Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 13 éve
A 2. kör Mallettet aláírom, de szerintem akkor már tuti nem lesz bent a QB need-es csapatok miatt, ezt szinte kizártnak tartom.Első helyen nálam Miller, ha őt nem, akkor Peterson, ha nem viszi el őt a Panthers vagy a Broncos.Ha én Bills drukker lennék akkor egy 1.kör PP második kör Mallett draftot most aláírnék.
Ezt én is nagyon remélem. Nagyon remélem nem mi kezdjük el kihúzogatni a QB-kat, lavinát indítva el ezzel... 😂 :rolleyes:Vrijbloed
Tehát tuti nem ez lesz.
Nekem kicsit furcsa,hogy Millert már ennyire magasra tartják, negyed éve még a Lionshoz jósolták félve,hogy kicsit rííííícs.Bazzani
Első körben meg egyszerűen muszáj front sevenbe húzni.
De az a szép, hogy máshogy látjuk. 😊
több mint 13 éve
Szia!Első helyen nálam Miller, ha őt nem, akkor Peterson, ha nem viszi el őt a Panthers vagy a Broncos.Ha én Bills drukker lennék akkor egy 1.kör PP második kör Mallett draftot most aláírnék.
Ezt én is nagyon remélem. Nagyon remélem nem mi kezdjük el kihúzogatni a QB-kat, lavinát indítva el ezzel... 😂 :rolleyes:Vrijbloed
Tehát tuti nem ez lesz.
Nekem kicsit furcsa,hogy Millert már ennyire magasra tartják, negyed éve még a Lionshoz jósolták félve,hogy kicsit rííííícs.Bazzani
És a egy PP 1. körnek simán van realitása, bár a DB sor nem szar, és mégjobb lenne, ha nem kéne folyton boxot töltögetnie pl, Byrdnek, akinéha Poz után a legjobb ILB-nk volt Mert az LB sorunk elképesztően rossz! Kell PoZ mellé még egy domináns játékos, (egy igazi LB vezér), egy okos fiú, aki ráadásul gyilkos passrusher, mert az nálunk konkrétan 0.0! Lights out szerintünk már soha többé nem fog korántsem úgy játszani, ahogy valaha, Maybin szomorú draft tévedés, Kelsay, pedig 4-3 DE (kicsit darabos, kicsit, lassú, de kíméletlenül szerel, tulajdonképpen egyedülálló módon a front 7-ben.
Miután sérüléséből visszajött Miller nagyon jól játszott. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy, ha valamilyen ok/csoda folytán 1/1, és 1/2 elszalasztják Dareust, akkor nem Millert húzzuk.
Mallett 2. kör- jogos, és benne van a pakliban, ráadásul Gailey kedveli Mallettet, de most sokkal nagyobb lyukak vannak mind a front 7-ben, mind az O lineban. Mallett pedig kb 1. meccsen szenvedne season ending injury-t a falunk mögött.
több mint 13 éve
Első helyen nálam Miller, ha őt nem, akkor Peterson, ha nem viszi el őt a Panthers vagy a Broncos.Ha én Bills drukker lennék akkor egy 1.kör PP második kör Mallett draftot most aláírnék.
Tehát tuti nem ez lesz.
Nekem kicsit furcsa,hogy Millert már ennyire magasra tartják, negyed éve még a Lionshoz jósolták félve,hogy kicsit rííííícs.
több mint 13 éve
Megvan az előszezon-menetrendünk:Lassan sanszos, hogy ezek majd elmaradnak... :rolleyes:
Chicagóban kezdünk majd (augusztus 11-15.), majd Denverbe utazunk (augusztus 18-22.), majd a Jacksonville és a Detroit jönnek hozzánk (augusztus 25-29., illetve szeptember 1-3.). Egyelőre még nem tudni konkrét időpontokat, csak az ellenfelek kiléte biztos.Hungarian Bill
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Nemnem, ezt csak úgy közzétették, amolyan elterelő hadművelet gyanánt. Ha nincs megegyezés, csak mondjuk augusztus közepén, akkor elvileg a pre-season is rövidebb lehet, bár erről nem tudok konkrétumot.Megvan az előszezon-menetrendünk:Ezek szerint lesz szezon? Vagy ez attól független?Amadeus91
Chicagóban kezdünk majd (augusztus 11-15.), majd Denverbe utazunk (augusztus 18-22.), majd a Jacksonville és a Detroit jönnek hozzánk (augusztus 25-29., illetve szeptember 1-3.). Egyelőre még nem tudni konkrét időpontokat, csak az ellenfelek kiléte biztos.Hungarian Bill
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 896
Megvan az előszezon-menetrendünk:Ezek szerint lesz szezon? Vagy ez attól független?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Megvan az előszezon-menetrendünk:Chicagóban kezdünk majd (augusztus 11-15.), majd Denverbe utazunk (augusztus 18-22.), majd a Jacksonville és a Detroit jönnek hozzánk (augusztus 25-29., illetve szeptember 1-3.). Egyelőre még nem tudni konkrét időpontokat, csak az ellenfelek kiléte biztos.
több mint 13 éve
Első helyen nálam Miller, ha őt nem, akkor Peterson, ha nem viszi el őt a Panthers vagy a Broncos.Ezt én is nagyon remélem. Nagyon remélem nem mi kezdjük el kihúzogatni a QB-kat, lavinát indítva el ezzel... 😂 :rolleyes:
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Pár mock draft:Pat Kirwan: #3 Peterson. Szerinte egy olyan csoportban, ahol Brady dobálgat, egy shutdown cornerre mindenképp szükségünk van. Végülis igaz, McKelvinből már sose lesz az, McGee pedig öregszik. Flo meg jó, csak azok a fránya büntetések ne lennének... Szerinte viszont egy QB is kell majd, ez azt jelenti, hogy Mallet érkezne majd második körben.
Wes Bunting: #3 Miller. Ő BPA-t húzna, és Green lenne az ideális választottja, de a WR-corp ígéretes, pass rusher pedig úgy kell, mint egy falat kenyér.
Chris Brown: #3 Miller. Ő az nfl.com szakírói alapján készítette el a saját mockját, és szintén a texasi srácra tette le a voksát. Nagy előnye, hogy ebbe a hibrid védelembe, nagyon is belepasszolna. Szerinte...
Steve Wyche: #3 Miller. Szerinte egy QB-t is kéne majd húznunk, de egyik sem ér meg egy #3 overallt. Szóval marad Miller.
Doug Farrar: #3 Newton. Szerinte rég voltak egy prospectnek ilyen jó fizikai adottságai, mint Newtonnak, és ziccer lenne kihagyni. Valamint ha valaki, akkor Gailey ki tudná belőle hozni a franchise QB-t. Én nem szeretném, továbbra is a Fitzpatrick bandwagonon ülök 😊
Don Banks: #3 Newton. Ő Gaileyt idézi, aki szerint Newton és Gabbert is kész az NFL-re. Ez pedig azt jelentené, hogy őt húznánk? Érdekes...
Sean Tomlinson: #3 Dareus. Egyszerű, futás elleni védekezést erősíteni kell. Nem tudni, mi lesz Troupból és Carringtonból, de mindkettő ígéretesnek tűnik.
A többi szakíró választottjai közt a Newton-Miller-Peterson trió valamelyike szerepel.
Én nagyon remélem, hogy a védelembe húzunk embert, remélem Magnum is szól pár szót az ügy érdekében 😊
több mint 13 éve
Köszönöm DoM! 😊 Tehát a legjobb számos megközelítéssel rendelkezik,vagyis relatív! A legjobb húzása is relatív!
A kérdés ismét csak teoretikus volt! 😊 Ahogy a válaszodban is ezt írod:
"nekem elég egyértelműnek tűnik" így van Neked! 😉
Mindenesetre azonos a véleményünk, főleg a Quinn vs. Bowers kérdésben tökéletesen egyet értünk, és pont Suggs jutott az én eszembe is.
Baráti üdv
Helm
több mint 13 éve
Ki a legjobb Peterson, Von Miller, vagy Dareus??? Hozzánk mind a 3 srác jöhetne, nagy szükség lenne rájuk! Könnyebbet mondok, ki a jobb Quinn, vagy Bowers?Helmut ZimmerPositional value alapján 1/3-ra Miller, Peterson, Dareus az egyértelmű sorrend.
Ha azt nézzük, hogy mennyire emelkednek ki saját posztjukon a class többi tagja közül, akkor Peterson, Dareus, Miller.
Az adott poszt mélysége alapján, vagyis ki helyett lehetne a 2-3.körben a legkevésbé minőségi játékost: Miller, Peterson, Dareus.
Quinn v. Bowers nekem elég egyértelműnek tűnik az előbbi javára, különösen, ha a Bills védelme szempontjából vizsgáljuk. Még azt is megkockáztatom, hogy Millernél is jobban illene a ti átmeneti/hibrid rendszeretekbe. Kb. mint Suggs a Ravensnél.
több mint 13 éve
Így van, nagyon gyenge része a csapatnak! 😕Világos, kösz a választ, való igaz itt először a front7-t kellene helyre rakni.empty taxiJól értelmezem a szavaidat h 1/3-ra inkább Locker mint Newton?Nem!
Én se kedvelem Newtont, meg Locker van annyira mobilis h megéljen a ti falatok mögött de 1/3-at szvsz nagyon nem ér.empty taxi
Inkább Von Millert, mint bárki mást, vagy egyet az 5 megkérdőjelezhetetlen D talent közül , nem project, nem boom/bust, (folytathatnám a semmitmondó jelzőket) játékost!
Végre kell egy kérlelhetetlen playmaker a D-be!
Végre kell egy vezér a front 7-be is. Idén ez nem ILB lesz! Nekem spec nem jön be Dareus, de attól még remek játékos, és mindenki örülne neki. Nekem spec bejön Fairley, -bár a piros stretch tényleg megmosolyogtató volt- de ő megint olyan húzás lenne, ami miatt sokan csóválnák a fejük. És végre kell a Bills szurkolók lelkének egy olyan "safe" pick, ami után nem röhög rajtuk mindenki.
Ha 1/3-ra behúzzuk Lockert, vagy Newtont, vagy akármelyik O játékost, aki nem Green, egyből jönnek majd az alábbi mondatok: "nem ért 1/3-at; vagy Buffalo hozta a formáját." stb. -és mint általában, megint igazuk lesz.
Ugyan méltósággal próbáljuk viselni a D-s draft értékelésekt, de már kicsit uncsi.Helmut Zimmer
Spori!
Még +1 Tőlem is Neked, és remélem jól megy sorod! 😊
több mint 13 éve
Köszönettel! 😂És végre kell a Bills szurkolók lelkének egy olyan "safe" pick, ami után nem röhög rajtuk mindenki. Helmut ZimmerA top ötben különösen nem biztonságit kell húzni (bár a safe picknek különben sincsen sok értelme), hanem a legjobb játékost. Nem olyan bonyolult ez, és akkor nem röhögnek majd az emberen. Vagy ha a draft után mégis, akkor majd ősszel elhallgatja őket a pályán mutatott produkciója a választottnak. Spillernek pont ez nem sikerült.
http://walterfootball.com/nfldraftology378.phpDoM
Télleg, nemmondod! 😊
Hogy top 5-ben mit kell húzni, azzal kapcsolatban vannak filozófiák... a "kell húzni"...kicsit erős, mondjuk szerinted... ennek ellenére lesz aki mondjuk valszeg nem így tesz...
Ki a legjobb Peterson, Von Miller, vagy Dareus??? Hozzánk mind a 3 srác jöhetne, nagy szükség lenne rájuk! Könnyebbet mondok, ki a jobb Quinn, vagy Bowers?
"safe" pick, idézőjellel nem ugyanazzal a jelentéstartalommal bír, mint a "biztonságit kell húzni". Szerintem a kontextusból ez érthető volt, annak aki érteni akarta. 😊
több mint 13 éve
És végre kell a Bills szurkolók lelkének egy olyan "safe" pick, ami után nem röhög rajtuk mindenki. Helmut ZimmerA top ötben különösen nem biztonságit kell húzni (bár a safe picknek különben sincsen sok értelme), hanem a legjobb játékost. Nem olyan bonyolult ez, és akkor nem röhögnek majd az emberen. Vagy ha a draft után mégis, akkor majd ősszel elhallgatja őket a pályán mutatott produkciója a választottnak. Spillernek pont ez nem sikerült.
http://walterfootball.com/nfldraftology378.php
több mint 13 éve
Világos, kösz a választ, való igaz itt először a front7-t kellene helyre rakni.Nem!Nagyon dühösek lennénk, ha Cam Newtont húznák, mérsékelten ha Lockert, de egy kicsit akkor is, ha Gabbert neve hangzana el az első körben.Jól értelmezem a szavaidat h 1/3-ra inkább Locker mint Newton?
Helmut Zimmer
Én se kedvelem Newtont, meg Locker van annyira mobilis h megéljen a ti falatok mögött de 1/3-at szvsz nagyon nem ér.empty taxi
Inkább Von Millert, mint bárki mást, vagy egyet az 5 megkérdőjelezhetetlen D talent közül , nem project, nem boom/bust, (folytathatnám a semmitmondó jelzőket) játékost!
Végre kell egy vezér a front 7-be is. Idén ez nem ILB lesz! Nekem spec nem jön be Dareus, de attól még remek játékos, és mindenki örülne neki. Nekem spec bejön Fairley, -bár a piros stretch tényleg megmosolyogtató volt- de ő megint olyan húzás lenne, ami miatt sokan csóválnák a fejük. És végre kell a Bills szurkolók lelkének egy olyan "safe" pick, ami után nem röhög rajtuk mindenki.
Ha 1/3-ra behúzzuk Lockert, vagy Newtont, vagy akármelyik O játékost, aki nem Green, egyből jönnek majd az alábbi mondatok: "nem ért 1/3-at; vagy Buffalo hozta a formáját." stb. -és mint általában, megint igazuk lesz.
Ugyan méltósággal próbáljuk viselni a D-s draft értékelésekt, de már kicsit uncsi.Helmut Zimmer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Nem!Nagyon dühösek lennénk, ha Cam Newtont húznák, mérsékelten ha Lockert, de egy kicsit akkor is, ha Gabbert neve hangzana el az első körben.Jól értelmezem a szavaidat h 1/3-ra inkább Locker mint Newton?
Helmut Zimmer
Ugyan méltósággal próbáljuk viselni a D-s draft értékelésekt, de már kicsit uncsi.
több mint 13 éve
a szívem Green-t és Houston-t is húzná 😉 az eszem pedig DT/OLB és később egy QB...BillsFan+1 😀
Madden hates me.
több mint 13 éve
a szívem Green-t és Houston-t is húzná 😉 az eszem pedig DT/OLB és később egy QB...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
gsn
3 548
Elmúlt 5 év Bills draftjainak összegzése ennyi idő távlatából: http://www.mockingthedraft.com/2011/3/30/2081865/nfl-draft-five-year-review-buffalo-billsDenyEjj, McCargo, Maybin és a Beast Mode. 😂 Mondjuk annyira McKelvin és Spiller se parádézik. 😀
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Elmúlt 5 év Bills draftjainak összegzése ennyi idő távlatából: http://www.mockingthedraft.com/2011/3/30/2081865/nfl-draft-five-year-review-buffalo-bills
több mint 13 éve
Nagyon dühösek lennénk, ha Cam Newtont húznák, mérsékelten ha Lockert, de egy kicsit akkor is, ha Gabbert neve hangzana el az első körben.Jól értelmezem a szavaidat h 1/3-ra inkább Locker mint Newton?
Helmut Zimmer
Én se kedvelem Newtont, meg Locker van annyira mobilis h megéljen a ti falatok mögött de 1/3-at szvsz nagyon nem ér.
Madden hates me.
több mint 13 éve
Mozgalmas lesz a mai nap a Bills háza táján. Ma Nick Fairley, Justin Houston és Christian Ponder érkezik workoutra.
több mint 13 éve
Evans teljesen egysíkú elkapó.Sapka!
nem ér többet, pláne mivel nincs olyan helyzetben a bills h többet kérjen értebriareos
Csatlakozva Briahoz...
Nem rossz elkapó ő, vertikális célpont, jól futja a maga kis rútjait, de a sebessége ellenére sem tud pl közel sem olyan jól elszakadni, mint a full újszülött Sztivi. Ma meg már amúgy sem az 5'11 es 195 fontos vertikális srácok a menők 😕
Ez van....
több mint 13 éve
Evans teljesen egysíkú elkapó.nem ér többet, pláne mivel nincs olyan helyzetben a bills h többet kérjen érte
több mint 13 éve
Helmut,azt hiszem ezt hívják kimerítő válasznak, köszönöm, tulajdonképpen a jövőbeli kérdéseimet (ha voltak is egyáltalán) megválaszoltad.
...párhuzamosan Evansért kapni egy 3. kört. (nem fog!)...bár nem szeretek 1-1 dolgot kiemelni, de ennél a résznél kicsit félrenyeltem, persze az érthető, hogy Green érkezésével, mondhatni (!talán!) feleslegessé válna Evans, de komolyan úgy gondolod, hogy nem érne egy 3. kört?
Helmut Zimmer
jó, persze 30 éves, és nincsenek olyan igazán komoly mutatói jelenleg, de ő még 1-2 évig jópár franchiseban lehetne első-második számú WR, tulajdonképpen azaz ember akit bátran lehetne a kirakatba helyezni.
igen, mondjuk Marshall-t is csak 2. körért vitték el Denverből, de ott khhmm egyéb tényezők is segítették ezt.
(szóval én odaadnám érte a 'skins harmadik kört, ha lenne 😛)
igen, és metál!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!