Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
támadt egy kérdésem (+ez volt az utolsó topic)
sok hangot lehet arról hallani, hogy 1/3ra nem egy von Millerrel lesz a csapat gazdagabb, hanem esetleg egy Qb-val. Ebben az esetben feltételezem Fitzp. nem lesz backupnak megtartva, szóval hogy látjátok ebben az esetben milyen jövő várhat rá az nfl-ben, úgy tudom valamiféle ?hibrid? nevezzük free-route rendszer van érvényben és ebből eredően képes bizonyos szerencsés csillagzatú hetekben csillogni, de mire lenne képes egy konzervatívabb pl. WCO-ban, vagy bármilyen más rendszerben? (gondolom többet láttátok meccsen, mint én, vagy bárki más 😊 )sapka
Szia Sapka! (Metöllll!!!! )

-RW Jr. tán az 5. héten bejelentette, hogy FR QB lesz az első körös draft, bármi áron. Ettől Fitz annyira megszeppent, hogy atomjaira hajigálta a Ravens védelmet, a következő héten,...és utána még egy párat... Ma az öreg kedvenc játékosa hol Newton, hol Bowers..., illetve mincs kedvenc játékosa, mert éppen meglopják a hálátlanok!

-Nix Patrick Petersont szeretné látni, mert ő a jövő csapatát építi, bár hozzáteszi, Nic Fairley " a Centerrel párhuzamos 1. lépssel született, és nagyobb zsugás, mint az összes többi játékos egyben" /csak nekem juttatja eszembe McCargot a testfelépítése??!-főleg piros sztreccsben)

-Gailey csendesen szeretné behúzni Greent, persze hiába nyomkodja Magnumon a "csinálj valamit az LB-kel készletről" gombot, nem megy, szóval a szívével Green az ő embere, de az eszével Von Miller.
Persze mindig elmondja, hogy Millert nagyon szeretné a csapatban látni, mert elsöprően játszik, de erősödnie kell, szóval Greent szeretné, és ezzel párhuzamosan Evansért kapni egy 3. kört. (nem fog!).

Tulajdonképpen RW Jr. nagyon nem örül, hogy egy olyan fiatalember, aki még lófüttyöt nem mutatott az NFL-ben megy a nagyokkal meglopni őt és a másik 31 vesztest.... szóval most éppen nem Von Miller a kedvenc játékosa.

Mi szurkolók, és a csapatot ismerők nagyon örülnénk Von Millernek, Dareusnak, sőt még Petersonnak, Bowersnek és Quinnek is. (Nix cáfolta, hogy visszaállunk 4-3-ra, tehát simán lehet). Évek óta az nem fut csak szét minket, aki nem akar. Front 7 K Will, Poz, D Edwards kivételével dráma, és ez csak annak tükrében nem nyomasztó, hogy passrush még ennél is fájóbb!

Nagyon dühösek lennénk, ha Cam Newtont húznák, mérsékelten ha Lockert, de egy kicsit akkor is, ha Gabbert neve hangzana el az első körben.

2. kör elején húzunk. Gaileynek nagy kedvence Mallett. Miután e kollegának nincs mozgáskultúrája ezért a falunk mögé betenni nem kis bátorság. Viszont tagadhatatlan, hogy ha ezt az arrogáns éticsigát húznánk, akkor Gailey az az ember, aki QB-t faragna belőle. (De amúgy kéne ILB is, szóval én ott sem húznék QB-t pláne nem Mallettet)

Igen jól látod, mi egy elég elvarázsolt rendszert játszunk, ami nyomokban tartalmazza a ma divatos Mark III-as rendszerek elemeit, de igazából a sava borsát nem az időzítés alapú rövid passzok adják. Ha meg tudjuk védeni Mallettet, akkor minden adottsága megvan, hogy jó alapja legyen egy projektnek. (amúgy szörnyen tuskó gyerek, de nem hülye, szóval van arra remény, hogy megértse, mit akar től az ezzőbá) Én spec Ricky Stanzit látnám szívesebben, de nem 2. kör elején, és ez inkább csak szimpátia.

Fitz nem a világ legjobb karú sráca, de az NFL egyik legokosabb játékosa, jól mozog, jól lát, nem parázik, és nagyon nagyon akar. Hoz rossz döntéseket, de a lasztieladásai sokkal inkább technikai hiányosságaiból erednek, mint a fasz döntésekből. Sokszor túlvállalja magát, és a társait. Egy biztos, érti Gailey rendszerét, és ez önmagában is érdem. A dologhoz hozzátartozik, hogy nálunk kifejezetten biztató az ifjú elkapóbrigád, ami sokszor megoldja!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
sok hangot lehet arról hallani, hogy 1/3ra nem egy von Millerrel lesz a csapat gazdagabb, hanem esetleg egy Qb-val. Ebben az esetben feltételezem Fitzp. nem lesz backupnak megtartva, szóval hogy látjátok ebben az esetben milyen jövő várhat rá az nfl-ben, úgy tudom valamiféle ?hibrid? nevezzük free-route rendszer van érvényben és ebből eredően képes bizonyos szerencsés csillagzatú hetekben csillogni, de mire lenne képes egy konzervatívabb pl. WCO-ban, vagy bármilyen más rendszerben? (gondolom többet láttátok meccsen, mint én, vagy bárki más 😊 )sapka
szerintem Fitzpatrick maradni fog, főleg, hogy nagy eséllyel projekt QB jön, 0 pro-style tapasztalattal

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
sok hangot lehet arról hallani, hogy 1/3ra nem egy von Millerrel lesz a csapat gazdagabb, hanem esetleg egy Qb-val. Ebben az esetben feltételezem Fitzp. nem lesz backupnak megtartva, szóval hogy látjátok ebben az esetben milyen jövő várhat rá az nfl-ben, úgy tudom valamiféle ?hibrid? nevezzük free-route rendszer van érvényben és ebből eredően képes bizonyos szerencsés csillagzatú hetekben csillogni, de mire lenne képes egy konzervatívabb pl. WCO-ban, vagy bármilyen más rendszerben? (gondolom többet láttátok meccsen, mint én, vagy bárki más 😊 )

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Höri írta: "Buddy Nix együtt ebédel Newtonnal és ügynökével. Csóró Bills."

Nix kedvenc játékosa kb. hetente változik. Akármire képes a csávó! Nem csodálkoznék.
több mint 13 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Attól, hogy együtt ebédelt vele, még nem jelenti azt, hogy automatikusan őt húzzuk 😊 Tavaly is Tebow-al, meg még asszem Clausennel is kajáltak együtt, mégse lett belőle semmi. Bár Tebow lehet fel tudta volna kavarni ezt az állóvizet, ami jelenleg itt van. Mindenképp a védelembe kell húzni valakit a harmadik választási joggal.
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nem-nem, Buffaloba nem QB kell, tavaly több meccsen is látszott, az megvan... OL esetleg? D# szerintem inkább...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Höri írta: "Buddy Nix együtt ebédel Newtonnal és ügynökével. Csóró Bills."

Egy szó: aztakurv@f@szba. :/

Idén egyáltalán nem nevezhető erősnek a QB class, sok bust esélyes van a jelöltek között. Nem gondolom, hogy Fitzi itt a legnagyobb probléma, van elég gond a védelemben, és nagyon sok ígéretes játékos van DE, OLB, poszton...
Én tényleg "megőrülök", ha 1/3-ra Newtont húzzuk. Nem kell ő ide. Én nem vállanék ekkora kockázatot. Mindegy, Nixék tudják (tufdják?)... :rolleyes:
több mint 13 éve
Stephen Coopert fel kéne szedni! Nagyon jó kis LB, sokat segíthetne rajtunk!
több mint 13 éve
Nagyon úgy néz ki, hogy a sisak színe fehér lesz 2011-től. Sajna többet még mindig nem tudni 😕
több mint 13 éve
TESSÉK KOMBÁJNT NÉZNI 😂 😂 😂 😀 (Magas labda, üsse le valaqi nyugodtan)!

Von Miller bejövős 😊
Skaccok, amit Fairley bemutatott attól azért nem kevesen dobták el a hajuk.
Dareus vs. Fairley c kérdést azért frankó, mert csak MM nem vette észre, hogy a 20 fonttal könnyebb Fairley ugyan 1 tizeddel lassabb volt 10 yardon (megint a hozzáállás), mint Dareus DE a 20 font ide, vagy oda, kb olyan dinamikával ütötte ki a babákat, ami 10 évben egyszer van (ne feledjük, hogy MM két kedvence 2 éve Larry English , és Maybin voltak). Szóval súgtak, hogy mit nézzek, és tényleg leesett az arcom.
Ha megnézitek az azonos című felvételen az Nfl.comon a 32. mp-től, illetve az 1:32 től induló részt és elképesztő dinamikai különbséget fogtok látni.

Üdv
H
több mint 13 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
És sem követtem a combine-t most próbálok majd tájékozódni...

Brohm,McCargo,Youboty,Ellison és Stupar viszont távozóban!

Stupar-t sajnálom, ő legalább el tud kapni passzt.

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
hosszabított Wrotto és George WilsonHöri
Wilson mindenképpen jó hír... Wrotto meg olyan amilyen.
több mint 13 éve
hosszabított Wrotto és George Wilson

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Én ugyan nem néztem a combinet, szóval én inkább csak posztot mondanék; nekünk DL kell mindenképp, pedig páran már megszellőztették azt, hogy Newtont is húzhatjuk. Tudván, hogy Fitz lesz jövőre a kezdő, szerintem ilyen magas pickkel nem szórakozhatunk, és nem húzhatunk backup QB-t. Szóval marad a Fairley, Dareus, Bowers, Quinn négyesfogatból valaki, vagy még esetleg húzhatunk egy Von Millert, a Senior Bowlon nekem nagyon tetszett a játéka!Hungarian Bill
Fairley szerintem 1/1 lesz, de a többi háromból bárki jöhet, nagyon nem nyúlhatunk mellé velük. Bár kár, hogy Bowers sérült, és nem volt, de JJ-ék azt mondták, hogy ezzel is mindenképpen top5, én így mindenképpen őt húznám az első körben.
Csak QB-t ne húzzunk az első körben, mert falnak megyek komolyan mondom. Majd azt a 2-3. körben.

De kell ide OLB, ILB, CB is, a DE, QB-n kívül...Vrijbloed
Azok után, hogy Troupba, és Carringtonba beleinvesztált a Bills tavaly egy 2/41-et és 3/72-t Kyle Williams és Dwan Edwards mellé feleslegesnek érzem a belső falember picket ilyen korán. A pass rush gondokat kellene megoldani. Ha állandó lesz a 34, akkor Miller, ha hibrid 34/43 akkor Quinn, ha vissza a 43-hoz akkor Bowers v. Quinn tűnik a megfelelő értéknek 1/3-ra.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én ugyan nem néztem a combinet, szóval én inkább csak posztot mondanék; nekünk DL kell mindenképp, pedig páran már megszellőztették azt, hogy Newtont is húzhatjuk. Tudván, hogy Fitz lesz jövőre a kezdő, szerintem ilyen magas pickkel nem szórakozhatunk, és nem húzhatunk backup QB-t. Szóval marad a Fairley, Dareus, Bowers, Quinn négyesfogatból valaki, vagy még esetleg húzhatunk egy Von Millert, a Senior Bowlon nekem nagyon tetszett a játéka!Hungarian Bill
Fairley szerintem 1/1 lesz, de a többi háromból bárki jöhet, nagyon nem nyúlhatunk mellé velük. Bár kár, hogy Bowers sérült, és nem volt, de JJ-ék azt mondták, hogy ezzel is mindenképpen top5, én így mindenképpen őt húznám az első körben.
Csak QB-t ne húzzunk az első körben, mert falnak megyek komolyan mondom. Majd azt a 2-3. körben.

De kell ide OLB, ILB, CB is, a DE, QB-n kívül...
több mint 13 éve
Az alábbi játékosok kaptak tendert, így egy új CBA esetén RFA-k lehetnek: Posluszny, Whitner, Chandler, Sanborn, Huggins.
több mint 13 éve
Én ugyan nem néztem a combinet, szóval én inkább csak posztot mondanék; nekünk DL kell mindenképp, pedig páran már megszellőztették azt, hogy Newtont is húzhatjuk. Tudván, hogy Fitz lesz jövőre a kezdő, szerintem ilyen magas pickkel nem szórakozhatunk, és nem húzhatunk backup QB-t. Szóval marad a Fairley, Dareus, Bowers, Quinn négyesfogatból valaki, vagy még esetleg húzhatunk egy Von Millert, a Senior Bowlon nekem nagyon tetszett a játéka!
több mint 13 éve
Szasztok Srácok!

Nem vagyunk az a szószátyár brigád!

Na mit gondoltok a felmérésekről?
Aztán ha valakinek kezd valamelyik tiszta tekintetű ifjú tehetség megtetszeni, és feltétlen a csapatban akarja látni, az indoklással ide is róhatná sorait.

üdv
H
több mint 13 éve
kedden vagyis ma jön Bob Sanders tárgyalniHöri
Na Bobzilla még nagyon kell ide!
Mondjuk a kedvenc Colts játékosom volt, amikor játszott....

Láttátok tegnap Vic C cikkét a Billsről az NFL.comon? Vélemények?Helmut Zimmer
na igen egész jó cikk tőle meg is lepődtem 😊

gyakorlatilag leírta amit mi is tudtunk: DL és LB erősítés kell( pl Justin Houston 😊 ) és egy RT a piacról!!

a QB draft még várhat szerintem, Spiller meg csak összekapja magát!

több mint 13 éve
Mondjuk a kedvenc Colts játékosom volt, amikor játszott....Helmut Zimmer
Akkor az jó régen lehetett, mert az utóbbi években nem igazán lehetett arra építeni, hogy ő majd egészséges lesz... Én úgy gondolom, hogy nem kéne ennyit kockáztatni, Merrimannel is lehet befürdünk, elég nekünk egy olyan játékos, aki top vagy flop lesz. Úgy hallottam, hogy Atogwe is jön (vagy már volt?) vizitre, én pl. neki jobban tudnék örülni. Nem egy Sanders-kaliber, de pozitívum, hogy több meccset játszott, mint BS az utóbbi három évben együttvéve. Nincs szükségünk arra, hogy nálunk forgassák a Kórház a város szélén c. sorozat újabb évadát.

Olvastam VC cikkét, hellyel-közzel egyet is értek vele. Wannstedttel szerintem nagyon jól jártunk, nagy koponya az ürge, és ha hibridet akarunk játszani, akkor az ő 4-3-as filozófiája szerintem nagyon passzol ide, igaz a LB-sort meg kéne erősíteni mindenképp. Spiller-faktor: Igaz, hogy Fred korosodik, de szerintem Spillernek nem a kovetkező szezonban kell nagyot alkotni, más kérdés, hogy egy év NFL-ben eltöltött idő után azért jó lenne már nemcsak kétmeccsenként egyszer megmutatnia, miért draftoltuk. Troup és Carrington nagy kérdés, ugye Kyle lesz a NT 3-4-ben, kérdés, hogy a két lábon járó exkavátor Troup milyen 3-4-es DE lesz. A támadófal viszonylag fiatal, szerintem egy RT-re vagyunk attól, hogy egy masszív, de nem világklasszis támadófalunk legyen. Fitz úgyse álldogál órákat a zsebben.Hungarian Bill
Én még láttam őt csúcsformában játszani. 😛 (a 2007-es formája az, ahogy talán Troy SEM tud játszani, ez tőlem pedig nagyon nagy szó!)
Igazából két év volt, amikor nagyon lehetett építeni arra, hogy egészséges, igaz akkor elképsztőt alkotott.
Egyszer nekünk is lehetne szerencsénk. Hippi már kifizette neki az életjáradékot, hozzánk talán eljön kevesebbért.
Ha 6 meccsre, akkor csak 6 meccsre, de jó lenne őt látni Bills színekben játszani.
Nem tudom mennyire egészséges (legutób azt hiszem a bicepsze adta meg magát (ami kb akkora mint egy durva LB-nek), nem tudom mennyire kopott meg. Imádom a játékát !!!
OJ nagyon jó játékos, de ő sem mindig tud egészséges maradni.
Akkor DW-re nem alapozunk
több mint 13 éve
Mondjuk a kedvenc Colts játékosom volt, amikor játszott....Helmut Zimmer
Akkor az jó régen lehetett, mert az utóbbi években nem igazán lehetett arra építeni, hogy ő majd egészséges lesz... Én úgy gondolom, hogy nem kéne ennyit kockáztatni, Merrimannel is lehet befürdünk, elég nekünk egy olyan játékos, aki top vagy flop lesz. Úgy hallottam, hogy Atogwe is jön (vagy már volt?) vizitre, én pl. neki jobban tudnék örülni. Nem egy Sanders-kaliber, de pozitívum, hogy több meccset játszott, mint BS az utóbbi három évben együttvéve. Nincs szükségünk arra, hogy nálunk forgassák a Kórház a város szélén c. sorozat újabb évadát.

Olvastam VC cikkét, hellyel-közzel egyet is értek vele. Wannstedttel szerintem nagyon jól jártunk, nagy koponya az ürge, és ha hibridet akarunk játszani, akkor az ő 4-3-as filozófiája szerintem nagyon passzol ide, igaz a LB-sort meg kéne erősíteni mindenképp. Spiller-faktor: Igaz, hogy Fred korosodik, de szerintem Spillernek nem a kovetkező szezonban kell nagyot alkotni, más kérdés, hogy egy év NFL-ben eltöltött idő után azért jó lenne már nemcsak kétmeccsenként egyszer megmutatnia, miért draftoltuk. Troup és Carrington nagy kérdés, ugye Kyle lesz a NT 3-4-ben, kérdés, hogy a két lábon járó exkavátor Troup milyen 3-4-es DE lesz. A támadófal viszonylag fiatal, szerintem egy RT-re vagyunk attól, hogy egy masszív, de nem világklasszis támadófalunk legyen. Fitz úgyse álldogál órákat a zsebben.
több mint 13 éve
Mondjuk a kedvenc Colts játékosom volt, amikor játszott....

Láttátok tegnap Vic C cikkét a Billsről az NFL.comon? Vélemények?
több mint 13 éve
kedden vagyis ma jön Bob Sanders tárgyalni

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Bills fanok, van megint mock draft game, beszállnék a Billshez, mint tavaly, de ha van valaki aki szeretne játszani, akkor szóljon 😊

több mint 13 éve
Nagyszerű csapatember volt, és amikor nagyon kellett, akkor odatette magát. Sajnos ez az éve nem volt az igazi, valóban jobban passzol a 4-3-ba. Köszönünk mindent Marcus!

Szerk.: ezzel a lépéssel nagyon gyanús, hogy Dareust, vagy Bowerst visszük el első körben.Hungarian Bill
hát remélem is !!

sok sikert Stroud-nak!!!