Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Wannstedt nálunk köthet ki. Az, hogy milyen pozícióban, egyelőre nem tisztázott. Kérdéses, hogy Edwards-szal mi lesz, ILB-edző lenne?

Vagy egy elég fura megoldás: legyen két DC-nk! 😊 Úgyis hibridet játszunk jövőre, GE foglalkozzon a 3-4-el, Wanny meg a 4-3-al. Aztán meg hívja a playeket az, aki jártasabb a dolgokban... Vagy akinek nagyobb a bajsza. 😊
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Fairley-Williams-Edwards... Istenem de jó D-Line lenne 😊Hungarian Bill
Dareus is ütleg, és ő eddig is 3-4ben tolta.
több mint 13 éve
Állítólag mi is beszálltunk a Dave Wannstedtért vívott harcba? Örülnétek neki? Jóban is van Gaileyvel, hiába 4-3-as szakember, de én örülnék neki, főleg hogy jövőre úgyis hibridet játszunk. Már csak emberanyagot kéne biztosítani a számára 😊
több mint 13 éve
Fairley-Williams-Edwards... Istenem de jó D-Line lenne 😊
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szevasztok Srácok!
Nem tudom, láttátok e a tegnapi BCS ( 😂 ) döntőt... kötelező...!!!
Azt hiszem Fairley ezután -tudom korai erről beszélni- nem húzza ki 1/3-ig 😂Helmut Zimmer
szerintem se,pedig nem lenne rossz,hogy finom legyek 😊
szerk:mondjuk benne van,hogy fejbe rúg egy járókelőt és csúszik pár kört 😛

több mint 13 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
mindenképpen megnézem!

már töltöm le 😉

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Szevasztok Srácok!
Nem tudom, láttátok e a tegnapi BCS ( 😂 ) döntőt... kötelező...!!!
Azt hiszem Fairley ezután -tudom korai erről beszélni- nem húzza ki 1/3-ig 😂
több mint 13 éve
Cookie Gilchrist meghalt!

Nyugodjék békében!
több mint 13 éve
az ex Bills RB-k(McGahee,Lynch) parédéztak a wild card hétvégén 😛

több mint 13 éve
Gaileyék Dél csapatát fogják felkészíteni majd a Senior Bowlra.

És Andre Reed Hall of Fame-döntős! Go Andre! 😊
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A Buffalo Bills edzői stábja fogja felkészíteni az egyik csapatot a Senior Bowlra. Hogy ez mi alapján jött ki, azt nem tudom 😊Hungarian Bill
felkéréses alapon megy

több mint 13 éve
A Buffalo Bills edzői stábja fogja felkészíteni az egyik csapatot a Senior Bowlra. Hogy ez mi alapján jött ki, azt nem tudom 😊
több mint 13 éve
Kirúgtuk az ILB-edzőt... Úgy tűnik, hogy Edwards helye ezzel meg van mentve...
több mint 13 éve
Sziasztok!

Tudom nagyon korai még a Draftról beszélgetni, DE félő, hogy megint zokogni fogunk...
Egyre többen "érzik" úgy (nem túl szofisztikált, de nem találtam jobb szót), hogy legkésőbb 2. körben QB-húzunk...
Tényleg nem tudom, örüljek e... ha így lesz!Helmut Zimmer
Azért Fitz egyelőre nem bizonyította, hogy franchise QB lenne. De ha bizonyította volna, akkoris, ki lenne a tartalékja? Brohm akkor marad Buffalóban, ha a a csirkeszárnyakat fogja árulni. Brown pedig még mindig nyers, és nem tudom, van-e értelme csiszolgatni... Nem vagyok ellenére egy QB-draftnak a második körben. Sajnos ez is need nálunk, és most itt az irreleváns, hogy Fitzből HOF-er lesz-e, vagy sem, nincs tartalékja. Ahogy olvastam, pl Gabbert pont passzolna Gailey rendszerébe. De rengeteg időnk van még, nyilván még nem lehet mást tenni, csak a sötétben tapogatózni.

Merem remélni, hogy Buddyék nem cseszik el az első kört, és D-Linemant, vagy LB-t húznak.Hungarian Bill
Jó, hogy Brown milyen arról nem sokat tudunk... backupnak azért cak jó lehet. Legkésőbb 2. kör legeleje (már, ha nincs mozgás) az nagyon nem Backup.
Nem tudom, hogy Gabbert passzolna e, mert csak a Bowl meccsen láttam a Mizzout!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
K-Will megy végül a Pro Bowl-ra! Óriási gratuláció neki! 😊Hungarian Bill
megérdemli szvsz,grat neki! 😊

több mint 13 éve
Sziasztok!

Tudom nagyon korai még a Draftról beszélgetni, DE félő, hogy megint zokogni fogunk...
Egyre többen "érzik" úgy (nem túl szofisztikált, de nem találtam jobb szót), hogy legkésőbb 2. körben QB-húzunk...
Tényleg nem tudom, örüljek e... ha így lesz!Helmut Zimmer
Azért Fitz egyelőre nem bizonyította, hogy franchise QB lenne. De ha bizonyította volna, akkoris, ki lenne a tartalékja? Brohm akkor marad Buffalóban, ha a a csirkeszárnyakat fogja árulni. Brown pedig még mindig nyers, és nem tudom, van-e értelme csiszolgatni... Nem vagyok ellenére egy QB-draftnak a második körben. Sajnos ez is need nálunk, és most itt az irreleváns, hogy Fitzből HOF-er lesz-e, vagy sem, nincs tartalékja. Ahogy olvastam, pl Gabbert pont passzolna Gailey rendszerébe. De rengeteg időnk van még, nyilván még nem lehet mást tenni, csak a sötétben tapogatózni.

Merem remélni, hogy Buddyék nem cseszik el az első kört, és D-Linemant, vagy LB-t húznak.
több mint 13 éve
K-Will megy végül a Pro Bowl-ra! Óriási gratuláció neki! 😊
több mint 13 éve
nem kizárt Kerrigan sem, nálunk minden megtörténhet 😊

több mint 13 éve
Bria!

Szerintem HB, megszokásból 😀
😕 Fogalmam sincs!!! Nekem van három kedvencem, akit elhoznék, ebben persze nincs meglepetés:
1 .) Nick Fairley-ha! (azzal együtt, hogy nagyon nem gyere be amit pl a Dawgs ellen művelt)
2.) Dareus-ha!
3.)és természetesen Bowers -ha

és akit még elhoznék bár egyenlőre 5-letem sincs, hogy drafton mennyit ér, az Paea

Fogok írni! 😊Helmut Zimmer
Láttam én is, miket művelt a Dawgs ellen Fairley. Nekem sem jönnek be az ilyen alattomosságok, és valószínű mi kapnánk is érte a büntiket rendesen. Bezzeg Wilfork cheap shotja JP ellen, az ugye nem volt gázos.

Bowersről azt írják, nem biztos, hogy zökkenőmentesen menne neki az átállás 3-4 OLB-nek. Bár mi jövőre hibridek leszünk.
több mint 13 éve
Bria!

Szerintem HB, megszokásból 😀
😕 Fogalmam sincs!!! Nekem van három kedvencem, akit elhoznék, ebben persze nincs meglepetés:
1 .) Nick Fairley-ha! (azzal együtt, hogy nagyon nem gyere be amit pl a Dawgs ellen művelt)
2.) Dareus-ha!
3.)és természetesen Bowers -ha

és akit még elhoznék bár egyenlőre 5-letem sincs, hogy drafton mennyit ér, az Paea

Fogok írni! 😊
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
és akkor milyen poszt jön első körben?
amúgy várlak phins topikban 😊

több mint 13 éve
Sziasztok!

Tényleg nem tudom, örüljek e... ha így lesz!
több mint 13 éve
Release? Azért én inkább egy tradet jobban el tudnék képzelni, jópár csapat örülne neki. Szerintem egy harmadik-negyedik kör reális lenne érte.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Igen, bár az az egy milla nem vészes, de ennek a sikeroffenznek ami kialakult az idény második felére ő nem nagyon volt tagja.
több mint 13 éve
Nem volt, és köszi!

A helyzet az, hogy vártam már erre a pontra. Lehet, mindenkinek jobb lenne ez így!