draftja után rúgtuk ki...?Hungarian Bill
Nix nagyon dolgozott azon, hogy megszabaduljon tőle. Az a gond, hogy Modrak éveken át együtt nézte a NCAA meccseket RWJr-el. Nem véletlen voltak olyan nagyszerű ötletei, mint hogy kell nekünk ez a srác, meg az a srác. Modrak, aki RWJr. legbelsőbb bizalmi emberei közé tartozott, tavaly konkrétan összeüvöltözött a Draft előtt Nixxel és Gailey-vel.
Tavaly a 4. meccs után majdnem kirugatta Gaileyt, akit számon kért RWJr, hogy miért nem draftoltak 1. körben QB-t.
Gailey ugye a tavalyi draft előtt hangoztatta, hogy nem kell, mert lát annyi tehetséget, és D-be kéne az erőforrás.
Modrak véleménye az volt, hogy mindenképpen O playmakert akart, leginkább QB-t. Modrak amúgy már a Combinen is összecsuklott a gyönyörtől, amikor a kicsi Jimmy elhajította a lasztit, majd finoman éreztette, hogy mennyire el vagyunk ájulva Clausentől. Ugye erre az időre vezethető vissza a klasszikus mondása Nixnek, hogy Uneducated is better than wrong educated- utalva ezzel arra, hogy Clausenben semmit sem lát.
Ralph Wilson idén a 4.-5. meccs után le is nyilatkozta, hogy idén biztosan franchise QB-t húzunk 1. körben! Szerencsére Fitz el kezdett játszani. Spiller közös felelősség ezt vállalja Nix (ha nem tenné, azzal le is írná Spiller önbizalmát egy életre).
Ezt a draftot már nem Modrak csinálta. A legenda szerint Nix megmondta RWJr-nek, hogy nem szeretné, ha Modrak még egyszer beleszólna a draftba, illetve bármibe is. Annyira "was a tough decission", hogy ez a szokásos fordulat el sem hangzott. Igazából már pár hónapja nem is tagja a csapatnak. Gailey viszi a csapatot, Nix hozza meg a személyi döntéseket. Állítólag volt egy kibukása Nixnek, hogy pl. hogy lehetett elengedni olyan hasznos játékosokat, mint Peters, McG, és még talán Jabari Greer-t említette
Poz megtartása top preferencia, Floé és Wilsoné is. Ahogy sejteni lehetett DW nem csak, hogy mehet, de mennie is kell.
FA piac big money superstar idén sem hiszem, hogy játszik. 😊
na üdv
több mint 13 éve
Hm, Modrakot kirúgtuk.Ha gonoszkodni akarnék azt mondanám, hogy annyi magasan draftolt játékost kell már fizetnetek h vhol el kell kezdeni spórolni 😊
Tom Modrak a College Scouting osztály alelnöke volt. Sok elbaltázott draft köthető az ő, és Jauron nevéhez, de nem értem, hogy miért most, az utóbbi idők legjobb draftja után rúgtuk ki...?Hungarian Bill
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Hm, Modrakot kirúgtuk.Biztos a mostanihoz már nem volt sok köze. A dolgot gondolom már előbb eldöntötték, csak nem akarták a szurkolókat a draft előtt még jobban felizgatni. 😐
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Hm, Modrakot kirúgtuk.Tom Modrak a College Scouting osztály alelnöke volt. Sok elbaltázott draft köthető az ő, és Jauron nevéhez, de nem értem, hogy miért most, az utóbbi idők legjobb draftja után rúgtuk ki...?
több mint 13 éve
szaba
10 543
Bruce Carter mondjuk 3-4be került, de asszem rá mondták, hogy az egyetlen true 4-3 OLB. Persze én rámondtam, h ilyen már nincs, ki is lettem röhögve. 😛Szavazzuk meg, hogy JJ a legnagyobb király, de legalábbis érti ezt a játékot 😊Helmut ZimmerJJ!üdv
Tudom még korai, de kit látsz jövőre a Drafton, top 3-4 OLB-nek, illetve ILB-nek.
Köszi üdv
HHelmut Zimmer
3-4-es OLB-nek Bruce Carter mondanám, a kedvencem Von Miller, de az utóbbi teljesítménye túl hektikus
3-4-es ILB-vel már nagyobb gondban vagyok már csak a poszt sajátosságai miatt is, de Kelvin Sheppard jó választásnak tűnneJJ
több mint 13 éve
Szavazzuk meg, hogy JJ a legnagyobb király, de legalábbis érti ezt a játékot 😊üdvaz 1/1-el el fogják vinni a class összes használható QB-játJJ TillerJJ!
Tudom még korai, de kit látsz jövőre a Drafton, top 3-4 OLB-nek, illetve ILB-nek.
Köszi üdv
HHelmut Zimmer
3-4-es OLB-nek Bruce Carter mondanám, a kedvencem Von Miller, de az utóbbi teljesítménye túl hektikus
3-4-es ILB-vel már nagyobb gondban vagyok már csak a poszt sajátosságai miatt is, de Kelvin Sheppard jó választásnak tűnneJJ
Ezt JJ még novemberben írta 😉
több mint 13 éve
hát kiváncsi leszek a POZ-Sheppard kettősre, az biztos!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Na hát pár értékelés alapján a nagy átlag B jegyet adott nekünk, bár volt pár C, C-, illetve A, és A+ is 😊 Az elmúlt évek draftjaihoz képest ez valóban nem volt olyan rossz, reméljük beválnak az új srácok. Én Dareustól és Williamstől mindneképpen azt várom, hogy első évben sokat lendítenek a csapaton 😊Bizony, szerintem is így van!
Sokak sleeper pickje pedig Johnny White, aki egy nagy munkabírású futó, és egyértelmű steal sokak szerint!Hungarian Bill
Sheppard meccseit végignéztem. Szerintem az LSU iránt érzett... nem szeretem őket érzés ...mondatta velem, hogy buta, mint a korallzátony! Elnézést a rémhírkeltésért! Nézzétek, a "gamespeed" az meg van, az erő megvan, ösztönök rendben, amúgy földön tacklegyár. ÍTerületen zónában nem ő lesz a legjobb, de nem is Lobo szerepkörre hoztuk. Szerintem ő lesz a stealünk idénre.
Én stabil B-t adnék az idei draftunkra, de csak azért, mert ennél jobbat elvnől nem adnék senkinek 😊
Láttátok a filmet arról, hogy Marcell megérkezik Buffaloba? Szerintem szívet melengető, főleg a rész, ahogy a kisöreget felsegíti.
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Na hát pár értékelés alapján a nagy átlag B jegyet adott nekünk, bár volt pár C, C-, illetve A, és A+ is 😊 Az elmúlt évek draftjaihoz képest ez valóban nem volt olyan rossz, reméljük beválnak az új srácok. Én Dareustól és Williamstől mindneképpen azt várom, hogy első évben sokat lendítenek a csapaton 😊Sokak sleeper pickje pedig Johnny White, aki egy nagy munkabírású futó, és egyértelmű steal sokak szerint!
több mint 13 éve
volt 400 font felett is, szerinted?te attttya úúúúr isten mekkora ez az ember... vagy csak a képen látszik ekkorának?Amadeus91jasper:Remélem megéri a rósztert. És tényleg nem egy tohonya disznó. Láthatóan elszánt, ha lesz aki megtanítja játszani, akkor még lehet játékos is! De jó lenne, ha lenne idény :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: !
aranyos, picike
briareos
http://www.youtube.com/watch?v=vyWFh3Lp5u8&feature=player_embedded#at=14Helmut Zimmer
egyetemen oda-vissza játszott mint OG és NT
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 896
te attttya úúúúr isten mekkora ez az ember... vagy csak a képen látszik ekkorának?Remélem megéri a rósztert. És tényleg nem egy tohonya disznó. Láthatóan elszánt, ha lesz aki megtanítja játszani, akkor még lehet játékos is! De jó lenne, ha lenne idény :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: !A draft utolsó napján, a negyedik körben a DB DaNorris Searcyt, illetve az OL Chris Hairstont húztuk, ötödik körben a RB Johnny White jött, hatodikban az LB Chris White, és a két hetedik körösünk pedig a CB Justin Rogers, illetve a DT Michael Jasper lettek.jasper:
Sajnos egyiküket sem ismerem, de ha rápillantok erre a listára, akkor kicsit DJ draftjai jutnak eszembe, amikor kétségbeesetten huzigálta be a DB-ket, mert csak azokhoz értett jóformán 😊Hungarian Bill
aranyos, picike
briareos
http://www.youtube.com/watch?v=vyWFh3Lp5u8&feature=player_embedded#at=14Helmut Zimmer
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Remélem megéri a rósztert. És tényleg nem egy tohonya disznó. Láthatóan elszánt, ha lesz aki megtanítja játszani, akkor még lehet játékos is! De jó lenne, ha lenne idény :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: !A draft utolsó napján, a negyedik körben a DB DaNorris Searcyt, illetve az OL Chris Hairstont húztuk, ötödik körben a RB Johnny White jött, hatodikban az LB Chris White, és a két hetedik körösünk pedig a CB Justin Rogers, illetve a DT Michael Jasper lettek.jasper:
Sajnos egyiküket sem ismerem, de ha rápillantok erre a listára, akkor kicsit DJ draftjai jutnak eszembe, amikor kétségbeesetten huzigálta be a DB-ket, mert csak azokhoz értett jóformán 😊Hungarian Bill
aranyos, picike
briareos
http://www.youtube.com/watch?v=vyWFh3Lp5u8&feature=player_embedded#at=14
több mint 13 éve
az RT-nek örülök a két DB pedig inkább safety alkat, nem shutdown CB típus...Az utóbbi évek legjobbja! Általában nagyon elismerően nyilatkozatokat olvasok. RW Jr. amúgy áldását adta...
White is ILB, de ki lesz a pass rusher jövőre?????
egyébként elégedett vagyok, több jó huzás is van!!BillsFan
Passrush téma:
- azért az a belső kezdő 3-as Edwards - K Will - Dareus nem hangzik rosszul. Szerintem szépen csendesen , de Marcell már 1. évében impact lesz, akár 5-t akár 3-t játszik.
- Kelsay megbízhatóan fogja tenni a dolgát idén is. Dareus, és Sheppard belépésével nem ő és KWill + (ha egészséges), akkor Edwards lesznek a front 7 azon tagjai, akik meg tudják állítani a futást.
Passrush kapcsán két kérdésre nem tudjuk a választ!
A.) Merriman?!?! Ha egészséges, akkor egyre cudarabb ez a névsor- persze ebben nem hiszek!
B.) Magnum keze alatt milyen progressziót látunk? (Moats, Maybin)
Én nem fűzök sok reményt Maybinhez, de simán el tudom képzelni, hogy ha nem rémes szakemberek kezdenek vele foglalkozni, akkor valami megindulhat nála is.
De igen Houstont én is sajnálom - Williamst el kellett hozni !!!
több mint 13 éve
A hátsó körösöket én sem ismerem, de összességében az első 3 választással én maximálisan elégedett vagyok, a 4. körtől meg ha csak a posztokat nézem, ahova húztunk, akkor nem olyan rossz ez, sőőőt. 😊 Őszintén mondom, hogy rosszabbra számítottam. 😊
több mint 13 éve
az RT-nek örülök a két DB pedig inkább safety alkat, nem shutdown CB típus...White is ILB, de ki lesz a pass rusher jövőre?????
egyébként elégedett vagyok, több jó huzás is van!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Nem is azt mondtam, hogy baj, főleg a mostani DB-helyzetben.A draft utolsó napján, a negyedik körben a DB DaNorris Searcyt, illetve az OL Chris Hairstont húztuk, ötödik körben a RB Johnny White jött, hatodikban az LB Chris White, és a két hetedik körösünk pedig a CB Justin Rogers, illetve a DT Michael Jasper lettek.DB-d sosem lehet elég, nincs ezzel baj! 😊Helmut Zimmer
több mint 13 éve
A draft utolsó napján, a negyedik körben a DB DaNorris Searcyt, illetve az OL Chris Hairstont húztuk, ötödik körben a RB Johnny White jött, hatodikban az LB Chris White, és a két hetedik körösünk pedig a CB Justin Rogers, illetve a DT Michael Jasper lettek.jasper:
aranyos, picike
több mint 13 éve
A draft utolsó napján, a negyedik körben a DB DaNorris Searcyt, illetve az OL Chris Hairstont húztuk, ötödik körben a RB Johnny White jött, hatodikban az LB Chris White, és a két hetedik körösünk pedig a CB Justin Rogers, illetve a DT Michael Jasper lettek.DB-d sosem lehet elég, nincs ezzel baj! 😊
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
A draft utolsó napján, a negyedik körben a DB DaNorris Searcyt, illetve az OL Chris Hairstont húztuk, ötödik körben a RB Johnny White jött, hatodikban az LB Chris White, és a két hetedik körösünk pedig a CB Justin Rogers, illetve a DT Michael Jasper lettek.Sajnos egyiküket sem ismerem, de ha rápillantok erre a listára, akkor kicsit DJ draftjai jutnak eszembe, amikor kétségbeesetten huzigálta be a DB-ket, mert csak azokhoz értett jóformán 😊
több mint 13 éve
Öcsém, 3 pick a D-be, elégedett vagyok. 😊 Aaronnak nagyon örülök. 😊 :cool:
DL, be LB sorba, és secbe is jött jó, sőt kiemelkedő ember. 😊 :cool:
több mint 13 éve
Na, megnéztem átgondoltam!Hideglelős, pőre, kemény deep south védelem építéséről szólt az első 3 kör.
Dareus ugye nem ígényel magyarázatot,
Williams játékát én szeretem!,Ahogy gondoltuk S lesz (bye bye Donte). Nézzétek behúzhattuk volna Moore-t, aki egy jó srác, ballhawk, de a felépítése, és a keménysége olyan, mint egy téglabudié. Nem hiszem, hogy az AFC Eactben rá boldog évek várnának Strong S pozícióban, Free S pedig nem kell. Nem tudtuk, hogy Donteval ekkora gáz lesz 😕, ezért sem számoltunk azzal, hogy DB-t húzunk.
Sajnálom, hogy nem húztuk be Houstont (de legalább szimpi csapatba került) Már a csúszását sem értettem, sokan megnézték, és ez lett a verdict, ma ennyit ért.
Sheppard- Ő a mi Brandon Spikesunk, kicsit gyorsabb kicsit képzetlenebb (sokat kell tanulnia) 😊 Ha még visszaemlékszünk, hogy akik ezen a poszton nyomták hány misstackleval boldogítottak bennünket, akkor az ILB húzás tök jogos. Nem egy túlhájpolt srác. A futást meg fogja akasztani. Meghallgattam Gaileyt, megnéztem a Seniort újra, és mindenkinek ajánlom. LSU meccseken kifejezetten nem szerettem a játékát
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Válaszoltam! Remélem, hogy legközelebb már nem jön semmi közbe, és tudunk dumálni 😊