Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Minnesota is bent hagyta Quinnt, megvan még Fairley, Bowers, Kerrigan!!!! Ja és Houston! 😊
több mint 13 éve
de örülnék neki! jó lenne ide!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
2. kör, ha így megy tovább Houston sima ügy! 😂 😂na felőlem jöhet QB is....BillsFanMég jöjjön egy ember a védelembe mindenképpen (front sevenbe).Vrijbloed
több mint 13 éve
na felőlem jöhet QB is....BillsFanMég jöjjön egy ember a védelembe mindenképpen (front sevenbe).
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Egyébként valóban nem nagyon tudtuk ezt elcseszni, igazából csak akkor, ha QB-t, vagy Greent húzzuk, vagy egy bazinagy reach-et 😊De kezdésnek mindenképp jó, remélem második körben is a védelembe húzunk!
több mint 13 éve
na felőlem jöhet QB is....
több mint 13 éve
Az utóbbi 2 húzást látva (SF, Titans) lesz itt még bőven Blue Chip játékos nekünk 2/1-re 😊 Királyság!
több mint 13 éve
Yeaaaah! :cool: 😊
több mint 13 éve
Komolyan , mindjárt sírok, csak azért nem merek, mert a csajom tényleg sír, ő fordítva szerette volna (ő Broncos szurkoló)
több mint 13 éve
ezazz!!!!
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Végre egy megnyugtató pick.. 😊 Reméljük immediate impact player lesz 😊Welcome to Buffalo, Marcell! 😊
több mint 13 éve
IGEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
Annyira örülök a Carolina húzásának, mondjuk még el tudjuk cseszni 😀És Von is out!!!!!!
Istenkém!
Nézz le ránk, ne húzzunk retteneteset, húzzuk Dareust, vagy PP-t!!!!!!!
több mint 13 éve
Sztem bármelyikükkel jól jártok a felsoroltak közül. Csak tényleg nehogy első körös QB húzás legyen belőle..azon kívűl nem tudtok hibázni sztem.Na, hajnal 2-től draft... Sok mock látott napvilágot, én igazából már annak is örülnék, ha az első körben a védelembe húznánk embert (hacsak nem trédelünk le, én ezt se zárom ki most már). Von Millert állítólag a Denver húzza majd, így személy szerint a harmadik helyen, akinek örülnék, az Dareus lenne!Hungarian BillSzerintem Petersont fogja húzni Nix, ő a legjobb játékos idén,.... nem úgy, ahogy tavaly Spiller volt 😊
Nem szeretem Dareust(még), de én is örülnék, ha nálunk landolna.
Amúgy egyre kevésbé bánnám, ha nem hozzánk jönne Miller...
Nem az erejével kapcsolatos dolgok zavarnak, azt is elfogadom, hogy a "gyarapodással" veszíthet a sebességéből. Tényleg nagyon klassz játékos, és a zsigereiben van, és őstehetség, de engem akkor is zavar, hogy nagyon rátarti módon tud viselkedni, nyilatkozni.
Wishlist (nem így lesz)
1. Peterson/Dareus
2. Austin (nem látok rá sok esélyt)/ Houston
3. Stanzi/már majdnem jó ILB/ Seattlenek Mebaneért 😉Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Na, hajnal 2-től draft... Sok mock látott napvilágot, én igazából már annak is örülnék, ha az első körben a védelembe húznánk embert (hacsak nem trédelünk le, én ezt se zárom ki most már). Von Millert állítólag a Denver húzza majd, így személy szerint a harmadik helyen, akinek örülnék, az Dareus lenne!Hungarian BillSzerintem Petersont fogja húzni Nix, ő a legjobb játékos idén,.... nem úgy, ahogy tavaly Spiller volt 😊
Nem szeretem Dareust(még), de én is örülnék, ha nálunk landolna.
Amúgy egyre kevésbé bánnám, ha nem hozzánk jönne Miller...
Nem az erejével kapcsolatos dolgok zavarnak, azt is elfogadom, hogy a "gyarapodással" veszíthet a sebességéből. Tényleg nagyon klassz játékos, és a zsigereiben van, és őstehetség, de engem akkor is zavar, hogy nagyon rátarti módon tud viselkedni, nyilatkozni.
Wishlist (nem így lesz)
1. Peterson/Dareus
2. Austin (nem látok rá sok esélyt)/ Houston
3. Stanzi/már majdnem jó ILB/ Seattlenek Mebaneért 😉
több mint 13 éve
csak ne QB-t bassza meg....
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Na, hajnal 2-től draft... Sok mock látott napvilágot, én igazából már annak is örülnék, ha az első körben a védelembe húznánk embert (hacsak nem trédelünk le, én ezt se zárom ki most már). Von Millert állítólag a Denver húzza majd, így személy szerint a harmadik helyen, akinek örülnék, az Dareus lenne!
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Naja, nekünk már lassan a délutáni meccs is primetime 😊
több mint 13 éve
de legalább van délután is meccs, tavaly az sem volt...
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Megvan az alapszakasz-menetrendünk:szeptember 11-én kezdünk a Chiefs otthonában. Az összes meccsünk vasárnapi napon, itteni idő szerint este 7 órakor lesz, kivéve két alkalmat; október 30-án 22:05-kor kezdődik a Redskins elleni hazai meccsünk, valamint december 11-én a Chargers ellen 22:15-kor játszunk. Bye week az október 22-i napon kezdődő hétvégén lesz. Primetime-meccsünk ezúttal se lesz 😕 A teljes menetrend megtekinthető itt.
több mint 13 éve
A 2. kör Mallettet aláírom, de szerintem akkor már tuti nem lesz bent a QB need-es csapatok miatt, ezt szinte kizártnak tartom.Érdekes lesz ha tényleg megindul a QB run.
Első körben meg egyszerűen muszáj front sevenbe húzni.
De az a szép, hogy máshogy látjuk. 😊Vrijbloed
Lions szempontból nagyon jó lehet akár egy trade miatt is.
Az utóbbi idők legizgalmasabb draftja lesz.
Azért azt is vegyük figyelembe,hogy ha lesz szezon akkor lesz még FA is,ahol rendesen lehet javítani a front seven-en is. Meg a Bills 2/3ról viszonylag olcsón fel tud menni az első kör végébe egy QB-ért.